Περί του σωματείου - Η ανάγκη στήριξης

Απάντηση: Re: Απάντηση: Περί του σωματείου - Η ανάγκη στήριξης

Μια χαρά ξέρω να διαβάζω Μιχάλη, και κατάλαβα τι θέλουμε να κάνουμε με το σωματείο. Αλλά επιμένω ότι ΟΛΑ αυτα θα μπορούσαν να γίνουν χωρίς όλες αυτές τις τυπικότητες. Έτσι θα είχαμε και μεγαλύτερη ανεση σε χρηματική υποστήριξη τύπου donation Κλπ κλπ κλπ.

Στο κάτω κάτω, επειδή βαρέθηκα να διαβάζω απ'ολους τα ίδια και τα ίδια, δηλαδή απαντήσεις του τύπου "αν δε σ´αρεσει σήκω φυγε", θα απαντήσω ότι ΘΕΛΩ να συμμετάσχω. Αλλά δεν δέχομαι τα 100 ευρώ αέρα, από τη στιγμή που καλούμαι, εύλογα, να πληρώνω κάποια συνδρομή. Δέχομαι να μου πει κάποιος ότι ξερεις, αυριο θα διοργανωσουμε μια εκθεση κια θα χρειαστουμε λεφτα, οποτε θα βαλουμε ο καθενας απο 10-100 ευρώ, ανάλογα με τη διάθεση και την άνεση του καθενός. Αλλά από τη στγμή που ΔΕΝ φτιάχνουμε εταιρία, και δεν μοιράζουμε τις μετοχές της ή κατι τετοιο, ο τέλος εγγραφής δεν με εκφράζει.
Όπως και δε με εκφράζουν ολοι οσοι μου λενε πρακτικως να το βουλώσω, κι οτι ετσι σαμποταρω την ολη ιδέα του avclub.

Αγαπητέ μου φίλε (με συγχωρείς αλλά δεν ξέρω το μικρό σου), προσωπικά δεν θα πώ ποτέ σε κανέναν "αν δεν σ' αρέσει σήκω και φύγε", πολύ περισσότερο σε κάποιον που δεν γνωρίζω προσωπικά. Εγώ τους θέλω όλους στο σωματείο μας, όλους όσους θέλουν πραγματικά να προσφέρουν ανιδιοτελώς. Κάθε προσφορά από την πιο μικρή μέχρι την πιο μεγάλη είναι επιθυμητή. Δεν γίνεται να συμφωνούμε όμως όλοι σε όλα και ομολογώ πως κι εγώ προσωπικά άργησα να το καταλάβω αλλά προς χάριν του σκοπού, το κατάλαβα. Γι' αυτό τονίζω μία ακόμη φορά πως τον λόγο έχουν οι δημοκρατικές διαδικασίες και οι αποφάσεις της πλειοψηφίας.

Πρέπει να αντιληφθείς κι εσύ και όλοι μας πως κι εμείς έχουμε κουραστεί να ακούμε ως επί τω πλείστον την αρνητική ας πούμε κριτική. Εμείς πήραμε την πρωτοβουλία να δημιουργήσουμε το σωματείο, τα ιδρυτικά μέλη, όπως εμείς θεωρήσαμε πως έπρεπε να γίνει. Πέραν της προσωπικής μας ικανοποίησης για την συμβολή στο εγχείρημα αυτό, φιλοδοξούμε να προσφέρουμε στον χώρο και τους χομπίστες. Κι αν θές γι' αυτό κρινόμαστε καθημερινά, με σκληρή κριτική πολλές φορές αλλά όπως βλέπεις συνεχίζουμε να είμαστε παρών και συνεχίζουμε την προσπάθεια απευθυνόμενοι σε όλους με τον ανάλογο σεβασμό. Διαφωνίες υπήρχαν και εξακολουθούν να υπάρχουν ακόμη κι ανάμεσά μας. Ανθρωποι είμαστε και μπορεί να μην έχουμε σκεφθεί και την παραμικρή λεπτομέρεια ή να τα έχουμε οργανώσει όλα σωστά. Διά της δημοκρατικής οδού όμως πάρθηκαν αποφάσεις. Και ο διάλογος συνεχίζεται, δεν σταματά εδώ και τίποτε δεν διαμορφώθηκε άπαξ. Γι' αυτό λέμε, ελάτε να πάρετε μέρος στην δημιουργία της συνέχειας.

