Πιθανοί αντίπαλοι του iPad

Ντιμη, ο μονος που αναμενει εναγωνιωδως το Slate, εισαι εσυ (αντε και ο Φραπε για λογους αρχης)

:p

Προφανως και όχι Τάσο.

Τα 7 τα ξέρουμε, τους Atom πανω κάτω τους ξέρουμε, το πόσο γρήγορη θα είναι η flash το φοβάμαι .... οπότε άστο καλύτερα....

Α και αυτό το ''5 ωρες αυτονομία'' (aka ~2-3 στην πράξη) είναι για γέλια...

Re: Απάντηση: Πιθανοί αντίπαλοι του iPad

Ντιμη, ο μονος που αναμενει εναγωνιωδως το Slate, εισαι εσυ (αντε και ο Φραπε για λογους αρχης)

Εγώ δεν αναμένω εναγωνίως τίποτα.. το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα πάρω iPad. :p

Α και αυτό το ''5 ωρες αυτονομία'' (aka ~2-3 στην πράξη) είναι για γέλια...

Κοίτα, αυτό όντως ακούγεται αισιόδοξο.. Αλλά μην ξεχνάς ότι μιλάμε για low power επεξεργαστή, flash δίσκο και μικρή οθόνη.

Τα netbooks με 6 cell μπαταρίες πιάνουν άνετα τις 5 ώρες, με πιο βαριά configurations (2.5" HDDs, 10" οθόνη).

Οπότε, το θέμα είναι τι μπαταρία θα "φοράει"..

Αυτό το έβαλες επίτηδες τώρα, ως διαφήμιση της Adobe (aka κόκκινο πανί για τους Macάδες) ; :p

Επι του θεματος: Κλασικη απόκριση Win Mob μου κάνει (aka στην πράξη θα σου σπάει τα νεύρα (ειδικά αν έχεις δουλέψει ποτέ σου iphone))...

Ε, εντάξει.. λίγο "τρίψιμο στη μούρη" του flash support είναι.. αλλά τι να κάνουμε, it comes with the territory.. :p

Περί απόκρισης, και εγώ το φοβάμαι.. αλλά τελικά ποιο είναι το πιο σημαντικό; Η αίσθηση ή η ουσία;

Δύσκολη ερώτηση..

Καθολου δυσκολη για ενα προιον οπως αυτο, το οποιο πρωτιστως πρεπει να ειναι ευχρηστο για τα λιγα πραγματα τα οποια προοριζεται (σερφαρισμα, videos,photos, music, email κλπ). Για οτιδηποτε σοβαρο, υπαρχουν και τα laptops..

Λιγα και καλα Δημητρη... αυτα ψαχνει ο πολυς κοσμος σε μια τετοια συσκευη.. εκτος και αν εσυ το προοριζεις για αντικαταστατη του laptop σου...
Και για το flash να με θυμηθεις: η επιτυχια του ipad θα οδηγησει στην γρηγορη αντικατασταση του απο html ή αλλο "ipad friendly format"...

Εχει δικιο ο Τάκης (φτου κακα :p), προφανώς η αίσθηση μετράει (η οποία εξάλλου συμπίπτει και με την ουσία σε αυτά τα προιόντα).

Τωρα Τάκη για το ότι το flash θα πεθάνει λόγω Apple / iPad κλπ...πολύ χλωμό (μην νομίζεις ότι όλοι μοιράζονται το ενθουσιασμό, την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη σας στην Apple)...

Edit

Αν βέβαια εμφανιστεί ο Σπύρου ντυμένος robocop με την D7 και τα video-συνεργα του και απειλείσει τον CEO της Adobe, Flash RIP :p

Re: Απάντηση: Πιθανοί αντίπαλοι του iPad

Περαστε απο το Cupertino να εισπραξετε το τσεκ.

Εχε το μου οπισθογραφήμενο έτοιμο (πρέπει να εχει βγει στο όνομα Tak Mac Sot) μαζί με μία παγωμένη Φάντα Μπλε.

Δεν υπαρχουν αντιπαλοι ρε ... -bye--bye--bye-

Τωρα παω να το χαζεψω , αν υπαρχει οντως στο Πλαισιο.. αν μπορεσω και το αρπαξω φευγοντας θα σας το κανω DEMO!!!