Yperion
AVClub Fanatic
Στις 32" ή 37" όμως ποια βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με την 9705
Σε LCD η Sony 40HX800 εχει πλεον χιλια ευρω με καλυτερη εικονα.
Σε πλασμα αστο καλυτερα , εκει με 1200 επαιρνεις 42αρα με πολυ καλυτερη εικονα απο την 9705.
Στις 32" ή 37" όμως ποια βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με την 9705
Σε πλασμα αστο καλυτερα , εκει με 1200 επαιρνεις 42αρα με πολυ καλυτερη εικονα απο την 9705.
Τι συσκευές έχεις συνδέσει; Σε εμένα δεν το έχει κάνει ποτέ...
Σχετικά με την ΗΧ800... Πρόκειται για πιο ισορροπημένη τηλεόραση...
http://www.fullhd.gr/2008-03-14-21-37-34/in-depth-review/5060-philips-46pfl9705h12-review.html
Και με πολυ καλυτερες μετρησεις θα συμπληρωνα.
94 nits εχει καλιμπραρισμενη.
Αν την ρυθμισεις αλλιως μπορει να βγαλει ανετα 300 nits , βεβαια τοτε χαλαει το μαυρο.
Παντως ρυθμιζεται πολυ πιο σωστα απο την 9705 γιατι εχει πιο πολλα ρυθμιστικα.
....αυτό γίνεται την πρώτη φορά που θα ανοίξω την tv και θα χρησιμοποιήσω το Popcornhour C-200.
μετά όσες φορές και να τα αλλάξω δεν το κάνει, αφού έχω κάνει επανεκίνηση την tv φυσικά. και ο Dreambox DM8000 HD που έπαιζε καλά όταν ξεκινήσει το πρόβλημα το κάνει σε όλες τις hdmi θύρες.
οπότε δεν είναι κάποιο πρόβλημα του Popcornhour C-200.
Πιθανόν να φταίει και το C-200. Ελεγξε απ' το τηλεχειριστήριο του popcorn αν η στάθμη του ήχου του C-200 είναι στο μηδέν (0). Εχουν αναφερθεί διάφορα προβλήματα όταν το επίπεδο ήχου είναι σε διαφορετική στάθμη......
Εξαρτάται. Η 9705 έχει καλύτερο ΔΕ στο grayscale, επίπεδη απόκριση των RGB συνιστωσών, και επίπεδη θερμοκρασία. Η σόνυ έχει πιο ομαλό γάμμα.
Όσο για τα 300 νιτς, δεν ξέρω. Οι μετρήσεις της 9705 είναι σε εντελώς άλλη κλίμακα από τις μετρήσεις της 800. Σαν να μετρά τις προκαθορισμένες μου μοιάζει εμένα. Και δεν θα κάνω υποθέσεις που φτάνει η 800...
Τα 100 είναι λίγα, αν πήγαινε πιο πάνω, ίσως και να την ρύθμιζε ποιο πάνω...
Εμένα μου δίνει την εντύπωση της σκοτεινής, χωρίς να ξέρω αν είναι. Αλλά είμαστε σε λάθος νήμα, δεν υπάρχει νήμα κατόχων να ρωτήσεις εκεί;
Mαλλον πλακα μας κανεις. Στα 3 μετρα μπορεις ανετα να βλεπεις σε 50" και παραπανω.
Κανενα pixel δεν θα βλεπεις για τον πολυ απλο λογο οτι εσυ εννοεις παρασιτα και ατελειες του σηματος , τα Pixel δεν διακρινονται απο τοσο μακρυα.
Βεβαια δεν ξερω αν εχει τοσο καλη εικονα στα αναλογικα-ψηφιακα η 9705 ωστε να πας σε 46" αλλα πηγαινε σε 40" τουλαχιστον.
Η διαφορά της 32 από την 40 9705, είναι 800 ευρώ; Πόσο έχει η 32 9705;
Γενικά το σφύριγμα του τροφοδοτικού είναι περίεργη περίπτωση. Εγώ θα προσπαθούσα να πάρω την 40άρα, αλλά με μικρότερη από 800 ευρώ διαφορά
(Ίσως δικαιολογείται λόγω 200 Hz & 3D-ready, αλλά και πάλι...)
Βέβαια, μπορεί η καινούργια πάλι να κάνει θόρυβο, είναι λίγο λαχείο.
Η δική μου 46άρα έκανε, τώρα έχει μειωθεί σημαντικά (εγώ δεν το ακούω πλέον). Αλλά θυμάμαι όταν ήταν φρέσκια, ο θόρυβος της Vt20 στο συγκριτικό την σκέπασε εντελώς την 9705 (έκανε πολύ θόρυβο η VT20 εκεί). Από την άλλη, η U20 που έχω, δεν κάνει το παραμικρό. Άντε βγάλε συμπέρασμα... Μάλλον λαχείο είναι...
Για παράδειγμα το clouding της ΗΧ800 στις φωτο του fullhd είναι ανύπαρκτο, ενώ της 9705 εντονότατο
Ενας που εχει αγορασει ηδη την 9705 την βγαζει να εχει το λιγοτερο "judder" και "shutter" (οχι "κινηση" οπως αναφερεις Γιωργο).
Και παρακατω οτι εχει και το καλυτερο 3D (εδω γελαμε)...
Both of them finally concluded that Philips 9705 had the best 3D they had seen ever.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.