Είμαι σίγουρος ότι ο Μέσι επειδή ΣΙΓΟΥΡΑ δεν θα ήταν άριστος στο σχολείο του αφού θα είχε στο μυαλό του μόνο το ποδόσφαιρο,οι καθηγητές του έπρεπε να τον αφήσουν στην ίδια τάξη γιατι με τη συμπεριφορά του θα εμπόδιζε την παρακολούθηση του μαθήματος και την εξέλιξη των συμμαθητών του.Προφανέστατα δε,την μπαλίτσα την έμαθε στην παιδική χαρά και όχι στο σχολείο.
Αυτά μιας και καλούμεθα να κατανοήσουμε τα προβλήματα στην παιδεία με την μπαλίτσα που παίζει ο Μέσι.
Δεν είμαι ειδικός στο ποδόσφαιρο αλλά ο Μέσι απο τα 13 δεν πήγε στην ακαδημία της Μπάρτσα?
Η ακαδημία δεν διδάσκει την μπάλα με την μία?
Δηλαδή nο τρίπλες?
Δεν πρέπει να τους βγήκε για τα δεδομένα τους τόσο καλός αφού εκτός απο τρίπλες βάζει και γκολ σε αντίθεση με όλους τους άλλους συμμαθητές του))
Ο Μαραντόνα είχε καλή νοοτροπία?
Και ερχόμαστε στην ερώτηση γιατί κάτι δεν έχω καταλάβει καλά
από την αρχή νόμιζα οτι 11 στους 28 δεν είναι θέμα επιδόσεων αλλά διαγωγής....όπως το τμήμα μου και του κουμπάρου)
Άλλο πράμα η διαγωγή και άλλο πράμα η βαθμολογία
Γιατί μιλάμε?
Ο δάσκαλος ως τι, αποφασίζει?
Έχει ειδικές γνώσεις για αποφανθεί και να πάρει τα κατάλληλα μέτρα?
Είναι κωμωδία όλο το εκπαιδευτικό σύστημα... ας συμφωνήσουμε τουλάχιστον σε αυτό.
Αριστεία σε τι?
Στο κάθε αντικείμενο που διδάσκεται ο μαθητής. Αν πρόκειται για μαθηματικά, αριστεία στα μαθηματικά. Αν πρόκειται για μπάλα, αριστεία στην μπάλα. Αριστεία σε σχέση με παιδιά όλου του πλανήτη της ίδιας ηλικίας βέβαια.
Όχι καθόλου δεν συμφωνούμε.
Και ναι, ο δάσκαλος έχει την πείρα γιατί είναι κάθε μέρα με 20+ παιδάκια. Επί δεν ξέρω πόσα χρόνια κάνει τη δουλειά. Ε, όλο και κάτι θα ξέρει.
Στο κάθε αντικείμενο που διδάσκεται ο μαθητής. Αν πρόκειται για μαθηματικά, αριστεία στα μαθηματικά. Αν πρόκειται για μπάλα, αριστεία στην μπάλα. Αριστεία σε σχέση με παιδιά όλου του πλανήτη της ίδιας ηλικίας βέβαια.
Ποια πείρα έχει βρε συ?
Ξέρει τι επιπτώσεις θα έχει σε ένα παιδί ο στιγματισμός του?
Ξέρει γιατί δεν μπορεί να αποδώσει ένα παιδί σε συγκεκριμένα πράγματα ή να διαγνώσει που και πως μπορεί να αριστεύσει???
Η πείρα περιορίζεται στο να διδάσκει και να διορθώνει διαγωνίσματα... άντε, για όσους έχουν ακόμα την όρεξη, να βρουν και τα κουμπιά των παιδιών για να παρακολουθήσουν και να συμμετέχουν στο μάθημα... έχει διδαχτεί κάτι άλλο ο δάσκαλος και δεν το γνωρίζω?
κατώτατης τάξης... ο άλλος είναι γεμάτος από "φούσκες")
Ζηταει κωδικο.τί διδάσκεται ένας δάσκαλος; Δείτε στο http://eclass.uowm.gr/modules/auth/courses.php?fc=9
Μόλις γύρισα από τη συνάντηση.Ηταν ένα κάλεσμα του συλλόγου διδασκόντων προς το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων.
Το πρώτο ευχάριστο είναι ότι όλοι οι γονείς ξεκινάμε ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ τα παιδιά μας σχολείο σαν αντίδραση κατά των μέτρων για την παιδεία.
Το δεύτερο ευχάριστο είναι ότι για πρώτη φορά από την πλευρά των καθηγητων θα συμμετάσχουν οι 25 από τους 26 καθηγητες στις 2ήμερες κινητοποιήσεις και οι περισσότεροι από αυτούς-όπως μας δήλωσαν-το κάνουν για πρώτη φορά.
Στο περιθώριο της συνάντησης έθεσα το θέμα των 11 παιδιών σε όλους τους παρευρισκόμενους καθηγητές.Όλοι μα όλοι μίλησαν για ΑΙΣΧΟΣ!!!
Κωνσταντίνε,η υπεύθυνη κλήθηκε/ενεμερώθηκε από την διεύθυνση γιατο "πρόβλημα",τον...............Μάρτιο.
Τα δε παιδιά,κλήθηκαν να απολογηθούν στο συμβούλιο των καθηγητών για την "ανάρμοστη" συμπεριφορά τους.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.