Philips PFL9705 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Nα βαζεις στο stand by τον αποκωδικοποιητη και να τον ανοιγεις αφοτου ανοιξεις την τηλεοραση.

Βασικά αυτό κάνω, αλλά έλα που ο συγκεκριμένος αποκωδικοποιητής είναι για γέλια και για κλάματα ως προς τη σταθερότητά του... από stand-by θέση μία στις τρεις φορές (στάνταρ) θα κολλήσει στο άνοιγμα... θα αρχίζει να ψάχνει... δεν θα λοκάρει.... και θα τρέχει διαγνωστικό... και θα κάνει δικό του reset... και για να ανοίξει επιτέλους το πράσινο φωτάκι μόνο του, χωρίς τα διπλά κόκκινα και το πορτοκαλί... θα 'χει περάσει ένα τρίλεπτο (στην πιο αισιόδοξη περίπτωση) ίσως και παραπάνω μέχρι να δω εγώ εικόνα από NOVA.

Εξού και η απελπισία μου με το όλο θέμα του on/off και του μουγγού ροζ... :rifle:

Ενταξει τα παραλες και λιγο.

Απο το off μεχρι να δειξει εικονα στον δικο μου εχω μετρησει γυρω στα 30 δευτερα.

Με τιποτα δεν ειναι 3 λεπτα που λες.

Τελικά μάλλον δεν θα αγοράσω τον αποκωδικοποιητή της νόβα. Πήγα σε κατάστημα φορθνετ, δεν δέχονταν πιστωτική, ήταν αδιάφοροι οι πωλητές, στράβωσα και έφυγα... :tdown:

Τελικά μάλλον δεν θα αγοράσω τον αποκωδικοποιητή της νόβα. Πήγα σε κατάστημα φορθνετ, δεν δέχονταν πιστωτική, ήταν αδιάφοροι οι πωλητές, στράβωσα και έφυγα... :tdown:

Και πολυ καλα εκανες,
Μας κανουν και τους δυσκολους ?:slapface:

Μα είναι δυνατόν να πηγαίνω με την προσφορά, και να του ζητώ να μου εξηγήσει με περισσότερες λεπτομέρειες, και να με ρωτάει αν το διάβασα, και ότι γράφει ισχύει; Και να ρωτάω και να μην ξέρει να μου πει;
Πολύ κακώς σε υποχρεώνουν να ας μόνο σε μαγαζί φόρθνετ...
Χάθηκε το πλαίσιο;;; :slapface:

...εγώ πάντως που έκανα τη δουλειά στο κατάστημα Συντάγματος (Φιλελλήνων) έμεινα ευχαριστημένος!

...εγώ πάντως που έκανα τη δουλειά στο κατάστημα Συντάγματος (Φιλελλήνων) έμεινα ευχαριστημένος!

Και γω από κει το πήρα. Ο υπάλληλος ήταν εξυπηρετικότατος. Μου εξηγούσε μου εξηγούσε..., μέχρι και δοκιμη μου έκανε σε δική του tv στο κατάστημα. Αν αλλάξω μηχάνημα πάλι εκεί θα πάω και ξέρω ότι θα εξυπηρετηθώ.

Όσο για το ζήτημα που ανέδειξα τις τελευταίες μέρες με την ροζ εικόνα και την απουσία ήχου, με πήρε πριν από λίγο υπάλληλος από το τεχνικό τμήμα της nova και μου είπε λίγο πολύ ότι... η αντίδραση αυτή είναι φυσιολογική και αφορά στη συμπεριφορά του hdmi με τις συνδεδεμένες συσκευές. Οπότε, κατ' αυτόν, η μόνη λύση είναι το OFF/ON του αποκωδικοποιητή.

Του αντέτεινα ότι σε άλλη τηλεόραση αυτό δεν υφίστατο (όπως έγραψε εδώ ό φίλος Yperion) αλλά δεν είχε κάτι να μου απαντήσει. Επίσης μου είπε ότι και στο μεγαλύτερο μοντέλο (το 865 το PVR) η αντίδραση θα ήταν η ίδια... φυσικά δεν με έπεισε.

Στο τέλος του είπα να αφήσει ένα mail στην PACE για το συγκεκριμένο μοντέλο (PACE DS830/831) και μου υποσχέθηκε ότι θα το κάνει.

