kblachos
Μέλος Σωματείου
Περιοχή Αθήνα - Γλυφάδα, έχει κάποια σημασία για το EPG; Αν κάποιος το βλέπει από Kuro θα ήθελα να μάθω τι Χώρα έχει βάλει στο Digital Tuner Setup?
Aπό τον TurboX (Πλαίσιο) MPEG2/4 decoder για Digea το βλέπω κανονικά το EPG της ERT!
Παιδιά δεν βγάζω καμία άκρη το DVB-T του HTPC που παίζει από την ίδια κεραία παίζει EPG μια χαρά η LX5090H δεν παίζει EPG με τίποτα και για καμία χώρα !! Προ λίγου μίλησα με φίλο που
μένει Άλιμο και έχει την 508, έχει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα η Samsung του δείχνει κανονικά EPG και η Kuro ΟΧΙ!!
Αθήνα - Γλυφάδα, βλέπω EPG από άλλο DVB-T tuner μόνο από KURO δεν βλέπω. Εγώ τα FW τα κατεβάζω από pioneer.eu αλλά είμαι σίγουρος ότι είναι το ίδιο αρχείο με το pioneer.co.uk που προτείνεις. Έχω δοκιμάσει τα πάντα αλλά τίποτα κενό το ρημάδι
Τώρα που κοιτάζω και την δική μου διαπιστώνω όντως ότι δεν δουλεύει ο EPG. Δεν υπήρχε όμως προηγουμένως ανάλογο πρόβλημα. Πιθανόν έχει να κάνει με την ΕΡΤ. Ας δοκιμάσει και κάποιος άλλος να μας πει.....
Λοιπόν, νεώτερα σχετικά με το πρόβλημα που αναφέρθηκε παραπάνω από τον KuroMan. Δεν είχα διαπιστώσει κάποιο πρόβλημα με τον EPG των ψηφιακών της ΕΡΤ μέχρι προχθές που διάβασα το post του φίλου εδώ. Τότε έριξα μία ματιά και στην δική μου, και είδα ότι πράγματι ο EPG δεν λειτουργούσε και έδειχνε το απόλυτο κενό. Εχω γλώσσα menu τα Ελληνικά και χώρα την Γερμανία. Τον δορυφορικό δέκτη δεν τον έχω συνδέσει μιάς και χρησιμοποιώ εξωτερικό δορυφορικό δέκτη MVision.
Σκεπτόμενος λίγο τι μπορεί να φταίει, μου ήρθε μία ιδέα. Ετσι λοιπόν έβγαλα το καλώδιο της δορυφορικής κεραίας απ' τον MVision και το σύνδεσα στην kuro. Εβαλα ένα κανάλι από Γερμανία και πατώντας το πλήκτρο EPG είδα κανονικά το πρόγραμμα του καναλιού και όσα άλλα αναγράφονται στον ηλεκτρονικό οδηγό προγράμματος. Ακολούθως γύρισα στα ψηφιακά της ΕΡΤ, και ως δια μαγείας ο EPG λειτουργούσε κανονικά. Αυτό είναι σκέφτηκα, για να λειτουργεί ο EPG θα πρέπει να είναι συνδεδεμένος και ο δορυφορικός δέκτης της 5090Η. Οπότε για να το επιβεβαιώσω, αποσυνδέω το καλώδιο απ' την kuro και το επανασυνδέω στον εξωτερικό δορυφορικό δέκτη. Βάζω λοιπόν τα ψηφιακά της ΕΡΤ, και τι βλέπω;;;; Ο EPG λειτουργεί κανονικότατα!!!!
Πως εξηγείται αυτό; Το παρακολουθώ απ' το πρωί και δουλεύει κανονικά (όπως θυμάμαι ότι δούλευε). Περίεργο..... :chinscratch: