Μόλις μίλησα με το ΠΛΑΙΣΙΟ με σκοπό να παραγγείλω την LE40F86 στην τιμή των 1799 ευρώ. Και τι μου είπαν?
Κύριε η τιμή ανέβηκε στα 2089 ευρώ!!!
Μας δουλεύουνε - τι στο καλό γίνεται ξέρει κανείς?
Μίλα με τον Κosmous να σου πει τις θεωρείες συνομωσίας ...
Μίλα με τον Κosmous να σου πει τις θεωρείες συνομωσίας ...
Έχω χιλιάδες φορές αναφέρει πως εδώ μέσα είμαι για λόγους χόμπι κ όχι για να πουλήσω...!!!
Επίσης, έχω δηλώσει κατεπανάληψη ότι δεν δίνω τιμές μεμονομένα αλλά έχω δηλώσει το παρόν σε POWERBUYS και γενικότερα στην προσπάθεια εύρεσης καλύτερων τιμών ακόμα και απο άλλους εμπόρους, με σκοπό πάντα το συμφέρον των μελών του AVCLUB.
Τον τελευταίο καιρό και δυστυχώς λόγω της δικής μου παρουσίας εδώ μέσα, έχω γίνει αποδέκτης καλών αλλά και πολλών κακών, παραπόνων, προβλημάτων κτλ. όπου μπόρεσα βοήθησα.
Η ύπαρξή μου εδω δεν είναι στην ευχέρεια του κάθε Kosmous για να αποφασίζει κ να κρίνει το πως κάνω την δουλειά μου. Τυχόν παράπονα και προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί ευχαρίστως να βοηθήσω αλλά σε καμμία περίπτωση δεν θα κάθομαι να ακούω κ να δέχομαι στείρα κριτική απο κάποιον που δεν ξέρω κ δεν με ξέρει.
Παύω να μιλάω αλλά και να κάνω πλέον οτιδήποτε ως ΠΛΑΙΣΙΟ στο εδώ forum μιας και κάποιοι εδώ μέσα ΔΕΝ είναι έτοιμοι να χειριστούν κάποιες ευκαιρίες προς όφελός τους.
Ειλικρινά λυπάμαι που φτάσαμε σε αυτό το σημείο, αλλά πραγματικά δεν εχω καμια υποχρέωση να κάθομαι να απολογούμαι εδώ μέσα σε όποιον δεν είναι ευχαριστημένος με την ύπαρξή μου εδώ.
Να θυμισω σε ολους οσους πιστευουν το αντιθετο, οτι το φορουμ εχει πολλα μελη, παρα πολλα, με γνωσεις που επηρεαζουν ΑΛΛΑ τοσα ατομα, εκτος φορουμ.
Επομενως, το ποιος εχει αναγκη να τα εχει καλα με ποιον, δεν νομιζω οτι επιδεχεται κουβεντας.
Ειναι πολλα τα λεφτα Αρη για να συμπεριφερεσαι ετσι.(που λεει και η διαφημιση)
Ενταξει κι εσυ -σκληρε- ολοι ξερουν οτι forum ...........δεν εχει παγιο ΟΤΕ . Οριστε τι κανεις τωρα
![]()
:huh2:
γιου κατ χις γουινκς ,
χιτ νο μορ
σοου σαμ μεσρσι
γουι ολ αντερσταντ γουατ γιου μην ..
![]()
Μόλις μίλησα με το ΠΛΑΙΣΙΟ με σκοπό να παραγγείλω την LE40F86 στην τιμή των 1799 ευρώ. Και τι μου είπαν?
Κύριε η τιμή ανέβηκε στα 2089 ευρώ!!!
Μας δουλεύουνε - τι στο καλό γίνεται ξέρει κανείς?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.