Philips 32pfl9632 100hz 24p ambilight 1499Euro!!!

37pfl7562d.jpg

Οπως εχω πει σε σε αλλο thread εμενα μου αρεσει η 7562 που εχει πολυ καλα χαρακτηριστικα σε λογικη τιμη (1690 ):

http://www.bch.gr/

Επισης το design ειναι μινιμαλ στις νεες Philips κατι που ειναι θετικο.

Last edited:
Συμπερασμα φιλε aime:

Αν δεν εχεις χωρο για κατι μεγαλυτερο παρε την 9632 η οποια φαινεται για κορυφαια τηλεοραση σε ποιοτητα, design και εικονα αλλα αν εχεις χωρο για κατι μεγαλυτερο δεν αξιζει τον κοπο να δωσεις τοσα λεφτα για τηλεοραση 32" και κοιταξε για κατι μεγαλυτερο που θα προσφερει σιγουρα μεγαλυτερη αισθηση κινηματογραφικοτητας.-bye-

Πρέπει να αγοράσω 2. Μία για σαλόνι και μία για υπνοδωμάτιο.
Το σαλόνι είναι μεγάλο χωράει άνετα 42' αλλά μου τι δίνει το design!!! Δεν αρκεί να είναι καλή, πρέπει να είναι και εμφανίσημη, να μην ενοχλεί τα έπιπλα...
Στο υπνοδωμάτιο, και αυτό μεγάλο είναι, θα πάρω 32' και εκεί έχω φορητό Η/Υ sony vaio, δορυφορική , dvd recorder sony 710. H παρούσα τηλεόραση είναι Hitatci crt 21'. Στο δωμάτιο υποψήφιες είναι Sony 32d3000 (Θα γεμίσω sony) , philips 32pf9731 or 32pfl9632.

Στο σαλόνι υποψήφιες είναι Panasonic 42px70 (αλλά θα ήθελα πολυ την 37px70 που δεν κυκλοφορεί ακόμα στην Ελλάδα) , Sony 40d3000 και ακόμα philips 32pf9731 or 32pfl 9632. Nα έχω ίδιες σαλόνι - δωμάτιο δεν θέλω. Δέν θέλω και πολύ τις 42' αλλά είναι πιο φθηνές από sony και philips. Θα περιμένω μέχρι Ιούλιο που θα βγεί και η philips.

Eιλικρινά άν κυκλοφορούσε η 37px70 μπορεί να έπαιρνα 2!!!

Στο σαλονι καλυτερα παρε 42" αν την χωραει και δεν θα το μετανιωσεις.

Εγω κοιταω και την Samsung 42Q96HD (plasma) η οποια αναμενεται συντομα και συμφωνα με καποιες κριτικες εχει καλυτερη εικονα απο την Panasonic PX70.

http://www.hdtvtest.co.uk/Samsung-PS50Q97HDX/
http://www.hdtvtest.co.uk/Panasonic-TH42PX70/

Αν είναι έτσι τότε πάρε την Sony KDL-40D3000 για το σαλόνι και για το υπνοδωμάτιο πάρε την 9632!!

Αν είναι έτσι τότε πάρε την Sony KDL-40D3000 για το σαλόνι και για το υπνοδωμάτιο πάρε την 9632!!

Καλα χαβ γιου λοστετ κομπλητλη? :flipout::flipout::flipout::flipout:Εγω νομιζα οτι μιλαγαμε σοβαρα:BDGBGDB55: , αντε και με το καλο μια OLED για το μπανιο:flipout::flipout::flipout:

Ρε παιδιά όπως έχω ανφέρεικαι παλίοτερα στο υπνοδωμάτιό μου η απόσταση θέασης είναι στα 2,5 μέτρα ακριβώς.Θεώρώ ότι μια 32αρα θα είνια μια χαρά σωστά;Άλλωστε θεωρώ ότι η philips 32pfl9632 θα είναι μακράν η καλύτερη όπως είναι μέχρι στιγμής η 9731 και απο τη στιγμή που θα δώσεις 1000+ για μια οθόνη 300 ή 400 ευρώ σεν νομίζω ότι θα λείψουν και τόσο γιατί μετά θα αναγκαστεί να δώσει και άλλα για να πάρει καλύτερη!

