Philips 58PFL9955H Cinema 21:9 3D : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Φίλε jimanasa, με το να επαναλαμβάνεις την ερώτηση κάθε 10-15 λεπτά, έχεις περισσότερες πιθανότητες να κερδίσεις ένα infraction, από το να πάρεις απάντηση... -bye-

Τις φωτογραφίες, πρέπει πρώτα να τις ανεβάσεις, είτε ως attachements στον server του avclub (θα βρεις το σχετικό κουμπί
attach.gif
στo μενού του advanced reply) είτε σε κάποιον εξωτερικό server φωτογραφιών (π.χ. photobucket, imageshack, κτλ.).

Last edited:
Καλημερα σε ολα τα παιδια,
Λοιπον οι πρωτες εντυπωσεις.

Με απλα λογια απλα δεν παιζεται,
Εικονα ευκρινεστατη σε ενα τεραστιο panel,
Μαυρο που σκοτωνει, δεν ειδα θολουρες, δεν υπαρχει clouding ουτε γι αστειο.
Δεν βλεπω τεχνουργηματα κανενος ειδους ακομα και σε γρηγορες σκηνες
Φωτεινοτητα υπερ του δεοντος αρκετη, αντιθεση φανταστικη.
Μετα την αναβαθμιση λογισμικου με το τελευταιο firmware ( η τηλεοραση φορουσε ...0.14) περασα στην εγκατασταση καναλιων η οποια δεν διεφερε σε τιποτα απο την προηγουμενη cinema τοσο στην ανιχνευση οσο και στην αλλαγη ονοματος και αλλαγη θεσης καναλιου. Προστεθηκε ωστοσο ενα πολυ χρησιμο virual πληκτρολογιοτο οποιο βοηθα τα μεγιστα στην αλλαγη - μετονομασια καναλιων.
Η συνδεση πηγων παιχνιδακι.
Η τηλεοραση βλεπει αμεσως πηγες HDMI-CEC και τις εγκαθιστα μονη της, Σε πηγες οπως ο edision HD απλα κανεις προσθηκη συσκευης.
Το τηλεοπτικο σημα δεν παιζεται ακομα και στα αναλογικα καναλια αφου πατουσα σα το κουμπακι κατασταση για να βεβαιωθω αν το καναλι ειναι αναλογικο η ψηφιακο.
Σε HD ειναι περιττο να προσθεσω οτι σου πεφτει το σαγωνι.
Το κερασακι στην τουρτα? Το 3D της,
Αν και συνδεσα το Panasonic 3D BD 300 δεν επαιξα μαζι του ειναι κατι που θα κανω σημερα,
Επαιξα ωστοσο με το sky 3D.
Χτες ειχε αυτη την ηλιθια ταινια BREXEI ΚΕΦΤΕΔΕς, Φυσικα σε 21:9 (καποιος φιλος ειχε πει οτι ολες οι 3D παραγωγες ειναι 16Q9 = ΛΑΘΟΣ) ανοιξε το πλανο σε χρονο dt αλλα οπως και η samsung δεν αναγνωρισε αυτοματα το side by side 3D. Γρηγορα απο το τηλεχειριστηριο βαζεις το σωστο format και η τρισδιαστατη εικονα ξεδιπλωνεται μπροστα σου.
Η συγκριση που κανω ειναι με την samsung C8000 που εχω.
Εβαλα καπακι το universe 3D να παιξει που εχω γραμενο για αμεση συγκριση καθως εχω δει το ντοκυμοντερ στη samsung και το ματι μου ειναι εκπαιδευμενο.
Τα γυαλια συγχρονιζουν αμεσα και δεν θελουν σε καμμια περιπτωση ορισμενα δευτερολεπτα οπως αναφερεται στις οδηγιες που σημειωτεον δεν υπαρχουν στη συσκευασια.
Cross talk υπαρχει αλλα ψαχνεις για να το βρεις και ακριβως στα ιδια σημεια που ειχα σταμπαρει και στην samsung οταν εβλεπα και εκει το ντοκυμοντερ.
