Pioneer Kuro 9th generation

Περιοχή Αθήνα - Γλυφάδα, έχει κάποια σημασία για το EPG; Αν κάποιος το βλέπει από Kuro θα ήθελα να μάθω τι Χώρα έχει βάλει στο Digital Tuner Setup?
Aπό τον TurboX (Πλαίσιο) MPEG2/4 decoder για Digea το βλέπω κανονικά το EPG της ERT!

Παιδιά δεν βγάζω καμία άκρη το DVB-T του HTPC που παίζει από την ίδια κεραία παίζει EPG μια χαρά η LX5090H δεν παίζει EPG με τίποτα και για καμία χώρα !! Προ λίγου μίλησα με φίλο που
μένει Άλιμο και έχει την 508, έχει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα η Samsung του δείχνει κανονικά EPG και η Kuro ΟΧΙ!!

Αθήνα - Γλυφάδα, βλέπω EPG από άλλο DVB-T tuner μόνο από KURO δεν βλέπω. Εγώ τα FW τα κατεβάζω από pioneer.eu αλλά είμαι σίγουρος ότι είναι το ίδιο αρχείο με το pioneer.co.uk που προτείνεις. Έχω δοκιμάσει τα πάντα αλλά τίποτα κενό το ρημάδι

Τώρα που κοιτάζω και την δική μου διαπιστώνω όντως ότι δεν δουλεύει ο EPG. Δεν υπήρχε όμως προηγουμένως ανάλογο πρόβλημα. Πιθανόν έχει να κάνει με την ΕΡΤ. Ας δοκιμάσει και κάποιος άλλος να μας πει.....

Λοιπόν, νεώτερα σχετικά με το πρόβλημα που αναφέρθηκε παραπάνω από τον KuroMan. Δεν είχα διαπιστώσει κάποιο πρόβλημα με τον EPG των ψηφιακών της ΕΡΤ μέχρι προχθές που διάβασα το post του φίλου εδώ. Τότε έριξα μία ματιά και στην δική μου, και είδα ότι πράγματι ο EPG δεν λειτουργούσε και έδειχνε το απόλυτο κενό. Εχω γλώσσα menu τα Ελληνικά και χώρα την Γερμανία. Τον δορυφορικό δέκτη δεν τον έχω συνδέσει μιάς και χρησιμοποιώ εξωτερικό δορυφορικό δέκτη MVision.

Σκεπτόμενος λίγο τι μπορεί να φταίει, μου ήρθε μία ιδέα. Ετσι λοιπόν έβγαλα το καλώδιο της δορυφορικής κεραίας απ' τον MVision και το σύνδεσα στην kuro. Εβαλα ένα κανάλι από Γερμανία και πατώντας το πλήκτρο EPG είδα κανονικά το πρόγραμμα του καναλιού και όσα άλλα αναγράφονται στον ηλεκτρονικό οδηγό προγράμματος. Ακολούθως γύρισα στα ψηφιακά της ΕΡΤ, και ως δια μαγείας ο EPG λειτουργούσε κανονικά. Αυτό είναι σκέφτηκα, για να λειτουργεί ο EPG θα πρέπει να είναι συνδεδεμένος και ο δορυφορικός δέκτης της 5090Η. Οπότε για να το επιβεβαιώσω, αποσυνδέω το καλώδιο απ' την kuro και το επανασυνδέω στον εξωτερικό δορυφορικό δέκτη. Βάζω λοιπόν τα ψηφιακά της ΕΡΤ, και τι βλέπω;;;; Ο EPG λειτουργεί κανονικότατα!!!! :eek:

Πως εξηγείται αυτό; Το παρακολουθώ απ' το πρωί και δουλεύει κανονικά (όπως θυμάμαι ότι δούλευε). Περίεργο..... :chinscratch:

Λοιπόν, νεώτερα σχετικά με το πρόβλημα που αναφέρθηκε παραπάνω από τον KuroMan. Δεν είχα διαπιστώσει κάποιο πρόβλημα με τον EPG των ψηφιακών της ΕΡΤ μέχρι προχθές που διάβασα το post του φίλου εδώ. Τότε έριξα μία ματιά και στην δική μου, και είδα ότι πράγματι ο EPG δεν λειτουργούσε και έδειχνε το απόλυτο κενό. Εχω γλώσσα menu τα Ελληνικά και χώρα την Γερμανία. Τον δορυφορικό δέκτη δεν τον έχω συνδέσει μιάς και χρησιμοποιώ εξωτερικό δορυφορικό δέκτη MVision.

