Philips PFL9705 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Philips PFL9705 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

και κρεβάτι :D

Δεν ξέρω για καφέ-κρεβάτι,φίλε Mitsuhirato, πάντως
discotheque,καζίνο και χριστουγεννιάτικη γιρλάντα,γίνεται.....
Διάβασε το thread της πρώτα......

Re: Απάντηση: Re: Philips PFL9705 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

κακιούλες !!! Απ'ότι λέει και ο φίλος petasis, η γιρλάντα τουλάχιστον αφαιρέθηκε... :a0210:

Ναι διάβασα την κριτική της και τα τεχνικά χαρακτηριστικά και είναι πολύ εντυπωσιακά. Είδα και την κριτίκή της στο HI-TECH Οκτωβρίου και ήταν πολύ καλή. Ωστόσο με προβληματίζουν τα διάφορα τεχνικά θέματα που μπορέι να προκύψουν καθώς και η αναβάθμιση στο firmware της τηλεόρασης. Όπως και να έχει το πράγμα, να δώσει κανείς περίπου 1900 Ευρώ (στην καλύτερη περίπτωση) για μια τηλεόραση 40 ιντσών φτιαγμένη στην Ουγγαρία είναι λίγο άβολο...

Απο κοντά που την είδα στο μαγαζί ήταν ΟΚ αλλά δεν μπορώ να πώ οτι είχε κάτι το εξαιρετικό πάνω της. Το τηλεκοντρόλ επίσης μου φάνηκε λίγο δύσχρηστο

Τα πράγματα είναι απλά: αν ο χώρος σου είναι φωτεινός, η 9705 (και ίσως η 900 της σόνυ όταν την δούμε) είναι μονόδρομος. Αν δεν είναι φωτεινός, και μια VT20 θα σε καλύψει. Αν δεν βιάζεσαι, περιμένεις τα νέα μοντέλα από Μάρτιο...

Τα πράγματα είναι απλά: αν ο χώρος σου είναι φωτεινός, η 9705 (και ίσως η 900 της σόνυ όταν την δούμε) είναι μονόδρομος. Αν δεν είναι φωτεινός, και μια VT20 θα σε καλύψει. Αν δεν βιάζεσαι, περιμένεις τα νέα μοντέλα από Μάρτιο...

Ναι ο χώρος μου στο σαλόνι είναι φωτεινός και η αποσταση θέασης στα 2 μέτρα περίπου, οπότε είσαι σαφής και με κάλυψες. Μάλλον θα την αγοράσω την 40 PFL 9705 με την προϋπόθεση οτι δεν θα έχει κάποια τεχνικά προβλήματα (buzz noise) κτλ.

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια !

Ναι διάβασα την κριτική της και τα τεχνικά χαρακτηριστικά και είναι πολύ εντυπωσιακά. Είδα και την κριτίκή της στο HI-TECH Οκτωβρίου και ήταν πολύ καλή.

Aν αγορασεις τηλεοραση με βαση τεχνικα χαρακτηριστικα (δηλαδη ψεματα του μαρκετινγκ) και τις κριτικες ενος διαφημιστικου φυλλαδιου οπως το Hitech σιγουρα θα κανεις λαθος επιλογη.

Aφου η 9705 δεν μπορει να κερδισει στα ισα την VT20 τωρα το ριξαμε στους "φωτεινους χωρους"?:SFGSFGSF:

Το δικό μου σαλόνι ανήκει στην κατηγορία των φωτεινών. Ανατολικό και με 2 μεγάλες μπαλκονόπορτες. Γιατί δεν έχω κανένα πρόβλημα με την plasma? :chinscratch:

Aν αγορασεις τηλεοραση με βαση τεχνικα χαρακτηριστικα (δηλαδη ψεματα του μαρκετινγκ) και τις κριτικες ενος διαφημιστικου φυλλαδιου οπως το Hitech σιγουρα θα κανεις λαθος επιλογη.

Συμφωνώ απόλυτα οτι δεν πρέπει να αγοράζει κανείς τηλεόραση με βάση μόνο τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις κριτικές σε έγκυρα περιοδικά (τύπου HI-TECH ή WHAT HI_FI ?) , αλλά την είδα και ζωντανά στο Media Markt (δυστυχώς να παίζει μόνο Blu-Ray και όχι ψηφιακά κανάλια) και ήταν πολύ καλή η εικόνα της

Οι επιφυλάξεις μου είναι δύο:

1) Αν έχει τεχνικά προβλήματα με θορύβους, συγχρονισμούς, jitter κτλ.

2) Αν πρέπει να περιμένω λίγο για να πέσει η ομολογουμένως υψηλή τιμή της σε επίπεδα 1300 - 1400 Ευρώ (από 1900 που έιναι σήμερα)

Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες πολύ αξιόλογες τηλεοράσεις σε αυτά τα χρήματα

Απάντηση: Re: Philips PFL9705 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Για τη νέα-original made in Japan-200αρα 3D SHARP LE925 έχεις άποψη ??
Αυτές τις μέρες της κάνει review το fullhd,κι ο Μάνος δείχνει ευχαριστημένος.....

Συμφωνώ απόλυτα οτι δεν πρέπει να αγοράζει κανείς τηλεόραση με βάση μόνο τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις κριτικές σε έγκυρα περιοδικά (τύπου HI-TECH ή WHAT HI_FI ?)..

Εγκυρα περιοδικα αυτα τα δυο?

Το αλλο με τον Τοτο το ξερεις?

Ναι ο χώρος μου στο σαλόνι είναι φωτεινός και η αποσταση θέασης στα 2 μέτρα περίπου, οπότε είσαι σαφής και με κάλυψες. Μάλλον θα την αγοράσω την 40 PFL 9705 με την προϋπόθεση οτι δεν θα έχει κάποια τεχνικά προβλήματα (buzz noise) κτλ.