Εικονα ευκρινεστατη βαθος πεδιου απιθανο, μαυρο τι να πω ρε παιδια τρελλο δεν φαινεται να ειναι απενεργοποιημενο το backlight αλλα δεν το εψαξα παραπανω κατι που θα κανω σημερα. Χτες χαζευα την εικονα η οποια και σε 3D ειναι πληθωρικη και η αισθηση που εχεις ειναι δεν περιγραφεται.
Τεχνουργηματα - θολουρες φωτοστεφανα και αλλα τετοια θρησκευτικα δεν ειδα πουθενα.
Τι δεν μου αρεσε? Θα με ρωτησετε υπαρχει?
Ναι υπαρχει,
1 αντι δυο scart ( οπως στην 9705) Βεβαια δεν το χρειαζομαι αλλα με ξενιζει το γεγονος.
2. Ολα τα ρυθμιστικα επανω στην τηλεοραση εχουν φυγει απο το πλαι (περισινη cinema) kai και εχουν τοποθετηθει στο κεντρο μπροστα στην φετιμη. Δεν μου αρεσει που ο διακοπτης ενεργοποιησης της συσκευης απο επαφικος περισι αγινε διακοπτης κλασικος μηχανικος σαν αυτον που αναβουμε ενα φωτιστικο. (Σκεπτομαι ανοιξε κλεισε ποσο θα κρατησει)
3. Εχω την αισθηση οτι δεν υπαρχει ξεχωριστη ρυθμιση για καθε πηγη. Δεν το εψαξα καλα και κρατω μια επιφυλαξη απλα οταν εβαζα χτες τις πηγες και πηγινα να ρυθμισω υπηρχαν οι ιδιες θεσεις απο την προηγουμενη πηγη πριν αλλαξω κατι. Με παραξενεψε το γεγονος αλλα ειναι κατι που θα ξεκαθαρισω αμεσα σημερα.
4. Δεν μου αρεσε που φετος αντι για 4 HDMI πισω εχουν μονο τρια και απο αυτα μονο το ενα ειναι HDMI 1.4 (ARC)
Οχι που δεν θα γκρινιαζα,
Λεπτομερερειες,
Το ambilight εχει εκπληκτικη ισχυ φαινεται πιο δεμενο στη συσκευη και λογω του οτι τα led κλεινουν εντελως σε σκοτεινες σκηνες το ambilight παει περιπατο λες τωρα τι εγινε γιατι εκλεισε?
Συμδεθηκε αμεσως στο δικτυο δουλευει θαυμασια με server tversity, nero, παιζει απροβληματιστα,
Το wifi media connect δουλευει καταπληκτικα, Δεν ειναι αναγκη να συνδεθεις σε δικτυο. Θελεις να δεις μερικες φωτο και βαριεσαι να συνδεθεις σε δικτυο η να βαλεις στικακι? Κανενα προβληαμ. Ανοιγεις το laptop (εχεις εγκαταστησει το λογισμικο πριν) ανοιγεις οποια φωτο η video θελεις kai επιλεγεις στο λαπτοπ project. Σε μερικα δευτερολεπτα οτι εχεις στην οθονη του laptop προβαλετα ως εχει στην τηλεοραση. Πραγματικα απιθανο gatzet.
Η συνδεση στο net tv εγινε σφαιρατα, Δεν ειδα βεβαια καταστηματα στη χωρα μας που να πουλουν ταινιες online ακομα αλλα εβαλα μια 4GB στην card slot την οποια μορφοποιησε για την σχετικη χρηση.
Η τηλεοραση ειναι CI+ ετοιμη οσον αφορα το Common interface της,
O ηχος απλα καταπληκτικος και διαυγης και γεματος λογω τοων υπογουφερ.
Αυτα προς το παρων ,
Θα επανελθω μολις λυσω τους δυο γριφους που σας ανεφερα,
Την καλημερα μου ,

PS Οχι πατατες δεν τηγανιζει....

