Pioneer Kuro 9th generation

Re: Απάντηση: Re: Pioneer Kuro 9th generation

Καλά βρε Κώστα γκαβός είσαι???...θα έπρεπε να το βλέπεις τουλάχιστον από τα 3 μέτρα...:D.....:chinese:....-bye-

Xε Χε!!! με το οπτικό zoom Χ18 της φωτογραφικής μου μηχανής, μπορεί και να φαίνεται από τα 3 μέτρα......
Γείτονα, δεν περνάς καμιά βόλτα από δω να μου πεις και συ τη γνώμη σου;;;;
-bye-

σε εμενα ειναι μονιμο δεν φευγει καθολου
αυτο που κανει βολτες ειναι το το αλλο αδελφακιτου
πρασινου χρωμματος στην δεξεια πλευρα ακριβος απεναντι
παιδια οτι λαμπη δεν ειναι χρυσος ετσι λεει μια παροιμια

Χρυσός όμως είναι τα 4000 ευρό που κάνει..Έλεος πια..Μεγάλη πίκρα βραδιάτικα:argh:...

δεν εχω μετανιωσει καθολου για την επιλογη μου αυτη
η τηλεοραση με μαγευει ολο και ποιο πολη οσο στρωνει απλα λοιπη το κερασακι απο την τουρτα με αυτα που εμφανησε

Τέλοσπάντων όλα θα πάνε καλά για όλους.Δόξα το θεό που την έχουμε κιόλας, απλά είναι πίκρα για μένα που συνέχιζω να την σκαλίζω συνδέω-ξεσυνδέω.Θέλω να την απολαύσω επιτέλους!!!Και μετά να κάνω έτσι απο την χαρά μου:elefant:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Pioneer Kuro 9th generation

Γείτονα, δεν περνάς καμιά βόλτα από δω να μου πεις και συ τη γνώμη σου;;;;-bye-

Πρέπει να το κανονίσουμε κάποια στιγμή...καλημέρα...-bye-

Μέτα από ψυχολογική και "φιλική" υποστήριξη στο Pioneer center σήμερα και συγκεκριμένα απο τον Κ.Γιώργο δοκιμάζω άλλα ηχεία.Τα έχω σε κανάλι που πίανω πόλυ καλά και θα δώ αν θα μου το κάνει και σε αυτο.Αν γίνει και εδώ τοτε σίγουρα δέν είναι θέμα ηχείων..Οπότε θα ενημερώσω για το οτιδήποτε.Έχω μια απορία.Μού έχει μείνει 3.5 μέτρα καλώδιο Monster THX(λεπτό καλώδιο) απο μία δοκιμή με καλώδια που είχα κάνει και θέλω να ξερω αν γίνεται να αντικαταστήσω τα καλώδια των ηχείων της ΚURO η μπορεί να βγάλει πρόβλημα?

Tελικά το ψαλίδισμα του ήχου ξαναγύρισε..Εχω χαλαστεί πάρα πολυ με αυτήν την ιστορία.Πλέον το κάνει συνέχεια και για 4-5 δευτερόλεπτα και έτσι γίνεται αδύνατο να δώ ενα πρόγραμμα στην τηλεόραση.Δοκίμασα να βάλω το aerial on μήπως ήταν απο εκεί η αιτία αλλά τίποτα.Σήμερα θα πάρω την Intersys και θα δω τι μπορεί να γίνει..Έλεος Kuro συννεφάκι έχω απο πάνω μου?

Οντως είναι σπαστικό να μην μπορείς να απολαύσεις αυτό που αγόρασες, αλλά αν θες λίγο "παρηγοριά" σκέψου αυτό που είπες κι εσύ ο ίδιος:

Μέτα από ψυχολογική και "φιλική" υποστήριξη στο Pioneer center σήμερα και συγκεκριμένα απο τον Κ.Γιώργο δοκιμάζω άλλα ηχεία.

;)

εχει ασχοληθει καποιος με την ethernet της τηλεορασης
πως γινετε ρε παιδια γιατι δεν μπορο να βγαλω ακρη
τη πρεπει να κανουμε για να μπορεσουμε να εκμεταλευτουμε και αυτην την δυνατοτητα που μας προσφερετε

Καμιά απάντηση εδώ έχουμε ?

Λοιπόν πλέον με σιγουριά ξέρω οτι την πίνει άσχημα ο reciever.Πήγα να βάλω να παίξει το blu-ray και δεν δούλευε τα πίσω hdmi παρα μόνο το μπροστά input 5.Ανάβω το blu -ray βαζω input 5 και εκεί που να ξεκινήσει κανει ενα "τσάκ" και κλείνει ο reciever και η τηλεόραση έδειχνε ενα μπλέ και ένα κοκκινο τετράγωνο.Πάω να ξανανοίξω τον reciever και αμέσως έκλεινε συνέχεια το ίδιο εκανε.Εκλεισα το πολύμπριζο και μετα άνοιξε πάλι χωρις ήχο και μετά επέστρεψε πάλι και ξανάπαλι όλλα απο την άρχη.Περιμένω αντικατάσταση του reciever.Βαρέθηκα.

