Philips PFL9732D/10 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Philips 42-47PFL9732D/10

Αποκλείεται η 9800 να μην περνά τον ήχο από την HDMI.

Πήγαινε πίνακας ελέγχου --> ήχος(sound) --> αναπαραγωγή(Playback) και άλλαξε την προεπιλεγμένη(default) συσκευή και βάλε αυτήν που λέει για HDMI. Εμένα π.χ. το έχει ως Digitan Output Device (HDMI).

Μα ....περνάει ήχος από το dvi -hdmi?
Η καρτα μου ειναι geforce 9800 gts.
Coaxial SPDIF έχει η μητρική αλλα που να τη συνδέσω αφού η philips δεν έχει αντίστοιχη είσοδο?

Πήγαινε πίνακας ελέγχου --> ήχος(sound) --> αναπαραγωγή(Playback) και άλλαξε την προεπιλεγμένη(default) συσκευή και βάλε αυτήν που λέει για HDMI. Εμένα π.χ. το έχει ως Digitan Output Device (HDMI).

Και η δικιά μου λέει realtek digital output (οχι hdmi).
Φαίνεται οτι λειτουργεί γιατι ανεβοκατεβαινει η μπαρα του ηχου αλλά στα ηχεία τίποτα. Μήπως πρέπει να κάνω και κάποια άλλη ρύθμιση ή σύνδεση?

Έχεις δίκιο. Η 9732 δεν έχει digital in (αν και η είσοδος στην component δεν μπορώ να δω τι είναι...). Άρα, πρέπει να δεις τι γίνεται με το HDMI...

Quote:
Originally Posted by Tigran

Και η δικιά μου λέει realtek digital output (οχι hdmi).
Φαίνεται οτι λειτουργεί γιατι ανεβοκατεβαινει η μπαρα του ηχου αλλά στα ηχεία τίποτα. Μήπως πρέπει να κάνω και κάποια άλλη ρύθμιση ή σύνδεση?

TIGRAN εισαι εδώ?

Εδώ ειμαι αλλά όχι 24/24 lol

Εμένα η ATI HD2900Pro που βγάζει DVI-->HDMI, μεταφέρει κανονικά ήχο. Την έχω συνδέσει με την 7603 και ακούω κανονικά ήχο από την τηλεόραση.
Δεν ξέρω για τις Nvidia, αλλά μου φαίνεται παράλογο να μην δίνει ήχο μέσω HDMI μια κάρτα γραφικών τελευταίας γενιάς.

Σημ.: Αν η κάρτα γραφικών έχει 2 DVI, τότε κατα 99% η μία έχει τη δυνατότητα μεταφοράς ήχου ενώ η άλλη όχι. Ακολούθησε τις παρακάτω οδηγίες:

1. Κλείσε το PC
2. Σύνδεσε μέσω DVI-->HDMI την κάρτα γραφικών με τον υπολογιστή.
3. Άνοιξε το PC
4. Ακολούθησε αυτή τη διαδικασία: Πήγαινε πίνακας ελέγχου --> ήχος(sound) --> αναπαραγωγή(Playback) και άλλαξε την προεπιλεγμένη(default) συσκευή και βάλε αυτήν που λέει για HDMI. Εμένα π.χ. το έχει ως Digitan Output Device (HDMI).

Αν δεις οτι δεν δουλεύει και η κάρτα γραφικών έχει 2η DVI, κλείσε τον υπολογιστή και ακολούθησε την ίδια διαδικασία μέσω της 2ης DVI αυτή τη φορά.

Αν και πάλι δε γίνει, τότε προφανώς η Nvidia είναι τελείως GTP! Με 30 ΑΤΙ να πάρεις, τέτοια επιλογή την έχει στάνταρ ενσωματωμένη. Έστω και για Stereo ήχο.

Last edited:

ok θα το δοκιμάσω και θα ποστάρω μόλις πάω σπίτι.(κατά τις 6 μμ)-bye-

Εδώ ειμαι αλλά όχι 24/24 lol

Εμένα η ATI HD2900Pro που βγάζει DVI-->HDMI, μεταφέρει κανονικά ήχο. Την έχω συνδέσει με την 7603 και ακούω κανονικά ήχο από την τηλεόραση.
Δεν ξέρω για τις Nvidia, αλλά μου φαίνεται παράλογο να μην δίνει ήχο μέσω HDMI μια κάρτα γραφικών τελευταίας γενιάς.

