Pipo X7

Όταν λέω πως περιμένω το τηλεχειριστήριο πως και πως, όχι απο αγωνία αν θα δουλέψει, αλλά για να έχω τηλεχειριστήριο επιτέλους!

Όπως έγραψα πιο πάνω περιμένω αυτό http://www.amazon.com/gp/product/B002LARYGA/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

Με βολεύει γιατί
1)ειναι universal learning και θα βάλω και τις άλλες συσκευές μου
2)δουλεύει τον υπολογιστή με bluetooth και δεν θέλει να σημαδεύεις
3)έχω το ίδιο και στο άλλο htpc στον προβολέα και ξέρω τα κουμπιά στο σκοτάδι από το σχήμα.

Σκοπεύω να του βάλω να δουλευει τον υπολογιστή (με ΒΤ), τηλεόραση, ψηφιακό αποκωδικοποιητή, προβολέα και ένα αρχαίο ηχοσύστημα!

Άσχετο με τα παραπάνω αλλά σχετικά με το pipo. Σκοπεύετε να κάνετε κάτι για ψύξη; Εδώ http://www.freaktab.com/showthread.php?22473-Heatsink-modding έχει μια συζήτηση επί του θέματος. Τώρα που είναι χειμώνας δουλεύει μια χαρά αλλά το καλοκαίρι φοβάμαι μήπως έχουμε θέματα thermal throttling. Η πιο απλή λύση για ψύξη είναι η προσθήκη ενός thermal pad σιλικόνης όπως αυτό http://www.ebay.de/itm/121310218629 από την κάτω μεριά της πλακέτας. Αυτό την φέρνει σε επαφή με τον πάτο του pipo και μετατρέπει όλο το κουτί σε ψύκτρα ουσιαστικά. Αυτό και μόνο ρίχνει την θερμοκρασία γύρω στους 10C.

Η ψύξη είναι ένα από αυτά που με κρατάνε κι εμένα να το παραγγείλω, πιστεύω το καλοκαίρι θα έχει θέμα.
Το άλλο είναι το H265, θεωρώ λάθος αγορά μηχανήματος που δεν έχει αυτή την δυνατότητα, ήδη κυκλοφορεί πολύ Η265 με καλή ποιότητα και αρκετά μειωμένο μέγεθος αρχείου σε σχέση με τα Η264.
Αλλά από την άλλη μόνο κάποια android έχουν δυνατότητα hardware decoding, χωρίς ακόμα όμως σοβαρή software υποστήριξη (+ τα υπόλοιπα τεράστια αρνητικά του android).
Υπάρχει και η υπερτιμολογημένη gtx960.
Μάλλον θα περιμένω να βγει καμιά πιο μικρή/φθηνή κάρτα και να πάω σε custom λύση (πάλι).

παιδια μια βοηθεια εκανα μια παραγγελια για ενα κινητο, και ενω ελεγε Free Shipping to Greece Via China Post Air Mail
τωρα ο κινεζος μου εστειλε αυτο το μηνυμα οτι θα ερθει με TNT post ( netherlands post), λετε να εχω προβλημα με τελωνειο να την ακυρωσω την
παραγγελια, παρακατω σας παραθετω και το μηνυμα που μου εστειλε.

Dear my friend,
that's china post can't ship battery now, the forwarder freighter had auto ship for you by TNT post( netherlands post). please you know that.
have a good day for you.
Sincere service for you by jason

Εχω λαβει αρκετα δεματα μεσω NL post τα οποια ηρθαν παντα μεσω ταχυδρομειου σαν συστημενα χωρις να περασουν τελωνειο οποτε μαλλον δεν εχεις τετοιο προβλημα,απλα για σιγουρια τσεκαρισε εαν τα 2 τελευταια γραμματα στο tracking No ειναι NL.
Επισης εχε υποψιν σου οτι τις πρωτες μερες μετα την αποστολη οταν ψαχνεις το δεμα σου στην σελιδα του NL post θα σου βγαζει το μηνυμα οτι δεμα σου ειναι (pre advised) η (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article), αυτο μεχρι που το δεμα σου φτασει στην Ολλανδια απο κει και περα θα αρχισεις να βλεπεις το status.

The item is received by the shipper in the originating country εμενα μου γραφει αυτο,τι σημαινει?

Απλα διαβασα TNT και λεω οπα την κατσαμε και με επιασε μια κρυαδα αλλα αφου λετε οτι ειναι ενταξει τοτε θα περιμενω αν χρειαστω βοηθεια θα σας ενοχλησω ξανα

9 φεβρουαριου εφυγε και δικο μου δεμα μεσω SG post και ακομα και σημερα μου βγαζει οτι ειναι στα transit μαλλον η πρωτοχρονια μας εριξε πισω

μολις αλλαξε το στατους....The item has arrived in the transit airport εγω ξερω οτι τα free shiping φεθγουν οδικως το εστειλαν με NL post,βλεπω να περνανε απο τελωνειο τα πραγματακια μου

δεν περνάνε μην ανησυχείς και για να παρεις μια ιδεα του τι γινεται κοιτα το δικο μου στατους σε δεμα το οποιο εχω ηδη παραλαβει μεσω ελτα

