Pioneer Kuro 9th generation

Βλέπω κανονικά τα digea κανάλια στην 5090Η μου. EPG τίποτα. Τελικά πρέπει οπωσδήποτε να συνδέσω δορυφορική κεραία για το EPG?

Μέσω του media player (dvico tvix 6500), το οποίο διαθέτει και tv tuner, τα βλέπω όλα και με ελληνικό EPG.

Και εγω ολα κομπλε.6090Η Epg με ελληνικα(συνδεμενη με δορυφορικο πιατο) και πολυ καλη εικονα!

Απάντηση: Re: Pioneer Kuro 9th generation

Βλέπω κανονικά τα digea κανάλια στην 5090Η μου. EPG τίποτα. Τελικά πρέπει οπωσδήποτε να συνδέσω δορυφορική κεραία για το EPG?

Μόνο μια φορά για να πάρει την ώρα και μετά είσαι εντάξει. Μόνο εάν βγάλεις την τηλεόραση από την πρίζα θα χρειαστεί ξανά.

παιδια καλημερα σας!!θα μπορουσα να ρωτησω τι αποκωδικοποιτη mpeg4 για digea να αγορασω(κι απο που) για την kuro 5090 μου;;παιρνει μηπως καρτα στην comon interface θυρα που εχει απο πισω;;;

παιδια καλημερα σας!!θα μπορουσα να ρωτησω τι αποκωδικοποιτη mpeg4 για digea να αγορασω(κι απο που) για την kuro 5090 μου;;παιρνει μηπως καρτα στην comon interface θυρα που εχει απο πισω;;;

οποιον σου αρεσει-δεν εχει προτιμησεις η τηλεοραση.
προφανως καποιον με εξοδο hdmi για καλυτερο αποτελεσμα.
εαν μιλαμε για την απλη 5090(οχι την Η που φοραει mpeg4),
ψαξε λιγο για συμβατοτητα με την γνωστη Neotion.
περιμενε μηπως καποιο παιδι την εχει δοκιμασει για να σου πει τα σχετικα.

αρα αναγκαστικα παω σε ξεχωριστο αποκωδικοποιητη!ελεγα μηπως με καμια καρτα πισω στην comon θυρα γλυτωνα το εξτρα κουτι!:bigcry:

Απάντηση: Re: Pioneer Kuro 9th generation

αρα αναγκαστικα παω σε ξεχωριστο αποκωδικοποιητη!ελεγα μηπως με καμια καρτα πισω στην comon θυρα γλυτωνα το εξτρα κουτι!:bigcry:

Ε αυτό σου ειπε ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ Π περιμενε γιατί παιρνει μοντουλα από πίσω της Neotion .Να σου πει καποιος τα αποτελέσματα .Δεν ειναι απαραιτητο το κουτί .Αφου εχει υποδοχη μοντουλας

EPG για την επίγεια ψηφιακή. Τί δουλειά έχει η δορυφορική σύνδεση;

Βρε παιδιά, μου πέσανε οι τρίχες μου!

Μπορείτε να μου εξηγήσετε γιατί θα πρέπει να υπάρχει σύνδεση με δορυφόρο (δλδ. σύνδεση του δορυφορικού δέκτη) για να δουλέψει το EPG του επίγειου (ψηφιακού) δέκτη;

Μήπως έχει εξηγηθεί κάπου νωρίτερα και έχω χάσει επεισόδια;

Και με την ευκαιρία, θα δουλέψει το EPG για όλα τα ψηφιακά κανάλια, τόσο αυτά της ΕΡΤ όσο και αυτά της Digea?

Ευχαριστώ.
-

Re: EPG για την επίγεια ψηφιακή. Τί δουλειά έχει η δορυφορική σύνδεση;

Μπορείτε να μου εξηγήσετε γιατί θα πρέπει να υπάρχει σύνδεση με δορυφόρο (δλδ. σύνδεση του δορυφορικού δέκτη) για να δουλέψει το EPG του επίγειου (ψηφιακού) δέκτη;

Και με την ευκαιρία, θα δουλέψει το EPG για όλα τα ψηφιακά κανάλια, τόσο αυτά της ΕΡΤ όσο και αυτά της Digea?

Ευχαριστώ.
-

ειναι ενα bug tv που δεν εχει βρεθει(και ουτε προκειται)λυση.
το epg εαν κουμπωσεις την δορυφορικη κεραια,θα δουλεψει αλλα στα Αγγλικα(πχ. λακης ο γλυκουλης-sweet lakis..),οπως και οι πληροφοριες στ`αγγγλικα.
εμενα τις πρωτες ημερες,ενα μεσημερι στον ant1,μου εβγαλε Ελληνικα τον τιτλο της ταινιας.τωρα πως εγινε,δεν ξερω.

εαν μιλαμε για την 5090H,ναι θα στα βγαλει ολα τα ψηφιακα.
εαν μιλαμε για την απλη,θα δεις μονο της ερτ.

Ευχαριστώ.
-

Έχει να κάνει με το κλείδωμα του ψηφιακού ρολογιού της τηλεόρασης. Για κάποιο λόγο που δέν ξέρω πρέπει να συντονιστεί το εσωτερικό ρολόι της τηλεόρασης με την έρα ενός ψηφιακού καναλιού για να δουλέψει σωστάτο EPG. τώρα αν είσαι τυχερός και συντόνισες πρώτα τα ψηφιακά κανάλια και μετά τα αναλογικά όταν πρωτοάνοιξες την τηλεόραση τότε είσαι ΟΚ και όλα δουλεύουν κομπλέ.