Οπως είπα αντιλαμβάνομαι τον προβληματισμό ορισμένων για το εν λόγω ποσό των 100 ευρώ, αλλά είτε καλώς είτε κακώς αυτή είναι η απόφαση της πλειοψηφίας, αυτό έχει γραφεί στο καταστατικό κι αυτό ισχύει. Προφανώς οφείλω να το σεβαστώ. Είπα πως διατηρώ τις απόψεις μου και μάχομαι για να τις κανω κατανοητές. Αυτό όμως δεν μπορεί να γίνει επιτακτικά και με την βία. Για να γίνει πρέπει να πεισθεί η πλειοψηφία. Υπομονή λοιπόν και όλα θα γίνουν αν υπάρχει καλή θέληση απ' όλες τις πλευρές. Καταλαβαίνουμε επίσης πως κάποιοι θέλουν να προσφέρουν αληθινά αλλά το εφάπαξ τέλος το καθιστά ίσως απαγορευτικό. Θα δούμε στο μέλλον πως θα γίνει.

Θα επαναλάβω αυτό που είπα και πρίν. Ας επικεντρωθούμε σ' αυτό που αγαπάμε και δή το AV.

Xωρίς ίχνος προσβολής και με πολύ φιλικό τρόπο, θα στα βάλω εγώ.
Kάνε αίτηση.

Επίσης χωρίς ίχνος προσβολής, και πραγματικά ευχαριστώ, αλλά αρνούμαι. Αρνούμαι διότι έτσι η ουσία δεν αλλάζει. Μεταφέρω τα λεγόμενα μου από το προηγούμενο post:

"θεμελιώνετε μια "ολιγαρχια" λιγο μεγαλύτερου πυρήνα, που θα ελέγχει όλο το "ειναι" της παρέας μας. Το χειρότερο δε, είναι ότι το μόνο στο οποίο θα διαφέρει από μένα αυτός που θα έχει γνώμη, ειναι το οτι θα εχει πληρώσει."

Δε γράφω άλλα.

Μιχάλη μπορείς να με αποκαλείς Ιάσονα, ή και Maestro, ή όπως προτιμάς, δεν προσβλήθηκα από το "φιλε"!
Επίσης, η αγάπη μου για το ΑV με κρατάει ακόμα εδώ, παρόλα τα πολύ μελανά σημεία που παρατηρώ τον τελευταίο καιρό.

Προς όλους:

Θέτω εαυτόν στην υπηρεσία κάθε καλού σκοπού του Σωματείου, σε εκθέσεις, σε ακροάσεις, σε γνώμες ή σε ότι μπορώ να βοηθήσω, και χρειάζεται η βοήθειά μου, με σκοπό πάντα τη βοήθεια ανθρώπων με την ίδια τρέλα με μένα, και όχι κάτι άλλο στο οποίο διαφωνώ, αλλά δε δέχομαι υπό αυτές τις συνθήκες να γίνω μέλος του.

Ελπίζω στη θέληση κάποιων από τα παιδιά που γράφτηκαν, ότι με τις πρώτες συνελεύσεις θα αναθεωρήσουν τα περί "τέλους ενεργοποίησης". Τότε το ξανασυζητάμε.

Ευχαριστώ

Ιάσων

Last edited:
Ο.κ. Ιάσονα, με το ζόρι δεν γίνεται τίποτα. Επειδή καταλαβαίνω το σκεπτικό σου αλλά διαφωνώ ριζικά και δυστυχώς έχεις λάθος, πάω πάσο.
Όποτε και αν αλλάξεις άποψη στείλε μου pm.
Και ευχαριστούμε για την προσφορά για βοήθεια.

Πρέπει να καταλάβεις ότι εμείς οι 25 δεν θα ζητούσαμε ποτέ λεφτά έτσι στον αέρα, για κανέναν λόγο και από κανέναν ποτέ.
Καλύτερα να το κλείναμε το πράγμα.
Και όχι δεν γίνεται μια ζωή να στηριζόμαστε στην καλή καρδιά του οποιουδήποτε διαχειριστή. Τέλος.

