Pioneer PDP-LX5080/508XD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Απάντηση: PIONEER PDP-LX508D Παρουσίαση...!!!!!!!

ααααααααααααααα...........:violent-smiley-030:
Είπαμε.....όλλοι θα έχουν ίδιες τιμές με βάση τις υπόλειπες τιμές που υπάρχουν στην ευρώπη....!!!!!:ernaehrung004:

καλά ντε, μην βαράς...
ίδια ώρα ποστάραμε πριν και δεν πρόλαβα να σε διαβάσω!

Απάντηση: PIONEER PDP-LX508D Παρουσίαση...!!!!!!!

Εμενα παλι δεν μου πολυαρεσει αυτη η κινηση της Pioneer...μηπως ξεκινησε και την εχει δει καπως??? Δηλαδη γιατι να μην εχουν τα καταστηματα Pioneer και να υπαρχουν μονο στα δικα της? Εκτος κι αν δεν ειναι ετσι...

Εμενα παλι δεν μου πολυαρεσει αυτη η κινηση της Pioneer...μηπως ξεκινησε και την εχει δει καπως??? Δηλαδη γιατι να μην εχουν τα καταστηματα Pioneer και να υπαρχουν μονο στα δικα της? Εκτος κι αν δεν ειναι ετσι...

Εγώ αυτό κατάλαβα.

Καταλάβαμε σωστά?

ε είπαμε...
στις τηλεοράσεις τουλάχιστον, έγιναν premium brand με ότι αυτό συνεπάγεται!

καλό ή κακό.

Κατανοητό πως σκοπός είναι οι τιμές χονδρικής πώλησης να είναι ίδιες σε όλη την Ευρώπη. Άλλωστε και σήμερα δεν έχουν μεγάλες διαφορές.

Το θέμα είναι αν τα καταστήματα θα έχουν την δυνατότητα να μειώσουν το δικό τους κέρδος επί της λιανικής τιμής ή θα επιβάλλεται fixed λιανική τιμή από την αντιπροσωπεία.

Re: Απάντηση: PIONEER PDP-LX508D Παρουσίαση...!!!!!!!

Εγώ αυτό κατάλαβα.

Καταλάβαμε σωστά?

Ακριβώς το αντίθετο,οτι γίνετε γίνετε εις το όνομα του καταναλωτή,καί τις ίδιες τιμες με όλη την ευρώπη θα έχεις να αντιμετωπίσεις,καί θα ανγκασει τους αντιπροσωπους να σου προσφέρουν μπροστά στα μάτια σου αυτο που θές να δείς...
Γιατι όπως είπαμε...άλλο τα λόγια,και άλλο οι πράξεις.....
Και ειδικά η Pionner έχει ένα λόγο παραπάνω να μπορεί ο καταναλωτής να βλέπει και να συνγρίνει αυτο που προορίζεται να πάρει...
Για φαντάσου ένα κατάστημα με όλες σχεδόν τις εταιρίες....να έχει σε μια γωνία της καλύτερες Pio να παίζουν....
Νομίζεις οτι αν πήγαινες στο συγκεκριμένο κατάστημα για να αγοράσεις κατι μέτριο....και ξάφνικα έβλεπες μπροστά σου αυτές να παίζουν,θα έπαιρνες το μέτριο????θα έπαιρνες δάνειο με τη μία......:flipout::flipout::flipout:

Εγω παλι το αντιθετο θα ελεγα. Θελω οταν μπαινω σε ενα καταστημα να βλεπω οσο το δυνατον περισσοτερες τηλεορασεις να παιζουν για να κανω οσο περισσοτερες συγκρισεις γινεται (οσο φυσικα αυτο ειναι εφικτο!).Παντα IMO :grinning-smiley-043

Re: PIONEER PDP-LX508D Παρουσίαση...!!!!!!!

Νομίζετε οτι όλλοι αυτοί στο AVFORUMS που έχουν λυσάξει με την LX και έχουν πάθει πλάκα....θα έκαναν πόστ αν δεν τις είχαν δεί πρόστα τους στα καταστήματα και σε σύνγκριση με τις άλλες????Όχι φυσικά..δεν θα έκαναν πόστ.....ακόμα θα έψαχναν και αυτοί αρνιτικά review της Lx....

