Philips 37pf9731

Πηρα SOUND &VISION και μου τα μασουσε ΤΩΡΑ ο προισταμενος,"να σου στειλουμε τεχνικο για επισκευη κατα οικων ειναι θεμα 5 λεπτων τωρα το ξερουμε το προβλημα ΔΕΝ ειναι ΘΕΜΑ ΥΛΙΚΟΥ ειναι θεμα software" ΔΕΝ θελω επισκευη με software, επιστροφη η αντικατασταση θελω" του απανταω "ΜΟΝΟ στο καταστημα που την αγοράσατε για αυτο το θεμα"μου απαντάει.
Ευτυχως την πηρα απο το carrefour και εχω δικαίωμα επιστροφής χωρις λογο και χωρις να εχει βλαβη η συσκευη σε 8 εργασιμες ημερες.
Παντως σε αυτο που γραφει ο
A774 πιο πριν.
Code:
ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣ ΣΥΜΠΑΣΧΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ: ΑΣ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΔΩ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ !!!!!

ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ κατι πρεπει να γίνει δεν μπορουν να συνεχίσουν να πουλάνε
αυτο το μοντελο 37pf9731/10 και να ξερουν οτι θα βγαλει βλαβη που εδω και 8 μηνες δεν μπορουν να το επιδιορθώσουν.
ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΟΙΔΙΑ και εξαπατηση απο πλευρα της philips και του service.
A... ξεχασα να σας πω την Δευτερα θα μου ερθει ο τεχνικος να μου κανει
firmware update και μου ειπε οτι ολα θα λυθουν.:violent-smiley-030::violent-smiley-030::violent-smiley-030:.
Το 0.87.0.0 του ειπα,ΝΑΙ μου ΛΕΕΙ.... !!!!!!:guitarist::guitarist:
ΜΑΣ περνανε για Μ........!!! sorry

Παιδια καλη τυχη και καλα ξεμπερδεματα. Μην ξεχνατε οτι ο καταναλωτης εχει δικαιωματα , αν ενα προιον ειναι ελατωματικο απο την αρχη αρνηθειτε την επισκευη και ζητηστε αντικατασταση η τα λεφτα σας πισω.

Για ριξτε και μια ματια εδω:

http://www.efpolis.gr/
http://www.synigoroskatanaloti.gr/

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ!!!

ΣΑΝ ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ!!!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ SERVICE. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

1.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΑΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ "ΕΠΙΣΚΕΥΗ" (ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΟ "...ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!!!!..." ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ ΣΕ ΠΟΛΥ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ - ΟΤΑΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ!! ΚΑΛΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ, ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ!!)

2. ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΗΡΘΕ ΟΔΗΓΙΑ ΓΙΑ UPDATE TOY ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟΥ ΜΕΝΟΥ, ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ BURN (ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΣΕ SITE ΕΞΞΩΤΕΡΙΚΟΥ)

3. ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ:
ΟΤΙ ΕΧΩ ΥΠ'ΟΨΙΝ ΜΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΥΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΤΙ Η ΛΥΣΗ ΞΕΚΙΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΕΙΡΑΣ PANEL SHARP ME ΚΩΔΙΚΟ 9322 242 22682. ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟΙ ΟΤΙ ΤΟ PANEL MOY ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ. (ΜΟΥΓΚΑ.... ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΑΝ ΑΛΛΑΧΤΗΚΕ ΤΟ PANEL ΜΟΥ ΒΑΛΑΝΕ ΠΑΛΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ!!)

4. ΩΣ ΕΚ ΘΑΥΜΑΤΟΣ ΜΕ ΑΚΟΥΣΑΝ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ (ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ!!!) ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΠΗΡΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΝ ΟΤΙ ΦΟΡΑΩ ΤΟ ΠΑΛΙΟ & ΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ PANEL. ΘΑ ΜΕ ΠΑΡΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΕΨΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ.

5. ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!

ΗΘΙΚΑ ΔΙΔΑΓΜΑΤΑ: ΤΕΛΙΚΑ ΔΕ ΖΗΤΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΣΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ, ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ & ΠΡΟΔΕΡΜ (ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!!!)

ALEXANESTA!!! AN HMOYN ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΕΔΙΝΑ ΑΜΕΣΩΣ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. (ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΕΠΗΡΕΑΣΩ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ!!

ΠΕΡΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ!

ΚΑΙ ΜΙΑ ΙΔΕΑ: ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΜΑΔΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΑΞΙΩΣΕΙΣ (ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ, ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ)

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΝΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΛΛΩ ΕΑΝ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ (ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΓΟΡΑΣ, ΟΝ/ΜΟ ΚΤΛ)

ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΘΑ ΔΩΣΩ ΠΛΗΡΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΗ ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΤΗΣ PHILIPS ΕΛΛΑΔΟΣ !!!!

