Πολυ απλα γιατι η 9955 οπως και η 9705 ειναι "take it or leave it" ουσιαστικα δηλαδη δεν ρυθμιζεται αλλα μενεις με οτι θεωρησε σωστο η Philips.
Mαλλον θεωρουν οτι το κοινο που απευθυνεται η τηλεοραση δεν ενδιαφερεται για κατι διαφορετικο.
Πιο πολλά ρυθμιστικά υπάρχουν για τα λαμπατέρ της παρά για την εικόνα![]()
Έτσι είναι, και το κοινό που απευθύνεται είναι ανώριμο και αδαές, και η τηλεόραση έχει περισσότερα ρυθμιστικά για τα λαμπατερ της (εννοεις το ambilight φαντάζομαι).
Τα ίδια ακριβώς λέει και εδώ, και εδώ και εδώ, και εδώ , και εδώ , και εδώ και ο ΗΧΟΣ και το ΗiTech
Aπο ρυθμίσεις τίποτα (ασχέτως τι λεει το manual) και απο εικόνα μαύρο χάλι. Την πατήσαμε όσοι την πήραμε..
Πολυ απλα γιατι η 9955 οπως και η 9705 ειναι "take it or leave it" ουσιαστικα δηλαδη δεν ρυθμιζεται αλλα μενεις με οτι θεωρησε σωστο η Philips.
Mαλλον θεωρουν οτι το κοινο που απευθυνεται η τηλεοραση δεν ενδιαφερεται για κατι διαφορετικο.
Από την άλλη, μην ξεχνάμε ότι το μόνο που μπορεί κανείς να ρυθμίσει σε μια τηλεόραση είναι το grayscale, το οποίο είναι πολύ καλό χρωματικά out of the box. Πέρα από το ότι η θέση θερμό είναι κοντά στους 6500, η συνιστώσες είναι σχεδόν επίπεδες, και μια ρύθμιση της θερμοκρασίας μπορείς να πετύχεις αρκετά χαμηλό ΔΕ. Το luminance δεν είναι καλό λόγω περίεργης καμπύλης γάμμα, που οφείλεται στον αλγόριθμο local dimming, και δεν έρχεται ποτέ όσο το local dimming είναι ανοιχτό. Αν και σε καμιά τηλεόραση η καμπύλη γάμμα δεν αλλάζει, της σειράς 9000 είναι λίγο τραγική...
Τι θέλω να πω; Ότι και δεκάδες ρυθμιστικά να είχε, αμφιβάλω αν θα μπορούσε κανείς να την φέρει καλύτερα. Το μόνο που πραγματικά λείπει, είναι ρύθμιση του οπίσθιου φωτισμού, ώστε να μπορούσε κανείς να δει και χωρίς local dimming, το οποίο με το που κλείνει μεταμορφώνει την 9705 σε σκουπίδι, με μαύρο από τις LCD του 2006. Και πάνω σε αυτό βασίζουν όλο το 3Δ της φετινής σειράς...![]()
Τι θέλω να πω; Ότι και δεκάδες ρυθμιστικά να είχε, αμφιβάλω αν θα μπορούσε κανείς να την φέρει καλύτερα. Το μόνο που πραγματικά λείπει, είναι ρύθμιση του οπίσθιου φωτισμού, ώστε να μπορούσε κανείς να δει και χωρίς local dimming, το οποίο με το που κλείνει μεταμορφώνει την 9705 σε σκουπίδι, με μαύρο από τις LCD του 2006. Και πάνω σε αυτό βασίζουν όλο το 3Δ της φετινής σειράς...![]()
Δηλαδη Γιωργο θες να μας πεις οτι αυτες οι ρυθμισεις που βλεπω ειναι πολυ καλες?
http://www.fullhd.gr/2008-03-14-21-37-34/in-depth-review/5638-philips-58pfl9955h12-review.html
Πχ. αυτη...
![]()
..και αυτη...
![]()
Να ρωτήσω κάτι και εγώ που είμαι άσχετος με όλα αυτά;
Αυτές τις διαφορές στην εικόνα θα τις έβλεπα χωρίς να έχω κάποιον να με πατρονάρει;
Γιατί όταν είδα την philips, την samsung 8000 και την vt20, η philips μου έδωσε το "wow factor".
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.