Re: Απάντηση: Philips 58PFL9955H Cinema 21:9 3D : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

+1

Υπαρχουν και αυτοι που δεν θελουν να εχουν facebook.

Δεν νομιζω να κοροιδευε κανεις το aspect ratio της συγκεκριμενης.

Θεματα που εχουν να κανουν με την εικονα (πχ. μια τηλεοραση υποτειθεται προχωρημενη να χρησιμοποιει λαμπες CCFL) μπορει να ειχαν συζητηθει.

Γιαννη ξερω πολυ καλα τι λεω,
Σας εχια πει απο περισι οτι η philips συζητουσε με κατασκευαστριες εταιριες για την διαθεση της τεχνογνωσιας για το 21:9 format της. Τοτε ειρωνικα με ρωτουσαν (δεν θυμαμαι ποιος αλλα δεν εχει και σημασια - οποιος θελει μπορει να διαβασει το νημα της 56ρας και θα βρει τα επιμαχα σημεια) ποιες εταιριες μπορεις να μας πεις?
Συνεπως δεν συζητουσαμε μονο για το αν θα επρεπε τεοιο πανελ να ειναι CCFL.
Νικος

Aντε καλοθεατη.

Εστω και με την δευτερη πιστευω οτι την πετυχε την συνταγη η Philips.

Γιαννη ευχαριστω πολυ,
Πιστευω πως αν εξαιρεσεις ορισμενα minor things που ανεφερα πιο πανω πιστευω πως ναι πετυχαν τη συνταγη. Τη συγκεκριμενη τηλεοραση την ξερω .....απο μωρο. Την ειχα δει στο σταδιο δοκιμων περισι στην Ολλανδια στο εργοστασιο και δεν κρατιομουνα απο τοτε. Βεβαια αυτος δεν ειναι λογος να μην γκρινιαζω για τα αρνητικα που βρηκα αλλα δεν μπορεις να τα εχεις ολα.
Να προσθεσω εδω δυο πραγματακια ακομα,
1. Θεωρω βλακεια την ενσωματωση δορυφορικου δεκτη, δεν ασχοληθηκα καθολου μαζι του, Εχω 4 δορυφορικους εξωτερικουε δεκτες δεν χρειαζομουνα και ενα εσωτερικο,
2. Στιε ρυθμισεις 3D δεν υπαρχει καμμια ρυθμιση οσον αφορα βαθος πεδιου, η βελτιστοποιηση 3D η διορθωση εικονας (που εχει η samsung) παρα μονο την ρυθμιση του format 3D.
Δεν ξερω πως τα καταφερνουν το 3D να ειναι τοσο τελειο χωρις να πειραξεις τιποτα ισως για πρωτη επαφη να ειναι και το ζητουμενο να μην μπλεκει δηλαδη ο αρχαριος χρηστης με εξτρα ρυθμισεις σε κατι που δεν ξερει καλα, λεω εγω τωρα. Εγω κρινω απο το αποτελεσμα. Σημερα θα την περασω το μαρτυριο του blu ray 3D, Εχω 2 δισκακια imax 3D και θα της αλλαξω τα φωτα, να δω τι ψαρια πιανει και στο full HD 3D και θα επανελθω,
Στο side by side παντως παιζεται!!
Nikoς

Last edited:
3. Εχω την αισθηση οτι δεν υπαρχει ξεχωριστη ρυθμιση για καθε πηγη. Δεν το εψαξα καλα και κρατω μια επιφυλαξη απλα οταν εβαζα χτες τις πηγες και πηγινα να ρυθμισω υπηρχαν οι ιδιες θεσεις απο την προηγουμενη πηγη πριν αλλαξω κατι. Με παραξενεψε το γεγονος αλλα ειναι κατι που θα ξεκαθαρισω αμεσα σημερα.
4. Δεν μου αρεσε που φετος αντι για 4 HDMI πισω εχουν μονο τρια και απο αυτα μονο το ενα ειναι HDMI 1.4 (ARC)

Μιας και έχω φάει την 9705 με του κουτάλι...

