Pioneer Kuro 9th generation

Re: Απάντηση: Pioneer Kuro 9th generation

στην ''μεγαλη''πολη ''μπορει και να γινετε στην επαρχια ομως αποκλυετε να βαλει καποιος στην βιτρηνα του μια τετοια τηλεωραση
το συγκεκρημενω καταστημα που την πηρα το μεσαζωντα επεξε
τη λεμε ρε παιδια τωρα ημαστε δυστοιχος πολυ πισω
εδω στα μεδια μαρκ στην λαρισα λεω ενα πωλητη εαν ειχαν την τηλεωραση αυτη για να την δω και αυτος ειρωνικα και γελοντας μου λεει πας καλα που θα φερω μια τετοια τηλεοραση εδω μεσα ξερεις ποσα λεφτα κανει
απο που μας ηρθες μονο με παραγγελια μεγαλε

και παλι δεν ειναι θεμα επαρχιας αλλα καταστηματος.
ειδικα σε ακριβα μοντελα οπως η pioneer,συνηθως τρως πορτα οσο και καλη διαθεση να εχει ο καταστηματαρχης...:BDGBDGB53:

Συγνώμη ρε παιδιά αλλά αν σε κάθε τηλεόραση που είχε προβληματικό pixel άλλαζε το κατάστημα τηλεόραση τότε θα είχε γεμίσει η βιτρίνα τηλεοράσεις. Είναι φυσικό και λογικότατο για ένα pixel μόνο να μην γίνεται αλλαγή. Μην ξεχνάμε οτι μιλάμε για 50' άρες τηλεοράσεις με χιλιάδες pixel.

Συγνώμη ρε παιδιά αλλά αν σε κάθε τηλεόραση που είχε προβληματικό pixel άλλαζε το κατάστημα τηλεόραση τότε θα είχε γεμίσει η βιτρίνα τηλεοράσεις. Είναι φυσικό και λογικότατο για ένα pixel μόνο να μην γίνεται αλλαγή. Μην ξεχνάμε οτι μιλάμε για 50' άρες τηλεοράσεις με χιλιάδες pixel.

οπως επισης ειναι λογικο να ζητας να δουλευει σωστα το προιον που αγορασες, δινοντας ενα σεβαστο ποσο, τουλαχιστον οσο ειναι μεσα στη διαρκεια της εγγυησης, πόσο μάλλον οταν μιλαμε για τις κορυφαίες στο ειδος τους μεχρι σημερα τηλεορασεις. Δεν μας τις χάρισαν, τις πληρωσαμε και με το παραπανω

οπως επισης ειναι λογικο να ζητας να δουλευει σωστα το προιον που αγορασες, δινοντας ενα σεβαστο ποσο, τουλαχιστον οσο ειναι μεσα στη διαρκεια της εγγυησης, πόσο μάλλον οταν μιλαμε για τις κορυφαίες στο ειδος τους μεχρι σημερα τηλεορασεις. Δεν μας τις χάρισαν, τις πληρωσαμε και με το παραπανω

Ακριβώς.Την πληρώνεις για να πάρεις την τέλεια εικόνα και για μένα τέλεια δεν είναι έστω και με 1 κολλημένο pixel.Πάλι καλά που υπάρχουν μαγαζιά-επαγγελματείες εκεί έξω που αναλαμβάνουν αυτοί τις αντικαταστάσεις και έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο.. Εξάλλου λέει μέσα στο manual πως αν είναι ορατό το pixel από 2,5-3,5 και όχι σε στατική εικόνα να μιλήσεις με το σημείο αγοράς.Πως μετά σου λένε 7 pixel η 3 στην σειρά?:tdown:

Καλημέρα κι από μένα,

Είμαι ένα βήμα πριν την αγορά της 5090 αλλά αυτό που με κρατάει είναι η πιθανότητα μη διαθεσιμότητας αντικατάστασης μετά από ένα χρονικό διάστημα. Τι γίνεται σε περίπτωση βλάβης που δεν επισκευάζεται μετά από 6,8 μήνες που θα έχει σταματήσει η παραγωγή; Ακόμη κι αν επιστραφούν τα χρήματα νομίζω ότι η διαδικασία θα αποτελεί άσχημη εμπειρία.

Γνωρίζει κάποιος κάτι; Δεν βρίσκω και την ανακοίνωση της Intersys.-bye-

ανταλλακτικά είναι υποχρεωμένοι να έχουν σε βάθος 10 χρόνων ... αυτό είναι είναι ερώτημα ... η εταιρία πάντως δεν σταματά να ιφίσταται , απλά σταματάει η σειρά των τηλεοράσεων , υποθέτω πως η γραμμή παραγωγής θα σταματήσει αργότερα ...

