Pioneer Kuro 9th generation

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως προσθέτουν συσκευές στη λίστα συμβατότητας. Αφού δεν γίνεται firmware update στην κάρτα!

Χαιρετώ τους Kuromen μετά από αρκετό καιρό. Απ' ότι βλέπω υπάρχουν και άλλοι που έχουν πρόβλημα με τις Kuro και το EPG. Στη Θεσσαλονίκη που μένω, η 500Α δεν βγάζει καθόλου EPG ούτε για τα κανάλια της DIGEA ούτε για τα αντίστοιχα της ΕΡΤ. Έχει κανείς καμιά ιδέα πώς μπορεί να λυθεί αυτό;

Setup: Γλώσσα TV - Αγγλικά (δοκίμασα και ελληνικά), Χώρα ψηφ. δέκτη - Γερμανία (δοκίμασα και Αγγλία), Firmware 0907-0401 (δεν είναι το τελευταίο), αλλά πριν δοκιμάσω τίποτα τρελό, ήθελα να δω μήπως έχει κανείς πληροφορίες ή καμιά άλλη ιδέα. Στη σελίδα της pioneer για download του firmware, τα τελευταία firmware μετά το δικό μου αναφέρουν για λύση προβλήματος με Νορβηγία και Ιταλία.

Οποιαδήποτε βοήθεια είναι δεκτή!

Χαιρετώ τους Kuromen μετά από αρκετό καιρό. Απ' ότι βλέπω υπάρχουν και άλλοι που έχουν πρόβλημα με τις Kuro και το EPG. Στη Θεσσαλονίκη που μένω, η 500Α δεν βγάζει καθόλου EPG ούτε για τα κανάλια της DIGEA ούτε για τα αντίστοιχα της ΕΡΤ. Έχει κανείς καμιά ιδέα πώς μπορεί να λυθεί αυτό;
Οποιαδήποτε βοήθεια είναι δεκτή!

Εχεις δορυφορική κεραία; Εμένα στην δική μου ξεκόλλησε με συνδέοντας τον δορυφορικό δέκτη της τηλεόρασης.
Από τότε δουλεύει κανονικά.

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1065728&postcount=2801

Κύριε kblachos να σε ρωτήσω το εξής:Έχω ένα pc της asus με έξοδο dvi σε hdmi καλώδιο,που το είχα συνδεδεμένο στην είσοδο 4 στην 428xd που είχα και έπαιζε μία χαρά.Με την ίδια ακριβώς σύνδεση το έβαλα στην 5090h,και ανάβοντας το pc τρέχει στην αρχή το λογότυπο windows xp με την μπάρα που δείχνει από κάτω,δείχνει και την ανάλυση,και μετά μαυρίλα.Μου αναβοσβήνει συνέχεια είσοδος 4 αλλά επιφάνεια εργασίας δεν δείχνει.Μήπως ξέρεις τι φταίει?Και σου λέω έβγαλα το καλώδιο από την 428 και το έβαλα στην 5090.Ευχαριστώ.:furious3:

Εχεις δορυφορική κεραία; Εμένα στην δική μου ξεκόλλησε με συνδέοντας τον δορυφορικό δέκτη της τηλεόρασης.
Από τότε δουλεύει κανονικά.

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1065728&postcount=2801
Δυστυχώς, δεν έχω πιάτο. Αν είναι έτσι όπως τα λες, πρέπει να αγοράσω πιάτο για να δω epg στον ψηφιακό δέκτη. :furious3:Καμία άλλη πιο εύκολη και φτηνή λύση;:flipout:

προσγειωση ελικοπτερου στην Kuro

Μου ειχαν πει να μην παταω το ελικόπτερο (μοντελο υπο κλιμακα) μεσα στο σπιτι.

Μια δυο πεντε δεκα στο τελος σε μια πτηση εκανα στροβοτιμoνια και με αποτελεσμα να κτυπήσει με δυναμη την Kouro

Εσπασε ευτυχώς μονο η κατω δεξια γωνια του πλαστικού κάδρου
Μπορω να το αλλαξω μονος μου ή πρεπει να παει σε service?