3) Ναι, η τηλεόραση ΔΕΝ κρατά πληροφορίες ανά πηγή. Κρατά μόνο μια, την "έξυπνη εικόνα". Πρέπει κάθε πηγή που θέλει άλλες ρυθμίσεις να τις αντιστοιχίσεις μια διαφορετική ρύθμιση από έξυπνη εικόνα, και να τις αλλάξεις. Έχει αρκετές από ότι είδες. Εγώ έχω βάλει το σινεμά σε όλες τις πηγές, και το φυσική σε τηλεοπτικό...

4) Όλες οι είσοδοι είναι HDMI 1.4 (όλες δέχονται 3Δ - τσεκαρισμένο). Απλά μόνο 1 έχει ARC... Έχει μια λογική, συνήθως κάθε σύστημα έχει μόνο 1 ενισχυτή, και αυτόν τον συνδέεις εκεί που υπάρχει το ARC...

καντε τα tests για το crosstalk και αν μπορειτε ανεβαστε φωτογραφιες
μονο ετσι θα δουμε αν αξιζει πραγματικα το 3D της.
Οι προσωπικες γνωμες ειναι υποκειμενικες...

μιας και χεις και τη c8000 μπορεις να μας πεις συνοπτικα καποιες ομοιοτητες -διαφορες στην εικονα και σε οτι αλλο κρινεις εσυ, αν εχεις κανει τη συγκριση?

αυτη ειναι η δικη μου tv philips 58"pfl9955h cinema 21:9 3d, τοποθετιμενη στον χωρο μου.

Attachments

• 76559_1590522536721_1645603090_1392208_5247337_n.jpg
    76559_1590522536721_1645603090_1392208_5247337_n.jpg
    80.3 KB · Views: 60
  • 73763_1590524656774_1645603090_1392212_779487_n.jpg
    73763_1590524656774_1645603090_1392212_779487_n.jpg
    111.4 KB · Views: 65
  • 149614_1590557697600_1645603090_1392250_6600088_n.jpg
    149614_1590557697600_1645603090_1392250_6600088_n.jpg
    99.4 KB · Views: 64
Nικολα,[ILISE],ετσι που τα παρουσιαζεις μου φαινεται θα με πεισεις παλι να παρω και εγω την νεα cinema και δεν εχω καιρο την παλαια 56αρα.Παντως οποιος εχει την 21/9 και θελει να ξαναπαρει τηλεοραση δεν παει αλλου οσο αφορα τις ταινιες ,και με τετοια εικονα εχεις ακομα την επιθυμια να δεις και ενα πολυ μετριο εργο.Τα ιδια μου ελεγε και ο γνωστος μου που πηρε το ιδιο μοντελο αλλα αυτος χρειαστηκε να αγορασει επιλεον στιριγμα βασης[200ευρω],ενω εγω το στιριξα στο τοιχο με την επιτοιχια βαση που ειχε στο κουτη του.Ηθελα να ρωτησω η νεα σινεμα τι βαση εχει?,εαν βλεπεις καποια εμφανη διαφορα στη εικονα οσο αφορα την κινηση αφου η νεα ειναι 400hz, και στο αναλογικο ποια ειναι η διαφορα τους?...Εαν εμεινα θεσ/κη θα επισκεπτομουνα αλλα μενω μακρια χαλκιδα

αυτο ειναι το home cinema μου με tv philips 58" 21:9 cinema 3d led το blu-ray pioneer lx91 ο ενισχυτης pioneer lx90 susano τα ηχεια klipsch κε το xbox360

Attachments

• 29457_1366077645739_1645603090_876104_4036445_n.jpg
    29457_1366077645739_1645603090_876104_4036445_n.jpg
    120 KB · Views: 32
  • 34760_1449071000521_1645603090_1068150_5573342_n.jpg
    34760_1449071000521_1645603090_1068150_5573342_n.jpg
    81 KB · Views: 36
  • 40420_1474735762124_1645603090_1134755_884427_n.jpg
    40420_1474735762124_1645603090_1134755_884427_n.jpg
    110.3 KB · Views: 38
Καλημερα σε ολα τα παιδια,
Λοιπον οι πρωτες εντυπωσεις.

Με απλα λογια απλα δεν παιζεται,
Εικονα ευκρινεστατη σε ενα τεραστιο panel,
Μαυρο που σκοτωνει, δεν ειδα θολουρες, δεν υπαρχει clouding ουτε γι αστειο.
Δεν βλεπω τεχνουργηματα κανενος ειδους ακομα και σε γρηγορες σκηνες
Φωτεινοτητα υπερ του δεοντος αρκετη, αντιθεση φανταστικη.
Μετα την αναβαθμιση λογισμικου με το τελευταιο firmware ( η τηλεοραση φορουσε ...0.14) περασα στην εγκατασταση καναλιων η οποια δεν διεφερε σε τιποτα απο την προηγουμενη cinema τοσο στην ανιχνευση οσο και στην αλλαγη ονοματος και αλλαγη θεσης καναλιου. Προστεθηκε ωστοσο ενα πολυ χρησιμο virual πληκτρολογιοτο οποιο βοηθα τα μεγιστα στην αλλαγη - μετονομασια καναλιων.
Η συνδεση πηγων παιχνιδακι.
Η τηλεοραση βλεπει αμεσως πηγες HDMI-CEC και τις εγκαθιστα μονη της, Σε πηγες οπως ο edision HD απλα κανεις προσθηκη συσκευης.
Το τηλεοπτικο σημα δεν παιζεται ακομα και στα αναλογικα καναλια αφου πατουσα σα το κουμπακι κατασταση για να βεβαιωθω αν το καναλι ειναι αναλογικο η ψηφιακο.
Σε HD ειναι περιττο να προσθεσω οτι σου πεφτει το σαγωνι.
Το κερασακι στην τουρτα? Το 3D της,
Αν και συνδεσα το Panasonic 3D BD 300 δεν επαιξα μαζι του ειναι κατι που θα κανω σημερα,
Επαιξα ωστοσο με το sky 3D.
Χτες ειχε αυτη την ηλιθια ταινια BREXEI ΚΕΦΤΕΔΕς, Φυσικα σε 21:9 (καποιος φιλος ειχε πει οτι ολες οι 3D παραγωγες ειναι 16Q9 = ΛΑΘΟΣ) ανοιξε το πλανο σε χρονο dt αλλα οπως και η samsung δεν αναγνωρισε αυτοματα το side by side 3D. Γρηγορα απο το τηλεχειριστηριο βαζεις το σωστο format και η τρισδιαστατη εικονα ξεδιπλωνεται μπροστα σου.
Η συγκριση που κανω ειναι με την samsung C8000 που εχω.
Εβαλα καπακι το universe 3D να παιξει που εχω γραμενο για αμεση συγκριση καθως εχω δει το ντοκυμοντερ στη samsung και το ματι μου ειναι εκπαιδευμενο.
Τα γυαλια συγχρονιζουν αμεσα και δεν θελουν σε καμμια περιπτωση ορισμενα δευτερολεπτα οπως αναφερεται στις οδηγιες που σημειωτεον δεν υπαρχουν στη συσκευασια.
Cross talk υπαρχει αλλα ψαχνεις για να το βρεις και ακριβως στα ιδια σημεια που ειχα σταμπαρει και στην samsung οταν εβλεπα και εκει το ντοκυμοντερ.
