Pipo X7

την δευτερη επιλογη την εχει κανει κανεις απο αυτους ,επανερχεται στα κανονικα του? (τα αγγλικα μου δεν ειναι και στα καλυτερα τους)
μετα την διαγραφη εαν λειπουν αρχεια τι κανουμε? ρωταω γιατι συνηθως με τις κινεζιες (ακομη και στα κινητα) μετα το φορματ παντα κατι θα λειπει και μετα ψαχνεσαι

δεν γνωριζω να σου απαντησω απο την στιγμη που δεν το εχω ακομα αν παει στα κινεζικα παλι αλλα δεν νομιζω, αλλα και αν παλι στο παει στα κινεζικα αν δεις το βιντεακι που εδωσα και κανεις ακριβως τις κινησεις θα εχεις και αγγλικη και βαζεις και ελληνικη γλωσσα, οταν λες ''αν λειπουν αρχεια'' εννοεις drivers?
τους εδωσα ολους παραπανω.

Μου πρότιναν πάλι αν θέλω να κάνω refund καθώς λένε ότι θα παραλάβουν στις 17 νομίζω. Τι λέτε;

Μου πρότιναν πάλι αν θέλω να κάνω refund καθώς λένε ότι θα παραλάβουν στις 17 νομίζω. Τι λέτε;
το geekbuying παρελαβε λεει 350 κομματια δεν ξερω απο που το πηρες αν ειναι απο geekbuying πιεσε τους αν εκανες την παραγγελια αρχες ιανουαριου
να στο στειλουν αλλιως το αφηνω στην κριση εχουν και την κινεζικη πρωτοχρονια και δεν θα κουνιεται τιποτα μετα απο αρχες Μαρτιου αν και τα Beelink
που περιμενα απαντηση απο την εκπροσωπο τους ''σιωπη των αμνων''

η hp παντως εχει διαθεσιμα αλλα ανεβασαν την τιμη...απο 150 στα 180 αλλα εχουν free shipping

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

xloupas ποτε ξεκιναει η κινεζικη πρωτοχρονια τους και ποσο διαρκει?εχθες πηρα 2 zidoo x9 υπαρχει περιπτωση να τα παραλαβω το πασχα? :)

απο 19 φεβρουαριου εως 25 αλλα μεχρι να επανελθουν στους κανονικους ρυθμους καλο Μαρτιο

Σχετικά με το αν μπαίνουν windows 7 το έχω ήδη ρωτήσει στο freaktab. Δεν υπάρχει περίπτωση λόγω του 32-bit UEFI (τα windows 7 θέλουν 64-bit UEFI ή legacy BIOS). Τώρα αν γίνει κάτι στο μέλλον από κάποιον δεν το γνωρίζω αλλά μάλλον θα εξαρτηθεί απ´το πόσο δημοφιλή θα γίνουν τα μηχανάκια.

Επίσης κάτι ακόμα...

Αν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε ως NAS πάνω σε router όπως εγώ (γιαυτό το παρείγγειλα επειδή όλοι μου οι δίσκοι είναι NTFS) τότε δείτε και αυτό. Φαίνεται πως αν αποσυνδέσεις το HDMI ή σβήσεις την οθόνη χάνεται και το δίκτυο!!! Δεν είμαστε καλά...

Και κάτι τελευταίο.

Σχετικά με το τί μπορεί να παίξει το μηχανάκι λέγεται ότι παίζει τα πάντα αλλά έχει πρόβλημα με υπερθέρμανση που ίσως να είναι ο λόγος που ο φίλος παραπάνω αντιμετωπίζει προβλήματα με τα 1080p. Υπάρχουνε βέβαια και cooling mods.

Όποιος το θέλει πάντως για αποκλειστική χρήση KODI θα πρότεινα raspberry pi 2.0. Δεν υπάρχει λόγος να ασχολήστε με το pipo.