Δεν νομίζω πλέον η 9731 να είναι καλύτερη της 9632. Ξαναδές τα χαραχτηριστικά τους και σύγκρινέ τες. Έχει η τελευταία και ambilight με led. Θα είναι και πιο ελαφριά και πιό κομψή. Δές και τη φώτο. Κούκλα!!

Αυτο ακριβως ηθελα να πω και εγω ... Η παλια ποιο ακριβη και η νεα ποιο ωραια ,ποιο καλη και φθηνοτερη.
Αρα τι μας λεει αυτο? η ποιοτητα ανεβαινει και οι τιμες πεφτουν , δεν γινετε διαφορετικα .

Τα λεγομενα 3ms στο χρονο αποκρισης ειναι με την μεθοδο 6 δια 2 = 3 (λογο 100ΗΖ) ? και το γραφουμε σαν 3 και καλα? Που ειναι ο rivers οεο?

ΑΑΑ αυτές οι μετρήσεις των εταιρειών σηκώνουν πολύ μελάνι.....

Μέχρι και στα δικαστήρια μπορεί κάποιος να τους σύρει όλους...Άλλος μετράει αντίθεση έπί της οθόνης, άλλος δυναμική αντίθεση, άσε εκείνη τη φωτεινότητα πως τη μετρούν.
Γενικώς δεν υπάρχουν κάποιες προδιαγραφές μέτρησης πιστοποιημένες και αποδεκτές από όλους. Ότι νάναι. Εδώ το ίδιο μοντέλο το Σεπτέμβριο το μετρούν 300nits ας πουμε και τον Μάιο 500!!!

Μόλις γύρισα από Κωτσόβολο στο Αεροδρόμιο και είχε την Pioneer την 436
100hz αλλά δεν θυμάμαι άν είχε ψηφιακό δέκτη ή όχι, πόσο λέτε ...

950 ευρώ!!!! Μπάς και ήταν μοντέλο display - βιτρίνας και θέλουν να το ξεφορτωθούν? και νομίζω είχε και το 427 προς 1100. Τώρα μου μπήκαν ιδέες.....

Τα λεγομενα 3ms στο χρονο αποκρισης ειναι με την μεθοδο 6 δια 2 = 3 (λογο 100ΗΖ) ? και το γραφουμε σαν 3 και καλα? Που ειναι ο rivers οεο?

Ετσι πρεπει να ειναι. Ο χαμηλωτερος χρονος αποκρισης που υπαρχει αυτη τη στιγμη ειναι 4 msec στα νεα πανελ της Sharp (βεβαια θεωρητικος ειναι παντα ο χρονος αυτος , στην πραγματικοτητα ειναι σχεδον διπλασιος).
Οποτε και η Philips παιζει το παιχνιδι του marketing (και καλα κανει) μιλωντας για equivalent response time. Nα δειτε οτι συντομα και αλλοι κατασκευαστες θα κανουν το ιδιο οπως εγινε με το dynamic contrast που εγινε της μοδας και το χρησιμοποιουν ολλοι.

ΑΑΑ αυτές οι μετρήσεις των εταιρειών σηκώνουν πολύ μελάνι.....

Μέχρι και στα δικαστήρια μπορεί κάποιος να τους σύρει όλους...Άλλος μετράει αντίθεση έπί της οθόνης, άλλος δυναμική αντίθεση, άσε εκείνη τη φωτεινότητα πως τη μετρούν.
Γενικώς δεν υπάρχουν κάποιες προδιαγραφές μέτρησης πιστοποιημένες και αποδεκτές από όλους. Ότι νάναι. Εδώ το ίδιο μοντέλο το Σεπτέμβριο το μετρούν 300nits ας πουμε και τον Μάιο 500!!!

Μόλις γύρισα από Κωτσόβολο στο Αεροδρόμιο και είχε την Pioneer την 436
100hz αλλά δεν θυμάμαι άν είχε ψηφιακό δέκτη ή όχι, πόσο λέτε ...

950 ευρώ!!!! Μπάς και ήταν μοντέλο display - βιτρίνας και θέλουν να το ξεφορτωθούν? και νομίζω είχε και το 427 προς 1100. Τώρα μου μπήκαν ιδέες.....

