Πλακέτα ενδείξεων δειγματοληψίας για usb -> i2s modules

Απάντηση: Re: Usb to i2s JLsounds πλακέτα ενδείξεων

ναι έχει θα μετρήσω τις τάσεις

δηλαδή λες ότι αν γινεται ,γινεται μόνο έτσι αλλιώς το παρατάω δεν λέει να δώσω και άλλα ευρα για i2s

Και του diyink σαν το δικό σου λειτουργεί,με led,και είναι οκ.
Οπότε λογικά δεν έχει θέμα,μια χαρά είσαι.
Κάτσε να το δουν ο Δημήτρης και ο Μανόλης,θα σου πουν αν μετρήσεις.

Re: Usb to i2s JLsounds πλακέτα ενδείξεων

οκ περιμενο καποια απαντησει και ειμαι μεσα για παραγγελεια αν πραγματι θα παιξει

Απάντηση: Usb to i2s JLsounds πλακέτα ενδείξεων

Από μένα εχέγγυο για το εάν θα παίξει σωστά ή 100% δεν μπορεί να υπάρξει.

Είναι καθαρά ντιούικη διαδικασία και ως τέτοια θα πρέπει να υπολογιστεί.
Όποιος συμμετέχει, σαφώς έχει και το ρίσκο της αποτυχίας...

Διαφορετικά θα πρέπει να το κάναμε όπως στο diyaudio, στα GB ή στα vendors όπου υπάρχει κέρδος και ένα μινιμουμ ποσοστό συμβατότητας...

Μιλάμε για ένα πρότζεκτ που χτυπάει 5 ευρώ η πλακέτα και 12 τα υλικά της παραγγελίας...τι λέμε τώρα!

lemon...3
Στέλιος Περγιουδάκης... 2
sokmav...2
SpyNet...3
prooptiki...2
DimDim...1
nikosokey...1
dalanik ... 2
chris1967 ...1
Βαγγέλης Καινούργιος ...4
-------------------
total 21

ναι έχει θα μετρήσω τις τάσεις

δηλαδή λες ότι αν γινεται ,γινεται μόνο έτσι αλλιώς το παρατάω δεν λέει να δώσω και άλλα ευρα για i2s

Η πλακέτα που σχεδιάζουμε λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο για όλα τα USB interfaces. Συνδέεται εκεί που θα συνδεόντουσαν τα LED ενδείξεων (ή οι πλακέτες με κάποιο IC και τα LED ενδείξεων) και "μεταφράζει" τους συνδυασμούς από τάσεις που διαβάζει σε ενδείξεις.

Αυτή τη στιγμή έχω δοκιμάσει και μπορώ να πω με αρκετή βεβαιότητα ότι λειτουργεί σωστά με την πλακέτα του DIYINHK (αυτή που έχω είναι με το XMOS αλλά χωρίς isolation - αν δουλεύει με τον ίδιο τρόπο και αυτή που έχει isolation θα δουλεύει και με αυτή) και με το Amanero.

Έχω επίσης σπίτι μου και προσπαθώ να βρω χρόνο να τις δοκιμάσω τις WaveIO & JLsounds.

Εννοείται βέβαια ότι ισχύουν στο ακέραιο αυτά που έγραψε και ο Μανώλης: Αυτή είναι μια DIY προσπάθεια από χομπίστες για χομπίστες. Εγγυήσεις ή επίσημο support προφανώς δεν υπάρχουν καθότι κανείς δεν βγάζει κέρδος από αυτή.
Εγώ προσωπικά ασχολούμαι μόνο και μόνο για τη χαρά της δημιουργίας και την προσφορά στην κοινότητα, μιας και το θέμα των ενδείξεων στα DAC μου το έχω λυμένο με άλλο τρόπο εδώ και χρόνια.

Όσο αφορά τον κώδικα, προσωπικά μπορώ να δεσμευτώ ότι θα παραδώσω μία έκδοσή του η οποία θα υλοποιεί όσα υπόσχεται, αλλά δεν μπορώ να δεσμευτώ ότι θα ικανοποιώ όλα τα αιτήματα για αλλαγές (είτε μιλάμε για αλλαγές στο αισθητικό, είτε λειτουργικά). Αυτά τα πράγματα παίρνουν χρόνο, συνήθως πολύ, και αυτός δεν είναι απεριόριστος. Για παράδειγμα, αν θυμάμαι καλά έχω αναφέρει ότι ίσως μπορεί να υλοποιηθεί και τηλεχειρισμός (π.χ. για on/off) με την προσθήκη ενός IR "ματιού". Αυτό δεν είναι δέσμευση από μέρος μου - είναι απλά μια σκέψη. Δεν περιλαμβάνεται στο scope της κατασκευής όπως αυτή υφίσταται. Μπορεί να γίνει πολύ σύντομα, μπορεί πολύ αργότερα, μπορεί και ποτέ.

