ΠΛΑΙΣΙΟ… Εντυπώσεις αγορών & LE40F86

Που τα βρίσκετε αυτά με τις μυγοσκοτώστρες και τα ζουζούνια όπως ο Σωκράτης βρε ?

Re: Απάντηση: ΠΛΑΙΣΙΟ… Εντυπώσεις αγορών & LE40F86

Μόλις μίλησα με το ΠΛΑΙΣΙΟ με σκοπό να παραγγείλω την LE40F86 στην τιμή των 1799 ευρώ. Και τι μου είπαν?

Κύριε η τιμή ανέβηκε στα 2089 ευρώ!!!

Μας δουλεύουνε - τι στο καλό γίνεται ξέρει κανείς?

Μίλα με τον Κosmous να σου πει τις θεωρείες συνομωσίας ...

Θεωρω εντελως ακαιρη και κακης ποιοτητας τη συμπεριφορα καποιων μελων εδω μεσα. Η αγενεια δεν βοηθησε ποτε κανενα να πουλησει. Θεωρω δε, οτι με τετοιο τζιρο που εχουμε κανει σε καποια μεγαζια, θα επρεπε να κληρωνουν δωρα εδω μεσα και οχι να μιλανε τοσο ασχημα.

Στο κατω κατω τα λεφτα μας τους δινουμε και εχουμε δικαιωμα να διεκδικουμε οσο πιο χαμηλες τιμες γινεται.

Φιλε Psixakias, θα ηθελα να διευκρινιστει κατι. Αν μιλας ετσι ως μελος, κακως κανεις, και ειναι δουλεια της διαχειρισης να αποφασισει αν ο τροπος που γραφεις ειναι συμφωνος με τους κανονες του φορουμ, και δη με αυτους που υπαρχουν και υπογραφη μου.

Αν μιλας ως Πλαισιο, θα συνιστουσα να δινεις τις προσφορες/ανακοινωσεις/διευκρινισεις για τα προιοντα που πουλατε ως Πλαισιο στο αντιστοιχο τμημα του φορουμ "Προσφορες καταστηματων". Εκει θα αντιμετωπιστειτε ως Καταστημα, με τις οποιες καλες η κακες αναφορες. Γιατι αν μιλας ετσι ως Πλαισιο, δινεις πολυ κακη εικονα προς τα εξω με ενα πολυ κακο τροπο γραφης.

Η συγχιση αυτη της ταυτοτητας μπερδευει ολους και δυσκολευει τα πραματα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΠΛΑΙΣΙΟ… Εντυπώσεις αγορών & LE40F86

Αρχηγέ πως γίνεται να ανεβαινει κοντά 300 ευρώ η τιμή έτσι ξαφνικά? Πρώτα δινουμε τιμή 1799 ευρώ και μετά 2089?!!!??

Οποιος θέλει μπορεί να το επιβεβαιώσει με ένα τηλ. στο ΠΛΑΙΣΙΟ

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΠΛΑΙΣΙΟ… Εντυπώσεις αγορών & LE40F86

Καλά τώρα , είσαι με τα καλά σου ? (Με την καλή έννοια το λέω)

Τέτοιες μέρες ?

Χαλάρωσε λίγο .

Και στην τελική δέστα σαν μια άποψη πελάτη σου τα λόγια μου , ( πρίν λίγες μέρες παρέλαβα προιόντα του ΠΛΑΙΣΙΟΥ και δεν ήταν η πρώτη φορά) γιατί σου ανέφερα ότι είμαι πελάτης του ΠΛΑΙΣΙΟΥ .
Σε παρακαλώ ξαναδιάβασε τα λεγόμενά μου όταν έχεις καιρό και είσαι πιο ήρεμος και πιστεύω θα αναθεωρήσεις την άποψή σου για το άτομό μου.
Δεν ζήτησα και πολλά στο post που σε εκνεύρισε .

Εδώ είμαστε μια παρέα και μπαίνουμε για να περάσουμε ευχάριστα και να ανταλλάξουμε απόψεις και ιδέες νομίζω .:ernaehrung004:

Έχω χιλιάδες φορές αναφέρει πως εδώ μέσα είμαι για λόγους χόμπι κ όχι για να πουλήσω...!!!

Επίσης, έχω δηλώσει κατεπανάληψη ότι δεν δίνω τιμές μεμονομένα αλλά έχω δηλώσει το παρόν σε POWERBUYS και γενικότερα στην προσπάθεια εύρεσης καλύτερων τιμών ακόμα και απο άλλους εμπόρους, με σκοπό πάντα το συμφέρον των μελών του AVCLUB.

