PHILIPS - NEOTION - PCMCI

Επίσης με την NP4+ παρατήρησα το εξής:
Όταν ειναι κουμπωμένη στην TV, δύο αναλογικά κανάλια (ΝΕΤ και ALPHA) στις συχνότητες 567ΜΗz και 575ΜΗz έχουν μια μικρή παρεμβολή (διαγώνιες γραμμές).
Το κουφό είναι ότι η ίδια παρεμβολή εμφανίζεται και στην άλλη τηλεόραση του σπιτιού, στα ίδια κανάλια, μόνο όταν παίζει ταυτόχρονα και η τηλεόραση με την NP4+. Και οι δύo TV παίζουν με εσωτερικές κεραίες.

Έχει αντιμετωπίσει κανείς κάτι παρόμοιο?

έχω την Philips 32PFL9632D/10 και εδώ και ένα μήνα χρησιμοποιώ την NP4+. Βλέπω κανονικά τα κανάλια της DIGEA (με την γνωστή καθυστέρηση 3-4" στην αλλαγή καναλιών) αλλά καμιά φορά μαυρίζει στιγμιαία η οθόνη, για περίπου 1", και βγάζει ένδειξη "μη υποστηριζόμενη μορφή βίντεο".

Δεν έχω κάνει αναβάθμιση λογισμικού στη Philips, αν κάνω υπάρχει περίπτωση να διορθωθεί?

Επίσης κάποιες φορές παρατήρησα ότι αυτό συμβαίνει και όταν ανάβει / σβήνει μια ηλεκτρική συσκευή / φως στο σπίτι. Λέτε να είναι θέμα ρεύματος? Αν ναι τι προτείνετε να συνδέσω UPS στην TV? 'Η ήταν απλά τυχαίο?

Δοκίμασε να συνδέσεις την κεραία απ' ευθείας στην TV χωρίς καμμία παρεμβολή άλλης συσκευής

Δοκίμασε να συνδέσεις την κεραία απ' ευθείας στην TV χωρίς καμμία παρεμβολή άλλης συσκευής

Είναι συνδεδεμένη απευθείας. Δεν παρεμβάλεται κάποια άλλη συσκευή.

Μια ερώτηση. Δεν βλέπω στο epg εβδομαδιαίο πρόγραμμα παρά μόνο "τώρα και επόμενο". Έχετε και εσείς το ίδιο πρόβλημα;

Μηπως υπαρχει καμια εξελιξη με αυτο το προβλημα?

Εχω την 32PFL9603D/10 με το τελευταίο firmware

παιδια έχω την 42PFL7623D/10 με mpeg2. Υπάρχει περίπτωση να πάιξει η κάρτα? την έχει δοκιμάσει κανένας?

Παιδιά εγώ με την 32pfl9603d βλέπω άψογα τα πάντα, χρόνος αλλαγής κάτω από 3 sec.
Το πρόβλημα είναι ότι το σκαι δεν μου το βγάζει 16:9 όπως στο αναλογικό όταν την έχω στο auto. Αν την γυρίσω manually όλα οκ.
Το έχει αντιμετωπίσει κανείς?

Παιδιά εγώ με την 32pfl9603d βλέπω άψογα τα πάντα, χρόνος αλλαγής κάτω από 3 sec.
Το πρόβλημα είναι ότι το σκαι δεν μου το βγάζει 16:9 όπως στο αναλογικό όταν την έχω στο auto. Αν την γυρίσω manually όλα οκ.
Το έχει αντιμετωπίσει κανείς?

Ποια ακριβως καρτα εβαλες και εχεις χρόνος αλλαγής καναλιων κάτω από 3 sec?

Ποια ακριβως καρτα εβαλες και εχεις χρόνος αλλαγής καναλιων κάτω από 3 sec?
Την neotion np4+.
Μάλιστα δεν είχα κάνει αναβάθμιση λογισμικού κάνα χρόνο.
Οι χρόνοι ήταν 2 δεύτερα τα της ΕΡΤ και 3 της digea.
Μετά την αναβάθμιση τα της ΕΡΤ είναι στιγμιαία και η digea πάλι λίγο κάτω από 3 δευτερόλεπτα. Ανεκτό νομίζω.

Την neotion np4+.
Μάλιστα δεν είχα κάνει αναβάθμιση λογισμικού κάνα χρόνο.
Οι χρόνοι ήταν 2 δεύτερα τα της ΕΡΤ και 3 της digea.
Μετά την αναβάθμιση τα της ΕΡΤ είναι στιγμιαία και η digea πάλι λίγο κάτω από 3 δευτερόλεπτα. Ανεκτό νομίζω.

