Pioneer Kuro 9th generation

να ρωτησω κατι και εγω?

διαφορες των απλων 5090/6090 με τις Η ειναι ουσιαστικα το mpeg4 και το δορυφορικο ή εχουμε θεμα και στην απεικονιση?

προσωπικα θα βλεπω κυριως blu...

και κατι ακομα...
αν ποτε με το καλο μας ερθουν τα ψηφιακα βλεπουμε... ενας καλος ψηφιακος δεκτης mpeg4 δεν θα ειναι αντιστοιχα καλος του ενσωματομενου?

καλος ομως.... οχι του καλαθιου... γιατι πηρα ενα τετοιο για μια δευτερη τηλεοραση σπιτι και δεν συγκρινεται με τον ενσωματομενο mpeg2 της sony..

Την ίδια εικόνα έχουν.

Το σπαστικό κατ εμέ με τα εξωτερικά μηχανάκια ακόμα και την ίδια ποιότητα εικόνας να έχουν, είναι ότι πρέπει να επιλέγεις input από το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης και μετά να παίρνεις το τηλεκοντρόλ του άλλου και να παίζεις. Θα μου πεις μπορεί να πάρεις ένα προγραμματιζόμενο τηλεκοντρόλ και να τα ρίξεις όλα πάνω. Οπως και να χει όμως μαζεύεις κουτάκια...

Re: Απάντηση: Pioneer Kuro 9th generation

Την ίδια εικόνα έχουν.

Το σπαστικό κατ εμέ με τα εξωτερικά μηχανάκια ακόμα και την ίδια ποιότητα εικόνας να έχουν, είναι ότι πρέπει να επιλέγεις input από το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης και μετά να παίρνεις το τηλεκοντρόλ του άλλου και να παίζεις. Θα μου πεις μπορεί να πάρεις ένα προγραμματιζόμενο τηλεκοντρόλ και να τα ρίξεις όλα πάνω. Οπως και να χει όμως μαζεύεις κουτάκια...

σωστοτατος αλλα μετα απο μερικα τηλ βλεπω ελλειψη της Η στην αγορα...

Την ίδια εικόνα έχουν.

Απόλυτα σωστός ! :grinning-smiley-043

Εδώ εγώ κατήργησα τον εξωτερικό δορυφορικό δέκτη που είχα κ έκανε κ upscale στα 720p, για έναν κ μόνο δορυφόρο-τον hotbird και παίζω με τον ενσωματωμένο της 5090Η, όλα από ένα χειριστήριο, ενώ ο scaler της είναι καλύτερος από όσους έχω δει με τα ματάκια μου στο άθλιο σήμα της Νόβα.

Σούπερ :BDGBDGB53:

Να γραψω κι εγω για το συγκεκριμενο θεμα , μιας και ειμαι κατοχος της 5090Η . Η εικονα που βλεπω τωρα πλεον απο τον ενσωματομενο δορυφορικο της δεκτη δεν συγκρινεται με αυτην που εβλεπα απο τον Sab Ultimate Super Plus (εναν απο τους καλυτερους συγχρονους HD δεκτες της αγορας ).
Και βεβαια το αλλο θετικοτατο ειναι οτι γλυτωσα απο ενα κοντρολ (μεγαλη υποθεση η ευκολια αυτη)
Αυτο που μου τη σπαει ειναι οτι για να βγαλω την καρτα του Nova απο πισω , πρεπει πρωτα να βγαζω τα 2 scart που η θεση τους ειναι ακριβως απο κατω απο τη θυρα CI)

Χθες από το Pioneer Center ένας φίλος μου αγόρασε την προτελευταία 5090H που είχαν....έχουν απομείνει μερικές 500Α...και μετά πάπαλα!!!
Από ότι συζητούσαμε δεν υπάρχουν πλέον άλλες συσκευές ούτε σε Ελλάδα,ούτε σε Ευρώπη!!!

να συμπληρώσω-στα παραπάνω-ότι η συσκευή είναι "Made in Japan" και κατασκευάστηκε τον Μάιο....

Παιδιά Καλημέρα. Χτες που ψωνιζα στο ΜΑκρο του Ηρακλείου είδα κατα τύχη μια 5090Η και μία 5090. Τιμές και άλλα δε γνωρίζω. Αν κανείς ενδιαφέρεται να ρωτήσει, είχα γράψει παλιότερα στοιχεία των υπευθύνων στον τμήμα του forum με τις προσφορές.

Παιδιά χαιρετώ. Αγόρασα την 5090Η εδώ και 3 μήνες και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, με εξαίρεση το EPG των ψηφιακών της ΕΡΤ. Για κάποιο λόγο δεν δείχνει τίποτα ενώ μία Samsung φίλου (LE52A756) απεικονίζει το πρόγραμμα κανονικά.