Εικονα ευκρινεστατη βαθος πεδιου απιθανο, μαυρο τι να πω ρε παιδια τρελλο δεν φαινεται να ειναι απενεργοποιημενο το backlight αλλα δεν το εψαξα παραπανω κατι που θα κανω σημερα. Χτες χαζευα την εικονα η οποια και σε 3D ειναι πληθωρικη και η αισθηση που εχεις ειναι δεν περιγραφεται.
Τεχνουργηματα - θολουρες φωτοστεφανα και αλλα τετοια θρησκευτικα δεν ειδα πουθενα.
Τι δεν μου αρεσε? Θα με ρωτησετε υπαρχει?
Ναι υπαρχει,
1 αντι δυο scart ( οπως στην 9705) Βεβαια δεν το χρειαζομαι αλλα με ξενιζει το γεγονος.
2. Ολα τα ρυθμιστικα επανω στην τηλεοραση εχουν φυγει απο το πλαι (περισινη cinema) kai και εχουν τοποθετηθει στο κεντρο μπροστα στην φετιμη. Δεν μου αρεσει που ο διακοπτης ενεργοποιησης της συσκευης απο επαφικος περισι αγινε διακοπτης κλασικος μηχανικος σαν αυτον που αναβουμε ενα φωτιστικο. (Σκεπτομαι ανοιξε κλεισε ποσο θα κρατησει)
Οχι που δεν θα γκρινιαζα,
Λεπτομερερειες,
Το ambilight εχει εκπληκτικη ισχυ φαινεται πιο δεμενο στη συσκευη και λογω του οτι τα led κλεινουν εντελως σε σκοτεινες σκηνες το ambilight παει περιπατο λες τωρα τι εγινε γιατι εκλεισε?
Συμδεθηκε αμεσως στο δικτυο δουλευει θαυμασια με server tversity, nero, παιζει απροβληματιστα,
Το wifi media connect δουλευει καταπληκτικα, Δεν ειναι αναγκη να συνδεθεις σε δικτυο. Θελεις να δεις μερικες φωτο και βαριεσαι να συνδεθεις σε δικτυο η να βαλεις στικακι? Κανενα προβληαμ. Ανοιγεις το laptop (εχεις εγκαταστησει το λογισμικο πριν) ανοιγεις οποια φωτο η video θελεις kai επιλεγεις στο λαπτοπ project. Σε μερικα δευτερολεπτα οτι εχεις στην οθονη του laptop προβαλετα ως εχει στην τηλεοραση. Πραγματικα απιθανο gatzet.
Η συνδεση στο net tv εγινε σφαιρατα, Δεν ειδα βεβαια καταστηματα στη χωρα μας που να πουλουν ταινιες online ακομα αλλα εβαλα μια 4GB στην card slot την οποια μορφοποιησε για την σχετικη χρηση.
Η τηλεοραση ειναι CI+ ετοιμη οσον αφορα το Common interface της,
O ηχος απλα καταπληκτικος και διαυγης και γεματος λογω τοων υπογουφερ.
Αυτα προς το παρων ,
Θα επανελθω μολις λυσω τους δυο γριφους που σας ανεφερα,
Την καλημερα μου ,