έβαλα ακριβώς την ίδια κάρτα εχτές....κι έχω ένα μικρό πρόβλημα.....
MEGA, SKAI & STAR τα πιάνει κανονικά...αλλά ANT1 ALPHA ALTER & MACEDONIA μου δείχνει μια είκονα και μια μαύρη οθόνη γράφωντας "μη συμβατό video"....υπάρχει περίπτωση να δείχνει τα πρώτα τρια και τα άλλα όχι???? τι λέτε να είναι.....και κάτι άλλο πως μπορώ να κάνω ενημέρωση λογισμικού...??

εγω με μια 47pfl9703d το εψαξα λίγο με το service..τους πηρα δλδ τηλ και τους ρώτησα ότι από τη στιγμή που η συγκεκριμένη τηλεοραση κυκλοφόρησε αλλου στην ευρώπη με τον κωδικό 47pfl9703H σημαινει ότι με μια απλή αλλαγή του αποκωδικοποιητή mpeg2 που έχει τώρα σε αποκωδικοποιητή της σειράς Η (mpeg2 και mpeg4) θα τα παιζει ολα κανονικά χωρίς καρτες, εξωτ. δεκτες κλπ.
Δυστυχως το service μου ειπε οτι αυτο γινεται αλλα το κοστος ειναι απαγορευτικο (περιπου 400 ευρω :heeeelllllooooo:) για μια πλακετουλα που πιστευω οτι δεν κανει ουτε 50 ευρω. αν ήξερα τον κωδικο της ισα που τον εβρισκα στο google και οριστε η mpeg4 ready tv..

Ναι με ενδιαφερει παιδια πολυ θα το ψαξω και εγω και μεσα απο την philips ...

Το service manual το εχω βρει αλλα επειδη δεν γνωριζω απο τεχνικα δεν μπορω να αναγνωρισω τη συγκεκριμενη πλακετα. Και το πιο δυσκολο ειναι και το part number

Γεια σας.

Έχω μια 42PFL9703D και έχω βάλει την Neotion NP4+ με σχετικά καλούς χρόνους αλλαγής για τα κανάλια της digea, μικρότερους από 3 sec και σχεδόν 1 sec για τα ψηφιακά της ΕΡΤ. Εντοπίζω και εγώ το πρόβλημα με το Auto στο format της εικόνας του ΣΚΑΙ το οποίο διορθώνεται μόνο με επιλογή Wide Screen. Όλα τα άλλα κανάλια δουλεύουν πολύ καλά όπως και η NET που έχει κατά διαστήματα 16:9 εκπομπή.

Tο service manual που προτείνατε πιθανόν είναι σχετικό και με την 9703 και σε αυτό φαίνεται ότι το τμήμα tuner αναφέρεται στη σελίδα 153 και πιθανόν ο αποκωδικοποιητής είναι το TDA10048, το οποίο είναι αυτό:

http://www.datasheetarchive.com/TDA10048-datasheet.html

Υπάρχει επίσης και αυτό το service manual:

http://elektrotanya.com/philips_37pfl9603d_chassis_q529.1e-la_sm.pdf/download.html

το οποίο δίνει τα ίδια στοιχεία στο τμήμα tuner στη σελίδα 175.

Αν είναι κάποιος ποιο σχετικός ας διορθώσει/συμπληρώσει.

Ευχαριστώ.

Παιδια το ασφαλεστερο θα ηταν αν εχει καποιος κανενα γνωστο μεσα στη Philips να μας πει στα σιγουρα ποιο ειναι το part number του ανταλλακτικου που παιζει και mpeg4

Μήπως γνωρίζει κάποιος τι γίνεται με την 42PFL7403;
Παίζει η συγκεκριμένη κάρτα σ' αυτήν την τηλεόραση;
Υπάρχει κάποιος με αυτή την τηλεόραση που να δοκίμασε την κάρτα της NEOTION;

429703d αργη εναλλαγη καναλιων 3"+ χαλια εικονα μα χαλια ακομα και το αναλογικο ειναι πολλυυυυυυ καλυτερο εντονο πιξελ στα γραμματα και στην εικονα αλλα η νετ καμπανα αρα προβλημα εκπομπης σιγουρα απο την digea εκει υπαρχει πραγματικο προβλημα αισχος ποιοτητα ακομα και απο το στουντιο σε ολα σχεδον τα μεγαλα καναλια αρα παλι μια απο τα ιδια....................