Pioneer Kuro 9th generation

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Pioneer Kuro 9th generation

Οι συντεταγμένες είναι ίδιες.
REC 709
WHITE x=0,313 y=0,329
RED x=0,64 y=0,33
GREEN x=0,3 y=0,6
BLUE x=0,15 y=0,06
YELLOW x=0,419 y=0,505
MAGENTA x=0,321 y=0,154
CYAN x=0,225 y=0,329

Ναι το πρόσεξα ότι οι συντεταγμένες είναι ίδιες. Απλά στα γραφήματα του CA-6X σαν τα "χρώματα" που βάζει στο υπόβαθρο του γραφήματος να είναι λίγο "μετακινημένα".

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Pioneer Kuro 9th generation

Σε τι μπορώ να σε βοηθησω με το που βρω λίγο χρόνο?

Αν το CHFR αναγνωρίζει κάποιον από τους αισθητήρες σου, θα ήταν ενδιαφέρων να δούμε ένα CIE διάγραμμα και από τα 2 προγράμματα, με τον ίδιο αισθητήρα από την ίδια τηλεόραση/πηγή. Δεν χρειάζεται να είναι καλυμπραρισμένη ή να έχει τρίγωνο κοντά στα πρότυπα. Απλά ή ίδια μέτρηση με τα 2 διαφορετικά προγράμματα. Το ιδανικό θα ήταν να έχουμε τις ίδιες τιμές σαν αποτέλεσμα και από τα 2 προγράμματα.

Από την άλλη, ίσως να μην χρειάζεται καν ολόκληρο το CIE διάγραμμα, και να αρκούν 2-3 μετρήσεις του ίδιου πράγματος...
Αν και τα 2 προγράμματα δώσουν τις ίδιες τιμές για την ίδια μέτρηση, τότε πάμε καλά... Αν όχι, το μόνο που ξέρουμε είναι ότι ένα από τα 2 θα κάνει λάθος. Και θέλουμε 3ο πρόγραμμα για να βγάλουμε άκρη... :blush:

Αμαρτία γιατί? λογω βαρους και ογκου?
Αμαρτία διότι δέν πάρθηκε κανένα μέτρο προφύλαξης και απλα μπήκε μέσα σε μία καρότσα.Έχω τεράστια απορία σε πόσα κομμάτια έφτασε...

Pioneer PDP-LX6090H vs. KRP-600A (ή PDP-LX5090H vs. KRP-500A)

Θα ήθελα να παρακαλέσω αν μπορεί κάποιος να επισημάνει τις σοβαρές διαφορές (εφ' όσον υπάρχουν) μεταξύ των δύο αυτών μοντέλων (το ίδιο ισχύει φυσικά και για την σύγκριση LX5090H vs. 500A), επειδή βρίσκομαι μιαν ανάσα πριν την παραγγελία της 60άρας.

Πλην βεβαίως, της γνωστής διαφοράς που έχουν στο πάχος, με ενδιαφέρει να ξέρω αν υπάρχουν διαφορές στην ποιότητα της εικόνας, τόσο σε τηλεοπτικό υλικό όσο και σε υλικό SD(DVD) & HD (Blu-Ray/HD-DVD).

Και αν φυσικά αξίζει να δώσει κανείς τα 700+ ευρώ διαφορά, με τα οποία θα μπορούσε να πάρει βάση, ηχεία κλπ.

Ευχαριστώ

Πέραν του πάχους λόγω του οποίου η 500 είναι πιό κομψή, σοβαρές διαφορές στην εικόνα δεν υπάρχουν. Αν ψάξεις, θα δεις ότι αλλού αναφέρεται ότι στην 5090Η μετρήθηκε μεγαλύτερη αντίθεση, ότι η 500άρα έχει λίγο καλύτερη ευκρίνεια, και διάφορα τέτοια που μόνο με ειδικά όργανα τα αντιλαμβάνεσαι.
Αρα η μόνη ουσιαστική διαφορά είναι το πάχος....
-bye-

ΠΑιδιά πήρα χθές ένα WDTV και το συνδεσα με την 5090H. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι καλούτσικες στην αναπαραγωγή 1080p. Στην αναπαραγωγή VOB (DVD quality) και 1080ι/720p έχω την εντύπωση ότι υπολείπεται σημαντικά σε σχέση με την αναπαραγωγή μέσω Kuro DLNA!!!!! Έχει κάνει άλλος τέτοια σύγκριση? Μηπως είναι λάθος η εντύπωσή μου?

Απάντηση: Re: Pioneer Kuro 9th generation

Αμαρτία διότι δέν πάρθηκε κανένα μέτρο προφύλαξης και απλα μπήκε μέσα σε μία καρότσα.Έχω τεράστια απορία σε πόσα κομμάτια έφτασε...

Αν το είδες αυτό μπροστά σου, τότε γιατί δεν προέβαλες αντίσταση για τον τρόπο που την μεταφέρουν και να μην τους αφήσεις να φύγουν ;;
Μια φωτογραφία δεν θα ήταν άλλωστε κακό...

Απάντηση: Pioneer PDP-LX6090H vs. KRP-600A (ή PDP-LX5090H vs. KRP-500A)

Θα ήθελα να παρακαλέσω αν μπορεί κάποιος να επισημάνει τις σοβαρές διαφορές (εφ' όσον υπάρχουν) μεταξύ των δύο αυτών μοντέλων (το ίδιο ισχύει φυσικά και για την σύγκριση LX5090H vs. 500A), επειδή βρίσκομαι μιαν ανάσα πριν την παραγγελία της 60άρας.