PS Οχι πατατες δεν τηγανιζει....

μιας και χεις και τη c8000 μπορεις να μας πεις συνοπτικα καποιες ομοιοτητες -διαφορες στην εικονα και σε οτι αλλο κρινεις εσυ, αν εχεις κανει τη συγκριση?

Ηθελα να ρωτησω η νεα σινεμα τι βαση εχει?,εαν βλεπεις καποια εμφανη διαφορα στη εικονα οσο αφορα την κινηση αφου η νεα ειναι 400hz, και στο αναλογικο ποια ειναι η διαφορα τους?...Εαν εμεινα θεσ/κη θα επισκεπτομουνα αλλα μενω μακρια χαλκιδα

Η κυρια διαφορα ειναι στο μαυρο και στην αντιθεση λογω dimming.

H παλια με κλειστο το ambilight δεν εχει μαυρο αλλα γκρι σκουρο.

Nικολα,[ILISE],ετσι που τα παρουσιαζεις μου φαινεται θα με πεισεις παλι να παρω και εγω την νεα cinema και δεν εχω καιρο την παλαια 56αρα.Παντως οποιος εχει την 21/9 και θελει να ξαναπαρει τηλεοραση δεν παει αλλου οσο αφορα τις ταινιες ,και με τετοια εικονα εχεις ακομα την επιθυμια να δεις και ενα πολυ μετριο εργο.Τα ιδια μου ελεγε και ο γνωστος μου που πηρε το ιδιο μοντελο αλλα αυτος χρειαστηκε να αγορασει επιλεον στιριγμα βασης[200ευρω],ενω εγω το στιριξα στο τοιχο με την επιτοιχια βαση που ειχε στο κουτη του.Ηθελα να ρωτησω η νεα σινεμα τι βαση εχει?,εαν βλεπεις καποια εμφανη διαφορα στη εικονα οσο αφορα την κινηση αφου η νεα ειναι 400hz, και στο αναλογικο ποια ειναι η διαφορα τους?...Εαν εμεινα θεσ/κη θα επισκεπτομουνα αλλα μενω μακρια χαλκιδα

Αγαπητε φιλε ετσι ειναι οπως τα λες. Αν συνηθισεις την εικονα της μετα ειναι μονοδρομος η αγορα της οποια καινουργιας στο ιδιο φορματ. Και γω την old cinema την στηριξα στον τοιχο με την επιτυχια βαση της αφου βεβαια τα ειχα σκασει για την βαση για το τραπεζακι.
Στην καινουργια η βαση ειναι μεσα στο κουτι ειναι μικροτερη και δυο σε ενα χεχε, δηλαδη μπορεις να τη χρησιμοποιησεις και για τραπεζακι και για επιτοιχια στηριξη.
Η εικονα της δεν παιζεται ιδιαιτερα στο μαυρο και στον τροπο που κλεινει τελειως το φως. Επαναλαμβανω οτι ουδεποτε ειχα προβλημα με το μαυρο της 56αρας. Στην καινουργια πολυ καλη δουλεια φαινεται οτι κανει το bright pro και το local dimming. οσον αφορα τα 400ΗΖ δεν μπορω να πω οτι βλεπω διαφορες αναμεσα στις δυο αφου και η 56αρα ουδεποτε ειχε το παραμικρο προβλημα στην κινηση σε οτι υλικο κι αν την ειχα δοκιμασει.
Αν καμμια φορα ερθεις προς τα πανω θα χαρω να σε γνωρισω εισαι καλεσμενος απο τωρα οποτε το αποφασεις για τον οποιο λογο.
Τελος μια που με ρωτησες οπως ξαναεγραψα το αναλογικο ειναι τοσο καλο που επρεπε να ζητησω info για να δω αν το καναλι ειναι ψηφιακο η οχι. Μιλαμε εκαναν δουλεια οι ανθρωποι!
Νικος

Ειναι δυσκολο να περιγραψεις με λογια διαφορες στην εικονα αναμεσα στις δυο τηλεορασεις.
Να ξεκινησω με το 3D που ειναι εντυπωσιακο και στις δυο με την cinema να υπερτερει λογω μεγεθους. Το θετικο στη cinema ειναι οτι δεν απαιτει καμμια ρυθμιση και παιζει αμεσα μολις επιλεξεις το φορματ της πηγης. Τα γυαλια παιρνουν μροστα αμεσως χωρις κουμπι εκκινησης και απενεργοποιουνται επισης μονα τους. Crosstalk υπαρχει και ειναι εκει στα ιδια σημεια που εμφανιζεται και στη samsung. Οποτε εχω να κανω ενα απλο συμπερασμα.
Διαφορετικες τηλεορασεις με διαφορετικα γυαλια παιζουν το ιδιο υλικο και αντιδρουν ακριβως το ιδιο στα ιδια σημεια που ειχα σταμπαρει σε ντοκυμοντερ που ειχα δει αρχικα στη samsung. Λογικα σκεπτομενος μπορω να εκμαιευσω το συμπερασμα οτι το crosstalk εξαρταται σε πολυ μεγαλο βαθμι απο το υλικο και λιγοτερο απο το hardware αναπαραγωγης του.
Σε εικονα HD η philips ειναι ακομα πιο ζωντανη αν και η samsung διαπρεπει επισης σ αυτο τον τομεα.
Δεν μπορω να γινω πιο αναλυτικος γιατι απλα δεν μπορω να καλουπωσω με λογια αυτο που εισπραττουν τα ματια μου,
Νικος