"θεμελιώνετε μια "ολιγαρχια" λιγο μεγαλύτερου πυρήνα, που θα ελέγχει όλο το "ειναι" της παρέας μας. Το χειρότερο δε, είναι ότι το μόνο στο οποίο θα διαφέρει από μένα αυτός που θα έχει γνώμη, ειναι το οτι θα εχει πληρώσει."

φίλε Ιάσονα...

παραφράζω, αν επιτρέπεις, μιά παράγραφό σου...

διευρύνουμε τον αρχικό συμμετοχικό πυρήνα ιδιοκτησίας του avclub (που ονομάζεις ολιγαρχία - τον οποίο ούτως ή άλλως τον βρήκες έτσι όταν έγινες μέλος του φορουμ) που θα ελέγχεται πλέον από ένα μεγαλύτερο ποσοστό της παρέας μας.
Το καλύτερο δε είναι ότι το μόνο στο οποίο θα διαφέρει από σένα αυτός που θα είναι μέλος στο σωματείο (εκτός από τις άλλες δραστηριότητες) είναι ότι θα αποφασίζει γιά το τι θα συμβαίνει σ αυτό.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Περί του σωματείου - Η ανάγκη στή

Tο πού διαφωνώ με τον Δ.Παναγιωτίδη το είπα παραπάνω. Δεν το κατάλαβες, αλλά δεν βλέπω το γιατί να στο εξηγήσω μια και δεν απευθυνόμουν σε 'σενα. Το αν καταλαβαίνω ή όχι σχετικά με το σωματείο, άσε να το γνωρίζω εγώ. Αν προσπάθησες να μου το εξηγήσεις, ευχαριστώ, αλλά δεν στο ζήτησα, σε άλλον απηύθυνα το αρχικό μου post στο thread.

Οσο για το πού γράφω, κάνεις επίσης λάθος, εκτός κι αν βλέπεις επιλεκτικά.

Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να σου ζητήσω τον λόγο, γιά να μιλήσω σε κάτι που αφορά όλους μας,και μάλιστα χωρίς να προσβάλω κανέναν...και ναι θα συνεχίσω να μιλάω σε αυτό το θέμα γιατί αφορά και εμένα, άσχετα με το εαν δεν μου απηύθυνες άμεσα τον λόγο.

Last edited:
Re: Απάντηση: Περί του σωματείου - Η ανάγκη στήριξης

Μια χαρά ξέρω να διαβάζω Μιχάλη, και κατάλαβα τι θέλουμε να κάνουμε με το σωματείο. Αλλά επιμένω ότι ΟΛΑ αυτα θα μπορούσαν να γίνουν χωρίς όλες αυτές τις τυπικότητες. Έτσι θα είχαμε και μεγαλύτερη ανεση σε χρηματική υποστήριξη τύπου donation Κλπ κλπ κλπ.

Στο κάτω κάτω, επειδή βαρέθηκα να διαβάζω απ'ολους τα ίδια και τα ίδια, δηλαδή απαντήσεις του τύπου "αν δε σ´αρεσει σήκω φυγε", θα απαντήσω ότι ΘΕΛΩ να συμμετάσχω. Αλλά δεν δέχομαι τα 100 ευρώ αέρα, από τη στιγμή που καλούμαι, εύλογα, να πληρώνω κάποια συνδρομή. Δέχομαι να μου πει κάποιος ότι ξερεις, αυριο θα διοργανωσουμε μια εκθεση κια θα χρειαστουμε λεφτα, οποτε θα βαλουμε ο καθενας απο 10-100 ευρώ, ανάλογα με τη διάθεση και την άνεση του καθενός. Αλλά από τη στγμή που ΔΕΝ φτιάχνουμε εταιρία, και δεν μοιράζουμε τις μετοχές της ή κατι τετοιο, ο τέλος εγγραφής δεν με εκφράζει.
Όπως και δε με εκφράζουν ολοι οσοι μου λενε πρακτικως να το βουλώσω, κι οτι ετσι σαμποταρω την ολη ιδέα του avclub.