Σκεπτόμενος λίγο τι μπορεί να φταίει, μου ήρθε μία ιδέα. Ετσι λοιπόν έβγαλα το καλώδιο της δορυφορικής κεραίας απ' τον MVision και το σύνδεσα στην kuro. Εβαλα ένα κανάλι από Γερμανία και πατώντας το πλήκτρο EPG είδα κανονικά το πρόγραμμα του καναλιού και όσα άλλα αναγράφονται στον ηλεκτρονικό οδηγό προγράμματος. Ακολούθως γύρισα στα ψηφιακά της ΕΡΤ, και ως δια μαγείας ο EPG λειτουργούσε κανονικά. Αυτό είναι σκέφτηκα, για να λειτουργεί ο EPG θα πρέπει να είναι συνδεδεμένος και ο δορυφορικός δέκτης της 5090Η. Οπότε για να το επιβεβαιώσω, αποσυνδέω το καλώδιο απ' την kuro και το επανασυνδέω στον εξωτερικό δορυφορικό δέκτη. Βάζω λοιπόν τα ψηφιακά της ΕΡΤ, και τι βλέπω;;;; Ο EPG λειτουργεί κανονικότατα!!!! :eek:

Πως εξηγείται αυτό; Το παρακολουθώ απ' το πρωί και δουλεύει κανονικά (όπως θυμάμαι ότι δούλευε). Περίεργο..... :chinscratch:

θα μας τρελανει αυτη η τηλεοραση....
σ`εμενα τωρα το epg της ψηφιακης,δειχνει μονο το καναλι που παιζει.
ουτε την επομενη εκπομπη,ουτε τ`αλλα καναλια.
το δορυφορικο δειχνει κανονικα.

τι να πεις...?:BDGBGDB55:

Ένας γνωστός μου, μου είπε ότι μπορεί να μου βρει την 6090Η παραεισαγωγή με 4000 ευρώ με βάση και ηχεία, με εγγύηση κανονικά όμως λέει. Τί παίζει με την παραεισαγωγή? Έχουμε κάποιο μειονέκτημα?

Να την πάρω ή να περιμένω την Panasonic 65'' 3D?

Είχα αποφαίσει για την 6090 ( με εγγυηση αντιπροσωπειας) και μολις είδα τα νεα για τις Panny το ακύρωσα.

Όπως όλα δείχνουν η 65αρα θα έχει το μαύρο των Kuro (ίσως και καλύτερο), θα είναι 65'', θα έχει και 3D και δεν θα είναι καταργημένο μοντέλο (με ότι συνεπάγεται αυτό) και λογικά θά κανει κανα 1000ρικο πάνω από την 60αρα Kuro (αν κρινω από το τωρινό 65αρι μοντέλο).

Η αληθεία είναι οτι ποτέ δεν έχω συνδέσει καλώδιο δορυφορικής κεραίας στην TV μιας και δεν έχω ακόμα πιάτο...

Είχα αποφαίσει για την 6090 ( με εγγυηση αντιπροσωπειας) και μολις είδα τα νεα για τις Panny το ακύρωσα.

Όπως όλα δείχνουν η 65αρα θα έχει το μαύρο των Kuro (ίσως και καλύτερο), θα είναι 65'', θα έχει και 3D και δεν θα είναι καταργημένο μοντέλο (με ότι συνεπάγεται αυτό) και λογικά θά κανει κανα 1000ρικο πάνω από την 60αρα Kuro (αν κρινω από το τωρινό 65αρι μοντέλο).

Και το μαύρο των Kuro να μην έχει, θα διαθέτει άλλες αρετές. Αυτή είναι και η πιο ορθολογική απόφαση.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Pioneer Kuro 9th generation

με cam module,καρτα συνδρομης και πακετο αγαπημενων, ή μονο τα free χυμα?

Έχω μωβ cam με κάρτα version5 νόβα, όχι κ σειρά, και με λίστα αγαπημένων.

Ποτέ δεν είχα πρόβλημα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Pioneer Kuro 9th generation

Έχω μωβ cam με κάρτα version5 νόβα, όχι κ σειρά, και με λίστα αγαπημένων.

Ποτέ δεν είχα πρόβλημα.

ισως να παιζει κατι με την γλωσσα...
τωρα που το γυρισα στην Αγγλικη,θα το παρακολουθησω και θα σας πω...

Γεια σας
Συνδεδεμένη η kuro 5090H με την κανονική κεραία και με δορυφόρο, με δήλωση για DVB χώρα Γερμανία και μενού τηλεόρασης ελληνικό και την τελευταία αναβάθμιση περασμένη, ο EPG για τα ψηφιακά της ΕΡΤ δεν εμφάνιζε τίποτα. Αφού έκλεισα τελείως την τηλεόραση και αφαίρεσα το καλώδιο της κεραίας ξαναέψαξα τα κανάλια της ψηφιακής ΕΡΤ και ο EPG λειτουργεί κανονικά δίνοντας τα στοιχεία στα ελληνικά.