Ειναι δυσκολο να περιγραψεις με λογια διαφορες στην εικονα αναμεσα στις δυο τηλεορασεις.
Να ξεκινησω με το 3D που ειναι εντυπωσιακο και στις δυο με την cinema να υπερτερει λογω μεγεθους. Το θετικο στη cinema ειναι οτι δεν απαιτει καμμια ρυθμιση και παιζει αμεσα μολις επιλεξεις το φορματ της πηγης. Τα γυαλια παιρνουν μροστα αμεσως χωρις κουμπι εκκινησης και απενεργοποιουνται επισης μονα τους. Crosstalk υπαρχει και ειναι εκει στα ιδια σημεια που εμφανιζεται και στη samsung. Οποτε εχω να κανω ενα απλο συμπερασμα.
Διαφορετικες τηλεορασεις με διαφορετικα γυαλια παιζουν το ιδιο υλικο και αντιδρουν ακριβως το ιδιο στα ιδια σημεια που ειχα σταμπαρει σε ντοκυμοντερ που ειχα δει αρχικα στη samsung. Λογικα σκεπτομενος μπορω να εκμαιευσω το συμπερασμα οτι το crosstalk εξαρταται σε πολυ μεγαλο βαθμι απο το υλικο και λιγοτερο απο το hardware αναπαραγωγης του.
Σε εικονα HD η philips ειναι ακομα πιο ζωντανη αν και η samsung διαπρεπει επισης σ αυτο τον τομεα.
Δεν μπορω να γινω πιο αναλυτικος γιατι απλα δεν μπορω να καλουπωσω με λογια αυτο που εισπραττουν τα ματια μου,
Νικος

ευχαριστω.απ οτι καταλαβα αν εξαιρεσεις το μεγεθος που σαφως θα υπερτερει η cinema και ειναι λογικο, ουσιαστικες διαφορες απ αυτες που κανουν "μπαμ" να το πω ετσι, σε οτι εισπρατεις σε εικονα δεν εντοπισες ε?

ευχαριστω.απ οτι καταλαβα αν εξαιρεσεις το μεγεθος που σαφως θα υπερτερει η cinema και ειναι λογικο, ουσιαστικες διαφορες απ αυτες που κανουν "μπαμ" να το πω ετσι, σε οτι εισπρατεις σε εικονα δεν εντοπισες ε?

Dιαφορες οπως λες ωστε να κανουν μπαμ οχι δεν υπσρχουν. Και οι δυο παραγουν τελειες εικονες υψηλης ευκρινειας αν και διαφορετικες στην οπτικη τους.
Nikos

ενα λαθος να διορθωσω...
το crosstalk εξαρτατε 100% απο την τηλεοραση/γυαλια και ΟΧΙ απο το υλικο.
Σε αλλο υλικο φαινετε σε αλλο οχι γιατι υπαρχει διαφορετικο crosstalk αναλογα
τα χρωματα(δηλαδη σε ορισμενους συνδιασμους χρωματων τα καταφερνει καλυτερα η τηλεοραση απο αλλους).
Αμα εχει ιδιο με την samsung ειναι υπερβολικο και μη αποδεκτο...

Γενικα το 3D σημερα στις τηλεορασεις ειναι καθαρη απατη λογο crosstalk.

Στο μελλον που θα το βελτιωσουνε στα χαρακτηριστικα της τηλεορασης
θα αναφερεται και ποσο crosstalk εχει.
Τωρα δεν το λεει κανεις γιατι ειναι τοσο πολυ και θα τους παρουνε με τις ντοματες.