Καλημερα σε ολα τα παιδια,
Λοιπον οι πρωτες εντυπωσεις.
Με απλα λογια απλα δεν παιζεται,
Εικονα ευκρινεστατη σε ενα τεραστιο panel,
Μαυρο που σκοτωνει, δεν ειδα θολουρες, δεν υπαρχει clouding ουτε γι αστειο.
Δεν βλεπω τεχνουργηματα κανενος ειδους ακομα και σε γρηγορες σκηνες
Φωτεινοτητα υπερ του δεοντος αρκετη, αντιθεση φανταστικη.
Μετα την αναβαθμιση λογισμικου με το τελευταιο firmware ( η τηλεοραση φορουσε ...0.14) περασα στην εγκατασταση καναλιων η οποια δεν διεφερε σε τιποτα απο την προηγουμενη cinema τοσο στην ανιχνευση οσο και στην αλλαγη ονοματος και αλλαγη θεσης καναλιου. Προστεθηκε ωστοσο ενα πολυ χρησιμο virual πληκτρολογιοτο οποιο βοηθα τα μεγιστα στην αλλαγη - μετονομασια καναλιων.
Η συνδεση πηγων παιχνιδακι.
Η τηλεοραση βλεπει αμεσως πηγες HDMI-CEC και τις εγκαθιστα μονη της, Σε πηγες οπως ο edision HD απλα κανεις προσθηκη συσκευης.
Το τηλεοπτικο σημα δεν παιζεται ακομα και στα αναλογικα καναλια αφου πατουσα σα το κουμπακι κατασταση για να βεβαιωθω αν το καναλι ειναι αναλογικο η ψηφιακο.
Σε HD ειναι περιττο να προσθεσω οτι σου πεφτει το σαγωνι.
Το κερασακι στην τουρτα? Το 3D της,
Αν και συνδεσα το Panasonic 3D BD 300 δεν επαιξα μαζι του ειναι κατι που θα κανω σημερα,
Επαιξα ωστοσο με το sky 3D.
Χτες ειχε αυτη την ηλιθια ταινια BREXEI ΚΕΦΤΕΔΕς, Φυσικα σε 21:9 (καποιος φιλος ειχε πει οτι ολες οι 3D παραγωγες ειναι 16Q9 = ΛΑΘΟΣ) ανοιξε το πλανο σε χρονο dt αλλα οπως και η samsung δεν αναγνωρισε αυτοματα το side by side 3D. Γρηγορα απο το τηλεχειριστηριο βαζεις το σωστο format και η τρισδιαστατη εικονα ξεδιπλωνεται μπροστα σου.
Η συγκριση που κανω ειναι με την samsung C8000 που εχω.
Εβαλα καπακι το universe 3D να παιξει που εχω γραμενο για αμεση συγκριση καθως εχω δει το ντοκυμοντερ στη samsung και το ματι μου ειναι εκπαιδευμενο.
Τα γυαλια συγχρονιζουν αμεσα και δεν θελουν σε καμμια περιπτωση ορισμενα δευτερολεπτα οπως αναφερεται στις οδηγιες που σημειωτεον δεν υπαρχουν στη συσκευασια.
Cross talk υπαρχει αλλα ψαχνεις για να το βρεις και ακριβως στα ιδια σημεια που ειχα σταμπαρει και στην samsung οταν εβλεπα και εκει το ντοκυμοντερ.
Εικονα ευκρινεστατη βαθος πεδιου απιθανο, μαυρο τι να πω ρε παιδια τρελλο δεν φαινεται να ειναι απενεργοποιημενο το backlight αλλα δεν το εψαξα παραπανω κατι που θα κανω σημερα. Χτες χαζευα την εικονα η οποια και σε 3D ειναι πληθωρικη και η αισθηση που εχεις ειναι δεν περιγραφεται.
Τεχνουργηματα - θολουρες φωτοστεφανα και αλλα τετοια θρησκευτικα δεν ειδα πουθενα.
Τι δεν μου αρεσε? Θα με ρωτησετε υπαρχει?
Ναι υπαρχει,
1 αντι δυο scart ( οπως στην 9705) Βεβαια δεν το χρειαζομαι αλλα με ξενιζει το γεγονος.
2. Ολα τα ρυθμιστικα επανω στην τηλεοραση εχουν φυγει απο το πλαι (περισινη cinema) kai και εχουν τοποθετηθει στο κεντρο μπροστα στην φετιμη. Δεν μου αρεσει που ο διακοπτης ενεργοποιησης της συσκευης απο επαφικος περισι αγινε διακοπτης κλασικος μηχανικος σαν αυτον που αναβουμε ενα φωτιστικο. (Σκεπτομαι ανοιξε κλεισε ποσο θα κρατησει)
3. Εχω την αισθηση οτι δεν υπαρχει ξεχωριστη ρυθμιση για καθε πηγη. Δεν το εψαξα καλα και κρατω μια επιφυλαξη απλα οταν εβαζα χτες τις πηγες και πηγινα να ρυθμισω υπηρχαν οι ιδιες θεσεις απο την προηγουμενη πηγη πριν αλλαξω κατι. Με παραξενεψε το γεγονος αλλα ειναι κατι που θα ξεκαθαρισω αμεσα σημερα.
4. Δεν μου αρεσε που φετος αντι για 4 HDMI πισω εχουν μονο τρια και απο αυτα μονο το ενα ειναι HDMI 1.4 (ARC)
Οχι που δεν θα γκρινιαζα,
Λεπτομερερειες,
Το ambilight εχει εκπληκτικη ισχυ φαινεται πιο δεμενο στη συσκευη και λογω του οτι τα led κλεινουν εντελως σε σκοτεινες σκηνες το ambilight παει περιπατο λες τωρα τι εγινε γιατι εκλεισε?
Συμδεθηκε αμεσως στο δικτυο δουλευει θαυμασια με server tversity, nero, παιζει απροβληματιστα,
Το wifi media connect δουλευει καταπληκτικα, Δεν ειναι αναγκη να συνδεθεις σε δικτυο. Θελεις να δεις μερικες φωτο και βαριεσαι να συνδεθεις σε δικτυο η να βαλεις στικακι? Κανενα προβληαμ. Ανοιγεις το laptop (εχεις εγκαταστησει το λογισμικο πριν) ανοιγεις οποια φωτο η video θελεις kai επιλεγεις στο λαπτοπ project. Σε μερικα δευτερολεπτα οτι εχεις στην οθονη του laptop προβαλετα ως εχει στην τηλεοραση. Πραγματικα απιθανο gatzet.
Η συνδεση στο net tv εγινε σφαιρατα, Δεν ειδα βεβαια καταστηματα στη χωρα μας που να πουλουν ταινιες online ακομα αλλα εβαλα μια 4GB στην card slot την οποια μορφοποιησε για την σχετικη χρηση.
Η τηλεοραση ειναι CI+ ετοιμη οσον αφορα το Common interface της,
O ηχος απλα καταπληκτικος και διαυγης και γεματος λογω τοων υπογουφερ.
Αυτα προς το παρων ,
Θα επανελθω μολις λυσω τους δυο γριφους που σας ανεφερα,
Την καλημερα μου ,
PS Οχι πατατες δεν τηγανιζει....