Γεια σου και σένα smoothbore.Τι πάει να πει γειασαν της τυπισας που αν και ασχετη ξεχωριζει με τη μια την ηρα απ το σταρι?Δεν καταλαβαίνω,είμαι πολύ χαζή?Και δεν είμαι καν ξανθιά!!!
οκ.δεν πειράζει,απλώς μου φάνηκε πολύ κολακευτικό και ήμουν σίγουρη οτι δεν είπα τίποτα έξυπνο μέχρι τώρα
Ρε hariskar τι ρωτας και συ ?
Εναι δυνατον να ρωτας π.χ. τον Μπραντ πιτ γιατι "πηδαει" την Αντζελινα Ζολι αφου ετσι κι αλλοιως ολες μια τρυπα εχουνε ?
Καλοριζικη φιλε μας και γειασαν της τυπισας που αν και ασχετη ξεχωριζει με τη μια την ηρα απ το σταρι
Κανεις δεν θα πιστεψει οτι εισαι φυσικη " ξανθια " ...... με mia τετοια Τηλεοραση στο σαλονι σου
Ασχετα αν ηταν η οχι εκλογη , υποδειξη , μοιχειος ποθος του εταιρου ημησεως ολοι ξερουμε οτι στη ζωη μας γινοντε MONON οσα " θελει η γυναικα μας και τα παιδια μας "
Ποτε δεν προκειτε να μεινη μονη μια γυναικα με μια LX 508 ............οχι σ αυτο το φορουμ τουλαχιστον
Ξερεις ποσοι θα ανεβαιναν στο σπιτι σου .......... ακομα και χωρις nova ?
![]()
Γειά σας. Με λένε Σπύρο.
Αυτό είναι το πρώτο μου post, μετά από προσεκτική μελέτη των threads που αφορούν στην PDP-LX508. Έχει έρθει ο καιρός και για μένα να πάρω τηλεόραση και μετά από αρκετή έρευνα αγοράς, κατέληξα σε αυτό το μοντέλο. Διάβαζα το εγχειρίδιο όμως και μου έκανε εντύπωση οτι απ´τις πρώτες κιόλας σελίδες αναφέρεται λεπτομερώς στα φαινόμενα burn in και lagging και πώς αποφεύγονται.
Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν όντως η 508 είναι τόσο ευαίσθητη και αν υπάρχει κάποιος κάτοχος της συγκεκριμένης τηλεόρασης που να έχει παρατηρήσει σχετικό φαινόμενο.
Ευχαριστώ και συγχαρητήρια για το κατατοπιστικότο forum!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.