Υπάρχει καμία ιδέα γιατί συμβαίνει αυτό?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Παιδιά Καλημέρα. Χτες που ψωνιζα στο ΜΑκρο του Ηρακλείου είδα κατα τύχη μια 5090Η και μία 5090. Τιμές και άλλα δε γνωρίζω. Αν κανείς ενδιαφέρεται να ρωτήσει, είχα γράψει παλιότερα στοιχεία των υπευθύνων στον τμήμα του forum με τις προσφορές.
OK

Να γραψω κι εγω για το συγκεκριμενο θεμα , μιας και ειμαι κατοχος της 5090Η . Η εικονα που βλεπω τωρα πλεον απο τον ενσωματομενο δορυφορικο της δεκτη δεν συγκρινεται με αυτην που εβλεπα απο τον Sab Ultimate Super Plus (εναν απο τους καλυτερους συγχρονους HD δεκτες της αγορας ).
Και βεβαια το αλλο θετικοτατο ειναι οτι γλυτωσα απο ενα κοντρολ (μεγαλη υποθεση η ευκολια αυτη)
Αυτο που μου τη σπαει ειναι οτι για να βγαλω την καρτα του Nova απο πισω , πρεπει πρωτα να βγαζω τα 2 scart που η θεση τους ειναι ακριβως απο κατω απο τη θυρα CI)
ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ 5090 ΜΕ 5090Η ΕΙΝΑΙ
1.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΜΕΝΟΥ
2.ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΔΕΚΤΗΣ
3.ΣΥΝΔΕΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ LAN

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ 1 ΤΗΛΕΚΟΝΤΟΛ ΑΛΛΑ ΑΝ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΑΠΟΔΙΚΟΠ.ΤΗΣ ΝΟVA?TREXOYME ΓΙΑ MODULE?KAI AN ΠΑΘΕΙ ΜΙΑ ΒΛΑΒΗ Ο ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟΣ ΔΕΚΤΗΣ ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ ΜΕ ΤΗΝ KURO SERVICE?

KAI H 5090 EINAI ΑΣΤΕΡΙ
ΔΙΑΘΕΣΗΜΟΤΗΤΑ ΜΕ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΤΟ ΦΛΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΠΟΤΕ ΠΗΡΑ ΤΗΛ.ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ

Καλημέρα και απο μένα παιδιά.
Χτες έβγαλα το καλώδιο της δορυφορικής απο την 5090Η για να συνδεσω κάτι καλώδια απο πίσω και όταν το ξαναέβαλα αντιμετώπισα το εξής πρόβλημα: δεν μπορούσα να βάλω καθόλου τα δορυφορικά κανάλια στην τηλεόραση, δλδ όταν πατούσα το TV/sat στο τηλεκοντρόλ απο τα αναλογικά πήγαινε στα ψηφιακά και όταν το πατούσα για να πάει στα δορυφορικά κολούσε για λιγα δευτερόλεπτα και ξαναγυρνούσε στα ψηφιακά. Ούτε από το μενού στης τηλεόρασης καταφερά να βάλω τα ψηφιακά :(
Γνωρίζει κανείς τι συμβαίνει και τι θα μπορούσα να κάνω για να το διορθώσω ή μήπως θα πρεπει να αρχίσω να προετοιμάζομαι για τα χειρότερα???

(ΤΣΕΚΑΡΕ ΤΟ ΦΙΣ ΤΥΠΟΥ F ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΑΤΟ) ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΝΕ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗ ΑΡΧΗ SET UP

Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε pop3! Το φίς το συνέδεσα 2-3 φορές στην υποδοχή της τηλεόρασης αλλά τίποτα.
Θα δοκιμάσω και το άλλο που μου πρότεινες να δω μήπως καταφέρω τελικά κάτι και θα ενημερώσω!
Εν τω μεταξύ εάν έχει να προτείνει κανείς φίλος κάτι άλλο ή έχει αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα, είμαι όλος αυτιά!

Τελικά τέλος καλό όλα καλά!
Ξαναέκανα όλες τις ρυθμίσεις και την αναζήτηση δορυφορικών από την αρχή και το προβλημα λύθηκε!
Βέβαια θα μου πάρει καμιά μέρα να ταξινομίσω τα κανάλια μιας και η διαδικασία ταξινόμησης καναλιων είναι βαρετή και χρονοβόρα αλλά χαλάλι της!
Ευχαριστώ και πάλι!
Καλημέρα!

Μήπως υπάρχει κανάς τρόπος να γίνει η ταξινόμηση με κανά πρόγραμμα στο pc και τα ξαναρίξουμε στην τηλεόραση, με σύνδεση με ethernet; μπα ε;

Υ.Γ. μήπως φαίνεται ότι έχω επηρεαστεί από dreambox; :flipout:

Μήπως υπάρχει κανάς τρόπος να γίνει η ταξινόμηση με κανά πρόγραμμα στο pc και τα ξαναρίξουμε στην τηλεόραση, με σύνδεση με ethernet; μπα ε;

Υ.Γ. μήπως φαίνεται ότι έχω επηρεαστεί από dreambox; :flipout:

Αυτός είναι ο λόγος που δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με τον δορυφορικό δέκτη της 5090Η....

Παίζοντας χτες , πήγα στο ψηφιακό δέκτη και ενώ είχα τα κλασσικά 4 ψηφιακά κανάλια τώρα μου βγάζει no signal. Ξανασκάναρα βάζοντας μία μία όλες τις χώρες, και δεν βρίσκει κανένα κανάλι, τίποτα. NO SIGNAL.

Που πήγαν τα ψηφιακά κανάλια ΟΕΟ;

Λετε να γίνεται καμιά εμπλοκή, διότι έκανα κάτι αλλαγές, πέρασα με μίκτη και το δορυφορικό σήμα και το καλώδιο από την αναλογική κεραία μέσα από από το ίδιο καλώδιο και στην τηλεόραση υπάρχει αντίστοιχα ένα splitter που το ξεεχωρίζει και πάει κανονικά ένα καλώδιο στον δορυφορικό δέκτη και ένα στην τηλεόραση.

Υ.Γ. Μια άλλη τηλεόραση που έχω τα πιάνει.