Pioneer Kuro 9th generation

Δημήτρη έχω την εντύπωση πως η Pioneer δεν μπορεί να αναπαράγει κάποιο φορμάτ βίντεο από την USB και πως είναι μόνο για φωτογραφίες. Πάντως το βιντεάκι παίζει συνεχόμενα χωρίς διακοπές.

Λαθος !
Αναπαραγει κανονικοτατα mp4 και avi ή mpeg , δεν θυμαμαι (ενα απο τα δυο παντως) .

Λαθος !
Αναπαραγει κανονικοτατα mp4 και avi ή mpeg , δεν θυμαμαι (ενα απο τα δυο παντως) .

Έχεις δίκιο η 5090H αναπαράγει, ενώ η απλή 5090 όχι.

Τα αρχεία που υποστηρίζονται είναι παρόμοια με αυτά που ισχύουν για την Home Media Gallery, αλλά δεν βλέπω να αναφέρει ακριβώς ποια από αυτά ισχύουν και για την USB:

Supported file formats
The following sections show supported file formats that can be
played back or displayed on the flat screen TV. These formats are
applicable to network sources. Most are also applicable to USB sources.

Supported video formats
•Windows Media Video 9 (WMV9): MP@ML
•Windows Media Video 9 (WMV9) Advanced Profile (VC-1):
AP@L1, MP@ML
• MPEG-2 PS: MP@ML
• MPEG-2 TS: MP@ML
•MPEG-1
• MPEG-4 Part2 (SP/ASP): SP@L3, ASP@L5
• MPEG-4 Part10 (H.264/AVC): Main Profile 3.0

Supported file extensions
This product supports the playback of files with the following
extensions.
• Video: .wmv, .asf, .mpg, .mpeg, .mpe, .m2p, .m4v, .mp4v, .mp4,
.mov

Δημήτρη έχω την εντύπωση πως η Pioneer δεν μπορεί να αναπαράγει κάποιο φορμάτ βίντεο από την USB και πως είναι μόνο για φωτογραφίες. Πάντως το βιντεάκι παίζει συνεχόμενα χωρίς διακοπές.

καπου πηρε το ματι μου οτι μπορει...

Re: Απάντηση: Pioneer Kuro 9th generation

Καλημέρα Τάσο.
Αρτι αφιχθείς απ' το τριήμερο, θα προσπαθήσω να ανεβάσω το απόγευμα φωτογραφία.
-bye-

Tο ρημαδιασμένο το pixel, μάλλον δεν του αρέσει η δημοσιότητα. Εχω ανοικτή την τηλεόραση κανά μισάωρο και δεν λέει να εμφανιστεί......

Tο ρημαδιασμένο το pixel, μάλλον δεν του αρέσει η δημοσιότητα. Εχω ανοικτή την τηλεόραση κανά μισάωρο και δεν λέει να εμφανιστεί......
Πάντως υπάρχει περίπτωση να γίνει πάλι κανονικό μετά τις πρώτες 200 ώρες λειτουργίας.Τουλάχιστον έτσι μου είπαν οι τεχνικοί και απο ότι κάνει το δικό σου για εκεί το πάει.Εμένα δεν έκανε τέτοια κόλπα,ήταν σταθερός πελάτης εκεί σαν την μύγα μέσα στο γάλα.

Πάντως υπάρχει περίπτωση να γίνει πάλι κανονικό μετά τις πρώτες 200 ώρες λειτουργίας.Τουλάχιστον έτσι μου είπαν οι τεχνικοί και απο ότι κάνει το δικό σου για εκεί το πάει.Εμένα δεν έκανε τέτοια κόλπα,ήταν σταθερός πελάτης εκεί σαν την μύγα μέσα στο γάλα.

Εμένα μου εμφανίστηκε μετά τις 300 ώρες λειτουργίας. Τώρα πρέπει να έχω πάνω από 400 ώρες. το θέμα είναι, όπως έγραψα και σε προηγούμενα posts, ότι φαίνεται λίγο στην αρχή όταν ανοίγω την τηλεόραση και μετά εξαφανίζεται.....

Παίδες έχω dreambox 500s, PS3 και θα πάρω και ένα E-great34.
Υπάρχει κάποιος άλλος λόγος να προτιμήσω την 5090 H από την απλή ???

Εκτός απ' τον δορυφορικό δέκτη και τις ικανότητες δικτύωσης, αναφέρεται σε sites και περιοδικά του χώρου ότι η εικόνα της 5090Η είναι καλύτερη απ' την 5090.....
Κυκλοφορεί ακόμα η απλή; Θέλω να πω την βρήκες σε κατάστημα; Σε ποιά τιμή;

εχει ασχοληθει καποιος με την ethernet της τηλεορασης
πως γινετε ρε παιδια γιατι δεν μπορο να βγαλω ακρη
τη πρεπει να κανουμε για να μπορεσουμε να εκμεταλευτουμε και αυτην την δυνατοτητα που μας προσφερετε

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠ' ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ PIXEL:

Λοιπόν, το έπιασα το άτιμο τώρα που άνοιξα την τηλεόραση. Στα πρώτα λεπτά που φαινόταν, γιατί μετά πάλι χάθηκε ως συνήθως. Οι φωτογραφίες είναι από μηχανή OLYMPUS SP-550UZ και από απόσταση 5 - 6 cm περίπου.

1.JPG

2.JPG

3.JPG

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠ' ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ PIXEL:

Λοιπόν, το έπιασα το άτιμο τώρα που άνοιξα την τηλεόραση. Στα πρώτα λεπτά που φαινόταν, γιατί μετά πάλι χάθηκε ως συνήθως. Οι φωτογραφίες είναι από μηχανή OLYMPUS SP-550UZ και από απόσταση 5 - 6 cm περίπου.

View attachment 40561

View attachment 40562

View attachment 40563

αμαν, καρακεντρο ειναι το ατιμο, εκανες καμια κινηση αντικαταστασης?intersys ή πλαίσιο?

Κώστα και εμένα ακριβώς το ίδιο ήτανε μόνο που δεν έφευγε.Πάντως μεγάλη ξενέρα έφαγα και εγω για άλλη μια φορά σήμερα.Τα ηχεία της KRP δεν δουλεύουν καλά διότι ο ήχος διακόπτεται τελικά πολυ συχνά.Εβαλα να παίξουν της 5090h και έπαιζαν χωρίς κανένα πρόβλημα.Οπότε μάλλον θα πρέπει να πάω ή να αλλάξω τα ηχεία ή να πάρω καινούργια.Πάντως έχω ψιλό χαλαστεί με την Pioneer και τα προβλήματα που μού βγαλε μέχρι τώρα..

σαν να φαινεται ακομα ενα πρασινακι ακριβος απο απεναντι στην δεξεια πλευρα
για δειτε το και εσεις ρε παιδια εμφανιστικε και σε εσας
υπεν8ημιζω τηλεοραση 2 εβδομαδων :SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:

σαν να φαινεται ακομα ενα πρασινακι ακριβος απο απεναντι στην δεξεια πλευρα
για δειτε το και εσεις ρε παιδια εμφανιστικε και σε εσας
υπεν8ημιζω τηλεοραση 2 εβδομαδων :SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:
Η δικιά μου δεν έχει τίποτα.Άρα το πρασινάκι πρέπει να είναι bonus του panel σου.Τί στο καλό γίνεται επιδημία από pixel και προβλήματα?Απαράδεκτα πράγματα απο τόσο ακριβά πράγματα.Πάντως να ρωτήσω κάτι?Πώς γίνεται το ηχείο να παίζει,ξαφνικά να σταματάει και να ξαναπαίζει?Κανονικά δεν θα έπρεπε ή να παίζουν η να μην παίζουν?

εμενα η 500αρα μου κανε κατι dropouts στον ηχο αλλα και στην εικονα κατα καιρους....
επισης εχω το usb update που ειχε μεσα στη συσκευασια, αλλα ουτε που διανοούμαι να το δοκιμασω!

Last edited:
εμενα η 500αρα μου κανε κατι dropouts στον ηχο αλλα και στην εικονα κατα καιρους....
επισης εχω το usb update που ειχε μεσα στη συσκευασια, αλλα ουτε που διανοούμαι να το δοκιμασω!
Στην εικόνα δεν έχω κανένα πρόβλημα.Μόνο στον ήχο.Εσένα στο έκανε συχνά?Εμένα κατά πάσα πιθανότητα είναι τα ηχεία διότι με της 5090 δεν κάνει κανένα πρόβλημα τουλάχιστον οσο τα δοκίμασα και όχι τιποτα άλλο αλλά τα ηχεία έχουν και 250 ευρο. Δηλαδή έλεος πια.Κουράστηκα να τρέχω για την τηλεόραση.

μου το κανει κατα καιρους, μαλλον οταν εχει αδυνατο σημα, παντως εχεις απολυτο δικιο, οτι τετοια φαινομενα σε τοσο ακριβα μηχανηματα ειναι λυπηρο να εμφανιζονται, και διαπιστωνω οτι το τελευταιο καιρο εχουν αρχισει και βγαινουν στην επιφανεια τα κατα καιρους κουσουρακια των Pioneer, μιας και μεχρι προσφατα διαβαζαμε μονο θετικα

αμαν, καρακεντρο ειναι το ατιμο, εκανες καμια κινηση αντικαταστασης?intersys ή πλαίσιο?

Καλησπέρα!
Δεν έχω πάρει την TV απ' το πλαίσιο. Επίσης, δεν είναι στο κέντρο, απλώς είναι πολύ κοντινή η φωτογραφία. Είναι πάνω αριστερά στην οθόνη. Και όπως έχω γράψει φαίνεται μόνο από πολύ κοντά και για πολύ μικρό χρονικό διάστημα, μόλις ανοίξω την τηλεόραση. Μετά, όσες ώρες και να βλέπω δεν φαίνεται τίποτα. Οπότε δεν το βλέπω να προβώ σε κάποια κίνηση.....

Απάντηση: Re: Pioneer Kuro 9th generation

.... φαίνεται μόνο από πολύ κοντά....

Καλά βρε Κώστα γκαβός είσαι???...θα έπρεπε να το βλέπεις τουλάχιστον από τα 3 μέτρα...:D.....:chinese:....-bye-