nick2001
Senior Member
Το προβλημα παραμενει,αλλα αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι απο την Τεταρτη ολοι οι κουραδες ψηνουν αρνια ουτε μια απαντηση.
Και μαλλον εχουνε φουσκωσει απο το πολυ φαι και δεν μπαινουν στο φπρουμ.Χρονια πολλα σε ολους
Kuro 5090H και LX81 συνδεση.
Συνδεω την HDMI-3 της TV στην HDMI-1 out του LX81.
O ηχος της TV δεν περναει στα ηχεία του home cinema.
Ολες οι HDMI της Kuro γραφουν Input. Out δεν εχει??
Ο ενυσχητής εχει 3 HDMI in και 2 out.
Τι πρεπει να κανω για να ακουω τον ηχο της TV απο τον LX81??
Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά.
Οι τηλεοράσεις έχουν μόνο HDMI in. Για να ακούσεις τον ήχο της Kuro απ' τον ενισχυτή σου, θα πρέπει να συνδέσεις με οπτική ίνα (αναφέρεται και ως καλώδιο optical ή Toshlink) την έξοδο ήχου digital out της kuro σε μία είσοδο ήχου digital in (optical) του LX-81.
Γειά σε όλους.
Εγινα κι εγώ πρόσφατα ευτυχής κάτοχος μιάς Kuro 5090H η οποία εγκαταστάθηκε στο σαλόνι μου (5,2μ χ 4,4μ) και μπήκε στο κέντρο του home cinema που τώρα δημιουργώ. Τα ηχεία μου είναι 7 Focal. Τα 2 πρόσθια Cobalt 826, κεντρικό Cobalt cc800s, surround και back τα IC 108. Πηγές το Samsung BD-P2500 και το HTPC μου. Μένει να αγοραστεί ένα sub και το κυριότερο ο ενισχυτής. Κάνω σκέψεις διάφορες, και πιθανόν λανθασμένες, και εδώ θα εκτιμούσα την γνώμη και τη βοήθειά σας.Εχω σαν υποψηφιότητες τους:
1. Onkyo TXSR-876 (970ε από Γερμανία)
2. Pioneer SC-LX51 (990 Skroutz)
3. Yamaha RXV-1800 (830 skroutz)
4. Yamaha RXV-1900 (1120 skroutz)
5. Denon AVR-3808A 1315
το σύστημα θα παίζει κυρίως ταινίες 70% και μουσική 30% (τα 826 σε στερεο)
ερωτήσεις:
α. Αν η 5090Η έχει τόσο καλό scaler όπως λέγεται, γιατί να προτιμήσει κανείς τον ONKYO γιά το HQV Reon; (όλα τα review αυτό το χαρακτηριστικό του προβάλλουν).
β. Αξίζει η διαφορά των 300ε ανάμεσα στους 2 Yamaha;
γ.Από τον Pioneer μ' αρέσει η αισθητική του, γιά τα ηχεία μου είναι αρκετός;
δ. Καταλαβαίνω ότι ο Denon είναι μιά κατηγορία πιό πάνω χρηματικά, αξίζει τα παραπάνω;
ε. Αρκεί ο scaler της Kuro (οπότε δεν δίνω σημασία σε αυτόν του ενισχυτή) ή να φροντίσω ο ενισχυτής να έχει αξιόλογο scaler;
τέλος να ενημερώσω ότι από το μαγαζί ... (δεν ξέρω αν επιτρέπεται να το γράψω) μου είπαν ότι εξαντλήθηκε ο ONKYO TXSR-876 γιατί σε λίγο βγαίνει ο 877. Αληθεύει; Αντιθέτως το γνωστό Γερμανικο μαγαζί έχει μηχανήματα. Περιμένω εναγωνίως τις απαντήσεις σας γιά να προχωρήσω σε αγορά
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.