Dear my friend,
that's china post can't ship battery now, the forwarder freighter had auto ship for you by TNT post( netherlands post). please you know that.
have a good day for you.
Sincere service for you by jason
Εχω λαβει αρκετα δεματα μεσω NL post τα οποια ηρθαν παντα μεσω ταχυδρομειου σαν συστημενα χωρις να περασουν τελωνειο οποτε μαλλον δεν εχεις τετοιο προβλημα,απλα για σιγουρια τσεκαρισε εαν τα 2 τελευταια γραμματα στο tracking No ειναι NL.
Επισης εχε υποψιν σου οτι τις πρωτες μερες μετα την αποστολη οταν ψαχνεις το δεμα σου στην σελιδα του NL post θα σου βγαζει το μηνυμα οτι δεμα σου ειναι (pre advised) η (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article), αυτο μεχρι που το δεμα σου φτασει στην Ολλανδια απο κει και περα θα αρχισεις να βλεπεις το status.
Όσοι είμαστε από geekbuying έχουμε το ίδιο θέμα. Έχει κολλήσει. Υπάρχει και των ΕΛΤΑ, αλλά και αυτό δείχνει Σιγκαπούρη.
Συνήθως χρειάζεται ένα clean των temp. Θα προτιμούσα να 'σκοτώσω' το recovery και να κάνω την εγκατάσταση από τα αρχεία που ανέβασε η pipo και τα έχει και το geekbuying. Εγώ έχω ετοιμάσει ένα bootable USB stick με τα αρχεία αυτά, πέρασα και το boot.wim του Finless για τα Αγγλικά και αναμένω. Εφόσον η Pipo έχει δώσει όλο το image ουσιαστικά των Win8 /w bing, δεν βλέπω τον λόγο να κρατήσουμε το recovery ειδικά σε ένα μηχάνημα με μόνο 32GB αποθηκευτικό χώρο (από τη μαμά του).
Παιδες σκέφτομαι πολυ σοβαρά την αγορά του PIPΟ για να αντικαταστήσει το HTPC. Επίσης θέλω να το δουλεύω 24/7 σαν κατεβαστήρι. Πιστεύετε ότι θα έχει πρόβλημα αν λειτουργεί συνεχόμενα? Επίσης ποια κάρτα ήχου usb θα μου προτείνατε ώστε να κανει passthrough το σήμα από οπτική έξοδο καθώς ο ενισχυτής που θα συνδεθεί είναι παλιός και δεν δέχεται ήχο από τις HDMI εισόδους του.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.