Στον κωτσοβολο ψαχνοντας για *Κωτσους * χρησημοποιουν συχνα τετοιες τακτικες και δεν ειναι λιγες οι φορες που το εχω δει και στο καταστημα της λαμιας . Μαλιστα πριν το πασχα εδινε 899 μια πλασμα pioneer (πανω απο 42 αλλα ποια και τι δεν θυμαμε ) αλλα το μοντελο που ηταν στο ραφι :flipout: only.
Επισης διαφημηζει τιμες του θανατου σε καποιες LCD που εχει ανυπαρκτο στοκ , μαλλον με σκοπο να σε μπασει μεσα και μετα τα βρισκουμε .

Διαβαζα προσφατα σε ξενο forum και ξερετε τι ελεγε ενας?

Ηταν λεει ετοιμος να παρει μια τηλεοραση με 2000 λιρες ωσπου σκεφτηκε το εξης: γιατι να μην παρω μια τωρα με 1000 λιρες και σε 2-3 χρονια να την αλλαξω με μια καινουργια που θα εχει παλι 1000 λιρες και θα ειναι πολυ καλυτερη απο αυτη που θα επαιρνα σημερα με 2000 λιρες?

Καθομουνα και το σκεφτομουν και τελικα εχει πολυ δικιο. Καλυτερα μια τηλεοραση με πιο λιγα λεφτα τωρα και να την αλλαξει καποιος σε 2-3 χρονια παρα μια με 3000 ευρω η οποια θα εχει την μιση τιμη και λιγοτερο μετα απο ενα χρονο (βλεπε για παραδειγμα Pioneer 427XD , Sony 40V2000 κτλ.).

Ναι ρε συ Γιάννη συμφωνώ κι έχει μια βάση το σκεπτικό που περιγράφεις αλλά αν είναι κάθε 2-3 χρόνια να αγοράζουμε τηλεοράσεις τότε ζήτω που καήκαμε..

Πολύ σωστή λογική αλλά κολάει στο εξής, το οποίο έχει γίνει και ανάλυση από ειδικούς.

Οι καταναλωτές δεν αλλάζουν εύκολα ΕΠΙΠΛΑ και ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ συσκευές γιατί δεν ξέρουν ΤΙ να κάνουν τα παλαιά.!!!

Να τα προωθείσεις στο εξοχικό? ΟΚ Τη μιά φορά. Την επόμενη?
Μετά να τη πετάξεις δύσκολα σου κάθεται. Και να τη χαρίσεις επίσης...άν τη παίρνεις κανείς!!! Εδώ παλιές τηλεοράσεις πρέπει να πληρώσεις για τις μαζέψει ο σκουπιδιάρης!!!

Λες και δεν θα νιώσεις την ανάγκη για καινούργια σε 3-4 χρόνια ακόμα και αν παρεις την 9632....

Re: Απάντηση: Philips 32pfl9632 100hz 24p ambilight 1499Euro!!!

Ναι ρε συ Γιάννη συμφωνώ κι έχει μια βάση το σκεπτικό που περιγράφεις αλλά αν είναι κάθε 2-3 χρόνια να αγοράζουμε τηλεοράσεις τότε ζήτω που καήκαμε..

Nαι αλλα με πολυ λιγοτερα λεφτα απο οτι θα χαλαγαμε τωρα.-bye-

Για παραδειγμα αντι να παρεις την Panasonic 42PZ700 με 3,000 ευρω , παιρνεις την 42PX70 στην μιση τιμη και σε 3-4 χρονια παιρνεις με τα υπολοιπα λεφτα μια "super plasma v3.0 3D holographic ultra HD" που θα εχει βγει τοτε.:flipout:

Μη το λές. Συνήθως αφρίζεις όταν θέλεις να αγοράσεις κάτι ακριβό. Παράδειγμα αυτοκίνητο. Σου φεύγει σε 6 μήνες η γκάβλα και μετά σου έρχεται μετά από πολλά χρόνια για καινούργιο άν και πολλές φορές καθόλου.

Οι αγγλοσάξωνες έχουν μιά ωραία παροιμία:

If ain't broken you don't fix it

Που σημαίνει σε ελεύθερη μετάφραση : Δεν αντικαθιστάς (ή μαστορεύεις) κάτι δεν χαλάσει πρώτα!!!

Που σημαίνει σε ελεύθερη μετάφραση : Δεν αντικαθιστάς (ή μαστορεύεις) κάτι ΑΝ δεν χαλάσει πρώτα!!!

ξεχασα το ΑΝ

Που σημαίνει σε ελεύθερη μετάφραση : Δεν αντικαθιστάς (ή μαστορεύεις) κάτι ΑΝ δεν χαλάσει πρώτα!!!