Re: Απάντηση: Re: Philips 56” Cinema 21:9
Και εγώ ανυσυχώ... Μου έχουν χαλάσει συσκευές sony (πολλές), samsung (οι μισές), LG (πάλι οι μισές), philips (μόνο 1). Δυστυχώς δεν πρέπει να αγοράσω τίποτα ξανά από κανέναν, γιατί μπορεί να χαλάσει...
Σίγουρα. 100%. Ειδικά οι LG...
Ειχα δυο CRT Philips και κατα καιρους απειρες αλλες συσκευες...αλλα ολες σχεδον μου βγηκαν ελαττωματικες...πχ. πριν κατι μηνες πηρα καποιες οικονομικες λαμπες Philips που εγραφαν πανω "8 years lamplife" και καηκαν στους 3 μηνες ενω καποιες αντιστοιχες Osram που εχω σπιτι κρατησαν 5-6 χρονια χωρις προβλημα...ακομη και οι CRT εδειχναν γενικα πολυ μετρια και σε συγκριση με αντιστοιχης τιμης Sony φιλων σιγουρα χειροτερα...
Και εγώ ανυσυχώ... Μου έχουν χαλάσει συσκευές sony (πολλές), samsung (οι μισές), LG (πάλι οι μισές), philips (μόνο 1). Δυστυχώς δεν πρέπει να αγοράσω τίποτα ξανά από κανέναν, γιατί μπορεί να χαλάσει...
Και τελικά την αγόρασες την LG;Το 2004 ημουν ετοιμος να αγορασω την "υπερτηλεοραση" 32PF9966 των 2,500 ευρω τοτε εως οτου εμαθα (απο εναν Ολλανδο μαλιστα , μελος του AVforums) οτι ειχε τα παλια πανελ IPS και εισοδο DVI οταν τα αντιστοιχα μοντελα της LG που κοστιζαν 30-40% λιγοτερο ειχαν S-IPS και HDMI...
Με λιγα λογια οσο περισοτερα μαθαινα για τηλεορασεις τοσο συνειδητοποιουσα οτι η αγορα τηλεορασης Philips ειναι πεταμενα λεφτα , πχ. σημερα LG 47" με 200 Hz στα 1200 ευρω , Philips 47" με 200 Hz με την ιδια ακριβως τεχνολογια στα 2500 ευρω κτλ.
Δεν λεω οτι οι Sony γενικα εχουν καλυτερη εικονα , παντως στα ιδια χρηματα (και 50% παραπανω μπορω να πω) αν συγκρινουμε Philips με οποιαδηποτε αλλη γνωστη μαρκα (LG, Samsung , Sony , Panasonic κτλ) σιγουρα η αλλη μαρκα θα εχει καλυτερη εικονα...
Για Pioneer βεβαια δεν το συζηταμε καν , ουδεμια συγκριση...
Σίγουρα. 100%. Ειδικά οι LG...