songless_bird
AVClub Fanatic
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Περι θερμανσης. Φυσικου αεριο, κλιματισμος, αντ
Ειναι μεσημβρινή η μεζονετα με αλλες δυο κολλητα . Στην βορεινη πλευρα εχω δηλαδη αλλον να με καλυπτει. Δεν εχω παραπονο. Η εξωτερικη μοναδα του aircodition κοιταει Ανατολικα.
Δεν ξερω τι ισχυει με νυχτερινο και κοινωνικο τιμολογιο.
Αυτο με τις σωληνωσεις το εχω καταλαβει . Στο οριο κουζινας σαλονιου υπαρχει ζεστη γραμμη που πηγαινει σε ενα σωμα διπλα στον καναπε σε μια αναμονη διπλα στο ψυγειο στον απεναντι τοιχο που δεν εχει μπει σωμα. Το τζακι ειναι σφραγισμενο με κουτες. Ελεγα να το κλεισω με κοντραπλακε και φελιζολ. Θα δοκιμασω το fibran.
Δεν είναι εύκολο μέρος η Σουρωτή, βέβαια παίζει ρόλο ποιός τοίχος είναι εκτεθειμένος στον αέρα κλπ.
το δοκιμάζεις. Εγώ φέτος το ξεκίνησα και πάει καλά.
Αντικατάσταση θερμοστάτη δεν νομίζω. Αν δίνει λάθος εντολή το καταλαβαίνεις αμέσως. Αρα δεν δίνει.
Κακώς με το νυχτερινό.
Είναι σχεδόν μισή τιμή. Για κλιματιστικό είναι Must.
Επίσης το κλιματιστικό, όχι άνοιξε κλείσε.
Βάλτο και άστο.
εννοείται ρυθμίζεις θερμοστάτη ανάλογα με το που είναι. Αν είναι κοντά στο κλιματιστικό ψηλότερα. Αν είναι πιό μακρυά ανάλογα.
Εχε υπόψη ότι το σπίτι θα ζεσταίνεται και με κλειστά σώματα επιδαδπέδια λόγω γραμμών. Λίγο μεν, αλλά σημαντικό.
Ειναι μεσημβρινή η μεζονετα με αλλες δυο κολλητα . Στην βορεινη πλευρα εχω δηλαδη αλλον να με καλυπτει. Δεν εχω παραπονο. Η εξωτερικη μοναδα του aircodition κοιταει Ανατολικα.
Δεν ξερω τι ισχυει με νυχτερινο και κοινωνικο τιμολογιο.
Αυτο με τις σωληνωσεις το εχω καταλαβει . Στο οριο κουζινας σαλονιου υπαρχει ζεστη γραμμη που πηγαινει σε ενα σωμα διπλα στον καναπε σε μια αναμονη διπλα στο ψυγειο στον απεναντι τοιχο που δεν εχει μπει σωμα. Το τζακι ειναι σφραγισμενο με κουτες. Ελεγα να το κλεισω με κοντραπλακε και φελιζολ. Θα δοκιμασω το fibran.