Πλην βεβαίως, της γνωστής διαφοράς που έχουν στο πάχος, με ενδιαφέρει να ξέρω αν υπάρχουν διαφορές στην ποιότητα της εικόνας, τόσο σε τηλεοπτικό υλικό όσο και σε υλικό SD(DVD) & HD (Blu-Ray/HD-DVD).

Και αν φυσικά αξίζει να δώσει κανείς τα 700+ ευρώ διαφορά, με τα οποία θα μπορούσε να πάρει βάση, ηχεία κλπ.

Ευχαριστώ

Πέραν των όσων λέει ο kblachos, το μόνο ουσιαστικό "πλεονέκτημα" των 500/600 είναι το λεγόμενο pure mode, το οποίο ουσιαστικά αποτελεί σετ ρυθμίσεων πολύ κοντά στο calibration της τηλεόρασης και θεωρητικά δίνει την καλύτερη out of the box εικόνα.
Αν καλιμπραριστούν όμως και οι οι δύο τηλεοράσεις, δε νομίζω να υπάρξει διαφορά στην εικόνα...

Απάντηση: Pioneer PDP-LX6090H vs. KRP-600A (ή PDP-LX5090H vs. KRP-500A)

Ευχαριστώ

Εκτός από αυτά που γράψανε τα παιδιά, μην ξεχνάτε ότι όλες οι συνδέσεις τις 500Α είναι στο media box, το οποίο σημαίνει μόνο 2 καλώδια από την ΤV (ρεύμα, display port).

6090H vs. 600A

Σας ευχαριστώ όλους σας για τις πολύτιμες, αλήθεια, πληροφορίες.

Εκ των ανωτέρω συμπεραίνω πως παρ' ότι η 600Α είναι πιο "μουράτη" και παρέχει σαφώς κάποιες επί πλέον ευκολίες, δεν διαφοροποιείται από την 6090H στο βασικό, που είναι η ποιότητα της εικόνας.

Ως εκ τούτου, θεωρώ πως τα επί πλέον χρήματα (διόλου ευκαταφρόνητο ποσό) δεν αξίζει να τα δώσω για να την αποκτήσω.

Κατά 99,9% πάω, λοιπόν, για την 6090H. Εκτός κι αν ανακαλύψω ότι υπάρχουν άλλες επιλογές με παρεμφερείς επιδόσεις και σαφώς οικονομικότερο βαλάντιο.

Re: Απάντηση: Re: Pioneer Kuro 9th generation

Αν το είδες αυτό μπροστά σου, τότε γιατί δεν προέβαλες αντίσταση για τον τρόπο που την μεταφέρουν και να μην τους αφήσεις να φύγουν ;;
Μια φωτογραφία δεν θα ήταν άλλωστε κακό...
Διότι για να αλλαχτεί η τηλεόραση θα έπρεπε να πάει στο service πάση θυσία.Όταν πείρα χαμπάρι οτι θά πήγαινε έτσι η τηλεόραση ρώτησα κατευθίαν αν μου κάνει πλάκα και μου είπε πως δέν είχε το σωστό φορτηγάκι σήμερα για αυτό και έτσι η μεταφορά.Του είπα οτι θα γίνει χίλια κομμάτια και μου είπε πως δέν παθαίνει τίποτα.Ακούμπησε και τον reciever απο δίπλα(ούτε αυτός δέθηκε)και εγώ έμεινα σαν χαζός.Φίλε Μιχάλη φωτογραφική δεν πείρα διότι τον βοήθησα εγώ να κατεβάσουμε την τηλεόραση και reciever και εκτός αυτού δεν μπορούσα να φανταστώ οτι θα ήταν έτσι η μεταφορά της..Πάντως εγώ έσκασα τα λεφτά μου μία χαρά και δέν υπάρχει περίπτοση να πάρω πίσω την ίδια τηλεόραση..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Pioneer Kuro 9th generation

Διότι για να αλλαχτεί η τηλεόραση θα έπρεπε να πάει στο service πάση θυσία.Όταν πείρα χαμπάρι οτι θά πήγαινε έτσι η τηλεόραση ρώτησα κατευθίαν αν μου κάνει πλάκα και μου είπε πως δέν είχε το σωστό φορτηγάκι σήμερα για αυτό και έτσι η μεταφορά.Του είπα οτι θα γίνει χίλια κομμάτια και μου είπε πως δέν παθαίνει τίποτα.Ακούμπησε και τον reciever απο δίπλα(ούτε αυτός δέθηκε)και εγώ έμεινα σαν χαζός.Φίλε Μιχάλη φωτογραφική δεν πείρα διότι τον βοήθησα εγώ να κατεβάσουμε την τηλεόραση και reciever και εκτός αυτού δεν μπορούσα να φανταστώ οτι θα ήταν έτσι η μεταφορά της..Πάντως εγώ έσκασα τα λεφτά μου μία χαρά και δέν υπάρχει περίπτοση να πάρω πίσω την ίδια τηλεόραση..

Ελπίζω όλα να κυλήσουν ομαλά και πράγματι να σου παραδώσουν νέα τηλεόραση...

Αν κρινουμε πως λειτουργει η Αstra service οταν καλύπτει το service της Intersys,θα περιμενει αρκετα δυστυχως.

Εκτός από Intertech (Panasonic) και Sharp, JVC, Scaub Lorenz, First Line, Blue Sky, Watson, Seg, Silver Crest, Fidji

http://www.astraservice.gr/site/ ( Κλικ - 01 / ΕΙΚΟΝΑ - ΗΧΟΣ - Συνεργαζόμενες Εταιρίες )

...έχει και Pioneer (Intersys) η Astra Service?