Re: Usb to i2s JLsounds πλακέτα ενδείξεων
ναι έχει θα μετρήσω τις τάσεις
δηλαδή λες ότι αν γινεται ,γινεται μόνο έτσι αλλιώς το παρατάω δεν λέει να δώσω και άλλα ευρα για i2s
Η πλακέτα που σχεδιάζουμε λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο για όλα τα USB interfaces. Συνδέεται εκεί που θα συνδεόντουσαν τα LED ενδείξεων (ή οι πλακέτες με κάποιο IC και τα LED ενδείξεων) και "μεταφράζει" τους συνδυασμούς από τάσεις που διαβάζει σε ενδείξεις.
Αυτή τη στιγμή έχω δοκιμάσει και μπορώ να πω με αρκετή βεβαιότητα ότι λειτουργεί σωστά με την πλακέτα του DIYINHK (αυτή που έχω είναι με το XMOS αλλά χωρίς isolation - αν δουλεύει με τον ίδιο τρόπο και αυτή που έχει isolation θα δουλεύει και με αυτή) και με το Amanero.
Έχω επίσης σπίτι μου και προσπαθώ να βρω χρόνο να τις δοκιμάσω τις WaveIO & JLsounds.
Εννοείται βέβαια ότι ισχύουν στο ακέραιο αυτά που έγραψε και ο Μανώλης: Αυτή είναι μια DIY προσπάθεια από χομπίστες για χομπίστες. Εγγυήσεις ή επίσημο support προφανώς δεν υπάρχουν καθότι κανείς δεν βγάζει κέρδος από αυτή.
Εγώ προσωπικά ασχολούμαι μόνο και μόνο για τη χαρά της δημιουργίας και την προσφορά στην κοινότητα, μιας και το θέμα των ενδείξεων στα DAC μου το έχω λυμένο με άλλο τρόπο εδώ και χρόνια.
Όσο αφορά τον κώδικα, προσωπικά μπορώ να δεσμευτώ ότι θα παραδώσω μία έκδοσή του η οποία θα υλοποιεί όσα υπόσχεται, αλλά δεν μπορώ να δεσμευτώ ότι θα ικανοποιώ όλα τα αιτήματα για αλλαγές (είτε μιλάμε για αλλαγές στο αισθητικό, είτε λειτουργικά). Αυτά τα πράγματα παίρνουν χρόνο, συνήθως πολύ, και αυτός δεν είναι απεριόριστος. Για παράδειγμα, αν θυμάμαι καλά έχω αναφέρει ότι ίσως μπορεί να υλοποιηθεί και τηλεχειρισμός (π.χ. για on/off) με την προσθήκη ενός IR "ματιού". Αυτό δεν είναι δέσμευση από μέρος μου - είναι απλά μια σκέψη. Δεν περιλαμβάνεται στο scope της κατασκευής όπως αυτή υφίσταται. Μπορεί να γίνει πολύ σύντομα, μπορεί πολύ αργότερα, μπορεί και ποτέ.
Ο Μανώλης έχει φάει πραγματικά πολύ από τον χρόνο του ώστε να παρουσιαστεί στο τέλος μια πλήρης και εύκολη στην υλοποίηση λύση (επαγγελματικά κατασκευασμένη πλακέτα, έτοιμη λίστα με υλικά, κτλ). Αν πούμε ότι γράφουμε και κάποιον οδηγό για την κατασκευή, αυτό κι αν θα πάρει ώρες και μέρες.. όλα αυτά όμως με τίποτα δεν φτάνουν αν ο τελικός χρήστης δεν έχει επαφή με το αντικείμενο (DIY).
Όλα αυτά προφανώς δεν τα γράφω για εσένα προσωπικά, αλλά τα αναφέρω για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις γενικότερα.