¨¨Μίλησα χθες με Philips Υποστήριξη καταναλωτών (Αθήνα) & μου είπαν ότι κάτι έχουν ακούσει για το πρόβλημα ... Τους λέω ότι εγώ δεν έχω τόσο μεγάλο πρόβλημα αλλά κάτι υπάρχει & φοβάμαι μήπως επιδεινωθεί η κατάσταση. Λέω είμαι από Θεσ/νίκη & μου είπαν να πάρω στο SOUND & VISION επίσημο Service Θεσ/νίκης.

¨¨:operator: Παίρνω καπάκι. Μιλάω με τον υπεύθυνο & μου λέει ότι ξέρει το πρόβλημα & είναι θέμα software (έχω κάνει το τελευταίο update). Moυ ζητάει τηλέφωνο/δίνω κινητό. Θα σας πάρει ο τεχνικός αύριο (σήμερα 23/03/2007) για να περάσει επί τόπου & να κάνει ρυθμίσεις. Πάλι καλά γιατί αν μου λέγαν φέρτε τη από το μαγαζί 40 κ. πράγμα θα τους απαντούσα :argue: Το όλο κλίμα της συζήτησης ήταν ευχάριστο & ευγενικό για μένα. Πάμε παρακάτω...

¨¨Με παίρνει ο τεχνικός & μου λέει θα έρθω την τάδε ώρα, να είστε λίγο μπροστά για να βάλετε την tv στις τάδε ρυθμίσεις. Πηγαίνω κάνω αυτό που μου είπαν. Ο τεχνικός τσουπ εγγλέζος & πριν από το ραντεβού. Μετράει αυτό. Κάνει τις ρυθμίσεις & αλλαγές στο εσωτερικό software μου δεν μπορούμε να μπούμε εμείς οι καταναλωτές. Μπορώ να πω πως η εικόνα μου ήταν καλύτερη από πριν.

¨¨Το επίμαχο σημείο. Αυτές οι γραμμές υπάρχουν πού αχνά εώς καθόλου δεν με ενοχλούν παρά μόνο αν το γνωρίζεις & κυνηγάς να το δείς. Σε υλικό DVD 1080i δεν υπάρχει περίπτωση να εντοπιστεί πρόβλημα. To πρόβλημα μου είπε ότι ήταν καθαρά software για την δική μου tv. Ευγενικός & πρόθυμος να μου εξηγήσει τα πάντα. Το Service για την Phillips tv είναι 2 χρόνια

¨¨Νομίζω πως περιέγραψα τα γεγονότα. Στους φίλους που έχουν πρόβλημα σοβαρό με το panel της τηλεόρασης ας το κυνηγήσουν όσο πάει. Πάντως νομίζω ότι είναι θέμα παρτίδας. Παντού υπάρχουν προβλήματα σε όλες τις εταιρίες. Δεν είμαι υπέρμαχος της εταιρίας, απλώς πήρα την τηλεόραση επειδή μου άρεσε περισσότερο από τις άλλες εκείνη την χρονική στιγμή. Αλλά εφόσον βγαίνουν προβλήματα μετά την 9830 και στην 9731 όντως υπάρχει θέμα αξιοπιστίας. Ο καθένας ας κρίνει μόνος του, ας μην είμαστε όλοι τιμητές των πάντων. Αλλά όταν δίνεις τόσα χρήματα περιμένεις το καλύτερο & όχι να ανεβαίνει η πίεση σου.

¨¨Και το τελευταίο. Ας ξαναδεί ο Νάσος & τα παιδιά την πρότασή μου. Αυτό το Tread θα "χαθεί" από την οθόνη σε λίγο καιρό λόγω νεοτέρων. Καλό είναι να υπάρχει πάντα on eye με ένα Sticky Tread, για να έχουν ευκολότερη πρόσβαση & οι καινούργιοι φίλοι & να ενημερώνονται οι παλιοί. Και κάποιος φίλος όταν έχει πρόβλημα ας το αναφέρει "βοηθάει πολύ" πιστέψτε με !!! -bye-

ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΔYO BUG ΠΟΥ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ . ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ POST ΤΑ LINKS ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΟΠΩΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ POST ΣΤΟ avforums.com

1) The two bugs I found are:

1. From menu make OSD menu on (standard for seeing the volume indicator) then open the PIP or PAP window. Go-jump to main window (with the volume) and increase or decrease the volume (steps enough to see the indicator). Then try to jump to the PIP or PAP window. You can’t.
2. Open the PIP or PAP window. Change the channel in PIP or PAP window and then use the P<P button to change the channel in the previous. You can’t .It takes you to channel you were (in PIP or PAP windows), the last time, before you turned off your set all the time and it doesn’t change.