Τον τελευταίο καιρό και δυστυχώς λόγω της δικής μου παρουσίας εδώ μέσα, έχω γίνει αποδέκτης καλών αλλά και πολλών κακών, παραπόνων, προβλημάτων κτλ. όπου μπόρεσα βοήθησα.

Η ύπαρξή μου εδω δεν είναι στην ευχέρεια του κάθε Kosmous για να αποφασίζει κ να κρίνει το πως κάνω την δουλειά μου. Τυχόν παράπονα και προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί ευχαρίστως να βοηθήσω αλλά σε καμμία περίπτωση δεν θα κάθομαι να ακούω κ να δέχομαι στείρα κριτική απο κάποιον που δεν ξέρω κ δεν με ξέρει.

Παύω να μιλάω αλλά και να κάνω πλέον οτιδήποτε ως ΠΛΑΙΣΙΟ στο εδώ forum μιας και κάποιοι εδώ μέσα ΔΕΝ είναι έτοιμοι να χειριστούν κάποιες ευκαιρίες προς όφελός τους.

Ειλικρινά λυπάμαι που φτάσαμε σε αυτό το σημείο, αλλά πραγματικά δεν εχω καμια υποχρέωση να κάθομαι να απολογούμαι εδώ μέσα σε όποιον δεν είναι ευχαριστημένος με την ύπαρξή μου εδώ.

Απάντηση: Re: ΠΛΑΙΣΙΟ… Εντυπώσεις αγορών & LE40F86

Έχω χιλιάδες φορές αναφέρει πως εδώ μέσα είμαι για λόγους χόμπι κ όχι για να πουλήσω...!!!

Επίσης, έχω δηλώσει κατεπανάληψη ότι δεν δίνω τιμές μεμονομένα αλλά έχω δηλώσει το παρόν σε POWERBUYS και γενικότερα στην προσπάθεια εύρεσης καλύτερων τιμών ακόμα και απο άλλους εμπόρους, με σκοπό πάντα το συμφέρον των μελών του AVCLUB.

Τον τελευταίο καιρό και δυστυχώς λόγω της δικής μου παρουσίας εδώ μέσα, έχω γίνει αποδέκτης καλών αλλά και πολλών κακών, παραπόνων, προβλημάτων κτλ. όπου μπόρεσα βοήθησα.

Η ύπαρξή μου εδω δεν είναι στην ευχέρεια του κάθε Kosmous για να αποφασίζει κ να κρίνει το πως κάνω την δουλειά μου. Τυχόν παράπονα και προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί ευχαρίστως να βοηθήσω αλλά σε καμμία περίπτωση δεν θα κάθομαι να ακούω κ να δέχομαι στείρα κριτική απο κάποιον που δεν ξέρω κ δεν με ξέρει.

Παύω να μιλάω αλλά και να κάνω πλέον οτιδήποτε ως ΠΛΑΙΣΙΟ στο εδώ forum μιας και κάποιοι εδώ μέσα ΔΕΝ είναι έτοιμοι να χειριστούν κάποιες ευκαιρίες προς όφελός τους.

Ειλικρινά λυπάμαι που φτάσαμε σε αυτό το σημείο, αλλά πραγματικά δεν εχω καμια υποχρέωση να κάθομαι να απολογούμαι εδώ μέσα σε όποιον δεν είναι ευχαριστημένος με την ύπαρξή μου εδώ.

Δεν θελει κοπο, θελει ΤΡΟΠΟ λενε καποιοι.

Το Πλαισιο εχει ωφεληθει απο τις πωλησεις που εχει κανει ως φορουμ, μην το παραβλεπουμε αυτο. Ο στοιχειωδης σεβασμος προς τον πελατη θα ελεγε οτι δεν κανει χαρη το Πλαισιο προς τα μελη, αλλα τα μελη προς το Πλαισιο. Τιμες καλες βρισκονται παντου, αμα ψαξει κανεις. Η ΕΥΓΕΝΕΙΑ ομως ειναι κατι σημαντικο. Οταν αυτη ειναι απουσα, ναι, ειναι κατακριτεο. Μπορει να πει καποιος σε καποιον αλλο να κανει τη δουλεια του ΜΕ ΕΥΓΕΝΕΙΑ.

