Πιθανοί αντίπαλοι του iPad

Τελικα πηγα στο mall-πλαισιο και το ειχαν για επιδειξη !!!
Ειναι οντως εθιστικο, οπως και το iphone... αμα τομπιασεις στα χερια σου το θελεις.
Εντυπωση μου εκανε , ενω εχει την oilophobictouch screen , οτι γεμιζει δαχτυλιες ευκολα, πιο ευκολα απο το 3gs.

Ειναι πανεμορφο και καπως βαρυ, η ανταποκριση αμμεση και γρηγορη.

Δεν εχει cover flow στο ipod, αγνωστο γιατι.

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Attachments

• DSCF3406.jpg
    DSCF3406.jpg
    59.4 KB · Views: 81
  • DSCF3407.jpg
    DSCF3407.jpg
    64.8 KB · Views: 81
  • DSCF3408.jpg
    DSCF3408.jpg
    68 KB · Views: 81
Δεν εχει cover flow στο ipod, αγνωστο γιατι.
Εννοείς ούτε στην λειτουργία της συσκευής στο Ipod (στα τραγούδια που είναι ήδη αποθηκευμένα στο Ipad) ;

Καλά η Apple ξεπερασε τον ευατό της πάλι, αν ισχύει αυτό....

Εδω παλεύαμε να το δούμε στην λειτουργία του iphone / ipod touch (+ ipad) σαν remote και τώρα το κόβει τελείως....

ΥΓ Με κανα firmware update ίσως προσθέσουν και αυτό το ''νέο'' feature βέβαια...

Ωραιος.

2 ερωτηΞεις:

1. Στο ipod εκει στο τελος που πατησες το εξώφυλλο τι έγινε; Πήγε να γυρισει σε coverflow και κρασαρε η εικόνα;

2. Τελικά φωτό αποθηκευμένες στον server μπορείς να βλέπεις ή πρέπει αναγκαστικά να τις κατεβασεις στο ipad;

Aχ βρε Συριε, μια λειτουργια ηθελες και εσυ ο αμοιρος και η apple σε γειωσε.
Αλλα apple ειναι αυτη, ξερει καλυτερα απο εσενα και πιστευει οτι αυτο που ηθελες ειναι αχρηστο και μη λειτουργικο...
Πιστεψε το και εσυ λοιπον οπως καθε (apple) fan που σεβεται την ταμπελα του...
Αν δεν μπορεις με την πρωτη, επανελαβε το συνεχως...

Δεν χρειαζομαι αυτη τη λειρουργια,
...
...
...
Στο τελος θα δεις, δεν θα την χρειαζεσαι και θα πεισεις τον εαυτο σου οτι το ipad einai επανασταση στον τεχνολογικο χωρο.

loool (@ στραβούλιακα που δεν είδε χθες ολόληρο ipad στο Πλαίσιο - παρόλο που μία φιλενάδα του του είπε ότι είναι εκεί :p)

δεν έχει άδικο βασικά

αλλά μην ξεχνάς ότι όχι απλώς με γείωσε, προχώρησε παραπάνω: εγώ το ηθελα για το coverflow ως remote και αυτή το έκοψε και από την ιδια την συσκευή :p

θα γελάσεις αλλά σήμερα το παράγγειλα για να το εχω Δευτέρα (μην ρωτας πως και γιατί - Nyfitsa knows :p ) αλλά τελικά το ακύρωσα (όχι για το θέμα του coverflow, αυτό το είδα μετά, αλλά γιατί οι Ελληνάρες είδαν ότι υπάρχουν πολλά θύματα στο Ελλάντα που αποφάσισαν να αυξήσουν την, ήδη πανύψηλη, τιμή του μέσα σε 10 λεπτά - κατάφεραν να ζητάνε τελικά νομίζω 700 Ευρω (~900 $) - από τα 620 που έλεγαν στην αρχή - όταν στην Αμερική έχει τα μισά! - Ελεος! - Φυσικά την Δευτέρα που θα ''εμφανιστεί'' θα εξαφανιστεί από τους ώριμους Έλληνες καταναλωτές, που πλήττονται από την οικονομική, κρίση σε 1 ώρα...)

Last edited:
Συριε, απλα σταματησα λιγο ατσαλα το βιντεο, δεν κρασαρε.
Δεν εχει coverflow,σιγουρο αυτο.
Για το αλλο που ρωτησες , προφανως δεν ξερω, πρεπει να το παρω για να το δω αυτο !

Τα iPad που τώρα είναι προς πώληση, έχουν παλιότερο λογισμικό.

Όπως επίσης έχει ανακοινώσει η Apple, το επόμενο λογισμικό θα διατίθεται δωρεάν.

Κ αφού το os 4 θα έχει coverflow, άρα με το νέο λογισμικό κ τα iPad θα το υποστηρίζουν.

Re: Απάντηση: Πιθανοί αντίπαλοι του iPad

Κ αφού το os 4 θα έχει coverflow, άρα με το νέο λογισμικό κ τα iPad θα το υποστηρίζουν.
Γιατι, το 3 (και τα προηγουμενα) για iphone δεν ειχαν coverflow;

Αρα, καλα το ειπα ''νεο feature'' παλι η apple με το 4 (και για τα iphone :p)

Περαν τουτου παντως, το ζητουμενο, για εμενα παντα, ειναι το cover flow ως remote (δεν εχω κανενα σκοπο να ακουω μουσικη απο την παντοφλα).

Περαν τουτου παντως, το ζητουμενο, για εμενα παντα, ειναι το cover flow ως remote (δεν εχω κανενα σκοπο να ακουω μουσικη απο την παντοφλα).

Νομίζω ότι η κλασική εμφάνιση είναι ποιο βολική στο iPad

Νομίζω ότι η κλασική εμφάνιση είναι ποιο βολική στο iPad

Οπως ειχα ξαναγραψει παλιοτερα, ναι το ipad εχει το πλεονεκτημα της οθονης.

Αλλα εξαρταται και ποσα albums εχεις....

Το ειδα κι εγω στο mall σημερα.

Καταρχην οταν πηγα δεν ηταν διαθεσιμο γιατι ειχε κρασαρει και το εκαναν restore (δεν κανω πλακα) ! :p

Κατα τα αλλα, οπως αναμενόταν, σου φωναζει ''παρε με''.

Οταν ερθει με το καλο στην κανονικη του τιμη, τα ξαναλεμε.

Γιατι, το 3 (και τα προηγουμενα) για iphone δεν ειχαν coverflow;

Αρα, καλα το ειπα ''νεο feature'' παλι η apple με το 4 (και για τα iphone :p)

+1

Αυτη ειναι η βασική λειτουργία που περιμένουμε οι μουσικόφιλοι και το σερφάρισμα......αλλά να ρίξουν λίγο τη :smash:τιμούλα....

Απάντηση: Re: Πιθανοί αντίπαλοι του iPad

Το ειδα κι εγω στο mall σημερα.

Καταρχην οταν πηγα δεν ηταν διαθεσιμο γιατι ειχε κρασαρει και το εκαναν restore (δεν κανω πλακα) ! :p

Κατα τα αλλα, οπως αναμενόταν, σου φωναζει ''παρε με''.

Οταν ερθει με το καλο στην κανονικη του τιμη, τα ξαναλεμε.

Πωπω, ουτε βδομαδα δεν σε βλεπω να αντεχεις χωρις να πατησεις add to cart!

:p

1 εβδομαδα;

Πολυ λες.

Με ξερεις να εχω τετοια υπομονη; Μηπως με μπλεκεις με τη φιλεναδα σου την Νυφιτσα;

:p