Δυστυχώς οι Κινέζοι (Gearbest) με κορόιδεψαν. Ενώ αρχικά σε ερώτημά μου πότε θα είναι διαθέσιμο μου είπαν "The item will be in stock in 5 days, would you like to wait? or cancel it?" μετά σε ερώτηση και για τα άλλα δύο που παρήγγειλα για τους δύο φίλους, μου είπαν "Yes, it would be in stock in 5 days, you can contact your friends" μετά τις 5 ημέρες μου ήρθε αυτό το μήνυμα "I just checked the order for you, we are very sorry to inform you that the item is not available as the reason of the factory". Επειδή και εγώ και οι φίλοι μου δεν καιγόμαστε άμεσα για τα μηχανήματα (ας έρθουν και σε 2 μήνες), πιστεύετε θα μας σταλούν κάποτε ή όταν περάσουν οι 30-45 ημέρες από το paypal, να θεωρήσω ότι χάσαμε τα λεφτά μας. Κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ.
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Επειδή διάβασα πολύ καλά σχόλια για το μηχανάκι από εσένα για αυτό και το σκέφτομαι. Αγοράστηκαν στις τιμές 85, 91, 96 €. Είναι πολύ λίγα τα λεφτά πιστεύω για να βρω κάτι αντίστοιχο έστω και σε δύο μήνες. Το ερώτημα είναι θα σταλούν έστω και αργά ή δεν θα σταλούν ποτέ.πιθανων να τα παρεις αλλα μεχρι να τα παραλαβεις ισως να εχουν βγει αλλα και καλυτερα....παρτε τα λεφτα σας πισω οσο ειναι νωρις,καλο το μηχανακι για τα λεφτα αλλα γιατι να ρισκαρεις...ισως μεχρι τοτε να ριξουν και την τιμη
Αυτό εφαρμόζω τώρα, αλλεπάλληλα chat με την ελπίδα να τους τα πρ...ξω.! Το κακό είναι ότι μεσολαβεί η κινέζικη πρωτοχρονιά και χάνω 7 ωφέλιμες ημέρες από τις 45 που έχω βάλει στόχο για να περιμένω.Εγώ είχα παραγγείλει μαύρο που είχε μεγάλη έλλειψη και έπειτα από αλλεπάλληλα chat με το gearbest είχα φτάσει να πιστεύω πως δεν θα βγει ποτέ. Την ημέρα που ήμουν έτοιμος να ακυρώσω μου ήρθε ειδοποίηση αποστολής. Θα σου έλεγα στις 30-35 ημέρες από την παραγγελία προχώρησε σε ακύρωση.
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Επειδή διάβασα πολύ καλά σχόλια για το μηχανάκι από εσένα για αυτό και το σκέφτομαι. Αγοράστηκαν στις τιμές 85, 91, 96 . Είναι πολύ λίγα τα λεφτά πιστεύω για να βρω κάτι αντίστοιχο έστω και σε δύο μήνες. Το ερώτημα είναι θα σταλούν έστω και αργά ή δεν θα σταλούν ποτέ.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Αυτό εφαρμόζω τώρα, αλλεπάλληλα chat με την ελπίδα να τους τα πρ...ξω.! Το κακό είναι ότι μεσολαβεί η κινέζικη πρωτοχρονιά και χάνω 7 ωφέλιμες ημέρες από τις 45 που έχω βάλει στόχο για να περιμένω.
To pipo μου έφτασε Ολανδία και είναι στον δρόμο προς Ελλάδα σύμφωνα με το Tracking!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.