...και δεν μπορω να καταλάβω τι εννοεί ο ποιητής (pioneer) οταν λέει να το κρατάμε παράλληλα το τηλεφωνο..
Στην απόλυτη ευθεία, μόλις του δώσεις κλίση πάνω ή κάτω θα δεις ότι το γραφικό έρχεται πιο κοντά ή απομακρύνεται, έτσι αυξομειώνεται ο ήχος...
...και δεν μπορω να καταλάβω τι εννοεί ο ποιητής (pioneer) οταν λέει να το κρατάμε παράλληλα το τηλεφωνο..
κρατα το στην παλαμη σαν να κρατας ενα ταψι σαν να κρατας δισκο σερβιρισματος. Μετα σηκωνοντας προς το μερος σου να θα θελεις να κοιταξεις την οθονη του μεγαλωνει η ενταση αν το κανεις αντιστροφα μικραινει η ενταση.παίρνοντας την σκυτάλη απο το πόστ του φιλου Winmobileguru, πώς στο καλό ρυθμίζεις εντάσεις του ηχειου διαλόγου απο το iPhone μονο?
Το ψάχνω και δεν το βρίσκω..
και δεν μπορω να καταλάβω τι εννοεί ο ποιητής (pioneer) οταν λέει να το κρατάμε παράλληλα το τηλεφωνο..
Ειναι πιθανο να σας απαντησουν αν φιλοτιμιθουνε.... Οσο ζειτε θα ελπιζετε. Και σε μενα μπορει να απαντησουνε .... Οταν βγει ο vsx-921 μαλλον θα μου απαντησουνε. Οσο για την επιθυμια σας να σας ζητησω συγνωμη που σας αναιμιξα αλλα ηθελα να στηριξω την απροθυμια τους χωρις φυσικα αυτο να δικαιολογει τη συμπεριφορα μου. Ζηταω ταπεινα συγνωμη.Ευχομαι να την αποδεχεστε.Παρακαλω μη βαζετε λογια στο στομα μου που ποτε δεν ειπα. Αυτο που ανεφερα ειναι οτι εστειλα ενα email και δε μου απαντησαν. Αυτο δε σημαινει οτι γενικα και παντα δεν απαντουν σε email. Δεν εχω κανενα παραπονο απο την αν λογω εταιρια. Στο site τους διευκρινιζουν οτι: "Please be aware that it may take an extended period of time to respond to an email query, so we advise you to read the FAQ Section thoroughly to make sure your question has not been answered previously". Η ερωτηση που εκανα δεν απαντιοταν στις FAQ και γι'αυτο εστειλα email, αλλα δε γνωριζω αν πχ θα μου απαντησουν αυριο. Εχει περασει πολυς καιρος αλλα ειναι πιθανο,ετσι δεν ειναι; Γενικοτερα ας μην πιανομαστε απο τις λεξεις και κατηγορουμε ανθρωπους συλληβδην. Τελος δε θα επιθυμουσα να συνεχισετε να με αναμειγνυετε σ'αυτο το κατηγορητηριο.
Ειναι πιθανο να σας απαντησουν αν φιλοτιμιθουνε.... Οσο ζειτε θα ελπιζετε. Και σε μενα μπορει να απαντησουνε .... Οταν βγει ο vsx-921 μαλλον θα μου απαντησουνε. Οσο για την επιθυμια σας να σας ζητησω συγνωμη που σας αναιμιξα αλλα ηθελα να στηριξω την απροθυμια τους χωρις φυσικα αυτο να δικαιολογει τη συμπεριφορα μου. Ζηταω ταπεινα συγνωμη.Ευχομαι να την αποδεχεστε.
Ευχαριστώ!
Iphone έχω ένα 3G εδώ και χρόνια, αν υπάρχει η λειτουργία γιατί να πάει χαμένη...:a0210:
Εσεις κυριε νομιζατε οτι μου αρεσει ο χαρακτηρισμος σας γραφοντας σε ποστ σας :"μας πριζεις" ?Σαφως και δεν μου αρεσε.Δεν ειναι καθολου κωλοτουμπα. Επισης κωλοτουμπα και πληθυντικος δεν ταιριαζει, οποτε μιλα καλυτερα στον ενικο που ταιριαζει και με το υφος των κειμενων σου καθως και με την ποιοτητα και το περιεχομενο αυτων.
Σου απαντησα πολυ αναλυτικα στο θεμα σου και με γειωσες.
Σε θεωρω τρολ και ασοβαρο.
Το τι specs εχει στην ευρωπη και στην Αμερικη , διαφερει απο το πως λειτουργει και τι κανει ενας ενισχυτης.Ετσι και αλλιως δεν εχουν καν τις ιδιες ονομασιες σε Ευρωπη και Αμερικη ,εχουν διαφορετικα χαρακτηριστικα οποτε και μη συγκρισιμοι.
Ζητουσες ουσιαστικα απο εναν ενισχυτη 350-400ε να σου κανει "μαγικα" και δεν στα εκανε.Η pioneer σου λεει οτι εχει zone 2 και εχει.Το τι απαιτησεις ειχες εσυ απο αυτην ειναι αλλο θεμα και επρεπε να το ψαξεις.Δεν το εκανες.
Τελος,κανε μου την χαρη να μην συνεχιζεις αναφορες προς το προσωπο μου (ποσο μαλλον οταν υπαρχουν χαρακτηρισμοι) , θα σου ανταποδωσω ομως και εγω την χαρη ξεκινωντας απο τωρα.
Τελος θα ηθελα να ρωτησω αν εχει καποιος συνδεσει τον VSX-920 με playstation3 slim να στειλει bitstream και να συγκρινει την αποκοδικοποιοιση των HI REZ format αν ειναι καλτερη στον pioneer η αν ειναι καλυτερη οταν γινετε στο playstation 3 οποτε και αυτο στελνει στον ενισχυτη PCM
Τελος θα ηθελα να ρωτησω αν εχει καποιος συνδεσει τον VSX-920 με playstation3 slim να στειλει bitstream και να συγκρινει την αποκοδικοποιοιση των HI REZ format αν ειναι καλτερη στον pioneer η αν ειναι καλυτερη οταν γινετε στο playstation 3 οποτε και αυτο στελνει στον ενισχυτη PCM
Θεωρητικά δεν υπάρχει διαφορά. Στην πράξη όμως η αποκωδικοποίηση στον A/V είναι καλύτερη.
Αφού έχεις το slim που κάνει και bitstream, δοκιμάζεις και τους δύο τρόπους και αποφασίζεις τον καλύτερο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.