Philips 56” Cinema 21:9 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Philips 56” Cinema 21:9

Συγχώρα με, αλλά αν οι πιλότοι στην αργκό σας εννοείτε ως όργανο τον αυτόματο πιλότο, αυτό οι υπόλοιποι δεν είμαστε σε θέση να το γνωρίζουμε και θεωρούμε πως όργανα αποτελούν ο μετρητής ταχύτητας, ο μετρητής ύψους, το ραντάρ, οι ενδείξεις των στοιχείων των κινητήρων κτλ. Πιλότος δεν είμαι και ίσως να κάνω λάθος, αλλά εξ όσων γνωρίζω δεν συστείνεται η πτήση ενός αεριωθούμενου χωρίς αυτά τα όργανα...

Και το καλιμπράρισμα μιας τηλεόρασης, χειροκίνητα γίνεται, τα όργανα έχουν συμβουλευτικό χαρακτήρα, δεν αποφασίζει ο κομπιούτορας για τις τιμές. Αν οι χρωματικές συντεταγμένες κάθονται επακριβώς στο τρίγωνο, χωρίς τα όργανα και μόνο με το μάτι, όμως είναι αδύνατο να το διαπιστώσουμε...

Η επιθετικότητα και οι "εξυπνάδες" πραγματικά περισσεύουν από την όλη συζήτηση και δεν έχουν και καμμία χρησιμότητα άλλωστε... -bye-

Αγαπητε φιλε παραξηγεις γιατι δεν γνωριζεις. Δεν σε αδικω .
ΔΕν εχεις γνωση βασικων αεροπορικων χειρισμων και ορολογιας οποτε δεν εχει νοημα.
Ειναι αλλο πραμα να λεμε ποια οργανα ειναι απαραιτητα σε μια επικινδυνη φαση οπως αυτη της απογειωσης -προσγειωσης κι αλλο πραγμσ ποιος εχει το γενικο προσταγμα ποιος ειναι pilot in command με αλλα λογια.
Σε ολες τις φασεις της πτησης δεν νοειται να μην ελεγχεις τα οργανα σου. Εκανα το διαχωρισμο (ακως ισως αφου απευθυνομαι σε μη πιλοτους) για να τονισω την σπουδαιοτητα του ανθρωπινου παραγοντα.
Κι αυτο για να αντιδιαστειλω τις ρυθμισεις που κανουμε σε ενα τηλεοπτικο δεκτη με τα οργανα φωτομετρα κλπ και την αποδοχη τους απο το ματι μας που ειναι ο τελικος κριτης.
Ελπιζω να εγινα αρκετα σαφης-bye-

Πολύ το κουράσαμε για μια τβ που ανάμεσα στα μέλη του μεγαλύτερου ειδικού audio-video φόρουμ στην Ελλάδα έχει έναν ιδιοκτήτη....
Όπως πήγαν άπατες κάτι PES και κάτι aurea θα πάει και αυτή.

Πολύ το κουράσαμε για μια τβ που ανάμεσα στα μέλη του μεγαλύτερου ειδικού audio-video φόρουμ στην Ελλάδα έχει έναν ιδιοκτήτη....
Όπως πήγαν άπατες κάτι PES και κάτι aurea θα πάει και αυτή.

I would not hold my breath on that! Εξαλλου δεν ειναι νοποια κι οποια tv οσο κι αν αυτο δεν αρεσει σε καποιους -bye-

Last edited:

http://fwd.five.tv/gadgets/audio-video/televisions/lcd-and-plasma/philips-cinema-219
To look at the Philips Cinema 21:9 is to want one. It's a one of a kind: the world's first ultra-widescreen television. The beauty of that is there's no more letterboxing (the black lines that appear above and below the picture during certain programmes/films), which means the screen is completely filled with picture. And an awesome picture at that. Thanks to Philips' picture processing tech working overtime details are sharp as a Sushi chef's knives, colours are as vibrant as a children TV presenter's personality (but not as annoying) and motion judder is non-existent! The addition of Philips' Ambilight feature (projecting colours on the wall behind your telly) merely enhances your viewing pleasure. And as for the speakers, well, they almost blew our ears off!

