Βλέπω κανονικά τα digea κανάλια στην 5090Η μου. EPG τίποτα. Τελικά πρέπει οπωσδήποτε να συνδέσω δορυφορική κεραία για το EPG?
Βλέπω κανονικά τα digea κανάλια στην 5090Η μου. EPG τίποτα. Τελικά πρέπει οπωσδήποτε να συνδέσω δορυφορική κεραία για το EPG?
παιδια καλημερα σας!!θα μπορουσα να ρωτησω τι αποκωδικοποιτη mpeg4 για digea να αγορασω(κι απο που) για την kuro 5090 μου;;παιρνει μηπως καρτα στην comon interface θυρα που εχει απο πισω;;;
αρα αναγκαστικα παω σε ξεχωριστο αποκωδικοποιητη!ελεγα μηπως με καμια καρτα πισω στην comon θυρα γλυτωνα το εξτρα κουτι!:bigcry:
Βρε παιδιά, μου πέσανε οι τρίχες μου!
Μπορείτε να μου εξηγήσετε γιατί θα πρέπει να υπάρχει σύνδεση με δορυφόρο (δλδ. σύνδεση του δορυφορικού δέκτη) για να δουλέψει το EPG του επίγειου (ψηφιακού) δέκτη;
Μήπως έχει εξηγηθεί κάπου νωρίτερα και έχω χάσει επεισόδια;
Και με την ευκαιρία, θα δουλέψει το EPG για όλα τα ψηφιακά κανάλια, τόσο αυτά της ΕΡΤ όσο και αυτά της Digea?
Ευχαριστώ.
-
Βρε παιδιά, μου πέσανε οι τρίχες μου!
Μπορείτε να μου εξηγήσετε γιατί θα πρέπει να υπάρχει σύνδεση με δορυφόρο (δλδ. σύνδεση του δορυφορικού δέκτη) για να δουλέψει το EPG του επίγειου (ψηφιακού) δέκτη;
Μήπως έχει εξηγηθεί κάπου νωρίτερα και έχω χάσει επεισόδια;
Και με την ευκαιρία, θα δουλέψει το EPG για όλα τα ψηφιακά κανάλια, τόσο αυτά της ΕΡΤ όσο και αυτά της Digea?
Ευχαριστώ.
-
Έχει να κάνει με το κλείδωμα του ψηφιακού ρολογιού της τηλεόρασης. Για κάποιο λόγο που δέν ξέρω πρέπει να συντονιστεί το εσωτερικό ρολόι της τηλεόρασης με την έρα ενός ψηφιακού καναλιού για να δουλέψει σωστάτο EPG. τώρα αν είσαι τυχερός και συντόνισες πρώτα τα ψηφιακά κανάλια και μετά τα αναλογικά όταν πρωτοάνοιξες την τηλεόραση τότε είσαι ΟΚ και όλα δουλεύουν κομπλέ.
Αν είσαι άτυχος (όπως εγώ) και συντόνισες πρώτα τα αναλογικά, τότε την πάτησες και χρειάζεσαι ψηφιακό δέκτη....![]()
Τι του λετε ρε παιδιά του ανθρωπου και θα του πέσουν οι τριχες να παρει δέκτη ? :bigcry: Διέγραψε ολα τα καναλια από την αρχή και ξανασυντόνισε με τον ψηφιακό πρωτα να δεις αν εχεις αποτέλεσμα . Μετά τον συντονισμό να κλεισεις τη τηλεόραση από το διακόπτη αλλά και κατα τη διαγραφή να την κλεισεις μετά .
Για το epg της Digea οπως εχει πει ο Κωστας ορισε χωρα Γερμανία και γλώσσα ελληνικά και εισαι οκ
Φίλε μου δυστυχώς δεν θα πετύχει. Το έχω προσπαθήσει και εγώ και αρκετοί άλλοι. Δεν γίνεται απλά. θέλει δορυφορικό. Το ξέρει και η αντιπροσωπεία εδώ και στο μύνημα που τους έστειλα η απάντησή τους ήταν για γέλια...
Δυστηχώς θέλει δορυφορικό δέκτη. Πρέπει να υπάρχουν όλα αυτά γραμμένα καμια 100στή post πιο πίσω....
factory reset (που κι αυτό δεν γίνεται στο σπίτι και πρέπει η τηλεόραση να πάει στο service).
το epg εαν κουμπωσεις την δορυφορικη κεραια,θα δουλεψει αλλα στα Αγγλικα(πχ. λακης ο γλυκουλης-sweet lakis..),οπως και οι πληροφοριες στ`αγγγλικα.....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.