Για μένα η μόνη λύση είναι... το επόμενο μοντέλο. :idea:

Μα είναι δυνατόν να πηγαίνω με την προσφορά, και να του ζητώ να μου εξηγήσει με περισσότερες λεπτομέρειες, και να με ρωτάει αν το διάβασα, και ότι γράφει ισχύει; Και να ρωτάω και να μην ξέρει να μου πει;
Πολύ κακώς σε υποχρεώνουν να ας μόνο σε μαγαζί φόρθνετ...
Χάθηκε το πλαίσιο;;; :slapface:

Το Πλαίσιο τον έχει τον δέκτη.Πήγα το Σάββατο φτιαγμένος και έφυγα έξω φρενών.Πήγε μια κοπελιά στην αποθήκη τον έφερε και μετα περίμενε να της στείλουν την φόρμα για να υπογράψω το συμβόλαιο.Εκεί με έγραψε για κανα τέταρτο γυρνούσε σε όλο το μαγαζί σαν αποκεφαλισμένο κοτόπουλο - τάχα μου πνίγονται στη δουλεία εκεί μέσα- και τελικά όταν την ρώτησα ζήτησε να τηλεφωνήσει για να της στείλουν την φόρμα.Της είπα ότι αυτό υποτίθεται ότι περιμέναμε αλλά το κοριτσάκι δεν είχε πάρει καν τηλέφωνο .Μόλις δε έμαθα ότι το συμβόλαιο είναι κλειστό για ένα χρόνο έφυγα .

Σίγουρα κάποια στιγμή δεν θα αντέξω και θα ενδώσω αλλά προς το παρόν
μιά χαρά δουλεύει η καρτούλα στην VT20 και έχω και ένα κουτί λιγότερο

Σύμφωνα με τις αναφορές ενός χρήστη του avforums, δοκίμασε μια ενημέρωση, η οποία εξαφανίζει το θέμα της γραμμής στα φωτεινά αντικείμενα στην δεξιά πλευρά της οθόνης. Το λογισμικό βρίσκεται εδώ:

http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/...46PFL9705H/12&dct=FAQ&refnr=0083938&faqview=1

Θα δοκιμάσω σε λίγο...

[Πολύ ησυχία έχει το νήμα, τι έγινε, τις πουλήσατε όλοι; :flipout:]

Σύμφωνα με τις αναφορές ενός χρήστη του avforums, δοκίμασε μια ενημέρωση, η οποία εξαφανίζει το θέμα της γραμμής στα φωτεινά αντικείμενα στην δεξιά πλευρά της οθόνης. Το λογισμικό βρίσκεται εδώ:

http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/...46PFL9705H/12&dct=FAQ&refnr=0083938&faqview=1

Θα δοκιμάσω σε λίγο...

Γιωργο δουλευει μια χαρα,
Νικος

Γιωργο δουλευει μια χαρα,
Νικος

Ναι, και εγώ που το πέρασα όλα μια χαρά...
Τελικά όμως με την απορία θα μείνω: ήταν η γραμμή στην 21:9 πιο πλατιά;

Ναι, και εγώ που το πέρασα όλα μια χαρά...
Τελικά όμως με την απορία θα μείνω: ήταν η γραμμή στην 21:9 πιο πλατιά;

Δυστυχως Γιωργο δεν ειχα δει τη γραμμη σε 9705 για να εχω μετρο συγκρισης,
Τουλαχιστο την ξεφορτωθηκαμε,
Βεβαια θα μεινω με την απορια τι στο καλο τη δημιουργουσε?
Νικος

Θα δοκιμάσω σε λίγο...

περιμενουμε τα νεα σου:drummer:
εχει δει κανεις τα 3d imax στη τηλεοραση?σκεφτομαι να τα παραγγειλω

Δυστυχως Γιωργο δεν ειχα δει τη γραμμη σε 9705 για να εχω μετρο συγκρισης,
Τουλαχιστο την ξεφορτωθηκαμε,
Βεβαια θα μεινω με την απορια τι στο καλο τη δημιουργουσε?
Νικος
Αφού τη διώξατε τη ρουφιάνα, όλα καλά και ευτυχώς, αφού μέχρι και εγώ που δεν έχω Philips είχα αγχωθεί.
:award:
Νίκο μου , δε πειράζει , ας μείνεις με την απορία, αυτό είναι το λιγότερο κακό. Αντε και απο εδώ και μπρός μόνο όμορφες και απροβλημάτιστες θεάσεις.
icon7.gif

H αλήθεια είναι ότι έχει διορθωθεί αρκετά σε 2Δ εικόνα και λειτουργία η τηλεόραση, αλλά για μένα η απουσία EPG είναι σοβαρό ζήτημα. Λείπει λειτουργικότητα σε θέαση τηλεοπτικού...

Φυσικά το 3Δ παραμένει μια απογοήτευση, αλλά είναι σαφές ότι δεν θα διορθωθεί σε αυτή την σειρά...