Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: -PHILIPS TV Line-Up 2011-
Αυτο δηλαδη
δεν ειναι ευθεια?
Ομοιως...
As such, white objects on black backgrounds show a slight “halo” effect; which is unavoidable with such a design. The effect is minimal on-axis, becoming more apparent if the screen is viewed from the sides.
Μεταφραση "το φαινομενο ειναι ελαχιστο στον καθετο αξονα"...
Να και ενα καλο τεστ ωστε να εισαι πιο διαβασμενος την επομενη φορα...
http://www.hdtvtest.co.uk/news/sony-kdl-46hx923-55hx923-201108021318.htm
Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου...
- Δεν είχες ποτέ τηλεόραση με local dimming.
- Έχεις μια εμμονή με το halo, νομίζοντας ότι αυτό είναι το βασικό πρόβλημα των local dimming. (Αναμενόμενο, δεν είχες ποτέ τηλεόραση με local dimming.)
- ΔΕΝ υπάρχει τηλεόραση με local dimming και γραμμικό γάμμα.
Επειδή εσύ είσαι ο "διαβασμένος":
- Με ποια από τις πολλαπλές ρυθμίσεις local dimming μετρήθηκε η 923;
- Γιατί το μαύρο στην σκακιέρα είναι το ίδιο με το local dimming απενεργοποιημένο;
- Πόσο "local dimming" είναι η 923 στην θέση cinema;
Καλά τα διαγράμματα της 923 στις μετρήσεις 10 σημείων, και μπράβο της, αλλά ένα local dimming με 0.05 μαύρο είναι προφανώς από πολύ ελαφρύ έως άχρηστο. Όταν θα ενεργοποιηθεί κανονικά ο τοπικός έλεγχος, τα γάμμα που αναφέρεις πάει περίπατο. Τον ίδιο περίπατο που πάει και το γάμμα της VT20/VT30 σε πραγματικές συνθήκες θέασης.
Επίσης, δεν είσαι σε θέση να ειρωνεύεσαι εμένα και να με αποκαλείς "αδιάβαστο", γιατί πολύ απλά δεν έχεις τις γνώσεις να το κάνεις.
Και δεν θέλω να επεκταθώ για την "ανωτερότητα" του motion flow και των τεχνουργημάτων που "δεν" έχει, το halo που "δεν υπάρχει on axis" ή είναι "minimal", και διάφορα άλλα "μαργαριτάρια ανωτερότητας". Γιατί απλά δεν με αφορά η 923, και εδώ είναι νήμα για φίλιπς. Το οποίο εσύ σκόπιμα συνεχώς δυναμιτίζεις, παραθέτοντας ανακρίβειες.
Επειδή για εσένα είναι τόσο σημαντικό, αντί να παραθέτεις πράγματα άλλων, πείσε έναν κάτοχο 920 να την συγκρίνει με την δική μου 9705. Και έλα να μας δείξεις από κοντά το ίσιο γάμμα της 923 και το ελάχιστο halo της.
Γιατί εγώ 3 που έχω δει σε καταστήματα, ακόμα ψάχνω να καταλάβω πώς επιμένεις σε τόσες ανακρίβειες.