Nα βαζεις στο stand by τον αποκωδικοποιητη και να τον ανοιγεις αφοτου ανοιξεις την τηλεοραση.
Τελικά μάλλον δεν θα αγοράσω τον αποκωδικοποιητή της νόβα. Πήγα σε κατάστημα φορθνετ, δεν δέχονταν πιστωτική, ήταν αδιάφοροι οι πωλητές, στράβωσα και έφυγα... :tdown:
...... ήταν αδιάφοροι οι πωλητές, στράβωσα και έφυγα...
...εγώ πάντως που έκανα τη δουλειά στο κατάστημα Συντάγματος (Φιλελλήνων) έμεινα ευχαριστημένος!
Μα είναι δυνατόν να πηγαίνω με την προσφορά, και να του ζητώ να μου εξηγήσει με περισσότερες λεπτομέρειες, και να με ρωτάει αν το διάβασα, και ότι γράφει ισχύει; Και να ρωτάω και να μην ξέρει να μου πει;
Πολύ κακώς σε υποχρεώνουν να ας μόνο σε μαγαζί φόρθνετ...
Χάθηκε το πλαίσιο;;; :slapface:
Σύμφωνα με τις αναφορές ενός χρήστη του avforums, δοκίμασε μια ενημέρωση, η οποία εξαφανίζει το θέμα της γραμμής στα φωτεινά αντικείμενα στην δεξιά πλευρά της οθόνης. Το λογισμικό βρίσκεται εδώ:
http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/...46PFL9705H/12&dct=FAQ&refnr=0083938&faqview=1
Θα δοκιμάσω σε λίγο...
[Πολύ ησυχία έχει το νήμα, τι έγινε, τις πουλήσατε όλοι;]
Το ίδιο firmware έχουν η 9705 και η 9955?
Γιωργο δουλευει μια χαρα,
Νικος
Ναι, και εγώ που το πέρασα όλα μια χαρά...
Τελικά όμως με την απορία θα μείνω: ήταν η γραμμή στην 21:9 πιο πλατιά;
περιμενουμε τα νεα σου:drummer:Σύμφωνα με τις αναφορές ενός χρήστη του avforums, δοκίμασε μια ενημέρωση, η οποία εξαφανίζει το θέμα της γραμμής στα φωτεινά αντικείμενα στην δεξιά πλευρά της οθόνης. Το λογισμικό βρίσκεται εδώ:
http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/...46PFL9705H/12&dct=FAQ&refnr=0083938&faqview=1
Θα δοκιμάσω σε λίγο...
[Πολύ ησυχία έχει το νήμα, τι έγινε, τις πουλήσατε όλοι;]
Αφού τη διώξατε τη ρουφιάνα, όλα καλά και ευτυχώς, αφού μέχρι και εγώ που δεν έχω Philips είχα αγχωθεί.Δυστυχως Γιωργο δεν ειχα δει τη γραμμη σε 9705 για να εχω μετρο συγκρισης,
Τουλαχιστο την ξεφορτωθηκαμε,
Βεβαια θα μεινω με την απορια τι στο καλο τη δημιουργουσε?
Νικος
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.