Αν είσαι άτυχος (όπως εγώ) και συντόνισες πρώτα τα αναλογικά, τότε την πάτησες και χρειάζεσαι ψηφιακό δέκτη....-bye-

Απάντηση: Re: EPG για την επίγεια ψηφιακή. Τί δουλειά έχει η δορυφορική σύνδεση;

Έχει να κάνει με το κλείδωμα του ψηφιακού ρολογιού της τηλεόρασης. Για κάποιο λόγο που δέν ξέρω πρέπει να συντονιστεί το εσωτερικό ρολόι της τηλεόρασης με την έρα ενός ψηφιακού καναλιού για να δουλέψει σωστάτο EPG. τώρα αν είσαι τυχερός και συντόνισες πρώτα τα ψηφιακά κανάλια και μετά τα αναλογικά όταν πρωτοάνοιξες την τηλεόραση τότε είσαι ΟΚ και όλα δουλεύουν κομπλέ.

Αν είσαι άτυχος (όπως εγώ) και συντόνισες πρώτα τα αναλογικά, τότε την πάτησες και χρειάζεσαι ψηφιακό δέκτη....-bye-

Τι του λετε ρε παιδιά του ανθρωπου και θα του πέσουν οι τριχες να παρει δέκτη ? :bigcry: Διέγραψε ολα τα καναλια από την αρχή και ξανασυντόνισε με τον ψηφιακό πρωτα να δεις αν εχεις αποτέλεσμα . Μετά τον συντονισμό να κλεισεις τη τηλεόραση από το διακόπτη αλλά και κατα τη διαγραφή να την κλεισεις μετά .

Για το epg της Digea οπως εχει πει ο Κωστας ορισε χωρα Γερμανία και γλώσσα ελληνικά και εισαι οκ

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: EPG για την επίγεια ψηφιακή. Τί δουλειά έχει η δορυφορική σύνδεση;

Τι του λετε ρε παιδιά του ανθρωπου και θα του πέσουν οι τριχες να παρει δέκτη ? :bigcry: Διέγραψε ολα τα καναλια από την αρχή και ξανασυντόνισε με τον ψηφιακό πρωτα να δεις αν εχεις αποτέλεσμα . Μετά τον συντονισμό να κλεισεις τη τηλεόραση από το διακόπτη αλλά και κατα τη διαγραφή να την κλεισεις μετά .

Για το epg της Digea οπως εχει πει ο Κωστας ορισε χωρα Γερμανία και γλώσσα ελληνικά και εισαι οκ

Φίλε μου δυστυχώς δεν θα πετύχει. Το έχω προσπαθήσει και εγώ και αρκετοί άλλοι. Δεν γίνεται απλά. θέλει δορυφορικό. Το ξέρει και η αντιπροσωπεία εδώ και στο μύνημα που τους έστειλα η απάντησή τους ήταν για γέλια...

Δυστηχώς θέλει δορυφορικό δέκτη. Πρέπει να υπάρχουν όλα αυτά γραμμένα καμια 100στή post πιο πίσω....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: EPG για την επίγεια ψηφιακή. Τί δουλειά έχει η δορυφορική

Φίλε μου δυστυχώς δεν θα πετύχει. Το έχω προσπαθήσει και εγώ και αρκετοί άλλοι. Δεν γίνεται απλά. θέλει δορυφορικό. Το ξέρει και η αντιπροσωπεία εδώ και στο μύνημα που τους έστειλα η απάντησή τους ήταν για γέλια...

Δυστηχώς θέλει δορυφορικό δέκτη. Πρέπει να υπάρχουν όλα αυτά γραμμένα καμια 100στή post πιο πίσω....

Οκ .Τότε τη φορτωνει την παει εκει της κανουν factory reset και ολα οκ ?

Εεεεε, δεν σας προλαβαίνω. Το bug δεν διορθώνεται ούτε με factory reset (που κι αυτό δεν γίνεται στο σπίτι και πρέπει η τηλεόραση να πάει στο service).

Και αυτό που ισχυριζόταν η Pioneer ότι με συντονισμό δηλαδή πρώτα των ψηφιακών καναλιών θα δουλεύει ο EPG, δεν ισχύει. Το δοκίμασε ο φίλος που πήρε τελευταίος την τηλεόραση στην Θεσσαλονίκη και.... τζίφος.

Ο EPG για να δουλέψει, πρέπει οπωσδήποτε να είναι συνδεδεμένος ο δορυφορικός δέκτης, ή έστω να συνδεθεί για λίγο και εν συνεχεία να αποσυνδεθεί. Στη δεύτερη περίπτωση όμως αν κάποια στιγμή κοπεί το ρεύμα ή η τηλεόραση αποσυνδεθεί απ' την τροφοδοσία, θα πρέπει να ξανασυνδεθεί η δορυφορική κεραία.

Οσον αφορά την γλώσσα του EPG, με χώρα εγκατάστασης Γερμανία και γλώσσα μενού -> Ελληνικά, δουλεύει ΑΨΟΓΑ στην Ελληνική γλώσσα.

το epg εαν κουμπωσεις την δορυφορικη κεραια,θα δουλεψει αλλα στα Αγγλικα(πχ. λακης ο γλυκουλης-sweet lakis..),οπως και οι πληροφοριες στ`αγγγλικα.....

Στην ψηφιακή αρχική ρύθμιση βάλε χώρα Γερμανία, και επέλεξε αντικατάσταση υπαρχόντων καναλιών ώστε να εγκαταστήσει ξανά τα ψηφιακά κανάλια. Εν συνεχεία βάλε γλώσσα μενού -> Ελληνικά, κλείσε απ' τον διακόπτη την τηλεόραση και άνοιξέ την ξανά. Ο EPG θα δείχνει πλέον στα Ελληνικά.