Εγω παλι το αντιθετο θα ελεγα. Θελω οταν μπαινω σε ενα καταστημα να βλεπω οσο το δυνατον περισσοτερες τηλεορασεις να παιζουν για να κανω οσο περισσοτερες συγκρισεις γινεται (οσο φυσικα αυτο ειναι εφικτο!).Παντα IMO :grinning-smiley-043

Αυτό ακριβώς είπα και εγώ Πάνο.....

Μάλλον μπερδέψαμε τα μπούτια μας.

geosoy αν μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος στο εξής:

Οι Pioneer θα πωλούνται μόνο από δικό τους δίκτυο καταστημάτων όπως οι B&O για παράδειγμα ? (αυτό πρέπει να κατάλαβε ο Πάνος)

Πολυκαταστήματα όπως το Πλαίσιο/MediaMarkt κλπ θα μπορούν να έχουν ένα χώρο αφιερωμένο αποκλειστικά στην Pioneer ? (αυτό κατάλαβα εγώ)

Το θέμα που νοιάζει το κόσμο είναι οι τιμές.

Άλλοθς τους νοιάζει η τιμή...άλλους τους νοιάζει η ποιότητα-τιμή....και άλλους τους νοιάζει μόνο η ποιότητα χωρίς να υπολογίζουν τιμές...
Το βασικότερο είναι πως ότι και να σε νοιάζει απο αυτα...να βλέπεις τι είναι αυτό που πληρώνεις......

:furious3:
Μάλλον μπερδέψαμε τα μπούτια μας.

geosoy αν μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος στο εξής:

Οι Pioneer θα πωλούνται μόνο από δικό τους δίκτυο καταστημάτων όπως οι B&O για παράδειγμα ? (αυτό πρέπει να κατάλαβε ο Πάνος)

Πολυκαταστήματα όπως το Πλαίσιο/MediaMarkt κλπ θα μπορούν να έχουν ένα χώρο αφιερωμένο αποκλειστικά στην Pioneer ? (αυτό κατάλαβα εγώ)

Εγώ προσπάθισα να τα πώ όσο πιο απλά γινόταν....
Οι Pioneer θα πωλούντε μόνο σε καταστήματα που θα είναι μέσα στις 3 κατηγορίες που είπα....
Συγκεκριμένα οι πλάσμα θα πωλούντε μόνο σε καταστήματα πρώτης κατηγορίας,
Οι τιμές θα είναι ίδιες σε όλα τα καταστήματα με βάση αυτές που υπάρχουν και στην υπόλοιπη ευρώπη....

Last edited:

Κουιζ: Μελος του ΑVclub που αγορασε Pioneer των 5000 ευρω και δεν εχει ψηφιακη φωτογραφικη (που τις πουλανε και στη λαικη πλεον) , για να σας βοηθησω σας λεω οτι εχει 6 γραμματα...:BDGBGDB55:

:flipout:

"Οι κατηγοριες θα είναι τρείς,η πρώτη περιλαμβάνει κατάστημα με πλήρες γκάμα όλλων των ειδών ακόμα και των πιο ακριβών και πάντα με παρουσίαση
.....
Αλλά πολύ δύσκολα ενα μεγάλο κατάστημα δεν θα θελήσει να μπεί στην πρώτη κατηγορία μόνο και μόνο επειδη υπάρχει ολική παρουσίαση των νέων προιόντων.
.....
Για φαντάσου ένα κατάστημα με όλες σχεδόν τις εταιρίες....να έχει σε μια γωνία της καλύτερες Pio να παίζουν."

Από τα παραπάνω καταλαβαίνω πως θα είναι εφικτή η παρουσίαση-πώληση και σε πολυκαταστήματα αρκεί να υπάρχει συμφωνία με τους όρους που θα θέσει η αντιπροσωπεία. Όπως ανέφερα πριν ελπίζω μέσα στους όρους να μην περιέχεται fixed τιμή λιανικής πώλησης.

Κουιζ: Μελος του ΑVclub που αγορασε Pioneer των 5000 ευρω και δεν εχει ψηφιακη φωτογραφικη (που τις πουλανε και στη λαικη πλεον) , για να σας βοηθησω σας λεω οτι εχει 6 γραμματα...:BDGBGDB55:

6000........:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: PIONEER PDP-LX508D Παρουσίαση...!!!!!!!

Babis K. ?????