-PHILIPS TV Line-Up 2011-

Philips new Products

Philips-TVs%20&%20AVM.jpg

ΤV

* 46PFL9706H – Ενδ. Λιανική 2.469
* 52PFL9606H – Ενδ. Λιανική 2.899
* 58PFL9956H – Ενδ. Λιανική 3.999
* 40PFL8606H – Ενδ. Λιανική 1.429
* 46PFL8606H – Ενδ. Λιανική 1.699
* 50PFL7956H – Ενδ. Λιανική 1.999
* WUB1110 – Ενδ. Λιανική 44,99

http://www.fullhd.gr/idisis/anakinoseis/9457-philips-new-products.html

Philips 7606 review

philips7606_small1.jpg

Philips’ new 7000 range is a mid-range TV and one of the few TVs available at the moment to utilize the passive 3D system. Philips calls it Easy 3D. But Philips 7606 is also a standard 2D TV driven by Philips’ picture systems. Features such as NET TV, DLNA, Ambilight and USB recording are found on the spec list.

Net tv
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=D91hDKPxyl0

http://www.flatpanelshd.com/review.php?subaction=showfull&id=1316001274

Τιμές Skroutz:
http://www.skroutz.gr/c/12/television.html?keyphrase=philips+7606

Τελικά οι φετινές Philips έχουν EPG. Τσεκαρισμένο χτες σε μια 7606, σε Media Markt.

Άμα είσαι σίγουρος ότι θα κλείσει, να προλάβω μια συλλεκτική 9706 τότε...

Η μία μετά την άλλη επιχειρήσεις κολοσσοί οδηγούνται σε υποχρεωτική μείωση των λειτουργικών τους δαπανών, ακολουθώντας την εύκολη λύση, της απόλυσης σημαντικού αριθμού εργαζομένων και της παύσης λειτουργίας μονάδων παραγωγής.

Σειρά έχει η Philips, η οποία, προβαίνει σε περικοπές 4.500 θέσεων εργασίας, μετά την πτώση 85% στα καθαρά κέρδη τρίτου τριμήνου.

Η μεγαλύτερη παραγωγός καταναλωτικών ηλεκτρονικών ειδών στην Ευρώπη εξετάζει επίσης εναλλακτικές επιλογές για τη μονάδα κατασκευής τηλεοράσεων.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, οι διαπραγματεύσεις με την TVP του Χονγκ Κονγκ για την πώληση του μεγαλύτερου μέρους της μονάδας τηλεοράσεων είναι εντατικές και εποικοδομητικές και θα διαρκέσουν περισσότερο απ' ότι αναμενόταν.

«Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί τελικά συμφωνία, η Philips θα εξετάσει τις εναλλακτικές της επιλογές», δήλωσε ο Φρανς βαν Χούτεν, διευθύνων σύμβουλος της Phlips.

Σημειώνεται ότι οι 4.500 περικοπές εντάσσονται στο πλαίσιο προγράμματος μείωσης των δαπανών ύψους 800 εκατ. ευρώ.

http://www.dailynews24.gr/en/economy/companies/item/7812-4500-redundancies-at-philips.html

Απάντηση: Re: -PHILIPS TV Line-Up 2011-

Όρισε το "νέας" γενιάς...
Γιατί μέχρι τώρα νομίζω ότι ένας όρος που μόνο εσύ καταλαβαίνεις.

Οπως ειναι η HX920 , με δυνατοτητα καλυτερου ελεγχου του φωτισμου για μειωση του Halo και gamma ευθεια γραμμη.

Re: Απάντηση: Re: -PHILIPS TV Line-Up 2011-

Οπως ειναι η HX920 , με δυνατοτητα καλυτερου ελεγχου του φωτισμου για μειωση του Halo και gamma ευθεια γραμμη.

Η 920 δεν έχει μειωμένο halo.
Η 920 δεν έχει γάμμα "ευθεία γραμμή".

Όταν σε ρωτάω ποια είναι η τεχνολογία των "νέων", περιμένω περιγραφή της τεχνολογίας, και όχι παρομοιώσεις με άλλα προϊόντα με φανταστικές ιδιότητες.