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ.

a012.gif
a009.gif
a011.gif
a005.gif

a020.gif
a008.gif
a009.gif
a019.gif

για τον τροπο

Να θυμισω σε ολους οσους πιστευουν το αντιθετο, οτι το φορουμ εχει πολλα μελη, παρα πολλα, με γνωσεις που επηρεαζουν ΑΛΛΑ τοσα ατομα, εκτος φορουμ.

Επομενως, το ποιος εχει αναγκη να τα εχει καλα με ποιον, δεν νομιζω οτι επιδεχεται κουβεντας.

Ειναι πολλα τα λεφτα Αρη για να συμπεριφερεσαι ετσι.(που λεει και η διαφημιση)

Να θυμισω σε ολους οσους πιστευουν το αντιθετο, οτι το φορουμ εχει πολλα μελη, παρα πολλα, με γνωσεις που επηρεαζουν ΑΛΛΑ τοσα ατομα, εκτος φορουμ.

Επομενως, το ποιος εχει αναγκη να τα εχει καλα με ποιον, δεν νομιζω οτι επιδεχεται κουβεντας.

Ειναι πολλα τα λεφτα Αρη για να συμπεριφερεσαι ετσι.(που λεει και η διαφημιση)

Ενταξει κι εσυ -σκληρε- ολοι ξερουν οτι forum ...........δεν εχει παγιο ΟΤΕ . Οριστε τι κανεις τωρα
a020.gif

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΠΛΑΙΣΙΟ… Εντυπώσεις αγορών & LE40F86

γιου κατ χις γουινκς ,
χιτ νο μορ
σοου σαμ μεσρσι
γουι ολ αντερσταντ γουατ γιου μην ..
w015.gif

Ντου νοτ γουορρυ

δει γκροου απ γουινγκς αγκαεην

δε μανευ ις α μπιγκ μοτιβ-bye-

Εβερυουαν γουορκς φορ χις οουν ιντερεστ. Σοου ντο γουι

Μόλις μίλησα με το ΠΛΑΙΣΙΟ με σκοπό να παραγγείλω την LE40F86 στην τιμή των 1799 ευρώ. Και τι μου είπαν?

Κύριε η τιμή ανέβηκε στα 2089 ευρώ!!!

Μας δουλεύουνε - τι στο καλό γίνεται ξέρει κανείς?

Όπως ανέφερα το προηγούμενο Σαββάτο στο Πλαίσιο στη Θεσ/νίκη έπαιρναν παραγγελίες στα 1799 (παράδοση μέσα στη βδομάδα)
και πληροφορούσαν ότι από Δευτέρα η τιμή θα πήγαινε στα 2100
Δεν ξέρω την πολιτική του Public - εγώ πάντως την αγόρασα άμεσα το Σαββάτο στα 1799