Ο Μανώλης έχει φάει πραγματικά πολύ από τον χρόνο του ώστε να παρουσιαστεί στο τέλος μια πλήρης και εύκολη στην υλοποίηση λύση (επαγγελματικά κατασκευασμένη πλακέτα, έτοιμη λίστα με υλικά, κτλ). Αν πούμε ότι γράφουμε και κάποιον οδηγό για την κατασκευή, αυτό κι αν θα πάρει ώρες και μέρες.. όλα αυτά όμως με τίποτα δεν φτάνουν αν ο τελικός χρήστης δεν έχει επαφή με το αντικείμενο (DIY).

Όλα αυτά προφανώς δεν τα γράφω για εσένα προσωπικά, αλλά τα αναφέρω για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις γενικότερα.

Απάντηση: Usb to i2s JLsounds πλακέτα ενδείξεων

Πρέπει να βάλουμε και κάποιο χρονικό περιθώριο για τις πλακέτες,έτσι;
Μην περιμένουμε επ' αόριστον.
Καλά είναι μέχρι την επόμενη Τετάρτη;

Κι αν στο μεταξύ μαζευτούν και άλλο φίλοι μπορούν να κάνουν μια δεύτερη,τα gerbers εννοείται πως δεν θα κυκλοφορήσουν,θα ήταν κρίμα κάποιος επιτήδειος να τα πάρει για εμπορικό σκοπό πχ...

Ναι, λογικό είναι να βάλουμε χρονικό περιθώριο. Για την πρώτη παρτίδα (η οποία μάλλον θα είναι 30 πλακέτες απ' ότι φαίνεται) ας πούμε μέχρι την Τετάρτη.
Καλύτερα να μη το αργήσουμε πάρα πολύ, μιας και από τη στιγμή που θα βάλουμε την παραγγελία θα πάρει και τουλάχιστον μήνα μέχρι να τις παραλάβουμε.

Εννοείται ότι αν μαζευτούν αρκετοί ενδιαφερόμενοι ξαναβάζουν(με) παραγγελία και ότι τα gerbers δεν τα κυκλοφορούμε.

οκ θα πάρω τρεις πως μπαίνω στην παραγγελία;

Μπήκες ήδη.

lemon...3
sokmav...2
SpyNet...3
prooptiki...2
DimDim...1
nikosokey...1
dalanik ... 2
chris1967 ...1
takis..........3
------------------------
total .......24

οκ thanks τα χρήματα πως τα δίνουμε sorry για την ίσως άκυρη ερωτηση

Το σωστό είναι να προκαταβληθούν στον λογαριασμό όποιου κάνει την παραγγελία ή να του τα δώσει χέρι-χέρι,κλπ.
Αν το μέλος είναι μακριά λογικά θα πρέπει να προκαταβάλει και τα έξοδα της μετά αποστολής.

Θα το δούμε αυτό και θα υπάρξει ανακοίνωση για το πως και τι.

Aπλα δεν δινουμε χρηματα ,ακουλουθουμε την Βαρουφακειο μεθοδο πλαστικο χρημα:flipout:

Θέλω και εγώ 1

Θέλω και εγώ 1

lemon...3
sokmav...2
SpyNet...3
prooptiki...2
DimDim...1
nikosokey...1
dalanik ... 2
chris1967 ...1
takis..........3
geovar.......1
------------------------
total .......25

χαχαχα καλό τι να το κάνεις τώρα δεν πήρες παιχνίδι κάτσε και άκουσέ το και άσε μας εμάς

Μία ερώτηση για την οθόνη:
Βλέπω ότι κυκλοφορούν οθόνες λευκές και μπλε (ΟΚ, τις δίχρωμες κίτρινο-μπλε φαντάζομαι τις αποκλείουμε).
Τι χρώμα είναι καλύτερο να παραγγείλω;
Εσείς τι χρώμα παραγγείλατε;