Τι νέο κατασκευαστικά έχει η 920, και την χαρακτηρίζεις νέα τεχνολογία;

[Επειδή ξέρω την απάντηση, καλό είναι η προπαγάνδα υπέρ μαρκετινίστικων φαντασιών της σόνυ να μένει σε νήματα της σόνυ. Εδώ δεν πιάνει...]

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: -PHILIPS TV Line-Up 2011-

Η 920 δεν έχει μειωμένο halo.
Η 920 δεν έχει γάμμα "ευθεία γραμμή".

post-gamma-tracking.png

Αυτο δηλαδη δεν ειναι ευθεια?

Ομοιως...

As such, white objects on black backgrounds show a slight “halo” effect; which is unavoidable with such a design. The effect is minimal on-axis, becoming more apparent if the screen is viewed from the sides.

Μεταφραση "το φαινομενο ειναι ελαχιστο στον καθετο αξονα"...

Να και ενα καλο τεστ ωστε να εισαι πιο διαβασμενος την επομενη φορα...

http://www.hdtvtest.co.uk/news/sony-kdl-46hx923-55hx923-201108021318.htm

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: -PHILIPS TV Line-Up 2011-

post-gamma-tracking.png

Αυτο δηλαδη δεν ειναι ευθεια?

Ομοιως...

As such, white objects on black backgrounds show a slight “halo” effect; which is unavoidable with such a design. The effect is minimal on-axis, becoming more apparent if the screen is viewed from the sides.

Μεταφραση "το φαινομενο ειναι ελαχιστο στον καθετο αξονα"...

Να και ενα καλο τεστ ωστε να εισαι πιο διαβασμενος την επομενη φορα...

http://www.hdtvtest.co.uk/news/sony-kdl-46hx923-55hx923-201108021318.htm

Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου...
  1. Δεν είχες ποτέ τηλεόραση με local dimming.
  2. Έχεις μια εμμονή με το halo, νομίζοντας ότι αυτό είναι το βασικό πρόβλημα των local dimming. (Αναμενόμενο, δεν είχες ποτέ τηλεόραση με local dimming.)
  3. ΔΕΝ υπάρχει τηλεόραση με local dimming και γραμμικό γάμμα.

Επειδή εσύ είσαι ο "διαβασμένος":
  • Με ποια από τις πολλαπλές ρυθμίσεις local dimming μετρήθηκε η 923;
  • Γιατί το μαύρο στην σκακιέρα είναι το ίδιο με το local dimming απενεργοποιημένο;
  • Πόσο "local dimming" είναι η 923 στην θέση cinema;

Καλά τα διαγράμματα της 923 στις μετρήσεις 10 σημείων, και μπράβο της, αλλά ένα local dimming με 0.05 μαύρο είναι προφανώς από πολύ ελαφρύ έως άχρηστο. Όταν θα ενεργοποιηθεί κανονικά ο τοπικός έλεγχος, τα γάμμα που αναφέρεις πάει περίπατο. Τον ίδιο περίπατο που πάει και το γάμμα της VT20/VT30 σε πραγματικές συνθήκες θέασης.

Επίσης, δεν είσαι σε θέση να ειρωνεύεσαι εμένα και να με αποκαλείς "αδιάβαστο", γιατί πολύ απλά δεν έχεις τις γνώσεις να το κάνεις.
Και δεν θέλω να επεκταθώ για την "ανωτερότητα" του motion flow και των τεχνουργημάτων που "δεν" έχει, το halo που "δεν υπάρχει on axis" ή είναι "minimal", και διάφορα άλλα "μαργαριτάρια ανωτερότητας". Γιατί απλά δεν με αφορά η 923, και εδώ είναι νήμα για φίλιπς. Το οποίο εσύ σκόπιμα συνεχώς δυναμιτίζεις, παραθέτοντας ανακρίβειες.

Επειδή για εσένα είναι τόσο σημαντικό, αντί να παραθέτεις πράγματα άλλων, πείσε έναν κάτοχο 920 να την συγκρίνει με την δική μου 9705. Και έλα να μας δείξεις από κοντά το ίσιο γάμμα της 923 και το ελάχιστο halo της.
Γιατί εγώ 3 που έχω δει σε καταστήματα, ακόμα ψάχνω να καταλάβω πώς επιμένεις σε τόσες ανακρίβειες.

