Pioneer Kuro 9th generation

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Pioneer Kuro 9th generation

Εχω αναφέρει και παλιότερα ότι κι εγώ (απο τους Κρητικούς) είμαι μέσα για μια πρόσκληση για τον κ. Καστρουνή για να ρυθμίσει τις συσκευές μας.
Να το βάλουμε στο πρόγραμμα?

Τον ειχα παρει τηλ αλλα δεν εδειξε ιδιαιτερο ενδιαφέρον ισως γιατι ηταν μονο η δική μου TV Εαν μαζευτούμε καμποσοι η τιμη θα ειναι ποιό λογική

Ωραία , αν κατάλαβα καλά είμαστε ήδη 3 άτομα που ενδιαφερόμαστε. Εγώ είμαι Σητεία , αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα. Μιας και μπορεί να έρθει Σητεία αεροπορικώς και μετά να τον φέρω Ηράκλειο και αφού κάνει εργασία εκεί να φύγει απο εκεί για επιστροφή. Ή το ανάποδο.
Η μπορεί να γίνει και το άλλο , να μαζευτούνε κι άλλοι κρητικοί απο άλλες πόλεις και να ξεκινήσει απο την μια μεριά του νησιού και να καταλήξει στην άλλη. Δόξα το Θεό , τουλάχιστον αεροδρόμια έχουμε και Ηράκλειο και Χανιά και Σητεία.
Το κανονίζουμε?

Υ.σ. = Με pm να ανταλλάξουμε κινητά?

Να τον "δωσω" λιγο τωρα ? :D

Εχτες (που ημουν Χανια) μιλουσα μαζι του στο τηλεφωνο, και μου ειπε οτι εχει προθεση να κατεβει.

Μαζευτειτε μερικοι και κανονιστε το. Δεν νομιζω οτι ειναι δυσκολο.

Αμα κατσει για αρχες Σεπτεβρη, θα τον παρασυρω και εγω.... θα ειμαι μαλλον παλι Χανια

καλά άμα πιάσει ο μάγος τις τηλεοράσεις σας στα χέρια του...

θα κλάψετε παιδιά!!!

δεν έχετε την παραμικρή ιδέα τι είναι ικανός να κάνει... :worshippy::grinning-smiley-043

Μετά τις διακοπές του λαού αν μπορεί για Θεσσαλία, μέσα. Τρεις μέχρι τώρα βλέπω. Βόλος - Λάρισα - Τρίκαλα.

Ωραία , αν κατάλαβα καλά είμαστε ήδη 3 άτομα που ενδιαφερόμαστε. Εγώ είμαι Σητεία , αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα. Μιας και μπορεί να έρθει Σητεία αεροπορικώς και μετά να τον φέρω Ηράκλειο και αφού κάνει εργασία εκεί να φύγει απο εκεί για επιστροφή. Ή το ανάποδο.
Η μπορεί να γίνει και το άλλο , να μαζευτούνε κι άλλοι κρητικοί απο άλλες πόλεις και να ξεκινήσει απο την μια μεριά του νησιού και να καταλήξει στην άλλη. Δόξα το Θεό , τουλάχιστον αεροδρόμια έχουμε και Ηράκλειο και Χανιά και Σητεία.
Το κανονίζουμε?

Υ.σ. = Με pm να ανταλλάξουμε κινητά?
βεβαίως
Εγώ είμαι μέσα.
6977592144

Οκ ήδη 2 άτομα απο Κρήτη.

1. Zafeiros - 6977592144 - Ηράκλειο?
2. Pluton - 6944191940 - Σητεία

Αντε να μαζευόμαστε ...

Μην ξεχάσεις να μας ενημερώσεις γι' αυτό:[/QUOTE
Φίλοι μου γειά σας. Ειμαι κι εγώ κάτοχoς της 5090h.Διάβαζα και σήμερα για το πρόβλημα που έχουν οι pioneer με το EPG. και μελαγχόλησα.Αφου η HOL με πέταξε έξω από το forum σκέφτηκα πριν πάω για ύπνο να ασχοληθώ λίγο με τα ψηφιακά.Επέλεξα χώρα UK,πρωτα είχα Germany. έκανα search..και ώ του θαύματος τα κανάλια έχουν πλέον οδηγό στα Ελληνικά!!!:idea:Ειμαι πολύ χαρούμενος γι αυτό και κάθησα και σας ενημερώνω τόσο αργά.

Μετά τις διακοπές του λαού αν μπορεί για Θεσσαλία, μέσα. Τρεις μέχρι τώρα βλέπω. Βόλος - Λάρισα - Τρίκαλα.

Αν υπολογίσετε και μένα που μένω Νίκαια Λαρίσης γινόμαστε 4.

1. Zafeiros - 6977592144 - Ηράκλειο?
2. Pluton - 6944191940 - Σητεία
3. Iannis - 6932608860 - Ηράκλειο
4. Cooltsip 2 TV tel???. Χανια
:award:

Η επίσκεψη προγραμματίζεται για αρχές Σεπτεμβρη... Όσοι κάτοχοι από Κρήτη ενδιαφέρονται να δηλώσουν σύντομα εδώ...

Last edited:
Η επίσκεψη προγραμματίζεται για αρχές Σεπτεμβρη... Όσοι κάτοχοι από Κρήτη ενδιαφέρονται να δηλώσουν σύντομα εδώ...

1. Zafeiros - 6977592144 begin_of_the_skype_highlighting 6977592144 end_of_the_skype_highlighting - Ηράκλειο?
2. Pluton - 6944191940 begin_of_the_skype_highlighting 6944191940 end_of_the_skype_highlighting - Σητεία
3. Iannis - 6932608860 begin_of_the_skype_highlighting 6932608860 end_of_the_skype_highlighting - Ηράκλειο
4. Cooltsip 2 TV tel???. Χανια
5. Αλλη μια Kuro του αδερφού μου (Iannis) και 2 LX-81