Προς όλους όσους έχουν πρόβλημα με τον EPG της Kuro:

Σε σημερινή τηλεφωνική επικοινωνία με τον κο Γ. Θεοδοσόπουλο του Pioneer Center, μου επισημάνθηκε μία μικρή αλλά πιθανόν σημαντική λεπτομέρεια.

Στην σελίδα 49 του Ελληνικού manual αναγράφεται το εξής:

" *Εάν δεν έχει καθοριστεί σωστά η τρέχουσα ώρα, μπορεί να υπάρχουν τηλεοπτικά προγράμματα των οποίων οι πληροφορίες EPG δεν εμφανίζονται. "

Σε όσους έχουν συνδεδεμένο τον δορυφορικό δέκτη το πρόβλημα δεν εμφανίζεται διότι η τηλεόραση κάνει ανάκτηση της ώρας αυτόματα από τα δορυφορικά κανάλια. Το πρόβλημα λοιπόν συναντάται σε όσους δεν έχουν συνδεδεμένο τον δορυφορικό δέκτη.

Δοκιμάστε λοιπόν να ρυθμίσετε το ρολόι χειροκίνητα, ως εξής:

1. Γυρίστε την τηλεόραση σε κάποιο κανάλι του ψηφιακού δέκτη (Sport+, Πρίσμα+ ή Cine+).

2. Πατάμε κατά σειρά: Home menu -> Ρυθμίσεις (setup) -> Αρχική ρύθμιση συστήματος (System setup) -> Αρχική ρύθμιση ψηφιακού δέκτη (Digital tuner setup) -> Ρολόι -> Χειροκίνητη προσαρμογή (manual offset). Επιλέξτε "εντός" (on) και τιμή προσαρμογής +2. Τώρα η ώρα είναι ρυθμισμένη χειροκίνητα.

Βγείτε από το menu και δοκιμάστε τώρα τον EPG να δούμε αν λειτουργεί.

Αναμένουμε αναφορές......

Re: προσγειωση ελικοπτερου στην Kuro

Μου ειχαν πει να μην πεταω το ελικόπτερο (μοντελο υπο κλιμακα) μεσα στο σπιτι.
Μια δυο πεντε δεκα στο τελος σε μια πτηση εκανα στροβοτιμoνια και με αποτελεσμα να κτυπήσει με δυναμη την Kouro
Εσπασε ευτυχώς μονο η κατω δεξια γωνια του πλαστικού κάδρου
Μπορω να το αλλαξω μονος μου ή πρεπει να παει σε service?

Αφού δεν σου έσπασε η οθόνη, πάλι καλά. Πάρε τηλέφωνο στο service.....

Re: Απάντηση: Pioneer Kuro 9th generation

Κύριε kblachos να σε ρωτήσω το εξής:Έχω ένα pc της asus με έξοδο dvi σε hdmi καλώδιο,που το είχα συνδεδεμένο στην είσοδο 4 στην 428xd που είχα και έπαιζε μία χαρά.Με την ίδια ακριβώς σύνδεση το έβαλα στην 5090h,και ανάβοντας το pc τρέχει στην αρχή το λογότυπο windows xp με την μπάρα που δείχνει από κάτω,δείχνει και την ανάλυση,και μετά μαυρίλα.Μου αναβοσβήνει συνέχεια είσοδος 4 αλλά επιφάνεια εργασίας δεν δείχνει.Μήπως ξέρεις τι φταίει?Και σου λέω έβγαλα το καλώδιο από την 428 και το έβαλα στην 5090.Ευχαριστώ.:furious3:

Εχεις κουμπώσει καλά το καλώδιο HDMI στην είσοδο 4? Δοκίμασε και σε κάποια άλλη είσοδο HDMI (1 ή 3).....

Μιας και δε δουλεύει το epg και σ' εμένα και επειδή ο dm8000 δεν έχει lnb out ώστε να συνδέσω τον δορυφορικό δέκτη της 5090Η θα δοκιμάσω το κολπάκι με το ρολόι και θα αναφέρω τα αποτελέσματα....

Μιας και δε δουλεύει το epg και σ' εμένα και επειδή ο dm8000 δεν έχει lnb out ώστε να συνδέσω τον δορυφορικό δέκτη της 5090Η θα δοκιμάσω το κολπάκι με το ρολόι και θα αναφέρω τα αποτελέσματα....