Και το μαύρο των Kuro να μην έχει, θα διαθέτει άλλες αρετές. Αυτή είναι και η πιο ορθολογική απόφαση.
Για εμένα το βασικότερο κριτήριο είναι η ποιότητα εικόνας (μαύρο στην προκειμένη περίπτωση).

Όλα τα υπόλοιπα έρχονται μετά.

Γι αυτό άλλωστε είχα αποφασίσε για την Kuro.

Αλλά βλέποντας ότι οι Panny θα έχουν αντίστοιχο μαύρο, δεν έχω λόγο πλέον να μείνω στην Kuro.

Απάντηση: Re: Pioneer Kuro 9th generation

Για εμένα το βασικότερο κριτήριο είναι η ποιότητα εικόνας (μαύρο στην προκειμένη περίπτωση).

Όλα τα υπόλοιπα έρχονται μετά.

Γι αυτό άλλωστε είχα αποφασίσε για την Kuro.

Αλλά βλέποντας ότι οι Panny θα έχουν αντίστοιχο μαύρο, δεν έχω λόγο πλέον να μείνω στην Kuro.

Σωστή επιλογή πιστεύω, αλλά δεν θα είσαι κάτοχος Kuro μετά! :BDGBGDB55:

Έχω δοκιμάσει και Γερμανία και Νορβηγία, αλλά μια από τα ίδια, ποιάνω άψογα τα κανάλια αλλά κενό EPG. Άρα από ότι κατάλαβα το πρόβλημα το έχω μόνο εγώ !! Δεν με βοηθάει και πολύ αλλά ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον!

Εχω το ιδιο ακριβως προβλημα. Με γλωσσα μενου τα Αγγλικα και χωρες Αγγλια και Γερμανια στο EPG της ΕΡΤ εμφανιζονται τα καναλια αριστερα και το δεξι μερος ειναι κενο απο πληροφοριες. Σημειωνω εδω οτι δεν εχω δορυφορικη κεραια και το firmware ειναι αυτο με το οποιο αγοραστηκε τοτε που εγινε το παουερ μπαι.

Δοκιμάστε να κάνετε συντονισμό των ψηφιακών καναλιών εκ νέου, να δούμε μήπως διορθώνεται έτσι το πρόβλημα.

10 φορές συντονισμό έχω κάνει με διαφορετικές χώρες και τίποτα, ακόμα και τον επίγειο αναλογικό δέκτη ξαναπέρασα από το 0, ίδιο αποτέλεσμα. με EPG. Όσο για την δορυφορική κεραία δεν ξέρω κατά πόσο έχει σχέση αφού και η 508 που δεν παίζει δεν έχει καν δορυφορικό δέκτη!

Το μόνο κουλό είναι ότι όταν συντονίζω τα ψηφιακά κανάλια με χώρα UK τα κανάλια αποθηκεύονται με νούμερα 80x ενώ με Γερμανία, Νορβηγία κτλ είναι κανονικά 001, 002 ...

10 φορές συντονισμό έχω κάνει με διαφορετικές χώρες και τίποτα, ακόμα και τον επίγειο αναλογικό δέκτη ξαναπέρασα από το 0, ίδιο αποτέλεσμα. με EPG. Όσο για την δορυφορική κεραία δεν ξέρω κατά πόσο έχει σχέση αφού και η 508 που δεν παίζει δεν έχει καν δορυφορικό δέκτη!

Το μόνο κουλό είναι ότι όταν συντονίζω τα ψηφιακά κανάλια με χώρα UK τα κανάλια αποθηκεύονται με νούμερα 80x ενώ με Γερμανία, Νορβηγία κτλ είναι κανονικά 001, 002 ...

Same here. Μονο που δεν δοκιμασα Νορβηγια μονο Αγγλια και Γερμανια.

Η 5090Η μπορει να πιασει τα νεα ψηφιακα ?

το βρηκα, μπορει:

The Pioneer KURO Flat Screen TVs featuring both digital terrestrial and digital satellite TV broadcast reception are compliant with the EICTA “HD TV 1080p” Minimum Requirements and support MPEG-4 high definition decoding.

Ναι. Εχει επιβεβαιωθεί από μέλος που είναι στην Κόρινθο. Κάπου έχει γραφτεί σε ένα θέμα στα δορυφορικά. Το 'χα ρωτήσει κι εγώ.

Υπόψιν, ΜΟΝΟ τα Η μοντέλα έχουν Mpeg-4 δέκτη.