Philips PFL9705 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

2 χρονια εκανες να καθαρισεις ???
εμενα με συνοπτικες διαδικασιες μετα που τους πηρε τηλεφωνο το 1520
(15 μερες)
και τους απειλησε με εξυπηρετησανε αμεσως και μου ζητησανε και συγνωμη
και με ρωτουσανε γιατι εκανα καταγγελια και πως δεν επρεπε να κανω κτλπ.
Αμα το χειριστεις καλα πιστευω σε 1 μηνα το πολυ θα εχεις καθαρισει..

E, πάρε Samsung, που έχει και τον καλύτερο media player... :D :flipout:

Τι να τον κάνω;;;; Αφού έχω PC κάτω από την τηλεόραση...
Χώρια που την 8000 δεν την βλέπω να αριστεύει στις μετρήσεις. Ούτε καν την ANSI αντίθεσή της δεν ξέρουμε, ξέρουμε μόνο 7000/9000 και θυμίζουν άλλες εποχές...

2 χρονια εκανες να καθαρισεις ???
εμενα με συνοπτικες διαδικασιες μετα που τους πηρε τηλεφωνο το 1520
(15 μερες)
και τους απειλησε με εξυπηρετησανε αμεσως και μου ζητησανε και συγνωμη
και με ρωτουσανε γιατι εκανα καταγγελια και πως δεν επρεπε να κανω κτλπ.

Το γνωστό κίτρινο μαγαζί δεν καταλαβαίνει από 1520 και υπουργεία...
Και τηλέφωνα πήρα, και καταγγελία έκανα, και φτάσαμε στα άκρα, οπότε τα δικαστήρια ήταν η μόνη λύση...

Η μόνη αλυσίδα που έχει ανταποκριθεί σε αίτημα από το 1520 κατά την δική μου εμπειρία, είναι τα μουλτιράμα. Κανένας άλλος...

Π.χ. να σου δώσω το χαλασμένο μου PS3 να κάνεις καταγγελία στο 1520;;;; :flipout:

Εμενα ο κωτσοβολος τα εκλασε κανονικα ενω πριν να του κανω καταγγελια
ουτε που δεχοτανε να μου μιλησουνε στο τηλεφωνο.
Το κιτρινο μαγαζι εχει το χειροτερο after sales που υπαρχει ειναι γνωστο αυτο.

petasis πόσο περιθώριο έχουμε για να το κάνουμε και που απευθυνόμαστε;στη φιλιπς η στο κατάστημα που την πήραμε;;;

Εμενα ο κωτσοβολος τα εκλασε κανονικα ενω πριν να του κανω καταγγελια
ουτε που δεχοτανε να μου μιλησουνε στο τηλεφωνο.
Το κιτρινο μαγαζι εχει το χειροτερο after sales που υπαρχει ειναι γνωστο αυτο.

Τώρα ναι, είναι γνωστό. Το 2004 δεν ήταν τόσο...

petasis πόσο περιθώριο έχουμε για να το κάνουμε και που απευθυνόμαστε;στη φιλιπς η στο κατάστημα που την πήραμε;;;

Δεν έχω ιδέα. Δεν ξέρω τι να περιμένω. Στην πραγματικότητα δεν ξέρω και τι θέλω... :flipout:
Εγώ θα ήμουν happy αν μου επιστρέφαν πίσω ένα πόσο (π.χ. 500 ευρώ για το 3Δ που δεν έχει) και τα 250 των γυαλιών... Και να την κράταγα καθαρά σαν 2Δ τηλεόραση με τις ελλείψεις που έχει...

Αλλά να πάρω τι;;; Πανασόνικ δοκίμασα, φίλιπς δοκίμασα, LG δεν θέλω...

Τώρα που υπάρχει προηγούμενο μπορεί να πάρεις και εσύ την s20.

Και αν είσαι ικανοποιημένος αλλάζεις και τη ολλανδέζα με μια vt.
S 20! Παραλήφθηκε σήμερα από ΠΛΑΙΣΙΟ κατόπιν συνεννόησης με την INTERTECH σε αντικατάσταση της U20 διότι όπως τους ανέφερα η U20 δεν είχε το IFC όπως διαφήμιζε επάνω στο κουτί και στο αυτοκόλλητο.
Αρχικά να εκφράσω την ικανοποίηση μου για την αντιμετώπιση από την INTERTECH, που μέσω ΠΛΑΙΣΙΟΥ αντικαταστάθηκε η προηγούμενη, με νέα, καλύτερης σειράς και χωρίς καμία επιβάρυνση μου.
Πρώτη εντύπωση μετά την τοποθέτηση και έναρξη λειτουργίας σε ρυθμίσεις στρωσίματος :
Καμία σχέση!!!! Π.Χ.
S20 Από το DVD με τους υπότιτλους διαβάζω καθαρά τις τρεις κάτω γραμμές και αν συγκεντρωθώ λόγο ταχύτητας βλέπω άνετα και την τέταρτη γραμμή απλά έχει ένα μικρό θόλωμα.
U20 Από το DVD με τους υπότιτλους διαβάζω καθαρά τις δύο κάτω γραμμές και αν συγκεντρωθώ βλέπω την Τρίτη με λίγη δυσκολία. Για την τέταρτη γραμμή δεν το συζητάμε.