Δεν ξέρω ρε παιδιά αλλά δεν μπορώ να καταλάβω την επιμονή και καλά μερικών με το θέμα του Πλαισίου λες και πρέπει ντε και καλά να αγοράσουν από εκεί !
Όταν πριν 2 εβδομάδες έκανε λάθος το Πλαίσιο στις τιμές από τις 50άρες πλάσμα κι έχασε κάτι χιλιάδες ευρώ δεν βγήκε κανένας από τα παιδιά του φόρουμ που παραγγείλανε να πει ρε φίλε αφού κάνατε λάθος να ακυρώσουμε τις παραγγελίες και να την πάρουμε με την κανονική της τιμή. Όλοι την κάναμε γαργάρα και εκμεταλλευτήκαμε το λάθος (και βάζω τον εαυτό μου μέσα γιατί κι εγώ αυτό θα έκανα).
Στο εμπόριο όλοι να κερδίσουνε θέλουνε και πιέζουν όσο μπορούν περισσότερο γι αυτό, είτε είναι ο έμπορος-πωλητής είτε είναι ο καταναλωτής (παζάρι - powerbuys κλπ).
Κακώς καθόμαστε και ασχολούμαστε γιατί ο καθένας πουλάει όσο πουλάει. Στην τελική γούστο του και καπέλο του να πουλάει όσο θέλει και όσο του επιτρέπει η εταιρία και εφόσον δεν καταπατάει κάποια νομοθεσία.Οπότε απλά ξεχάστε τα "κολλήματα" με τις τιμολογιακές πολιτικές των εταιριών μεμονωμένα και κοιτάξτε την πιο συμφέρουσα κίνηση αγοράς για τον καθένα μας ασχέτως καταστήματος. Μιλάτε με όλους τους γνωστούς-φίλους-συγγενείς σας που ενδιαφέρονται να κάνουν αγορά και καθοδηγήστε τους με βάση τις γνώσεις που έχετε αποκτήσει από την περιήγησή σας στο φόρουμ. Αν ασχολούνται με ίντερνετ και αυτοί ωθήστε τους να γίνουν μέλη και θα ωφεληθούν ακόμη περισσότερο. Εμείς αναλαμβάνουμε να διαφυλάξουμε όσους μπορούμε. Εγώ πέραν της δικής μου τηλεόρασης καθοδήγησα συγγενείς σε αγορά άλλων δύο και επηρρεάζω και όσους γνωστούς-φίλους-συγγενείς με ρωτάνε λέγοντάς τους τις καλύτερες επιλογές τους τη δεδομένη χρονική στιγμή. Τώρα για κάποιους ατυχείς εκεί έξω που θέλουν τηλεόραση εδώ και τώρα χωρίς να ζοριστούνε να ψάξουν ή να κάνουν καμιά ερώτηση σε κάποιον "σχετικό" γνωστό τους δεν νομίζω ότι θα έπρεπε να ασχολούμαστε αν θα τους "δαγκώσει" το Πλαίσιο ή οποιοδήποτε
άλλο κατάστημα.
Εγώ προσωπικά αγοράζω από τον Πλαίσιο... όταν με συμφέρει. Προτιμώ να πάρω από το Πλαίσιο κάτι για τον υπολογιστή κι ας έχει 5-10 ευρώ παραπάνω λόγω της άμεσης αντικατάστασης που προσφέρει. Πριν κάποια χρόνια πήρα δίσκο από το e-shop χτύπησε τις πρώτες μέρες και με αφήσανε να περιμένω 1 μήνα και να πάει στην αντιπροσωπεία, να παραλάβει η αντιπροσωπεία καινούργια παραλαβή κτλ κτλ. Από τότε προτιμώ Πλαίσιο και ας το πληρώνω εν γνώση μου λίγο παραπάνω.
Τώρα για τηλεόραση δεν θα τρελαινόμουνα κιόλας να αγοράσω από το Πλαίσιο αν δεν με συνέφερε και εφόσον η τιμή του θα ήταν μεγαλύτερη από κάποιον άλλο γιατί αν παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα το ίδιο λούκι θα τραβήξω απ' όπου και να την πάρω με εγγύηση ελληνικής αντιπροσωπείας.

Από προσωπική μου εμπειρία το Πλαίσιο όσον αφορά τα περιφερειακά για PC,επεξεργαστές,δίσκους κλπ προσφέρει την καλύτερη υποστήριξη στον πελάτη. Τις περισσότερες φορές δεν θα κοιτάξουν καν το ελλατωματικό προϊόν(ναι υπάρχει ένα ποσοστό συσκευών που θα παρουσιάσουν κάποιο ελλάτωμα) και θα το αντικαταστήσουν επί τόπου ή θα σου δώσουν πιστωτικό να αγοράσεις ότι άλλο θέλεις.Μπορεί να είναι λίγο ακριβότεροι από τον ανταγωνισμό αλλά η αντιμετώπιση του πελάτη είναι επί το πλείστον εντυπωσιακή είτε έχεις αγοράσει κάτι αξίας 15 ευρώ είτε κάτι πολύ ακριβότερο.

Παιδες το εμποριο ετσι ειναι μια γιου λουζ μια γιου γουιν , αναλογα το ταιμινγκ
το Σαββατο φιλαρακι μου πηρε την 32R86 με 800 ευρα σε 12 ατοκες .........σημερα που ειναι και κλοζερ του Κριστμας κανει 899 .
Ον δε αδερ Χαντ αρκετα μαγαζια συμπεριλαμβανομενου και του πλαισιου εχουν παρει αρκετα λεφτα απο δω μεσα και βεβαια θελαμε και τα δωσαμε και μας εξυπηρετησε .
Ετυχε να ειναι το πλαισιο , θα μπορουσε να ειναι καποιος αλλος και οπως λεμε μακρυα απο κατι τεκνιπιξηδες , τζασμαν απο Η.Α ετσι λεμε και τα καλα η τα "κακα" του καθενος .
Εν ολιγοις ο καθενας που πληρωνει ειναι και υπευθηνος και υπολογος που τα σπρωχνει και ποιον στηριζει και ποτε .
Εγω πληρωνω , δεν ζητιανευω , αντισταθμιζω τα υπερ και τα κατα και αποφασιζω ποιον θα ψηφισω .
Αλλωστε το εχουμε ξαναπει .....αγορες + γιορτες = φερε μου το δωρο σου να σου πω τι παιρνεις