These bugs are after the last update I made a few days ago. Before I had no problem with these PIP and PAP functions, you see I’ am fanatic PIP zapping zapper so I know for sure that I didn’t had any problem before the update 3 months now.
Does anyone have the same problem???

2)From what i saw in service menu ,my panel (which have the backlight problem) is :
031
37 LCD Sharp FHD v3
As you can see Sharp WAS in PHILIPS ?????
Does anyone know what the new one is?

3)Does anyone read German?
There is a forum site very informed in German.

gathering.tweakers.net/forum/...s/1197214/last

Can anyone read and tell us what is going on???

Μια ερωτηση για το πανελ σου GeorgeFromCrete
Ειναι το 37 LCD Sharp FHD v3 η το
37 LCD Sharp FHD v3 VE1
και δες αν μπορεις να μου πεις ημερομηνια παραγωγης του πανελ
που φαίνεται στο service menou.
Αν μπορεις Γκιουλόγλου Δημήτρη πες μου και εσυ πιο panel εχεις γιατι ηρθε ο ιδιος τεχνικος και μου εκανε οτι εκανε και σε εσενα το γραφω απο copy
Code:
First of all leave the tv set for at least two hours to play with this settings.Contrast and brightness full.Light sensor off.
Then go to service menu.Press 62596 i+ at remote control.Press the red button(next) and go to options->display->screen and change the value to 087.Go back to root menu and choose store to store the new value.Dont forget to store is important!
Και κατι αλλο που διαβασα
Code:
 					Originally Posted by hd-cass 					[URL="http://www.avforums.com/forums/showthread.php?p=4534956#post4534956"][IMG]http://www.avforums.com/forums/images/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL] 				
 				[I]Im actaully very pi55ed of just now, switched the tv on and i have the banding problem, i bought the set about 2 months ago, it was supposed to have the new panel acording to the shop. I am currently trying the fix, ill let you know how it goes .. if it fails the tv shop is going to have one very unhappy and very loud customer.... Only 496 hrs of play as well ....
Seems i do have the new panel in place 

37 LCD Sharp FHD v3 VE1

First pop at the workaround improved the banding, they were not as obvious when powering on cold, going to leave things running for hours longer to see if it completely clears up ... then see how it looks powering on from cold...[/I]

Το καινουργιο ειναι το 37 LCD Sharp FHD v3 VE1 αν καταλαβα και αυτο εχει
προβληματακια.
Μεχρι την τεταρτη μπορω να την επιστρεψω.:grandpa:

Καλημερα φιλαρακι,
Εχω δίκτιο και δουλευει μια χαρα. Κανω συνεχεια streaming με το pc και βλεπω ολα μου τα diVX απο την τηλεοραση. Λοιπον σιγουρεψου οτι το modem-router που εχεις δίνει διαφορετικη διευθυνση στην ethernet αλλιώς θα εχε3ις πρόβλημα. Εαν εχεις modem router με usb + ethernet, δουλεψε το usb για συνδεση με τον υπολογιστή και την ethernet για σύνδεση με την τηλεοραση.
Σιγουρεψου ότι το καλώδιο ειναι ισιο αν θυμαμαι καλα και οχι σταυρωτό. Μπορει να ειναι όμως και το αντίθετο, δες το manual της τηλεορασης.
Και ενα tip που θα σε βοηθήσει πολύ.
Άνοιξε την τηλεοραση πρωτα και μετα πηγαινε στον υπολογιστη και ανοιξε το philips multimedia manager. Μην το κανεις αναποδα δεν θα σου λειτουργήσει.
Μην ανησυχείς είναι μπελάς να το κανεις να σου δουλεψει την πρωτη φορά αλλά θα σε αποζημιώσει οταν το πετυχεις.
Καλή επιτυχία
Νικος-bye-