Παρεπιτποντος παίδες για όποιον θέλει να τροφοδοτήσει μέσω δικτύου την KURO. Μετά από αρκετές δοκιμές κατέλειξα ότι σε 100ΜΒιτ ενσύρματο ethernet με PS3 media server μπορεί να παίξει άψογα μέχρι 1080ι και 720p περιεχόμενο. Το καλύτερο αποτέλεσμα το είχα σε *.m2ts φορέα(AVCHD). Πάντα εννοείται χωρίς transcoding το οποίο θεωρώ απαράδεκτο εφόσον ζητούμε βέλτιστη ποιότητα. Σε όλες μου τις προσπάθειες με 1080p περιεχόμενο υπήρχαν αξεπέραστα προβλήματα τα οποία θεωρώ ότι οφείλονται είτε σε περιορισμούς της ταχύτητας του δικτύου είτε σε αδυναμία του cpu της KURO. Ότι και να ισχύει από τα δύο δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει κάτι αφού και τα δύο είναι θέματα hardware της KURO.
Οπότε μάλλον θα εγκαταλείψω την προσπάθεια και θα στραφώ σε μια εξωτερική συσκευή για την αναπαραγωγή και σύνδεση με HDMI!! Κρίμα....
Πάντως θεωρώ ότι το streaming μέσω DLNA όσον αφορά DVD και μέχρι 1080ι και 720p περιεχόμενο είναι άψογο και το χρησιμοποιώ πλέον μονίμως.
λογικα σ αυτο θα αναφερεσε
πες ομως τη ακριβος εκανες για να τα φερεις σε επικοινωνια μεταξι τους:worshippy:

Λοιπόν πλέον με σιγουριά ξέρω οτι την πίνει άσχημα ο reciever.Πήγα να βάλω να παίξει το blu-ray και δεν δούλευε τα πίσω hdmi παρα μόνο το μπροστά input 5.Ανάβω το blu -ray βαζω input 5 και εκεί που να ξεκινήσει κανει ενα "τσάκ" και κλείνει ο reciever και η τηλεόραση έδειχνε ενα μπλέ και ένα κοκκινο τετράγωνο.Πάω να ξανανοίξω τον reciever και αμέσως έκλεινε συνέχεια το ίδιο εκανε.Εκλεισα το πολύμπριζο και μετα άνοιξε πάλι χωρις ήχο και μετά επέστρεψε πάλι και ξανάπαλι όλλα απο την άρχη.Περιμένω αντικατάσταση του reciever.Βαρέθηκα.

Θα στο αλλαξουν? παλι καλα, παντως ειναι πολλα τα προβληματα για τοσο ακριβη τηλεοραση, τυχερος μες την ατυχια σου που στα εβγαλε νωρις οσο υπαρχει ακομα στοκ.

Last edited:
λογικα σ αυτο θα αναφερεσε
πες ομως τη ακριβος εκανες για να τα φερεις σε επικοινωνια μεταξι τους:worshippy:

Υπάρχει και άλλο ένα ποστ πιο πάνω.

Λοιπόν για να το κάνεις χρειάζεσαι κάποιες βασικές γνώσεις δικτύου.

Πολύ απλουστευμένα χρειάζεται:
1) να φτιάξεις ένα μικρό τοπικό δίκτυο στο σπίτι σου με την βοήθεια ενός router (συνήθως οι πολυσυσκευές modem-switch-router που δίνουν οι πάροχοι του ιντερνετ είναι υπεραρκετές για αυτήν την δουλειά)
2)να ενεργοποιήσεις το DHCP στον router σου (ώστε να παίρνει αυτόματα IP διεύθυνση όποια συσκευή συνδέσεις σε αυτόν τον ρουτερ)
3)να συνδέσεις την TV στον router
3)να κατεβάσεις και να εγκαταστήσεις σε ένα pc του τοπικού σου δικτύου το πρόγραμμα PS3 media server (σε πρώτη φάση δεν χρειάζεται καμία ρύθμιση)

και είσαι έτοιμος!!

τρέχεις το PS3 media server στο PC σου και ανοίγεις την τηλεόραση στο HMG μενού. Εκεί θα πρέπει να "βλέπει" η τηλεόραση το PC σου (αν όλα έχουν γινει σωστά)

σε δεύτερη φάση μπορείς να ρυθμίσεις τον PS3 media server να μοιράζει ένα ντοσιέ μέσα στο οποίο θα υπάρχουν τα αρχεία που θέλεις να παίξεις στην tv. Επανεκκινείς τον PS3 media server και είσαι έτοιμος.

καλή τύχη

Θα στο αλλαξουν? παλι καλα, παντως ειναι πολλα τα προβληματα για τοσο ακριβη τηλεοραση, τυχερος μες την ατυχια σου που στα εβγαλε νωρις οσο υπαρχει ακομα στοκ.

Οχι τελικά δέν θα γίνει αλλαγή πρίν πάει στο service να δούν τι έχει και μετά αν δεν φτίαχνετε μέσα σε 20 ημέρες τότε θα γίνει αλλαγή.Τελικά το κόψιμο του ήχου γίνεται απο το panel μιας και πείρα τον receiver και πήγα στο pioneer center και δοκιμάστηκε για περίπου 1 ώρα(και ευχαριστώ πολύ για άλλη μια φορά τον Κ.Γιώργο που με ανέχτηκε χώρις κανέναν λόγο) χωρίς να κάνει το κόψιμο.Το καινούργιο είναι ότι η τηλεόραση σβήνει σε άκυρες φάσεις είτε πάω να παίξω είτε βλέπω tv σβήνει και κάνει το πράσινο και κόκκινο κουτάκι(στο manual λέει ότι is the media receiver power cord disconnected from an outlet or is the system cable disconnected?και τίποτα από τα δύο δεν συμβαίνει άρα απλά κάτι έχει πρόβλημά)και αν πάω να την ανάψω απλά κάνει ότι πάει να ανάψει και μετά αμέσως ξανασβήνει και θέλει να την βγάλω από την πρίζα για να ανάψει πάλι...Τώρα θα μου την πάρουν για κάνα - δυο βδομάδες και θα ηρεμήσω βλέποντάς tv στην 26 Samsung bordeaux που δουλεύει μια χαρά..Τι ειρωνεία είναι αυτή όμως ε?