Και φοτος, απο μαπα blue ray demo, και φοτογραφικη της κακιας ωρας, παιζει πολυ πολυ καλυτερα απο τις φοτο.
Με DVI προσπαθεις να συνδεθεις ή hdmi?
Με dvi
Στην 5090Η η επιλογή hdmi input δεν είναι διαθέσιμη για επιλογή.
Υπάρχει, αλλά δεν μπορώ να την επιλέξω (τα γράμματα είναι γκρι και όχι λευκά).
Αποτέλεσμα hdmi σήμα να έχω μόνο στο input 4 (hdmi 3) και όχι στις hdmi 1 & hdmi 2.
Τι κάνω λάθος;
Κανείς με το ίδιο προβλημα? Όλοι βλέπετε το EPG κανονικά?Καλημέρα είμαι και εγώ κάτοχος, εδώ και ένα μήνα περίπου, της 5090h, μέχρι στιγμής όλα καλά, τέλεια η τηλεόραση. Το μόνο πρόβλημα που έχω και έλεγα μήπως ξέρει κάποιος να με βοηθήσει είναι ότι δεν μπορώ να δω το EPG στα ψηφιακά κανάλια της ΕΡΤ (μπαίνω στο αντίστοιχο μενού αλλα δεν μου εμφανίζει το πρόγραμμα, η λίστα είναι κενή). Τα κανάλια έχουν καλό σήμα και στο pc μου που έχω dvb-t tuner βλεπω τις πληροφορίες προγράμματος κανονικά οπότε μαλλον κάποια ρύθμιση στην kuro φταίει. Στο digital tuner setup της kuro έχω βάλει ως χώρα την Γερμανία, όπως διαβασα σε αυτό το φορουμ, και ως γλώσσα για το teletext Ελλαδα/Τουρκία (αν και δεν νομίζω να έχει αυτό σχέση). Τα μενού της τηλεόρασης τα έχω στα αγγλικα (το οποίο επισής δεν νομίζω να έχει σχέση γιατί δεν ειδα διαφορά όταν τα γύρισα στα ελληνικά)
Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα το εκτιμούσα πολύ.
Ευχαριστώ
Στα ψηφιακά επίγεια κανάλια δεν το έχω προσέξει για να σου πω...στα δορυφορικά πάντως το δείχνει κανονικά, αλλά στα αγγλικά, ότι γλώσσα μένου κ να έχω ορίσει στην τηλ.Κανείς με το ίδιο προβλημα? Όλοι βλέπετε το EPG κανονικά?
Πρέπει από το menu να ενεργοποιήσεις τα HDMI!! Μόνο μία HDMI είναι ενεργή από το κουτί. Κι εγώ την πάτησα έτσι και ψαχνόμουν βγάζοντας την από το κουτί.
Εστω οτι θελουμε να ενεργοποιησουμε την HDMI του Input 3.Διαλεγουμε απο το τηλ/ριο Input 3(προφανως βλεπουμε μαυρη οθονη).Παταμε home menu,“Setup”,“Option“,“HDMI Input“,“Setting“,“Enable“.Αυτό προσπαθώ να κάνω, αλλά δεν τα έχω καταφέρει.
Έχω διαβάσει το εγχειρίδιο, αλλά δεν μπόρεσα να ενεργοποιήσω τις hdmi...
Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει;
Καλο βεβαια ειναι να εχει ηδη συνδεθει η συσκευη στην input3(του παραδειγματος) πριν την εκτελεση της ενεργοποιησης.Τουλαχιστον σε μενα ετσι ενεργοποιηθηκαν οι HDMI inputs 1,3 & 4.Θα το κοιτάξω το βράδυ.
Σ' ευχαριστώ.
Πάντως αν θυμάμαι καλά κάτι τέτοιο προσπαθούσα να κάνω, αλλά κάτι από όλα δεν μπορούσε να επιλεγεί...
Καλορίζικη και καλοθέατη Iannis.
Από που την πήρες;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.