Pioneer PDP-LX5080/508XD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: PIONEER PDP-LX508D Παρουσίαση...!!!!!!!

Ευχαριστώ παιδιά,όλους και δε θα σας ξεχάσουμε,εννοείται!

Ωχ,τι σημαίνει αυτό?Είπαμε είμαι άσχετη

Re: Απάντηση: PIONEER PDP-LX508D Παρουσίαση...!!!!!!!

Γεια σου και σένα smoothbore.Τι πάει να πει γειασαν της τυπισας που αν και ασχετη ξεχωριζει με τη μια την ηρα απ το σταρι?Δεν καταλαβαίνω,είμαι πολύ χαζή?Και δεν είμαι καν ξανθιά!!!

Τωρα τα βαφεις δεν τα βαφεις δεν ξερω το ματι σου κοβει ομως , γεγονος παραμενει οτι δεν ειδα ολα τα ποστ σου ..................και τελος παντον που ακουσθηκε ?
Να λεει μια γυναικα οτι η Φιλιπς η 47αρα η αρτιφιχθησασα εχει ξεπλυμε χρωματα και λαμπιονια ?

φριεντς αγκαιν?
e082.gif

Ρωταει ο Χρηστος εαν εχετε πηγη υψηλης ευκρινειας, ωστε να εκμεταλλευτειτε στο επακρο τις δυνατοτητες της νεας σας τηλεορασης. Εννοουμε τα νεα HD formats (HD-DVD, BD) ή κι ακόμα εαν εχετε HD δορυφορικο δεκτη. Γατι βλεπωντας τηλεοπτικο σημα σιγουρα δεν μπορει η τηλεοραση να δειξει τις ικανοτητες της. Ειναι για να καταλαβεις σαν να αγοραζεις ενα πολυ γρηγορο σπορ αμαξι και προσπαθεις να το τρεξεις σε κατσικοδρομους! :grinning-smiley-043

"η Φιλιπς η 47αρα η αρτιφιχθησασα εχει ξεπλυμε χρωματα και λαμπιονια ?" αυτό δεν το είπα εγώ!μη μου το χρεώνετε.

smoothbore,δεν παρεξηγήθηκα,αλήθεια δεν κατάλαβα τι εννοούσες!
Χρήστο,προς το παρόν δεν έχουμε τίποτα απ'όλα αυτά,μόνο έναν άδειο τοίχο

Re: PIONEER PDP-LX508D Παρουσίαση...!!!!!!!

Ασε Βασω ξεχνατο εχω " χασει " επεισοδια στα ποστ μου φαινετε
e052.gif
και δεν ειναι η πρωτη φορα γ.μ.τ.

οκ.δεν πειράζει,απλώς μου φάνηκε πολύ κολακευτικό και ήμουν σίγουρη οτι δεν είπα τίποτα έξυπνο μέχρι τώρα

οκ.δεν πειράζει,απλώς μου φάνηκε πολύ κολακευτικό και ήμουν σίγουρη οτι δεν είπα τίποτα έξυπνο μέχρι τώρα

Κανεις δεν θα πιστεψει οτι εισαι φυσικη " ξανθια " ...... με mia τετοια Τηλεοραση στο σαλονι σου:flipout:

Ασχετα αν ηταν η οχι εκλογη , υποδειξη , μοιχειος ποθος του εταιρου ημησεως ολοι ξερουμε οτι στη ζωη μας γινοντε MONON οσα " θελει η γυναικα μας και τα παιδια μας " :flipout:

Ποτε δεν προκειτε να μεινη μονη μια γυναικα με μια LX 508 ............οχι σ αυτο το φορουμ τουλαχιστον:flipout:

Ξερεις ποσοι θα ανεβαιναν στο σπιτι σου .......... ακομα και χωρις nova ?:flipout:

-bye-

Ρε hariskar τι ρωτας και συ ?
Εναι δυνατον να ρωτας π.χ. τον Μπραντ πιτ γιατι "πηδαει" την Αντζελινα Ζολι αφου ετσι κι αλλοιως ολες μια τρυπα εχουνε ?:flipout::flipout:

Καλοριζικη φιλε μας και γειασαν της τυπισας που αν και ασχετη ξεχωριζει με τη μια την ηρα απ το σταρι

:flipout::flipout::flipout:

Κανεις δεν θα πιστεψει οτι εισαι φυσικη " ξανθια " ...... με mia τετοια Τηλεοραση στο σαλονι σου:flipout:

Ασχετα αν ηταν η οχι εκλογη , υποδειξη , μοιχειος ποθος του εταιρου ημησεως ολοι ξερουμε οτι στη ζωη μας γινοντε MONON οσα " θελει η γυναικα μας και τα παιδια μας " :flipout:

Ποτε δεν προκειτε να μεινη μονη μια γυναικα με μια LX 508 ............οχι σ αυτο το φορουμ τουλαχιστον:flipout:

Ξερεις ποσοι θα ανεβαιναν στο σπιτι σου .......... ακομα και χωρις nova ?:flipout:

-bye-

Ακομα και σε αντίσκηνο ...