Σημ.: Αν η κάρτα γραφικών έχει 2 DVI, τότε κατα 99% η μία έχει τη δυνατότητα μεταφοράς ήχου ενώ η άλλη όχι. Ακολούθησε τις παρακάτω οδηγίες:

1. Κλείσε το PC
2. Σύνδεσε μέσω DVI-->HDMI την κάρτα γραφικών με τον υπολογιστή.
3. Άνοιξε το PC
4. Ακολούθησε αυτή τη διαδικασία: Πήγαινε πίνακας ελέγχου --> ήχος(sound) --> αναπαραγωγή(Playback) και άλλαξε την προεπιλεγμένη(default) συσκευή και βάλε αυτήν που λέει για HDMI. Εμένα π.χ. το έχει ως Digitan Output Device (HDMI).

Αν δεις οτι δεν δουλεύει και η κάρτα γραφικών έχει 2η DVI, κλείσε τον υπολογιστή και ακολούθησε την ίδια διαδικασία μέσω της 2ης DVI αυτή τη φορά.

Αν και πάλι δε γίνει, τότε προφανώς η Nvidia είναι τελείως GTP! Με 30 ΑΤΙ να πάρεις, τέτοια επιλογή την έχει στάνταρ ενσωματωμένη. Έστω και για Stereo ήχο.

Τελικά δεν δουλεψε συμφωνα με τις παραπάνω οδηγίες αλλά βρήκα τρόπο με καρφί στο audio out της κάρτας ήχου και μετά πάλι καρφί στην είσοδο ηχου του EXT 3 COMPONET της TV.
Πάντως σε ευχαριστώ πολύ TIGRAN -bye-

Καλησπέρα παιδιά..

Είμαι καιρνούργιος στο forum και η αλήθεια είναι οτι είναι τεράστιο και δεν ξερω αν ποστάρω στο σωστό μέρος..

Εχω φορητό υπολογιστή Sony με Blu-ray και τηλεόραση 37pfl9732d/10 και θέλω να τα συνδέσω με καλώδιο HDMI. Η σύνδεση είναι επιτυχής και μπορώ να προβάλω την οθόνη του φορητού στην τηλεόραση..

Το πρόβλημα βγαίνει όταν στο φορητό Βαζω bluray TOTE μονο διακόπτεται η σύνδεση και μου λέει οτι η τηλεόραση δεν υποστηρίζει "protected content"..

Εχει κανενας καμια ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει??

Σημείωση: Bluray βλέπω κανονικά στον υπολογιστή..

Οποια βοήθεια πολύτιμη...

Ευχαριστώ!

Απάντηση: Philips 42-47PFL9732D/10

Μιας και τα ιδιωτικά κανάλια θα εκπέμψουν ψηφιακά σύμφωνα με το νέο DVB-T/MPEG-4 format αντί του DVB-T/MPEG-2 το οποίο εκπέμπει ήδη η ΕΡΤ, η συγκεκριμένη τηλεόραση το υποστηρίζει ή θα χρειαστεί εξωτερικό Tuner ?

Ευχαριστώ!

Το περίμενα.... Μόλις διάβαζα το αντίστοιχο thread με τις καινούργιες τηλεοράσεις που περιλαμβάνουν το νέο Tuner.

Ολόφρεσκο firmware :
Firmware Upgrade - Software, Version: 000.064.014.020 English (UK)
Zip file (24.66 MB), 2008-12-10
Το τι διορθώνει άγνωστο καθώς δεν γράφει τίποτε.

Παιδιά βρήκα την 47άρα καινούργια από stock στα 900 ευρώ.
Τι λέτε αξίζει;

Λογικά την περιμένω αύριο οπότε και θα πώ με την σειρά μου εντυπώσεις.
Τώρα έχω μιά Sony KDLT3500 46'' από την οπόία έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος.
Ας όψεται το Ambilight...

Τελικά την πήρα και είναι όντως πολύ καλή.
Τώρα όμως δεν μπορώ να δώ εικόνα από το pc μου (HDMI σε HDMI)...καμία λύση;