Φίλε μου (αν μου επιτρέπεις την έκφραση, αλλιώς ζητώ συγνώμη) αρκετά από αυτά που επιθυμούμε και οραματιζόμαστε, δεν γίνονται ως απλή παρέα 5-10 ατόμων. Χρειάζονται μια θεσμική στέγη. και επίσης θα ήθελα να θυμήσω ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα του www.avforum.gr ήταν ότι αποτελούσε ιδιοκτησία 2 ατόμων, επαγγελματιών του χώρου, επομένως και μόνο γι αυτό, πολλοί που ήθελαν να προσφέρουν έκαναν πίσω. Ή ακόμη και πολλά από αυτά που ήθελε να κάνει η όποια ΓΔ του avforum δεν γίνονταν, διότι οι άλλοι κολλούσαν στο "ποιός είναι πίσω από το avforum? Α, αυτός....άστο". Ο VAG.NIK. που διετέλεσε ΓΔ μπορεί να σου πει την πικρή του εμπειρία. Και τολμώ να πώ ότι βλέπω πως το avsite αντιμετωπίζει αυτό ακριβώς το πρόβλημα.

Η δημιουργία του σωματείου προσπαθεί να επιλύσει τα παραπάνω. Φυσικά η υπόθεση παρέα δεν μπορεί να ισχύει όπως πριν από τη στιγμή που θεσπίζονται βάσει νόμου κάποιες διαδικασίες.

Πάντως
αν θέλεις να προσφέρεις στο φόρουμ, αλλά χωρίς το σωματείο, έχεις αυτή τη δυνατότητα,
αν θέλεις να προσφέρεις στο σωματείο, έχεις αυτή τη δυνατότητα,
αν θέλεις να προσφέρεις στο σωματείο, αλλά αρνείσαι να πληρώσεις το ποσό της εγγραφής (άσχετα από τον όποιο λόγο, απόλυτα κατανοητό και αποδεκτό) το πιθανότερο είναι ότι θα έχεις τη δυνατότητα να το κάνεις σε σύντομο διάστημα.
αν θέλεις να αλλάξει η πορεία που ξεκινήσαμε πριν από 1,5 χρόνο (για όποιο λόγο) λυπάμαι, αλλά δεν υπάρχει λόγος να ξαναγυρίσουμε εκεί. Εκεί ήμασταν επί πολλά χρόνια.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Περί του σωματείου - Η ανάγκη

Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να σου ζητήσω τον λόγο, γιά να μιλήσω σε κάτι που αφορά όλους μας,και μάλιστα χωρίς να προσβάλω κανέναν...και ναι θα συνεχίσω να μιλάω σε αυτό το θέμα γιατί αφορά και εμένα, άσχετα με το εαν δεν μου απηύθυνες άμεσα τον λόγο.

Φίλε μου, προφανώς δεν σου απαγόρευσα να μιλήσεις επι του θέματος. Αυτά θα λέμε τωρα; Ξεκίνησες ομως να μιλάς υπονοώντας οτι διατυμπανίζω, απάντησα, και συνέχισες λέγοντας οτι είμαι κάθετα αντίθετος με τον Παναγιωτίδη, και πάλι σου απάντησα. Στο τέλος μου είπες οτι λυπάσαι που δεν καταλαβαίνω...:grinning-smiley-043

Αντίθετος είμαι σε αυτό που έγραψε ο Παναγιωτίδης στο #14 περι "μη ενδιαφέροντος γι αυτόν τον τόπο", γι αυτό και το έκανα quote στο αμέσως επόμενο post. Στο σωματείο δεν ειμαι αντίθετος, και πουθενά δεν αφησα τετοιο υπονοούμενο. Αυτό δεν κατάλαβες και ξεκινησε η αντιπαράθεση μεταξύ μας, η οποια δεν βλέπω λόγο να συνεχίζεται.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Περί του σωματείου - Η ανάγκη στήριξης

και επίσης θα ήθελα να θυμήσω ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα του www.avforum.gr ήταν ότι αποτελούσε ιδιοκτησία 2 ατόμων, επαγγελματιών του χώρου, επομένως και μόνο γι αυτό, πολλοί που ήθελαν να προσφέρουν έκαναν πίσω. Ή ακόμη και πολλά από αυτά που ήθελε να κάνει η όποια ΓΔ του avforum δεν γίνονταν, διότι οι άλλοι κολλούσαν στο "ποιός είναι πίσω από το avforum? Α, αυτός....άστο". Ο VAG.NIK. που διετέλεσε ΓΔ μπορεί να σου πει την πικρή του εμπειρία. Και τολμώ να πώ ότι βλέπω πως το avsite αντιμετωπίζει αυτό ακριβώς το πρόβλημα.

