Pioneer PDP-LX5080/508XD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Απάντηση: PIONEER PDP-LX508D Παρουσίαση...!!!!!!!

Αν διαβάσεις λίγο τα manuals, λέει οτι για μεγάλα χρονικά διαστήματα
καλό είναι να την ανάβεις αραιά και που. Δηλαδή στον ένα χρόνο,
να τη βάλεις σε λειτουργία τουλάχιστον 2 φορές. Δυστυχώς όμως
για να το κάνεις αυτό, θα πρέπει να την αποσυσκευάσεις, οπότε....
Πέρα απ'αυτό, φρόντισε να μην την αποθηκεύσεις σε μέρος με υγρασία
και πιστεύω οτι θα είναι εντάξει.

ετοιμο και το φορτηγακι....:Banane0:.............που να καθεται τωρα καθε εξη μηνες!!

Re: PIONEER PDP-LX508D Παρουσίαση...!!!!!!!

Καλά παιδιά... Μη μαλώνετε...
Θα την πάρω εγώ που έχω και το αδερφάκι της στο σπίτι
για να παίζουν.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: PIONEER PDP-LX508D Παρουσίαση...!!!!!!!

ετοιμο και το φορτηγακι....:Banane0:.............που να καθεται τωρα καθε εξη μηνες!!

3 πηχες προδοσια ...........
Εβαλα την ιδεα , εβαλα και το αμαξι και ολα αυτα γιατι ?
Για να με φαει ενα κοκκινο επαγγελματικο φορτηγακι :bigcry::bigcry:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: PIONEER PDP-LX508D Παρουσίαση...!!!!!!!

3 πηχες προδοσια ...........
Εβαλα την ιδεα , εβαλα και το αμαξι και ολα αυτα γιατι ?
Για να με φαει ενα κοκκινο επαγγελματικο φορτηγακι :bigcry::bigcry:

αστα αυτα, εγω εστειλα πρωτος pm,οριστε και η αποδειξη :7SFGSFG:

Απάντηση: PIONEER PDP-LX508D Παρουσίαση...!!!!!!!

Είστε τόσο καλοί όλοι σας!!!Λυπάμαι που πρέπει να σας στεναχωρήσω αλλά η "κούκλα"δε θα κατέβει από τον τοίχο,θα μείνει εκεί που είναι...ΜΟΝΗ! Το ενδιαφέρον σας όμως είναι συγκινητικό,δεν μπορώ να πω...! Οπότε δεν υπάρχει και λόγος να τσακώνεστε.Υγρασία δεν έχει το σπίτι,ευτυχώς,άρα κινδυνεύει μόνο από το σκοτάδι και τη μοναξιά!arken,έστειλες πρώτος pm?Σε ποιόν?

Ποιός είναι αυτός ο akren ρε παιδιά που μου στέλνει PM;

Ωπα !!!!!:BDGBGDB55:
Εχω χασει επεισοδεια απο αυτο το σηριαλ μου φαινετε .

Βασω σ ευχαριστω , αλλα εγω δεν μπορω να την κρατησω εκτος αν......... αν την δωσω στο προσωπικο γιατι ηδη εχω σε καθε δωματιο μια 608 , χωρια την αιθουσα κινηματογραφου κ.λ.π.
Ασε που λειπω συχνα για ταξιδια στο εξωτερικο ............
Αντε τωρα να γυρνας απο το Μαιαμι και να πρεπει να θυμασε ν ανοιξεις την ξενη τι βι μην παθει ζημια ..........
Μια αλλη φορα ισως :flipout::flipout::flipout::flipout:

Επειδη ειστε ολοι "παρτακηδες", μονο ΕΓΩ εχω την καλυτερη προσφορα. Δεχομαι να μεινω στο σπιτι του μελους "βασω" και να κρατω παρεα στην τηλεοραση τις σκοτεινες και μοναχικες νυχτες του χειμωνα. Τετοια θυσια θα κανω. Οχι να την μεταφερω σε φορτηγακια (ή περιεργα οχηματα daihatsu) που πριν μεταφεροντουσαν ζαρζαβατικα.

etien! Αυτός είναι ο άνθρωπος μου!Α....ξέχασα να σου πω...έχω και δύο παραδείσια,έναν παπαγάλο,έναν μονομάχο....δεν έχεις πρόβλημα φαντάζομαι!!!Εσύ θα τα φροντίζεις και αυτά θα σου κάνουν παρέα.Α.....σκέφτομαι να πάρω και σκύλο....

a207.gif

smoothbore σε καταλαβαίνω κι εμείς αρχικά για το μπάνιο την είχαμε πάρει αλλά τη βάλαμε στο χωλ,ταιριάζει καλύτερα

Απάντηση: Re: PIONEER PDP-LX508D Παρουσίαση...!!!!!!!

Επειδη ειστε ολοι "παρτακηδες", μονο ΕΓΩ εχω την καλυτερη προσφορα. Δεχομαι να μεινω στο σπιτι του μελους "βασω" και να κρατω παρεα στην τηλεοραση τις σκοτεινες και μοναχικες νυχτες του χειμωνα. Τετοια θυσια θα κανω. Οχι να την μεταφερω σε φορτηγακια (ή περιεργα οχηματα daihatsu) που πριν μεταφεροντουσαν ζαρζαβατικα.

:furious3::devil-smiley-029:

Attachments

• animal_spider.gif
    animal_spider.gif
    3.9 KB · Views: 49
  • chair.gif
    chair.gif
    3.4 KB · Views: 49
  • rocket.gif
    rocket.gif
    5.7 KB · Views: 6
Re: Απάντηση: PIONEER PDP-LX508D Παρουσίαση...!!!!!!!

smoothbore σε καταλαβαίνω κι εμείς αρχικά για το μπάνιο την είχαμε πάρει αλλά τη βάλαμε στο χωλ,ταιριάζει καλύτερα

Ας ειναι ........τα λεμε τοτε γιατι .............ολο και καπου θα σε πετυχω στην Σανσετ μπουλεβαρντ :flipout::flipout:

Σανσετ μπουλεβαρντ !!!!!!Πλάκα-πλάκα θα βγούμε και γνωστοί,πάω εκεί τουλάχιστον 3 φορές το μήνα

etien! Αυτός είναι ο άνθρωπος μου!Α....ξέχασα να σου πω...έχω και δύο παραδείσια,έναν παπαγάλο,έναν μονομάχο....δεν έχεις πρόβλημα φαντάζομαι!!!Εσύ θα τα φροντίζεις και αυτά θα σου κάνουν παρέα.Α.....σκέφτομαι να πάρω και σκύλο....

Κανενα προβλημα, και εγω παραδεισιο ειμαι. Το σκυλακι τι ρατσουλινι θα ειναι?

Σανσετ μπουλεβαρντ !!!!!!Πλάκα-πλάκα θα βγούμε και γνωστοί,πάω εκεί τουλάχιστον 3 φορές το μήνα

Να πουμε στους συντονιστες ν αλλαξουν τιτλο με το ..........

PIONEER PDP-LX508D και οι επιδρασεις της , στους χρηστες ναρκωτικων ουσιων:flipout::flipout:

Τι ρατσουλίνι?Βασιλικός κοπρόσκυλος!Είναι η αγαπημένη μου ράτσα.