Μια ερωτηση για το πανελ σου GeorgeFromCrete
Ειναι το 37 LCD Sharp FHD v3 η το
37 LCD Sharp FHD v3 VE1
και δες αν μπορεις να μου πεις ημερομηνια παραγωγης του πανελ
που φαίνεται στο service menou.
Αν μπορεις Γκιουλόγλου Δημήτρη πες μου και εσυ πιο panel εχεις γιατι ηρθε ο ιδιος τεχνικος και μου εκανε οτι εκανε και σε εσενα το γραφω απο copy
Code:
First of all leave the tv set for at least two hours to play with this settings.Contrast and brightness full.Light sensor off.
Then go to service menu.Press 62596 i+ at remote control.Press the red button(next) and go to options->display->screen and change the value to 087.Go back to root menu and choose store to store the new value.Dont forget to store is important!
Και κατι αλλο που διαβασα
Code:
                     Originally Posted by hd-cass                     [URL="http://www.avforums.com/forums/showthread.php?p=4534956#post4534956"][IMG]http://www.avforums.com/forums/images/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL]                 
                 [I]Im actaully very pi55ed of just now, switched the tv on and i have the banding problem, i bought the set about 2 months ago, it was supposed to have the new panel acording to the shop. I am currently trying the fix, ill let you know how it goes .. if it fails the tv shop is going to have one very unhappy and very loud customer.... Only 496 hrs of play as well ....[/I]
[I]Seems i do have the new panel in place [/I]

[I]37 LCD Sharp FHD v3 VE1[/I]

[I]First pop at the workaround improved the banding, they were not as obvious when powering on cold, going to leave things running for hours longer to see if it completely clears up ... then see how it looks powering on from cold...[/I]

Το καινουργιο ειναι το 37 LCD Sharp FHD v3 VE1 αν καταλαβα και αυτο εχει
προβληματακια.
Μεχρι την τεταρτη μπορω να την επιστρεψω.:grandpa:

Ειναι το 37 LCD Sharp FHD v3

Φιλε ilise (Νικο)
Σε ευχαριστω για την απαντηση σου θα προσπαθησω να το κανω ετσι οπως λες γιατι ενας λογος που διαλεξα την συγκεκριμένη τηλεοραση ειναι το ethernet και το streaming που κανει.
Μια ερωτηση ακομη, υποτιτλους (srt)μπορω να δω??? Υπαρχει μενου αλλα το κανει.??
Εχω βρει και ενα προγραμμα το SimpleCenter ειναι η ιδια εταιρια που βγαζει για
λογαριασμο της philips το PMM και ειναι σε καλυτερη version SimpleCenter_windows_4_1_4_0067_en.exe αν κανεις search με SimpleCenter
θα το βρεις ευκολα.
Φιλε GeorgeFromCrete
Σε ευχαριστω και εσενα το δικο μου panel ειναι το 37 LCD Sharp FHD v3 VE1 αν ειναι καλο η καλυτερο απο 37 LCD Sharp FHD v3 ο καιρος μονο θα δείξει,οπως και οτι το panel μου βγηκε την 46 εβδομαδα του 2006.:blink:;)

Δηλαδη
Changing the panel setting (in the service menus) from 031 to 087 effectively changes the panel:
from: 37 LCD Sharp FHD v3
. .to: 37 LCD Sharp FHD v3 VE1

Το δοκιμασε κανενας με σοβαρο προβλημα στο backlight να εχει δηλαδή πανω απο 700 ωρες λειτουργιας.
Ακομη με παιδεύει το δίκτυο που θα παει θα το καταφέρω το άτιμο.

Φιλε Rivers
Το δυκτιο το καταφερα τελικα υποτιτλους ομως δεν βλεπω,εσυ εχεις ΔΕΙ υποτιτλους στο δικο σου δυκτιο.??
Το καλωδιο μου ειναι 10 μετρα και εχω μερικα σταματηματα της εικονας με PMM αλλλα με simplecenter εχω καλυτερη ροη.
Δεν ξερω κιολας αν φταιει ο router μου,fritz!box απο altec το απλο.
θα στο στειλω και σε pm.

καλησπερα τη θαψατε τη PHILIPS ?? εγω παντωs την αγορασα και μετα απο ενα καλο κουρδισμα απο το μανωλη ειναι σκετη τρελα τα χρωματα ειναι καταπληκτηκα σε DVD ΚΑΙ HD δεν πεζεται με τιποτα EYXOMAI NA MHN TO ΜΕΤΑΝΙΟΣΩ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΔΩ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΛΙΓΟ

Καινούργιο update English (UK), Αρχείο Zip (25.26 MB) 0.89.0.0
Προσπαθώ να το κατεβάσω και δεν μπορώ!!!
Είναι εύκολο σε κάποιον να το στείλει στο rapidshare.com η κάπου αλλού..!!

¨¨alexanesta σε ευχαριστούμε πολύ.
¨¨Θα δοκιμάσω να το κατεβάσω σήμερα & θα σου πώ. -bye-