Xloupas Με τα update ισως εκανα πατατα.Αργουσε να κλεισει και το εβγαλα 4-5 φορες απο την πριζα.Φοβαμαι πως σταματησα βιαια την εγκατασταση ενημερωσεων,εικονα ομως δεν ειχα στην τηλεοραση.Σημερα παντως κατεβασε και εγκατεστησε ολα τα update κανονικα,κατεβασα και τα media player classic,k-lite,αλλαξα και το usb stick(32gb-ubs 3.0) του εβαλα τρεις 1080p και ξεκινησα τις δοκιμες.Η κατασταση βελτιωθηκε θεαματικα και πλεον οι ταινιες ειναι ομαλες και μπορω να τις δω ανετα σε kodi,media player classic,windows media player οχι ομως στο vlc.ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ενοχλητικα ψιλοσπασιματα-κολληματα και λιγο slow motion σε γρηγορες σκηνες.Μην βλεπετε μονο λιγες σκηνες,δειτε μεγαλο μερος μιας ταινιας και θα τα εντοπισετε,εκτος και αν υπαρχει καποιο προβλημα στο δικο μου box.Τα προβληματα στην αναπαραγωγη μεσω δικτυου δυστυχως παραμενουν,αλλα το εχω πανω σε 16αρι switch της tp-link.Οι αλλες μου συσκευες (και εχω πολλες) δεν εχουν ομως προβλημα.Κατεβασα τους drivers(χρησιμοι για το μελλον) ισως κανω και recovery στο μελλον,αλλα για αυτο θα περιμενω τις υπολοιπες αναφορες των παιδιων που το αγορασαν.

Απάντηση: Re: Pipo X7

Σχετικά με το αν μπαίνουν windows 7 το έχω ήδη ρωτήσει στο freaktab. Δεν υπάρχει περίπτωση λόγω του 32-bit UEFI (τα windows 7 θέλουν 64-bit UEFI ή legacy BIOS). Τώρα αν γίνει κάτι στο μέλλον από κάποιον δεν το γνωρίζω αλλά μάλλον θα εξαρτηθεί απ´το πόσο δημοφιλή θα γίνουν τα μηχανάκια.

Επίσης κάτι ακόμα...

Αν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε ως NAS πάνω σε router όπως εγώ (γιαυτό το παρείγγειλα επειδή όλοι μου οι δίσκοι είναι NTFS) τότε δείτε και αυτό. Φαίνεται πως αν αποσυνδέσεις το HDMI ή σβήσεις την οθόνη χάνεται και το δίκτυο!!! Δεν είμαστε καλά...

Και κάτι τελευταίο.

Σχετικά με το τί μπορεί να παίξει το μηχανάκι λέγεται ότι παίζει τα πάντα αλλά έχει πρόβλημα με υπερθέρμανση που ίσως να είναι ο λόγος που ο φίλος παραπάνω αντιμετωπίζει προβλήματα με τα 1080p. Υπάρχουνε βέβαια και cooling mods.

Όποιος το θέλει πάντως για αποκλειστική χρήση KODI θα πρότεινα raspberry pi 2.0. Δεν υπάρχει λόγος να ασχολήστε με το pipo.
Ακομα και αν δοκιμασεις να βαλεις win7 32bit sp1?
Και αυτο το φορουμ freaktab τι ειναι?
Ειναι κατι σαν το επισημο support forum του μηχανηματος?

Re: Απάντηση: Re: Pipo X7

Ακομα και αν δοκιμασεις να βαλεις win7 32bit sp1?
Και αυτο το φορουμ freaktab τι ειναι?
Ειναι κατι σαν το επισημο support forum του μηχανηματος?
Δεν έχει σημασία που βλέπεις Windows 32bit sp1 γιατί απλά αυτό το 32bit αναφέρεται στον επεξεργαστή του υπολογιστή που θα τρέξουν, όχι στο bios. Ακόμα και αυτά τα 32bit Windows θέλουν legacy bios για να τρέξουν ή 64bit uefi.

Το freaktab είναι ένα φόρουμ από users άλλα πλέον και developers που φτιάχνουν roms αλλά και αντιπροσώπων από κινεζοεταιριες καθώς και πωλητών από μεγάλα online κινεζοκαταστηματα όπως geekbuying, gearbest κλπ. Με λίγα λόγια βρίσκεις τα πάντα που αφορούν νέες κινεζοσυσκευες που κυκλοφορούν με νέα και υποστήριξη και από τους χρήστες και από τις εταιρίες τις ίδιες καθώς και πολλές φορές και από τα καταστήματα που τα πουλάνε.
Και επειδή το pipo είναι από κινεζοεταιρία είναι λογικό εκεί να βρεις πολλά.