Η δημιουργία του σωματείου προσπαθεί να επιλύσει τα παραπάνω.

γι αυτό κι εγώ αποφάσισα να στηρίξω τη δημιουργία του σωματείου, επειδή δεν θα είναι κανείς από πίσω, ή, για να το πω καλύτερα, θα είναι από πίσω ΟΛΟΙ (όσοι ενδιαφέρονται για τη μακροβιότητα του χώρου). είμαι από τους πρώτους που έκανα αίτηση, δεχόμενος τους όρους (οικονομικούς, καταστατικούς), κι από τους πρώτους που δήλωσα τη διαφωνία μου για το ύψος της εφάπαξ καταβολής, στο οποίο κι επιμένω, θέλοντας να διευκολυνθεί η εγγραφή όσο γίνεται πιο πολλών μελών. εγώ θα τα δώσω τα χρήματα ούτως ή άλλως, μια και μ'αυτούς τους όρους επέλεξα να εγγραφώ. πλην όμως, για να γίνουν οι δέκα σύντομα 110 ή 210, αυτό πρέπει ν'αλλάξει. κι όχι μόνο αυτό ...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Περί του σωματείου

Φίλε μου, προφανώς δεν σου απαγόρευσα να μιλήσεις επι του θέματος. Αυτά θα λέμε τωρα; Ξεκίνησες ομως να μιλάς υπονοώντας οτι διατυμπανίζω, απάντησα, και συνέχισες λέγοντας οτι είμαι κάθετα αντίθετος με τον Παναγιωτίδη, και πάλι σου απάντησα. Στο τέλος μου είπες οτι λυπάσαι που δεν καταλαβαίνω...:grinning-smiley-043

Αντίθετος είμαι σε αυτό που έγραψε ο Παναγιωτίδης στο #14 περι "μη ενδιαφέροντος γι αυτόν τον τόπο", γι αυτό και το έκανα quote στο αμέσως επόμενο post. Στο σωματείο δεν ειμαι αντίθετος, και πουθενά δεν αφησα τετοιο υπονοούμενο. Αυτό δεν κατάλαβες και ξεκινησε η αντιπαράθεση μεταξύ μας, η οποια δεν βλέπω λόγο να συνεχίζεται.
Δεν υπονόησα τίποτα....ότι είχα να πω το είπα καθαρά και ξάστερα.
...ούτε εγω βλέπω λόγο να συνεχιστεί...:ernaehrung004:

Τελικά ρε παιδιά όλο παρεξηγήσεις είμαστε σε αυτό το thread. Και νομίζω (αφού το ξαναδιάβασα ΟΛΟΚΛΗΡΟ) οτι οφείλεται στο ύφος κι όχι μόνο την ουσία των γραφομένων των συντονιστών! Πραγματικά αξίζει να το ξαναδιαβάσετε ολόκληρο και θα καταλάβετε...

Απάντηση: Re: Περί του σωματείου - Η ανάγκη στήριξης

Τελικά ρε παιδιά όλο παρεξηγήσεις είμαστε σε αυτό το thread. Και νομίζω (αφού το ξαναδιάβασα ΟΛΟΚΛΗΡΟ) οτι οφείλεται στο ύφος κι όχι μόνο την ουσία των γραφομένων των συντονιστών! Πραγματικά αξίζει να το ξαναδιαβάσετε ολόκληρο και θα καταλάβετε...

Εκ των πραγμάτων,αρκετά μέλη του σωματείου,έχουν την "βούλα" του συντονιστή του φόρουμ.
Αυτός ο "δυϊσμός",μη υπάρχουσας ακόμη της κατάλληλης κατηγορίας για τις σχετικές με το σωματείο συζητήσεις, δημιουργεί αναπόφευκτα συγχύσεις και παρεξηγήσεις.Το μισό και παραπάνω σχεδόν μέχρι τώρα θέμα,έχει αναλωθεί για να δίνονται εξηγήσεις πάνω σ' αυτό το σημείο.
Προσωπικά,θα ήθελα πάρα πολύ να μπορούσα να γράφω κάπου με την ελευθερία που μπορείς να γράψεις κι εσύ,σαν απλό μέλος του σωματείου και χωρίς την επικρεμάμενη "απειλή":Κοίτα τι ή πως το γράφουν οι συντονιστές του φόρουμ...

