Pioneer Kuro 9th generation

Χθες παρελαβα την κουρακλα μου και :BDGBGDB55: παιδια οτι λενε ειναι πανω απο αληθεια.

Attachments

• IMG_5551.JPG
    IMG_5551.JPG
    106.8 KB · Views: 90
  • IMG_5553.JPG
    IMG_5553.JPG
    155.3 KB · Views: 87
Και φοτος, απο μαπα blue ray demo, και φοτογραφικη της κακιας ωρας, παιζει πολυ πολυ καλυτερα απο τις φοτο.

Attachments

• jg.JPG
    jg.JPG
    142.2 KB · Views: 80
  • nhn.JPG
    nhn.JPG
    168.8 KB · Views: 76
  • ww.JPG
    ww.JPG
    165.5 KB · Views: 84
Re: Απάντηση: Pioneer Kuro 9th generation

Και φοτος, απο μαπα blue ray demo, και φοτογραφικη της κακιας ωρας, παιζει πολυ πολυ καλυτερα απο τις φοτο.

Από που και πόσο αν επιτρέπεται φίλε ? (Βλεπω Ηρακλειο Κρητης)

Με DVI προσπαθεις να συνδεθεις ή hdmi?
Με dvi

προφανώς έχεις DVI έξοδο από την κάρτα γραφικών και DVI σε HDMI adaptor και χρησιμοποιείς HDMI καλώδιο (φυσικά) για τη σύνδεση με την τηλεόραση, ή έχεις καλώδιο DVI σε HDMI (εκτός αν δεν μιλάμε για 5090 ή KRP).

οπότε αν δεν έχεις εικόνα πρέπει να ενεργοποιήσεις την HDMI θύρα (που δεν παίζει ρόλο ποιά θα είναι, δηλαδή δεν πρέπει sony και καλά να βάλεις το καλώδιο στο PC input).

για την KRP είναι:
menu>setup>option>HDMI input>enable

Στην 5090Η η επιλογή hdmi input δεν είναι διαθέσιμη για επιλογή.
Υπάρχει, αλλά δεν μπορώ να την επιλέξω (τα γράμματα είναι γκρι και όχι λευκά).
Αποτέλεσμα hdmi σήμα να έχω μόνο στο input 4 (hdmi 3) και όχι στις hdmi 1 & hdmi 2.
Τι κάνω λάθος;

Στην 5090Η η επιλογή hdmi input δεν είναι διαθέσιμη για επιλογή.
Υπάρχει, αλλά δεν μπορώ να την επιλέξω (τα γράμματα είναι γκρι και όχι λευκά).
Αποτέλεσμα hdmi σήμα να έχω μόνο στο input 4 (hdmi 3) και όχι στις hdmi 1 & hdmi 2.
Τι κάνω λάθος;

Πρέπει από το menu να ενεργοποιήσεις τα HDMI!! Μόνο μία HDMI είναι ενεργή από το κουτί. Κι εγώ την πάτησα έτσι και ψαχνόμουν βγάζοντας την από το κουτί.

Καλημέρα είμαι και εγώ κάτοχος, εδώ και ένα μήνα περίπου, της 5090h, μέχρι στιγμής όλα καλά, τέλεια η τηλεόραση. Το μόνο πρόβλημα που έχω και έλεγα μήπως ξέρει κάποιος να με βοηθήσει είναι ότι δεν μπορώ να δω το EPG στα ψηφιακά κανάλια της ΕΡΤ (μπαίνω στο αντίστοιχο μενού αλλα δεν μου εμφανίζει το πρόγραμμα, η λίστα είναι κενή). Τα κανάλια έχουν καλό σήμα και στο pc μου που έχω dvb-t tuner βλεπω τις πληροφορίες προγράμματος κανονικά οπότε μαλλον κάποια ρύθμιση στην kuro φταίει. Στο digital tuner setup της kuro έχω βάλει ως χώρα την Γερμανία, όπως διαβασα σε αυτό το φορουμ, και ως γλώσσα για το teletext Ελλαδα/Τουρκία (αν και δεν νομίζω να έχει αυτό σχέση). Τα μενού της τηλεόρασης τα έχω στα αγγλικα (το οποίο επισής δεν νομίζω να έχει σχέση γιατί δεν ειδα διαφορά όταν τα γύρισα στα ελληνικά)
Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα το εκτιμούσα πολύ.