Μόλις μου ήρθε email από Geek ότι μου το έστειλαν, και μάλιστα με Singapore Post, ενώ είχα πληρώσει premium για NL. Ας ελπίσουμε ότι θα παίξει σωστά Kodi 1080p...

Και σε εμένα ήρθε email αποστολής. Να ναι καλά τα παιδιά που ακύρωσαν και πήραμε τη σειρά τους :p .

Εμένα πάλι από το gearbest δεν βλέπω να μου έρχεται. Πάλι μίλησα στο chat και μου είπαν πως παραλαμβάνουν σήμερα το ασημί. Δυστυχώς εγώ είχα παραγγείλει το μαύρο αν και δεν είχα προτίμηση στο χρώμα. Δεν μπορούν όμως να μου αλλάξουν την παραγγελία γιατί το σύστημά τους το δείχνει out of stock και όταν είναι έτσι δεν αλλάζει.

Αποφάσισα πως αν σε μια εβδομάδα δεν το στείλουν θα ακυρώσω και θα περιμένω να είναι πιο διαδεδομένο ή να πάρω κάτι καλύτερο...

Μόλις μου ήρθε email από Geek ότι μου το έστειλαν, και μάλιστα με Singapore Post, ενώ είχα πληρώσει premium για NL. Ας ελπίσουμε ότι θα παίξει σωστά Kodi 1080p...

Και σε εμένα ήρθε email αποστολής. Να ναι καλά τα παιδιά που ακύρωσαν και πήραμε τη σειρά τους :p .

Και οι 2 από geekbying? Πότε κάνατε τη παραγγελία? Εγώ από 23/1 και ακόμη Processing...

-Edit. Μόλις μίλησα μαζί τους και μου είπαν ότι θα φύγει σε 2 ημέρες...Άντε να δούμε...

εμενα ηδη ταξιδευει απο παρασκευη απο geekbying αλλα ειχα κανει παραγγελια 12/01 με συχνες αναβολες λογο ελειψης, και οτι δεν ειχαν το μαυρο και μου το αλλαξαν με το ασημι μετα, κλπ κλπ οι συνηθεις δικαιολογιες των κινεζομαγαζων.
πεφτεις και στην περιοδο της πρωτοχρονιας τους τωρα

Απάντηση: Re: Pipo X7

Και οι 2 από geekbying? Πότε κάνατε τη παραγγελία? Εγώ από 23/1 και ακόμη Processing...

-Edit. Μόλις μίλησα μαζί τους και μου είπαν ότι θα φύγει σε 2 ημέρες...Άντε να δούμε...

Αγορά από Geekbuying στις 24/1. Πληρωμή με PayPal.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Pipo X7

Αγορά από Geekbuying στις 24/1. Πληρωμή με PayPal.

Μάλλον μίλησες μαζί τους γιατί εγώ με 23/1 ακόμα περιμένω...Τελικά θέλουν κιαυτοί πίεση...

20150211_154232.jpg20150211_154228.jpg

αυτο πως διορθωνεται? μετα το update εγινε προσπαθησα μεσα απο τη ρυθμιση της οθονης να το κανω αλλα δεν καταφερα κατι.
επισης δεν καταφερα να διορθωσω το χρωμα της γραμματοσειρας και δεν βρηκα πως κανει επαναφορα συστηματος σε προηγουμενο χρονικο σημειο.
δεν εχω κανει λογαριασμο ακομη αν αυτο παιζει ρολο,ειμαι με λογαριασμο admin οπως ηρθε.

οταν το ανοιξα και πριν το update μου φανηκαν ολα φθσιολογικα εκτος του οτι ολα ηταν πολυ μικρα για την tv

Attachments

• 20150211_160058.jpg
    20150211_160058.jpg
    73.9 KB · Views: 153