http://www.reghardware.co.uk/2009/07/31/review_hd_tv_philips_cinema_21_9_56pfl9954h/page2.html
What of the picture itself? Actually, it’s breathtaking. The Sky HD screening of Spider-Man 3 showed the 21:9 picture off beautifully. After 20 seconds of displaying the picture with black bars at top and bottom, it settled into a flawless full-screen presentation. In the early scene, when the pitch-black alien Venom crash-lands on Earth, the dark creature was still picked out in perfect clarity against the night time Central Park backdrop.

http://www.electricpig.co.uk/2009/08/10/philips-219-tv-review/
It makes one hell of an impact when you’re watching a movie, as there’s nothing to see except the picture - plus Philips Ambilight technology, which takes the dominant on-screen colours and chucks them up on the wall behind the TV via three arrays of LED lamps.
There’s also a staggering arsenal of picture processing tech at work behind-the-scenes - sharpening the details, enhancing colours, ironing out motion judder and adjusting the backlight to boost contrast. The result is a gobsmacking picture with a real sense of depth, particularly when watching Blu-ray.

Προφανως κι αυτοι δεν εχουν ιδεα απο εικονα σαν και μενα:grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Philips 56” Cinema 21:9

Προφανως κι αυτοι δεν εχουν ιδεα απο εικονα σαν και μενα:grinning-smiley-043

Επειδή συχνά-πυκνά γράφεις όταν quotaρεις λεγόμενα συμφορουμιτών ''είπα εγώ κάτι τέτοιο?'', ''δεν είπα κάτι τέτοιο'', ρωτάω και 'γω με τη σειρά μου: Σε κατηγόρησε κανείς ότι δεν έχεις ιδέα από εικόνα? Αν ναι, επισήμανέ το στον συντονιστή της κατηγορίας να διαγραφεί πάραυτα. Αν όχι, το τελευταίο σαρκαστικό σχόλιο, που αποσκοπεί?

Δεν νομίζω ότι κανείς έχει προσβάλλει τον άλλο στο παρόν νήμα. Την γνώμη μας λέμε όλοι. Παρότι είσαι ο μοναδικός που υπεραμύνεται των επιλογών της συγκεκριμένης εταιρείας (και καλά κάνεις) δεν σημαίνει ότι πρέπει να θεωρείσαι ''εν αμύνει''. Η γνώμη σου έχει διατυπωθεί σαφέστατα, όπως και των υπόλοιπων μελών. Μην ξεχνάμε, για μια συσκευή μιλάμε και τίποτα παραπάνω....-bye--bye-

Re: Απάντηση: Re: Philips 56” Cinema 21:9

Επειδή συχνά-πυκνά γράφεις όταν quotaρεις λεγόμενα συμφορουμιτών ''είπα εγώ κάτι τέτοιο?'', ''δεν είπα κάτι τέτοιο'', ρωτάω και 'γω με τη σειρά μου: Σε κατηγόρησε κανείς ότι δεν έχεις ιδέα από εικόνα? Αν ναι, επισήμανέ το στον συντονιστή της κατηγορίας να διαγραφεί πάραυτα. Αν όχι, το τελευταίο σαρκαστικό σχόλιο, που αποσκοπεί?

Δεν νομίζω ότι κανείς έχει προσβάλλει τον άλλο στο παρόν νήμα. Την γνώμη μας λέμε όλοι. Παρότι είσαι ο μοναδικός που υπεραμύνεται των επιλογών της συγκεκριμένης εταιρείας (και καλά κάνεις) δεν σημαίνει ότι πρέπει να θεωρείσαι ''εν αμύνει''. Η γνώμη σου έχει διατυπωθεί σαφέστατα, όπως και των υπόλοιπων μελών. Μην ξεχνάμε, για μια συσκευή μιλάμε και τίποτα παραπάνω....-bye--bye-

Συμφωνω και επαυξανω.
ΔΕν προσβαλα ποτε κανενα εδω μεσα. Αντιθετα εχω νιωσει πολλες φορες επιτιθεμενος. Σαφως και δε μαλωνουμε. Σαφεστατα επισης για τηλεοραση μιλαμε οχι για την πηγη της ζωης-bye-

Απάντηση: Philips 56” Cinema 21:9

Χθές πήγα με τη σύζυγο στο SATURN για να διαλέξει μεταξύ της SAMSUNG Β750, 6000 και 7000 αλλά αυτή κόλλησε στην Philips’ 56PFL9954H.