Καλημέρα κι από μένα,

Είμαι ένα βήμα πριν την αγορά της 5090 αλλά αυτό που με κρατάει είναι η πιθανότητα μη διαθεσιμότητας αντικατάστασης μετά από ένα χρονικό διάστημα. Τι γίνεται σε περίπτωση βλάβης που δεν επισκευάζεται μετά από 6,8 μήνες που θα έχει σταματήσει η παραγωγή; Ακόμη κι αν επιστραφούν τα χρήματα νομίζω ότι η διαδικασία θα αποτελεί άσχημη εμπειρία.

Γνωρίζει κάποιος κάτι; Δεν βρίσκω και την ανακοίνωση της Intersys.-bye-

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=40884

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση ''κινητοποίηση''.

Η tv μου αρέσει πολύ, αλλά η θέση της Intersys είναι άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε.

Θέλει πολύ σκέψη. Σήμερα την βρήκα στο Fnac 2.040 απολύτως μετρητοίς και με κάρτα μέλους.

Ευχαριστώ και πάλι

Η Τηλεοραση εχει συνδεθει με το recorder μεσω της κεραιας αλλα οχι και με το LNB αφου δεν εχει εισοδο ( το recorder).
Εχει συνδεθει επισης με 2 scart και 1 hdmi, το προβλημα ειναι οτι δεν μπορει να γινει εγγραφη απο τον δεκτη της Pioneer , οταν η tv ειναι κλειστη .

Και ξανά χτυπάω !!!
Γιατι ρε παιδια στην CI 1 δεν ανοιγει η καρτα nova , ενω στη CI 2 όλα καλά, εχεις κανεις καμμια ιδεα ??

σε τι μορφη αρχειου πρεπει να περασω το break-in σε φλασακι για να τρεξει κατευθειαν απο την εισοδο usb της τηλεορασης?
παιζει συνεχομενα ή σταματαει?

Απάντηση: Re: Pioneer Kuro 9th generation

αν δεν απατωμαι η CI 1 ειναι για ψηφιακα επιγεια?

Ακριβώς.
Όταν η νόβα εκπέμψει επίγεια ψηφιακά μπορεί να ανοίγει τότε τα, όσα, κανάλια της...

Re: Απάντηση: Re: Pioneer Kuro 9th generation

Ακριβώς.
Όταν η νόβα εκπέμψει επίγεια ψηφιακά μπορεί να ανοίγει τότε τα, όσα, κανάλια της...

Α ναι ε ? Δεν το ηξερα αυτο ! Αρα δεν εχει προβλημα η θυρα μου CI-1 , αυτο που το διαβασατε στο εγχειριδιο χρησης ?
Ρε παιδια πειτε μου γιατι εχω πελαγωσει .
Η Pioneer 5090H ειναι συνδεδεμενη με ενα Sony DVD (με σκληρο δισκο) recorder . Χρησιμοποιω τις scart θυρες της τηλεορασης 2 & 3 , το Sony εχει line-1 (decoder) και line-2 (tv) θυρες .
Υποτιθεται οτι θα επρεπε να γραφει απο τα Satelite channels της τηλεορασης και να βλεπω εγω στην tv τα αναλογικα , δεν ειναι ετσι , ή όποτε αλλάζω καναλι στην τηλεοραση θα αλλαζει και η εξοδος στο recorder και θα γραφει το zapping ?

Οι scart θύρες είναι είσοδοι νομίζω και όχι έξοδοι.
Οπότε δεν μπορείς να γράψεις από την τηλεόραση στο σόνυ.
Μπορείς να γράψεις μόνο από σήμα κεραίας που περνάει από το σόνυ.

Μπορεί κάποιος να μας βάλει μια φωτογραφία ; χρησιμοποιείστε το macro της φωτ. μηχανής για κοντινή λήψη.

Καλημέρα Τάσο.
Αρτι αφιχθείς απ' το τριήμερο, θα προσπαθήσω να ανεβάσω το απόγευμα φωτογραφία.
-bye-

Οι scart θύρες είναι είσοδοι νομίζω και όχι έξοδοι.
Οπότε δεν μπορείς να γράψεις από την τηλεόραση στο σόνυ.
Μπορείς να γράψεις μόνο από σήμα κεραίας που περνάει από το σόνυ.

Ούτε αν αντι για τα scart αφου λετε οτι ειναι εισοδοι , χρησιμοποιησω αλλη συνδεση ετσι ?

μια απαντηση εδω?

Δημήτρη έχω την εντύπωση πως η Pioneer δεν μπορεί να αναπαράγει κάποιο φορμάτ βίντεο από την USB και πως είναι μόνο για φωτογραφίες. Πάντως το βιντεάκι παίζει συνεχόμενα χωρίς διακοπές.