Ευχαριστώ
Κανείς με το ίδιο προβλημα? Όλοι βλέπετε το EPG κανονικά?

Απάντηση: Re: Pioneer Kuro 9th generation

Κανείς με το ίδιο προβλημα? Όλοι βλέπετε το EPG κανονικά?
Στα ψηφιακά επίγεια κανάλια δεν το έχω προσέξει για να σου πω...στα δορυφορικά πάντως το δείχνει κανονικά, αλλά στα αγγλικά, ότι γλώσσα μένου κ να έχω ορίσει στην τηλ.

Πρέπει από το menu να ενεργοποιήσεις τα HDMI!! Μόνο μία HDMI είναι ενεργή από το κουτί. Κι εγώ την πάτησα έτσι και ψαχνόμουν βγάζοντας την από το κουτί.

Αυτό προσπαθώ να κάνω, αλλά δεν τα έχω καταφέρει.
Έχω διαβάσει το εγχειρίδιο, αλλά δεν μπόρεσα να ενεργοποιήσω τις hdmi...
Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει;

Αυτό προσπαθώ να κάνω, αλλά δεν τα έχω καταφέρει.
Έχω διαβάσει το εγχειρίδιο, αλλά δεν μπόρεσα να ενεργοποιήσω τις hdmi...
Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει;
Εστω οτι θελουμε να ενεργοποιησουμε την HDMI του Input 3.Διαλεγουμε απο το τηλ/ριο Input 3(προφανως βλεπουμε μαυρη οθονη).Παταμε home menu,“Setup”,“Option“,“HDMI Input“,“Setting“,“Enable“.
Καντο και πες μας αν ειναι ΟΚ

Θα το κοιτάξω το βράδυ.
Σ' ευχαριστώ.
Πάντως αν θυμάμαι καλά κάτι τέτοιο προσπαθούσα να κάνω, αλλά κάτι από όλα δεν μπορούσε να επιλεγεί...

Κατοχος και εγω τωρα και 2 εβδομάδες. Εκανα product registration και έστειλα κατι χαρτια για παραταση εγγύησης στα 5 χρονια . Θα δουμε τι παιζει.
2900 μαζι με βαση και το ηχείο πηγε .

Απο ρυθμίσεις τι παιζει?? Υπάρχει καπου για download κανενα προγραμμα με screens για ρυθμίσεις??

Τον αισθητήρα φωτεινότητας χώρου να τον βάλω off ??

Οταν βλεπω 4:3 μπορούν οι πλαϊνές μπαρες να γινουν μαυρες αντι γκρι ??

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Θα το κοιτάξω το βράδυ.
Σ' ευχαριστώ.
Πάντως αν θυμάμαι καλά κάτι τέτοιο προσπαθούσα να κάνω, αλλά κάτι από όλα δεν μπορούσε να επιλεγεί...
Καλο βεβαια ειναι να εχει ηδη συνδεθει η συσκευη στην input3(του παραδειγματος) πριν την εκτελεση της ενεργοποιησης.Τουλαχιστον σε μενα ετσι ενεργοποιηθηκαν οι HDMI inputs 1,3 & 4.

Εμενα γιατι οταν φτανω στο βημα setting αυτο ειναι γκρι και δεν μπορω να το ενεργοποιησω?Επισης στην εισοδο pc ενω εχω βαλει το καλωδιο dvi παταω στο χειρηστηριο το κουμπι pc και μου γραφει no signal