Υπαρχει ενα διαγραμμα παραπανω που ειναι οτι πιο κοντινο σε ευθεια.

Υπαρχει επισης η μαρτυρια του site αυτου οπως και του fullHD.gr οτι το halo στην 920 ειναι ελαχιστο.

Τα υπολοιπα που λες ειναι ιστοριες για αγριους. Αφου δεν ειναι ευθεια το gamma δειξε μας πως ειναι. Παντως καρδιογραφημα δεν ειναι σαν τις παλιας τεχνολογιας LED LCD.

Το οτι δεν εχω τηλεοραση με local dimming δεν σημαινει οτι δεν ξερω Αγγλικα και Ελληνικα για να διαβασω τα τεστ.

Αλλωστε και την ΗΧ920 για την οποια τοσο ευκολα γραφεις συμπερασματα ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ουτε εσυ και αμφιβαλλω αν καν την εχεις δει ποτε στην ζωη σου εστω και κλειστη.

Re: Απάντηση: -PHILIPS TV Line-Up 2011-

Υπαρχει ενα διαγραμμα παραπανω που ειναι οτι πιο κοντινο σε ευθεια.

Υπαρχει επισης η μαρτυρια του site αυτου οπως και του fullHD.gr οτι το halo στην 920 ειναι ελαχιστο.

Τα υπολοιπα που λες ειναι ιστοριες για αγριους. Αφου δεν ειναι ευθεια το gamma δειξε μας πως ειναι. Παντως καρδιογραφημα δεν ειναι σαν τις παλιας τεχνολογιας LED LCD.

Το οτι δεν εχω τηλεοραση με local dimming δεν σημαινει οτι δεν ξερω Αγγλικα και Ελληνικα για να διαβασω τα τεστ.

Αλλωστε και την ΗΧ920 για την οποια τοσο ευκολα γραφεις συμπερασματα ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ουτε εσυ και αμφιβαλλω αν καν την εχεις δει ποτε στην ζωη σου εστω και κλειστη.

Την έχω δει στο Media Markt στην Κηφισίας, στην οποία μάλιστα έκανα και συγκριτικό σε λήψη τηλεοπτικού δίπλα σε μια 7606 επί 2 ώρες, την έχω δει στο πλαίσιο της Μαγούλας (σκοτεινός χώρος) για 1,5 ώρα να παίζει 720p, την έχω δει στο John Luis να παίζει 3Δ επί 20 λεπτά, και την έχω δει 30 λεπτά στο Harrods να παίζει τους πειρατές της καραϊβικής 4 από blurau της σόνυ (2Δ).
Αυτό μας κάνει 4 και κάτι ώρες θέασης. Έχω και φωτογραφίες που δείχνουν το ανύπαρκτο halo και το "μαύρο" σε συνθήκες καταστήματος. Εσύ που την έχεις δει;

Αλλά ΔΕΝ πήγα στα νήματα της σόνυ να κάνω τον δάσκαλο, όπως κάνεις εσύ στα νήματα της φίλιπς.

Και δεν παπαγαλίζω ποτέ review, αν δεν συμφωνώ με αυτά που γράφουν από προσωπική εμπειρία.

Έχω και φωτογραφίες που δείχνουν το ανύπαρκτο halo και το "μαύρο" σε συνθήκες καταστήματος.

Σε συνθηκες καταστηματος χαιρω πολυ.

Εγω την εχω δει σε σπιτι μελους του Avclub αλλα δεν θελω να πω περισσοτερα γιατι δεν θελω να ανακατεψω και αποντες στην συζητηση.

Re: Απάντηση: -PHILIPS TV Line-Up 2011-

Έχω και φωτογραφίες που δείχνουν το ανύπαρκτο halo και το "μαύρο" σε συνθήκες καταστήματος.

Σε συνθηκες καταστηματος χαιρω πολυ.

Εγω την εχω δει σε σπιτι μελους του Avclub αλλα δεν θελω να πω περισσοτερα γιατι δεν θελω να ανακατεψω και αποντες στην συζητηση.

Ξέρεις, οι LCD ευνοούνται από τις συνθήκες καταστήματος, δεν είναι πλάσμα.
Όταν το halo είναι υπαρκτό και φαίνεται με τόσα φώτα, δεν χρειάζεται να πω τι κάνει στο σκοτάδι.