Συμπερασμα φιλε aime:
Αν δεν εχεις χωρο για κατι μεγαλυτερο παρε την 9632 η οποια φαινεται για κορυφαια τηλεοραση σε ποιοτητα, design και εικονα αλλα αν εχεις χωρο για κατι μεγαλυτερο δεν αξιζει τον κοπο να δωσεις τοσα λεφτα για τηλεοραση 32" και κοιταξε για κατι μεγαλυτερο που θα προσφερει σιγουρα μεγαλυτερη αισθηση κινηματογραφικοτητας.![]()
Αν είναι έτσι τότε πάρε την Sony KDL-40D3000 για το σαλόνι και για το υπνοδωμάτιο πάρε την 9632!!
Δεν νομίζω πλέον η 9731 να είναι καλύτερη της 9632. Ξαναδές τα χαραχτηριστικά τους και σύγκρινέ τες. Έχει η τελευταία και ambilight με led. Θα είναι και πιο ελαφριά και πιό κομψή. Δές και τη φώτο. Κούκλα!!
Τα λεγομενα 3ms στο χρονο αποκρισης ειναι με την μεθοδο 6 δια 2 = 3 (λογο 100ΗΖ) ? και το γραφουμε σαν 3 και καλα? Που ειναι ο rivers οεο?
ΑΑΑ αυτές οι μετρήσεις των εταιρειών σηκώνουν πολύ μελάνι.....
Μέχρι και στα δικαστήρια μπορεί κάποιος να τους σύρει όλους...Άλλος μετράει αντίθεση έπί της οθόνης, άλλος δυναμική αντίθεση, άσε εκείνη τη φωτεινότητα πως τη μετρούν.
Γενικώς δεν υπάρχουν κάποιες προδιαγραφές μέτρησης πιστοποιημένες και αποδεκτές από όλους. Ότι νάναι. Εδώ το ίδιο μοντέλο το Σεπτέμβριο το μετρούν 300nits ας πουμε και τον Μάιο 500!!!
Μόλις γύρισα από Κωτσόβολο στο Αεροδρόμιο και είχε την Pioneer την 436
100hz αλλά δεν θυμάμαι άν είχε ψηφιακό δέκτη ή όχι, πόσο λέτε ...
950 ευρώ!!!! Μπάς και ήταν μοντέλο display - βιτρίνας και θέλουν να το ξεφορτωθούν? και νομίζω είχε και το 427 προς 1100. Τώρα μου μπήκαν ιδέες.....
Ναι ρε συ Γιάννη συμφωνώ κι έχει μια βάση το σκεπτικό που περιγράφεις αλλά αν είναι κάθε 2-3 χρόνια να αγοράζουμε τηλεοράσεις τότε ζήτω που καήκαμε..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.