Αχιλλέα σε σένα θα δουλέψει σίγουρα αν αφαιρέσεις προσωρινά το καλώδιο απ' τον Dreambox και το βάλεις στην 5090Η. Κάνε κι ένα search ώστε να βρει δορυφορικά κανάλια, και τότε θα δεις ότι δουλεύει ο EPG. Ακολούθως βγάλε το καλώδιο και βάλτο ξανά στον Dreambox.
Πάντως περιμένουμε να μας πεις αν με την ρύθμιση του ρολογιού έγινε τίποτα......

Γνωστο θεμα.

Δοκιμασε με dsub / vga (ισως θελει και restart) για να δεις εικόνα και μετα ρυθμισε απο τους ati ccc.

Σε σημερινή τηλεφωνική επικοινωνία με τον κο Γ. Θεοδοσόπουλο του Pioneer Center, μου επισημάνθηκε μία μικρή αλλά πιθανόν σημαντική λεπτομέρεια.

" *Εάν δεν έχει καθοριστεί σωστά η τρέχουσα ώρα, μπορεί να υπάρχουν τηλεοπτικά προγράμματα των οποίων οι πληροφορίες EPG δεν εμφανίζονται. "

Σε όσους έχουν συνδεδεμένο τον δορυφορικό δέκτη το πρόβλημα δεν εμφανίζεται διότι η τηλεόραση κάνει ανάκτηση της ώρας αυτόματα από τα δορυφορικά κανάλια. Το πρόβλημα λοιπόν συναντάται σε όσους δεν έχουν συνδεδεμένο τον δορυφορικό δέκτη.

1. Γυρίστε την τηλεόραση σε κάποιο κανάλι του ψηφιακού δέκτη (Sport+, Πρίσμα+ ή Cine+).

2. Πατάμε κατά σειρά: Home menu -> Ρυθμίσεις (setup) -> Αρχική ρύθμιση συστήματος (System setup) -> Αρχική ρύθμιση ψηφιακού δέκτη (Digital tuner setup) -> Ρολόι -> Χειροκίνητη προσαρμογή (manual offset). Επιλέξτε "εντός" (on) και τιμή προσαρμογής +2. Τώρα η ώρα είναι ρυθμισμένη χειροκίνητα.

Δυστυχως δεν δουλεψε σε μενα αυτη η διαδικασια( χωρα Γερμανια).
@kblachos: ευχαριστω για την προσπαθεια.

Ούτε και σε μένα. Μόλις το δοκίμασα. Ευχαριστώ πάντως...

Δυστηχώς και εγώ μια από τα ίδια με EPG, thanks για τον κόπο και το ενδιαφέρον όμως!

Μήπως μετά την ρύθμιση του ρολογιού να κάνατε απ' την αρχή search στον ψηφιακό δέκτη;

Θα ξαναμιλήσω με Pionner σήμερα να δω τι μπορούν να μου πουν....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Pioneer Kuro 9th generation

Αχιλλέα σε σένα θα δουλέψει σίγουρα αν αφαιρέσεις προσωρινά το καλώδιο απ' τον Dreambox και το βάλεις στην 5090Η. Κάνε κι ένα search ώστε να βρει δορυφορικά κανάλια, και τότε θα δεις ότι δουλεύει ο EPG. Ακολούθως βγάλε το καλώδιο και βάλτο ξανά στον Dreambox.
Πάντως περιμένουμε να μας πεις αν με την ρύθμιση του ρολογιού έγινε τίποτα......

Θα τσεκάρω και τις δύο μεθόδους, πρώτα αυτή του ρολογιού και μετά το δορυφορικό σήμερα το απόγευμα.
Χθες γύρισα αργά από το γραφείο και δεν είχα τα ανάλογα κουράγια...

Μήπως μετά την ρύθμιση του ρολογιού να κάνατε απ' την αρχή search στον ψηφιακό δέκτη;

Εσκεφθηκα, ετολμησα, απετυχα.

Έχω ήδη δοκιμάσει καμία διαφορά...