alexanesta
New member
Πηρα SOUND &VISION και μου τα μασουσε ΤΩΡΑ ο προισταμενος,"να σου στειλουμε τεχνικο για επισκευη κατα οικων ειναι θεμα 5 λεπτων τωρα το ξερουμε το προβλημα ΔΕΝ ειναι ΘΕΜΑ ΥΛΙΚΟΥ ειναι θεμα software" ΔΕΝ θελω επισκευη με software, επιστροφη η αντικατασταση θελω" του απανταω "ΜΟΝΟ στο καταστημα που την αγοράσατε για αυτο το θεμα"μου απαντάει.
Ευτυχως την πηρα απο το carrefour και εχω δικαίωμα επιστροφής χωρις λογο και χωρις να εχει βλαβη η συσκευη σε 8 εργασιμες ημερες.
Παντως σε αυτο που γραφει ο A774 πιο πριν.
ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ κατι πρεπει να γίνει δεν μπορουν να συνεχίσουν να πουλάνε
αυτο το μοντελο 37pf9731/10 και να ξερουν οτι θα βγαλει βλαβη που εδω και 8 μηνες δεν μπορουν να το επιδιορθώσουν.
ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΟΙΔΙΑ και εξαπατηση απο πλευρα της philips και του service.
A... ξεχασα να σας πω την Δευτερα θα μου ερθει ο τεχνικος να μου κανει
firmware update και μου ειπε οτι ολα θα λυθουν.:violent-smiley-030::violent-smiley-030::violent-smiley-030:.
Το 0.87.0.0 του ειπα,ΝΑΙ μου ΛΕΕΙ.... !!!!!!:guitarist::guitarist:
ΜΑΣ περνανε για Μ........!!! sorry
Ευτυχως την πηρα απο το carrefour και εχω δικαίωμα επιστροφής χωρις λογο και χωρις να εχει βλαβη η συσκευη σε 8 εργασιμες ημερες.
Παντως σε αυτο που γραφει ο A774 πιο πριν.
Code:
ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣ ΣΥΜΠΑΣΧΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ: ΑΣ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΔΩ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ !!!!!
ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ κατι πρεπει να γίνει δεν μπορουν να συνεχίσουν να πουλάνε
αυτο το μοντελο 37pf9731/10 και να ξερουν οτι θα βγαλει βλαβη που εδω και 8 μηνες δεν μπορουν να το επιδιορθώσουν.
ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΟΙΔΙΑ και εξαπατηση απο πλευρα της philips και του service.
A... ξεχασα να σας πω την Δευτερα θα μου ερθει ο τεχνικος να μου κανει
firmware update και μου ειπε οτι ολα θα λυθουν.:violent-smiley-030::violent-smiley-030::violent-smiley-030:.
Το 0.87.0.0 του ειπα,ΝΑΙ μου ΛΕΕΙ.... !!!!!!:guitarist::guitarist:
ΜΑΣ περνανε για Μ........!!! sorry