[TABLE="class: trackandtrace-table-wrapper single"]
[TR="class: first detail"]
[TD="class: date"]20-02-2015 12:09 [/TD]
[TD]The item has been processed in the country of destination GREECE [/TD]
[TD="class: country"]
[/TD]
[/TR]
[TR="class: detail"]
[TD="class: date"]18-02-2015 10:55[/TD]
[TD="class: country"]The item is on transport to the country of destination[/TD]
[/TR]
[TD="class: date"]17-02-2015 14:35[/TD]
[TD="class: country"]The item is at the PostNL sorting center[/TD]
[/TR]
[TD="class: date"]17-02-2015 08:00[/TD]
[TD="class: country"]The item is at the handover point from freight carrier to PostNL[/TD]
[/TR]
[TD="class: date"]16-02-2015 11:47[/TD]
[TD="class: country"]The item has arrived in the transit airport
[/TD]
[/TR]
[TD="class: date"]15-02-2015 13:44[/TD]
[TD="class: country"]The item is ready for shipment
[/TD]
[/TR]
[TD="class: date"]15-02-2015 08:02[/TD]
[TD="class: country"]The item has left the originating country[/TD]
[/TR]
[TD="class: date"]13-02-2015 21:00[/TD]
[TD="class: country"]The item is received by the shipper in the originating country[/TD]
[/TR]
[TD="class: date"]13-02-2015 03:03[/TD]
[TD="class: country"]The item is pre-advised[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Last edited:
Εν αναμονή της παραλαβής (από προχθές στο ΕλΒεν) βρήκα σε προσφορά αυτό και το παράγγειλα, για τον στοιχειώδη χειρισμό.

Εδώ και ένα βιντεάκι...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Εχω λαβει αρκετα δεματα μεσω NL post τα οποια ηρθαν παντα μεσω ταχυδρομειου σαν συστημενα χωρις να περασουν τελωνειο οποτε μαλλον δεν εχεις τετοιο προβλημα,απλα για σιγουρια τσεκαρισε εαν τα 2 τελευταια γραμματα στο tracking No ειναι NL.
Επισης εχε υποψιν σου οτι τις πρωτες μερες μετα την αποστολη οταν ψαχνεις το δεμα σου στην σελιδα του NL post θα σου βγαζει το μηνυμα οτι δεμα σου ειναι (pre advised) η (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article), αυτο μεχρι που το δεμα σου φτασει στην Ολλανδια απο κει και περα θα αρχισεις να βλεπεις το status.

Τωρα μολις μου στειλε το tracking NL ειναι στο τελος

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Όσοι είμαστε από geekbuying έχουμε το ίδιο θέμα. Έχει κολλήσει. Υπάρχει και των ΕΛΤΑ, αλλά και αυτό δείχνει Σιγκαπούρη.

Συνήθως χρειάζεται ένα clean των temp. Θα προτιμούσα να 'σκοτώσω' το recovery και να κάνω την εγκατάσταση από τα αρχεία που ανέβασε η pipo και τα έχει και το geekbuying. Εγώ έχω ετοιμάσει ένα bootable USB stick με τα αρχεία αυτά, πέρασα και το boot.wim του Finless για τα Αγγλικά και αναμένω. Εφόσον η Pipo έχει δώσει όλο το image ουσιαστικά των Win8 /w bing, δεν βλέπω τον λόγο να κρατήσουμε το recovery ειδικά σε ένα μηχάνημα με μόνο 32GB αποθηκευτικό χώρο (από τη μαμά του).

http://www.freaktab.com/showthread.php?23705-Can-I-delete-the-recovery-partition-to-get-5-gbs-more

Παιδες σκέφτομαι πολυ σοβαρά την αγορά του PIPΟ για να αντικαταστήσει το HTPC. Επίσης θέλω να το δουλεύω 24/7 σαν κατεβαστήρι. Πιστεύετε ότι θα έχει πρόβλημα αν λειτουργεί συνεχόμενα? Επίσης ποια κάρτα ήχου usb θα μου προτείνατε ώστε να κανει passthrough το σήμα από οπτική έξοδο καθώς ο ενισχυτής που θα συνδεθεί είναι παλιός και δεν δέχεται ήχο από τις HDMI εισόδους του.

Παιδες σκέφτομαι πολυ σοβαρά την αγορά του PIPΟ για να αντικαταστήσει το HTPC. Επίσης θέλω να το δουλεύω 24/7 σαν κατεβαστήρι. Πιστεύετε ότι θα έχει πρόβλημα αν λειτουργεί συνεχόμενα? Επίσης ποια κάρτα ήχου usb θα μου προτείνατε ώστε να κανει passthrough το σήμα από οπτική έξοδο καθώς ο ενισχυτής που θα συνδεθεί είναι παλιός και δεν δέχεται ήχο από τις HDMI εισόδους του.

Κάποιοι αναφέρουν πως όταν κλείνουν την τηλεόραση χάνεται η σύνδεση δικτύου όποτε αν ισχύει θα υπάρχει πρόβλημα για κατεβαστήρι.

Εγω πέρασα αρκετούς emulators και έλιωσα σήμερα στο διπλό nba jam σε Super Nintendo. Το nba jam σε arcade όμως σερνόταν, δεν έπαιζε καλά...όταν τελείωσα έκλεισα την τηλεόραση και το άφησα ανοικτό. Έχω βάλει να μην μπαίνει και σε sleep mode.

Έμενα είναι τελείως stock και δεν έχω πειράξει ακόμη τίποτα. Δεν κλείνει το ethernet αν τραβήξω το hdmi. Έχω βάλει teamviewer και μετά από 2 ημέρες είναι στο δίκτυο ακόμη...