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια !

Εννοείται ότι θα πας να την δεις πρώτα, και θα διαβάσεις και τα αρνητικά της στο παρόν νήμα. Τα οποία δεν είναι και λίγα.

Aφου η 9705 δεν μπορει να κερδισει στα ισα την VT20 τωρα το ριξαμε στους "φωτεινους χωρους"?:SFGSFGSF:

Είδες;;; Μόλις μου έκοψε η φίλιπς το τσεκ, άλλαξα τροπάριο... :flipout:
Γιάννη θεωρείς ότι οι πλάσμα κάνουν για όλα τα σαλόνια; Όσο φωτεινά και να είναι; Δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να φτάσουν να δείχνουν όπως σε ένα κατάστημα;

Το δικό μου σαλόνι ανήκει στην κατηγορία των φωτεινών. Ανατολικό και με 2 μεγάλες μπαλκονόπορτες. Γιατί δεν έχω κανένα πρόβλημα με την plasma? :chinscratch:

Βλέπεις το πρωί;
Εμένα έχει 1 μεγάλη μπαλκονόπορτα με νοτιο-δυτικό προσανατολισμό. Το μεσημέρι δεν είμαι ευχαριστημένος. :frown:
Το βράδυ παίζει σαφώς καλύτερα. Το μεσημέρι μου λείπει αντίθεση. Συνήθως αυξάνω την αντίθεση από τα μενού, αλλά δεν κάνει και σπουδαία αλλαγή.
Δηλαδή η δική σου πλάσμα δείχνει το ίδιο και το μεσημέρι;

Συμφωνώ απόλυτα οτι δεν πρέπει να αγοράζει κανείς τηλεόραση με βάση μόνο τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις κριτικές σε έγκυρα περιοδικά (τύπου HI-TECH ή WHAT HI_FI ?) , αλλά την είδα και ζωντανά στο Media Markt (δυστυχώς να παίζει μόνο Blu-Ray και όχι ψηφιακά κανάλια) και ήταν πολύ καλή η εικόνα της

Οι επιφυλάξεις μου είναι δύο:

1) Αν έχει τεχνικά προβλήματα με θορύβους, συγχρονισμούς, jitter κτλ.

2) Αν πρέπει να περιμένω λίγο για να πέσει η ομολογουμένως υψηλή τιμή της σε επίπεδα 1300 - 1400 Ευρώ (από 1900 που έιναι σήμερα)

Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες πολύ αξιόλογες τηλεοράσεις σε αυτά τα χρήματα

Η τιμή είναι υψηλή για αυτά που προσφέρει, εννοείται ότι καλό είναι να περιμένεις. Και φυσικά, καλό είναι να διαβάσεις όλο το νήμα, έχει περιγραφή σχεδόν όλων των αρνητικών που θα δεις στην τηλεόραση.
Επίσης, τα επόμενα μοντέλα απέχουν λιγότερο από 6 μήνες...

Για τη νέα-original made in Japan-200αρα 3D SHARP LE925 έχεις άποψη ??
Αυτές τις μέρες της κάνει review το fullhd,κι ο Μάνος δείχνει ευχαριστημένος.....

Όχι, δυστυχώς. Δύσκολο να έχω άποψη για τηλεόραση που δεν έχω, γιατί θα είναι γνώμη από κατάστημα. Πάντως με τις τετράχρωμες της σαρπ υπάρχει θέμα με το χρωματικό τρίγωνο, το οποίο δεν ξέρω πως θα ξεπεράσει η 925. Νομίζω ότι δεν θα το ξεπεράσει, αλλά κανείς δεν ξέρει πως θα δείχνει...

Γιάννη θεωρείς ότι οι πλάσμα κάνουν για όλα τα σαλόνια; Όσο φωτεινά και να είναι; Δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να φτάσουν να δείχνουν όπως σε ένα κατάστημα;

Στον ιδιο χωρο ειχα την W4000 που εχει ημιανακλαστικο πανελ (οχι φουλ ανακλαστικο στιλ NX800). To απογευμα που επεφτε ο ηλιος πανω δεν μπορουσα να δω τηλεοραση.

Οταν πηρα την U10 αλλαξα και τις κουρτινες με καινουργιες πιο σκουρες και σωθηκα.:2thumb22sup:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Philips PFL9705 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Όχι, δυστυχώς. Δύσκολο να έχω άποψη για τηλεόραση που δεν έχω, γιατί θα είναι γνώμη από κατάστημα. Πάντως με τις τετράχρωμες της σαρπ υπάρχει θέμα με το χρωματικό τρίγωνο, το οποίο δεν ξέρω πως θα ξεπεράσει η 925. Νομίζω ότι δεν θα το ξεπεράσει, αλλά κανείς δεν ξέρει πως θα δείχνει...

Ίδωμεν. Άντε να περιμένουμε,να τη δούμε,κι αυτήν (και τα review της)
Eυχαριστώ petasis. -bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Philips PFL9705 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ίδωμεν. Άντε να περιμένουμε,να τη δούμε,κι αυτήν (και τα review της)
Eυχαριστώ petasis. -bye-

Για ποιο πράγμα; Δεν νομίζω να περιείχε τίποτα χρήσιμο η απάντησή μου... :flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Philips PFL9705 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχ

Για ποιο πράγμα; Δεν νομίζω να περιείχε τίποτα χρήσιμο η απάντησή μου... :flipout:

Περιείχε. Την εκτίμησή σου ότι η 925 δεν θα ξεπεράσει τα προβλήματα της 820.