Re: Mini Review PIONEER PDP-5080XD

Γεια χαρά,

Θα ήθελα να γράψω αρχικά προς τον Μανώλη ότι εκτιμώ πάρα πολύ τις πληροφορίες που δίνει με τα ποστ του και θα ήθελα να ρωτήσω τη γνώμη του και των υπολοίπων μελών για το ακόλουθο θέμα.

Προσπαθώ να αποφασίσω μεταξύ των Pioneer 5080HD και 1150HD (Elite) που είναι μοντέλα Αμερικής και είναι και οι 2 δύο 768p. Τα αντίστοιχα Ευρωπαικά μοντέλα είναι η 5080XD και 508XD. Σκέφτομαι να την καλιμπράρει ένας τεχνικός (ISF certified) μόλις την κάνω break-in. Στα manual φαίνονται να έχουν αρκετά πιστή αντιστοιχία, με τη μεγαλύτερη διαφορά το ότι οι Ευρωπαϊκές έχουν το sport mode αλλά όχι το Pure mode (το οποίο υποτίθεται ότι κάνει πιστή αναπαραγωγή των χρωμάτων κλπ του υλικού). Οι διαφορές λοιπόν που εξετάζω είναι το ότι η Elite έχει διαφορετικό φίλτρο και δίνει πρόσβαση στο μενού για ρυθμίσεις ISF (και το Pure video mode), ενώ η μη-Elite απαιτεί πρόσβαση στο Service mode για καλιμπράρισμα, όπως συμβάινει με τις 508XD και 5080XD. Επειδή στην Ευρώπη οι τηλεοράσεις δεν έχουν αυτό το Pure mode με κάνει και λίγο σκεπτικό για τα οφέλη του και είπα να ρωτήσω και εδώ. Στο avsforum έχω βρει επίσης ότι ένας calibrator έχει μετρήσει συστηματικά ότι το μαύρο στις Elite να είναι λίγο χαμηλότερο από τις μη-Elite (έστω και αν η μη-Elite είναι 1080p για τις οποίες η Pioneer έχει πει ότι το contrast ratio ειναι πιο μεγάλο από τις 768p λόγω μεγέθους pixel). Στην Ευρώπη τα φίλτρα φαίνεται ότι είναι τα ίδια.

Το ερώτημά μου είναι το πόσο καλύτερη εικόνα μπορώ να έχω με την Elite στην πράξη και κατά πόσο αξίζει τα παραπάνω χρήματα (περίπου 1000), όπου ως γνωστόν οι απόψεις διίστανται και μετά από ένα σημείο βλέπεις ότι ο κάθε ένας προσπαθεί να δικαιολογήσει την αγορά του (κάτι που δεν με ενδιαφέρει τόσο διότι προσωπικά σέβομαι εκ των προτέρων τους όποιους λόγους του). Έχοντας δει τις τηλεοράσεις από κοντά πρέπει να πω ότι με HD-DVD η Elite μου φάνηκε να έχει λίγο πιο καλά χρώματα και αντίθεση, αλλά υπήρχε και μια διαφορά φωτισμού οπότε δεν παίρνω όρκο. Στο μαγαζί μου είπαν ότι η Elite έχει πιο στριφνό ποιοτικό έλεγχο, ένα χρόνο παραπάνω εγγύηση και μπορεί να φτάσει πιο εύκολα στο D65, αλλά η διαφορά ποιότητας εικόνας είναι μικρή. Επίσης μετά από τα παζάρια που τους έκανα το κέρδος τους θα είναι περίπου το ίδιο οποιαδήποτε και αν πάρω οπότε δεν με έχουν σπρώξει προς κάποια κατεύθυνση. 'Αρα λοιπόν θα ήθελα να μάθω κάποιες εμπειρίες και απόψεις σας σχετικά με το τι πρέπει να περιμένω σχετικά με την ποιότητα εικόνας

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά. Παρεμπιπτόντως, δεν περιμένω να μου λύσει καποιος το γρίφο, απλά συλλέγω γνώμες & εμπειρίες. :smile:

Κώστας

Last edited:

broken.jpg

PDP-LX508D Non-Review

'This is the Pioneer PDP-LX508D I was going to review that’s broken out-of-the-box… now it is the most expensive door step ever. As you can see, the plasma glass has cracked probably due to maltreatment during transport.
...........
It’s a real shame, because I’ve been looking forward to running in and tweaking the Pioneer PDP-LX508D (which I expect to be a cracking screen given the past performances of the Kuro plasmas) this weekend. Ah well, a brief respite then…'

Ο Vincent του HDTVtest ατύχησε με την LX-508 που του στάλθηκε για review και έτσι οι HDReady Kuro θα παραμείνουν στον θρόνο τους σαν "reference level" για λίγο ακόμα.

Re: pioneer 508 lx

5700 με την περιστρεφομενη βαση και τα ηχεια. επισης μια philips 32 9632 kai 1 pioneer amplifier LX70, 1 ps3, 1 pioneer dv 600

Απάντηση: Re: pioneer 508 lx

Γειά σας. Με λένε Σπύρο.
Αυτό είναι το πρώτο μου post, μετά από προσεκτική μελέτη των threads που αφορούν στην PDP-LX508. Έχει έρθει ο καιρός και για μένα να πάρω τηλεόραση και μετά από αρκετή έρευνα αγοράς, κατέληξα σε αυτό το μοντέλο. Διάβαζα το εγχειρίδιο όμως και μου έκανε εντύπωση οτι απ´τις πρώτες κιόλας σελίδες αναφέρεται λεπτομερώς στα φαινόμενα burn in και lagging και πώς αποφεύγονται.
Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν όντως η 508 είναι τόσο ευαίσθητη και αν υπάρχει κάποιος κάτοχος της συγκεκριμένης τηλεόρασης που να έχει παρατηρήσει σχετικό φαινόμενο.
Ευχαριστώ και συγχαρητήρια για το κατατοπιστικότο forum!

Φίλε Σπύρο καλωσήρθες στην παρέα μας!!!!

Ούτε περισσότερο ευαίσθητη είναι,ούτε λιγότερο ευαίσθητη από τις άλλες plasma...απλά τα γράφουν οι εταιρείες για να προφυλαχθούν οι ίδιες σε περίπτωση burn in...από τους δυσαρεστημένους κατόχους ...."κύριε σε προειδοποιήσαμε" θα σου πουν..."ας πρόσεχες!!!!"

Σημειωτέον ότι καμία εταιρεία δεν καλύπτει με εγγύηση το burn in...

και πάλι καλωσήρθες!!!

Αφού ατυχήσαμε με το αναλυτικό review του HDTVtest ας παρηγορηθούμε με ένα συνοπτικό του HDTV.org:

Performance

Before seeing the PDP-LX508D in action, it was difficult to see how Pioneer could improve on its already highly regarded existing 'Kuro' range, but improve on it they have. The increased contrast ratio contributes to a screen with even deeper and more precise blacks. Existing Pioneer plasma owners will be glad to know that the improvement is not massive, just enough in fact to be noticeable.

With an unrivalled black level performance, we expected colours on the PDP-LX508D to impress. Again, the PDP-LX508D pushes the boundaries of colour performance, which is class leading. This screen displays unparalleled vibrancy which produced the most realistic skin tones we have seen on any flat panel. The depth and ranger of the colour palette on the PDP-LX508D puts the efforts of most other manufacturers some way behind.

Where the PDP-LX508 really impresses is with High Definition (HD) material. We expect beautifully sharp and detailed pictures from any Full HD screen, but the performance displayed by the PDP-LX508 in this respect is simply breathtaking. Never before has HD material been so realistic, so dripping with detail, so believable.

Traditional plasma strengths, in particular their ability to handle motion fluidly produce one of the most accomplished Standard Definition (SD) performances we have seen on a 50in plus panel. While not flawless, the performance with SD material is easily the most competent from such a large screen, and a performance you won't mind giving up your CRT for.

Even the negative aspects of existing 'Kuro' plasmas have been improved. Again, with the increase in contrast ratio, this screens ability to reproduce shadow detail is vastly improved on its predecessor.

Conclusion

Pioneer have created nothing less than the best TV money can buy, but at a price.

Pioneer PDP-LX508D Review

Μάζευε Γιώργο μάζευε!
Δε μου έφταναν όσα διάβαζα, έκανα την αποκοτιά και την είδα να παίζει...
Άντε να δω πως πάρω άλλη τουβούλα τώρα...

:drummer:Conclusion

Pioneer have created nothing less than the best TV money can buy
:worshippy:​