Last edited:
Δεν έχω ιδέα. Δεν ξέρω τι να περιμένω. Στην πραγματικότητα δεν ξέρω και τι θέλω... :flipout:

Πάρε την VT και βαλε αυτό εδώ http://www.fullhd.gr/2008-03-05-02-25-16/2008-03-05-02-26-54/5365-salamander-lighting-system-.html
thumb_lightStick2.jpg

και τα αυτοκολλιτάκια από Philips που έχεις και θα είσαι ευτυχισμένος.:flipout:

Ναι, αυτό το μέλος στάθηκε τυχερό. Εγώ δεν έχω αγοράσει από πλαίσιο (αλλά από multirama), και τα παράπονά μου τα έχει η panasonic. Αν ήταν να μου την αλλάξουν, δεν θα με ενημέρωναν;

Την VT την ξέρω, δεν θα με καλύψει επίσης... :flipout:
Αν και συνολικά είναι καλύτερη από την 9705...

Απάντηση: Re: Philips PFL9705 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλά, τα ξέρω απ' έξω και ανακατωτά... :flipout:
Το 2006 έκανα αγωγή σε κατάστημα και φυσικά κέρδισα (το 2008 που βγήκε η απόφαση :flipout:). Έχω μάθει την νομοθεσία απ' έξω... :flipout:

Ελπίζω βέβαια να μην φτάσουμε εκεί...

Αλλά να πάρω τι;;; Πανασόνικ δοκίμασα, φίλιπς δοκίμασα, LG δεν θέλω...

Βρέθηκε και ο δεύτερος υποψήφιος αγοραστής OLED....:flipout:

Απάντηση: Re: Philips PFL9705 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Κακώς το περιορίζεις μόνο στο hitech. Αναφέρομαι στους πάντες, μαζί με τον ήχο, το fullhd.gr, το avforums, όλους. Ένας δεν βρέθηκε να πει την αλήθεια... :tdown:

Ή δεν "έψαξαν" και τόσο, για να την βρούν.......
Το καλύτερο review το κάνει ο μερακλής,γνώστης και
κυρίως αμερόληπτος κάτοχος.Δυστυχώς,όμως,αφού την
έχει πληρώσει-αγοράσει......

Ρε παιδια τωρα μιλατε για ενα "περιοδικο" που παλιοτερα σε ενα τευχος ειχε "δοκιμη" με 40-50 τηλεορασεις.

Ουτε μια ωρα την καθε τηλεοραση δεν ειδαν δηλαδη.

Ο κασπερ εχει δικιο αν δεν ζησεις μια τηλεοραση δεν ξερεις ποτε τις πληρεις δυνατοτητες της.

Συγνώμη, το να βάλεις απλώς 3Δ και να δεις ότι εξαφανίζεται το μαύρο είναι στοιχειώδες... Δεν μιλάμε για ένα artifact που θα εμφανιστεί σε συγκεκριμένες σκηνές και μπορεί να μην το δεις ποτέ...

Είναι δυνατόν να διαβάζουμε για τις 3Δ δυνατότητες, και να λείπει κάτι τόσο βασικό;;;

Quiz: Ανεκδοτο με δυο λεξεις που υπαρχει και σαν αυτοκόλλητο πανω σε ορισμενες τηλεορασεις.

Best-Product-0.jpg
με αυτα τα αυτοκολλητα την πατησα με την προηγουμενη φιλιπς(9830)που εγραφε 1080ρ και εβγαζε 1080ι!μαλιστα ειχα τρεξει να την αγορασω πρωτος πρωτος

Quiz: Ανεκδοτο με δυο λεξεις που υπαρχει και σαν αυτοκόλλητο πανω σε ορισμενες τηλεορασεις.

Best-Product-0.jpg

Πλάκα-πλάκα πάντως βλέπω ότι το 3D-LCD award το έχει η HX900, και όχι η 9705. Αυτή έχει το απλό LCD-TV...

Και να σου πω την αλήθεια, έβλεπα τους κεφτέδες και το τερατόσπιτο σε 3Δ. Ε, και; Η διαφορά δεν ήταν και τόσο σημαντική. Ναι, η εικόνα είχε ένα βάθος (περίπου 3 επιπέδων). Αλλά δεν θα έλεγα ότι ήταν τόσο εντυπωσιακό. Και το βάρος των γυαλιών αρκετό - είναι κουραστικά...

Γιωργο γι'αυτο αν ειδες σε αλλο νημα το χαρακτηριζω ψευτο-3D το υπαρχον συστημα ενω και τα γυαλια (μεγεθος-βαρος) ειναι προβλημα.

Πλάκα-πλάκα πάντως βλέπω ότι το 3D-LCD award το έχει η HX900, και όχι η 9705. Αυτή έχει το απλό LCD-TV...

Αυτο δεν το ειχα προσεξει. Ειναι σαν υπονοούμενο που δεν το ειχαμε πιασει?