Της εξήγησα δύο πράγματα για 4:3, 16:9 και 21:9 αλλά δεν έδειξε να πολυακούει. Μάλιστα όταν πήγα για λίγο πρός τα BD και γύρισα πίσω, έκανε παζάρια με τον Πωλητή...
Τις είπα ότι δεν υπάρχουν τα φράγκα και άμα θέλει να πηγαίνει στο SATURN να βλέπει τις ταινίες της!!!
Τελικά έφυγε νευριασμένη και από τότε αγνοείται... Κάναμε ανακοινώσεις στο μαγαζί για να εμφανιστεί αλλά δεν... τίποτα...!!!

Γυναίκα, αν ακούς, ξέρω ότι είσαι στο SATURN μπροστά από την Philips! Γύρνα στο σπίτι σε παρακαλώ ... το παιδί σε ζητάει!

Re: Philips 21:9 cinema

την ειδα σημερα σε demo και ειναι πολύ ιδιαιτερη tv

Την εχω 3 μηνες τωρα και ειμαι κατενθουσιασμενος με την αποδοση της. Να εχεις στο μυαλο σου ωστοσο οτι δεν την προτεινω για τηλεοπτικο σημα τουλαχιστο οπως αυτο εκπεμπεται σημερα απο τους τηλεοπτικους σταθμους (4:3) . Οταν τα προγραμματα γινουν 16:9 δεν θα υπαρχει προβλημα. Μεχρι τοτε ομως αν βλεπεις ταινιες η ντοκυμοντερ ειναι ολα τα λεφτα.
Δες την να παιζει υλικο που θελεις και κρινε αναλογα. Μην ακους κανενα και εμπιστεψου μονο τα ματια σου. Εισαι ικανοποιημενος? Παρε τη. Δεν εισαι? Στροφη 180 και αγοραζεις αλλη τηλεοραση.
Νικος

Μιας και η Philips 56" Cinema 21:9, είναι μοναδική στο είδος της, συγχώνευσα την ερώτηση του Ισίδωρου με το αντίστοιχο θέμα για να βρει τις πληροφορίες που θέλει.

Μιας και η Philips 56" Cinema 21:9, είναι μοναδική στο είδος της, συγχώνευσα την ερώτηση του Ισίδωρου με το αντίστοιχο θέμα για να βρει τις πληροφορίες που θέλει.

:a0210::a0210:

Καλά έκανες, Χρήστο...

και επί τη ευκαιρία, καλή αρχή!!!-bye--bye-

Την εχω 3 μηνες τωρα και ειμαι κατενθουσιασμενος με την αποδοση της. Να εχεις στο μυαλο σου ωστοσο οτι δεν την προτεινω για τηλεοπτικο σημα τουλαχιστο οπως αυτο εκπεμπεται σημερα απο τους τηλεοπτικους σταθμους (4:3) . Οταν τα προγραμματα γινουν 16:9 δεν θα υπαρχει προβλημα. Μεχρι τοτε ομως αν βλεπεις ταινιες η ντοκυμοντερ ειναι ολα τα λεφτα.
Δες την να παιζει υλικο που θελεις και κρινε αναλογα. Μην ακους κανενα και εμπιστεψου μονο τα ματια σου. Εισαι ικανοποιημενος? Παρε τη. Δεν εισαι? Στροφη 180 και αγοραζεις αλλη τηλεοραση.
Νικος

Νίκο, εσύ πως βλέπεις τηλεοπτικό σήμα από κανάλια με κάδρο 4:3;
Με μπάρες δεξιά - αριστερά;

Νίκο, εσύ πως βλέπεις τηλεοπτικό σήμα από κανάλια με κάδρο 4:3;
Με μπάρες δεξιά - αριστερά;

Προσωπικα δεν βλεπω καθολου τηλεοπτικο σημα σ αυτη. Μονο ταινιες (ΒR) και Sky HD οπου δειχνει τα δοντια της.Ναι με μπαρες αριστερα και δεξια. Σπανια οταν βλεπω (zaping) to 4:3 φαινεται με μπάρες δεξιά - αριστεράε ενω οταν το καδρο ειναι 16:9 (ΣΚΑΙ) η εικονα απλωνει απο μονη της σε 21:9.
Νικος

Οι μπάρες είναι μαύρες ή γκρι;
Και αναφέρεται πουθενά στο manual αν υπάρχει κάποιου είδους προστασία για πολύωρη θέαση με μπάρες;