Συμφωνώ μαζί σου αλλά δυστυχώς στον γραπτό λόγο οι "ταμπέλες" δεν μπορούν να αφαιρεθούν! Η αλήθεια είναι οτι απο την άλλη καλό είναι να υπάρχουν μιας και δείχνουν μια ομόψυχη νοοτροπία όταν η ίδια άποψη κατατίθεται απο άτομα που φέρουν την ίδια "ταμπέλα". Σαφώς και είναι ενδεικτικό του κλίματος στην "ομάδα" (αν μου έπιτρέπεται ο χαρακτηρισμός) που έχει την ίδια ταμπελα. Κι αλοίμονο αν δεν κρεμάγαμε αυτές τις ταμπελες πρόσφατα σε καποιος εμπόρους-μέλη...

Αλλά σε γενικότερα πλαίσια, κατανοώ πλήρως τον προβληματισμό σου...

Απάντηση: Re: Περί του σωματείου - Η ανάγκη στήριξης

Συμφωνώ μαζί σου αλλά δυστυχώς στον γραπτό λόγο οι "ταμπέλες" δεν μπορούν να αφαιρεθούν! Η αλήθεια είναι οτι απο την άλλη καλό είναι να υπάρχουν μιας και δείχνουν μια ομόψυχη νοοτροπία όταν η ίδια άποψη κατατίθεται απο άτομα που φέρουν την ίδια "ταμπέλα". Σαφώς και είναι ενδεικτικό του κλίματος στην "ομάδα" (αν μου έπιτρέπεται ο χαρακτηρισμός) που έχει την ίδια ταμπελα. Κι αλοίμονο αν δεν κρεμάγαμε αυτές τις ταμπελες πρόσφατα σε καποιος εμπόρους-μέλη...

Αλλά σε γενικότερα πλαίσια, κατανοώ πλήρως τον προβληματισμό σου...

Για παράδειγμα άν μπορούσα να εκφρασθώ,σαν απλό μέλος κάτι θα σου έγραφα για την σύγκριση που κάνεις:rifle:

Τώρα με την...:flipout:σχιζοειδή ιδιότητα κάνω τον :chinese:.

οι 163 που έχουν δει το συγκεκριμένο thread είναι λιγότεροι από το 2% του συνολικού αριθμού μελών του avclub. για μένα, πέρα από τα όσα σημαντικά συζητώνται εδώ, αυτό είναι το βασικότερο "πρόβλημα". σαν πρώτος στόχος του σωματείου λοιπόν, μπορεί να είναι η προσέλκυση αυτών των 163 ...

Δηλαδή βρέ Βαγγέλη τι περίμενες; Με το που θα ανοίξουν οι πύλες του σωματείου δεν θα προλαβαίναμε να κάνουμε εγγραφές; Ας προσγειωθούμε λίγο.

Το σωματείο δεν είναι φόρουμ και πολύ περισσότερο δεν είναι χαβαλές. Οσοι αποφασίσουν να ασχοληθούν με τις δραστηριότητές του θα πρέπει να το πράξουν με την ανάλογη ωριμότητα και σοβαρότητα ώστε πραγματικά να προσφέρουν. Πρέπει να εγγραφούν όσοι θα ασχοληθούν κι όχι για πλάκα.

Οπότε καλύτερα είναι να αργήσουν να το αποφασίσουν, άρα να το πράξουν συνειδητά παρά να μαζευτούμε κανά 5000 μέλη και να μετά να κυνηγάμε από δώ κι από κεί να μαζευτούμε για τις ΓΣ.

Παιδιά, κακά τα ψέμματα.Οτι και να γίνει στο σωματείο θα γραφτούν ΜΟΝΟ,αυτοί που πραγματικά νοιάζονται γιά την πορεία και το μεγάλωμα του club.Μην περιμένετε την πλειοψηφία των απλών μελών να γίνουν μέλη.Δεν τους ενδιφέρει κάτι τέτοιο και δεν γράφουν στο club γιά αυτό τον λόγο.
Απο μία μεριά, τους καταλαβαίνω απόλυτα και απο αυτη την <κατηγορία> μελών που είναι και η μεγαλύτερη εγω δεν έχω τέτοιες απαιτήσεις.